Koľko majú hračiek vaše 15 mesačné deti?
Chcela by som vediet kolko mate hraciek pre vase deti?Aspon priblizne. Mala ma 15mesiacov a nejak sa to kopi🤔 A to som na zaciatok so vravela,ze ja nebudem z tych matiek,co kupia a rozmaznaju svoje dieta.Ved predsa dieta najviac potrebuje kontakt s rodicmi a hracky schovavat a obmienat.
No ale ako mala rastie,stale toho pribuda.
Kolko toho mate vy?Viem ze starsie deti budu mat toho viac a co tie mensie?
@miirkka1 Tak môjho napr. vysávač veľmi bavil okolo 16-19mesiacov, mali sme dokonca 3 rozne detské vysávače, ale aj tak mal najradšej ten ozajstný, tiež mal rád metličku a lopatku, zametal o dušu. Kuchynku tiež máme, riadiky to ho tiež baví už od 16 mesiacov, varí nám kávičku, polievočku, aj ked je to chlapec. Tiež sme k tomu kúpili plastové ovocie a zeleninu, takže može variť aj druhé jedlo. Ale tak každé dieťa je iné. Nášho baví skoro všetko, aj autá, aj bábiky, aj kuchynka.
sestra ich má pre malého nespočetne :D
Ja kupujem hlavne knižky, drevené interaktívne hračky ktoré naozaj aj využije, rodine som vždy nakázala keď mu majú niečo kúpiť tak čo a ostatné s čím sa nehrá predám,alebo dám do domova, alebo kamarátkam.Lopty má v plastovom boxe a autíčka na poličke, knižky na poličke a sám si vyberie s čím sa chce hrať. Keď sa vyhrá hračka sa odloží a vyberie si inú. Takto ho zároveň učím aj poriadku a sám vie čo a kde je uložené.
Asi milion, fuurt.dakto daco dovlecie..uz to nemam kam davat
My sme jej asi ani hracku este nekupili a aj tak ich ma kvantum hoci sme rodinu poprosili, aby to neprehanali. Jedine co jej obcas kupime su knizky. Vela hraciek ma v skrinkach kde nedociahne a obcas vytiahneme a su vzacnejsie. Uz som jej ich 2x triedila, a vyradila tak zbytocne hracky pre mini deti. A radim ti, nekupuj nic. Radsej rodine povedz co by sa ti pre nu pacilo. Tak ci tak sa toho kopec nazvlaka, nech ma aspon to, co ocenite.
Nepočítam to. 😂 Ale je toho riadna kopa. 😂 ✌ Ale prečo nie. Pokiaľ si to môžem dovoliť, kúpim mu aj nemožné. ✌
vsetkci horekujete kolko hraciek mate ale nik sa neozve......
necitala som predosle prispevky ale napisem moj pohlad...dieta by malo mat 20 hraciek 🙂 je kvoli tomu si sa mu rozvyjala predstavivost a ta je dost dolezita 🙂 ale uprimne je to tazke 😀 aj ja kazdemu hovorim nech nekupuje hracky ale jednym uchom dnu a druhym von...takze ja tieez hracky odkladam a casom obmienam 🙂
@marion09 asi preto, že máme len rozbalené všetky doma, teda aspon my 😂😇

A mozem baby vediet ci mam vobec kupovat hracky typu kuchyni,vysavac,metlicka riady?alebo to az od nejakych 2 rokov ?