Neobľúbená činnosť s bábätkom
Milé mamicky, sedim asi pol hodiny pri stole a " tlačím" do svojho syna( 7,5mes.) asi tretiu lyzicku príkrmu- ktora je vsade len nie v brušku, a tak sa zamyšĺam. Ktorú činnost s babatkom nemate radi?? Prebalovanie, kupanie, obliekanie, krmenie??? Alebo to krmenie "nemam rada" len ja?? Joj zlate kojenie.🙈
@zuzinka888 odsavanie soplov, umyvanie zubov, strihanie nechtov, prebalovanie, cistenie usi, obuvanie papuc. Vacsinu z toho sprevadza bud plac alebo protestovanie. 🙄 vek 17 mes.
Prebalovanie
Vyberanie šušňov 😁
No neviem ci som len ja divna,alebo co ale u nas top neoblubena cinnost najma stahovanie predkozky 🤦♀️ za toho pana nechce a nechce...a potom strihanie nechtov (to je jedno ci ruky ci nohy) a cistenie usi...
V kazdom mesiaci sa naslo nieco neoblubene ale toto pretrvava od zaciatku stale 🤦♀️🤷♀️ vek 20 mesiacov ale milujem ho najviac (samozrejme,ze aj manzela) 😁😍🥰
Oblikani v zime (zdrha) a myti zubu (neotevre pusu a kdyz uz, tak hryze do kartacku).
Toto treti decko me pri obou aktivitach vytaci do bela 🤣
@zuzinka888 krmenie, tiež mame doma nejedaka. Ale keď sme prešli na kúsky sa to rapídne zlepsilo. A odsávanie soplikov. 😂
uspavanie neznasam
@zuzinka888 u mna to bolo stale uspavanie
@zuzinka888 strihanie nechtov a vlasov.... som necakala ze bude horor este aj u pomaly 7 rocného...
@zuzinka888 ja tiez krmenie. Vsetko nasilu.a je este kojeny. 17 mesacny. A tiez vecerne uspavanie,strasne nadlho...a len cecek a zas,ach
Jaaj, ja som rada že uz sú deti veľké.. ja som nemala rada uspavanie.. len tak ležať bez pohnutia a tváriť sa že spím a som trpezlivá.. a v hlave mi behalo všetko čo by som ešte mala urobiť a to malé vedľa malo oči dokorán, mrvilo sa a nie a nie zaspať.. to ma porazalo..
@janulka1351 to bude asi tým, že niektoré mamičky to nerobia vôbec
@tuzime_po_splynuti povedal niekto s takýmto nickom.. trollov tu máme veľmi radi 😘
Všetko zvládnem, aj prebaliť, aj nakŕmiť, aj uspavanie je pohoda. Ale keď ideme von v tejto zime, všetci sme už oblečení, nachystaní, mladší zabalený v kočíku na štýl cibule a v tom sa pri obuvani topánok ozve starší syn tenkým hláskom. Cikať mami 😥🤣🤣🤣🤣.
Takže odznova ho vyzliekať vycikať a znova obliekať. Ideálne keď sa ponáhľame a na to má radar 🤣
ja som tak rada ked krmenie preberie
muz, mna to uplne vycerpava, obe deti pusinky otvaraju ako zdochle vtacence 🙈😂 hodinu kym dojedia…
@jana_eyre_2 ako aj ludi s opacnym nazorom, ze ...
@tuzime_po_splynuti nemám problem s opacnymi názormi ak sa podávajú bez urážok, čo sa o tvojom príspevku povedať neda.. to, že niekto niečo nemá rád co je spojene so starostlivosťou o deti neznamená že nevie čo je naozajstný problém.. čo tak prestať súdiť ľudí, prestať prskat na ostatných ktorých vôbec nepoznáš..
@zuzinka888 ked reve,tak všetko..pri druhej som uz takto prikrmy neriesila ma to nebavilo
Pre mňa je umývanie vlasov za trest. Dávame syna strihať na úplne krátko ale veľa sa potí takže umývam skoro každý deň. Vyjednáva, kričí, naschvál otvára očká. Ale už to zvládam za 3min (1x šampón stačí). A nerada umývať riťku po veľkej potrebe - nedarí sa s odplienkovaním, vtedy si hovorím, že som kráľovná hovienok. Ale užívam si keď sa naháňame a celkovo pobyt vonku a na ihrisku.
USPAVANIE. Vždy to trvá dlho a nikdy nemám záruku,že vôbec zaspí a aj to,že koľko bude spať.
Máme 8-10m regresiu a momentálne odmieta aj príkrmy,takže aj KŔMENIE. A ako sa ochladilo,tak je umenie ju obliecť,lebo za 0,3sekundy je na druhej strane podložky,takže aj OBLIEKANIE.
No s regresiou sa toho napočíta…ale zvládneme😀
@zuzinka888 my máme doma tiež nejedáka, má 1 rok a ani mlieka sa nechce zbaviť, ale vyskúšaj moju taktiku, oklam ho že papá niečo čo zje, z nás je to hrozno, ktoré zbožňuje. Kúsok z neho odhryznem a prikladám mu ho na pusu a v tom momente šupnem prikrm😀 alebo to hrozno mu davam po mini kuskoch potom všade, lebo len tak sa naje 🤷🏼♀️
Neznasam sa hrat. Strasne ma to nudi🤦♀️🤦♀️🤦♀️Mala este nerozprava proste stale len ja uz si pripadam divne.Milujem jej citat a chodit vonku.
@thoughtfulweirdo ako keby si napísala príspevok za mňa 😂😂😂
@zuzinka888 strihanie nechtov /7🌜/ to horsie ako macke pazure, kazdy den po jednom dvoch ani ked spi sa to neda potom ma skriabe, no hroza uz sa neviem dockat cistenia zubov, to predpokladám bude rovnaka "zábava" 😪
@zuzinka888 ja mam velku papkacku, zjedla by aj krokodila, keby bol dobre mixnuty, takze ja mam krmenie najradsej. a neznasam obliekanie, mala napina koncatiny, jeduje sa pri tom, place aby ju z koze drali. a pri vyzliekani opat tato tortura.

Obliekanie s prezliekanie aj 3x za den 😅 moj tiez velmi nechce jest, ale ked nechce, kaslem na to