icon

Neobľúbená činnosť s bábätkom

zuzinka888
28. sep 2022

Milé mamicky, sedim asi pol hodiny pri stole a " tlačím" do svojho syna( 7,5mes.) asi tretiu lyzicku príkrmu- ktora je vsade len nie v brušku, a tak sa zamyšĺam. Ktorú činnost s babatkom nemate radi?? Prebalovanie, kupanie, obliekanie, krmenie??? Alebo to krmenie "nemam rada" len ja?? Joj zlate kojenie.🙈

Strana
z2
viky_21
28. sep 2022

Obliekanie 🤦‍♀️ hlavne teraz v zime a odsavanie nosa 🙈
Cakam kedy namna susedia zavolaju socialku 😅

hviera81
28. sep 2022

uspavanie. trva to strasne dlho vzdy...

janickacrazy
28. sep 2022

@zuzinka888 No keby ti jedol pekne, tak by to bolo iné. Ja som zažila aj papkáča aj nepapkáča a je to dosť veľký rozdiel. U nás bolo neobľúbené kúpanie, lebo malý pri tom veľmi plakal, nemal to rád.

rebekamarcusko
28. sep 2022

Prebaľovanie a obliekanie,stále by mi najradšej utiekol a keď mu to nedovolím tak spustí rev 😂

denden77
28. sep 2022

v zime to bolo jednoznacne obliekanie.. a uplna hroza, ak sme sli k Dr.. doma rychlo obliect, za 15 min. u nej vyzliect, za dalsich 5 min. zase obliect.. zo mna sa lial pot potokom 🤣
teraz (2r.) je vsetko NIE a furt vreskot, cize si neviem vybrat, co je najneoblubenejsie.. ale najoblubenejsie je uspavanie (hoci netrva 5 min.), lebo je vtedy konecne ticho 🤣🤣🤣

selu11
28. sep 2022

Prebaľovanie, po novom malá neznáša kúpanie takže sa pri tom riadne zapotím a obliekanie.
Ale viem, že raz mi aj toto bude chýbať 😅

beata_k
28. sep 2022

Jedenie. "Ham. No otvor usta. Ham" 🥴

nina004
28. sep 2022

@zuzinka888 U nás je za trest umývanie zubov. Neustále dohováranie, krik, plač , utekanie ... Činnosť na pár minút,ktorá zaberá min.pol hodiny a uberá mi mrte energie.

hederamonstera
28. sep 2022

Uspavanie. Neznasam to. Aj ked pri nom len lezim, je kludny, vsetko ok. Ale proste nejako to neznasam.
Z krmenia si nerobim tazku hlavu, nechces prikrm? Sup mlieko.

vahcaac
28. sep 2022

@zuzinka888 obliekanie. Nikdy nebol problém, ale teraz katastrofa mu obliecť ruky

nwnw
28. sep 2022

@zuzinka888 pranie nehod z spodneho pradla je TOP moja top cinnost. Neznasala som aj kocikovanie.. vrieskali v kociku,nechceli byt nikde iba na rukach... Takze v kocik som tlacila jednou rukou, dieta v druhej... Satka a nosic tiez neboli v oblube 😀

jumama
28. sep 2022

Umyvanie vlasov bol od isteho veku dost zazitok 🙂

lucka_ke
28. sep 2022

môj vstával okolo pol piatej-piatej ráno a vtedy všetky činnosti boli pre mňa neobľúbené 🙂 ale inak som nemala nič také, čo by som nerobila rada

thoughtfulweirdo
28. sep 2022

Bude znieť blbo, keď napíšem, že všetko? 🤣🤣 S naším nejde od narodenia NIČ hladko, ale že nič. Uspávanie, vozenie, nosenie, kúpanie, prebaľovanie, obliekanie, vyzliekanie, no všetko je od prvých dní krik a plač. Má 1,5 roka a nič sa nezmenilo 🤭 jedine dojčenie teraz šlape bez problémov, takže to je jediná moja obľúbená obslužná činnosť, inak sa s ním rada len hrám a chodím von, všetko ostatné je katastrofa 😅

hederamonstera
28. sep 2022

@thoughtfulweirdo neznie. Aj ja som to chcela napisat😂

simona1306
28. sep 2022

U nas je to jednoznacne prebalovanie. No co je viac, ako ked sa dieta vyvala v pouzitej plienke ? No mozem davat pozor, drzat ju, ona si aj tak vzdy najde cestu ako to spravit. .... A na druhom mieste krmenie malej polievkou.

janka_266
28. sep 2022

@zuzinka888 a keby ste mu to skúsila dať v celosti do ruky? 😃 on sa zabaví a vás by to možno tak nedeptalo, mna nebaví jedine, keď je on chorý, alebo ja, a ešte spánok niekedy 😃 keďže nechce spávať bezomna 🤷‍♀️

deti95060810
28. sep 2022

kúpanie...

alanko20
28. sep 2022

Uspávanie

veronika3110
28. sep 2022

@zuzinka888 uspávanie... našťastie večer to už robí manžel
u nás idú príkrmy na kilá, keby sa dalo

ivangeline
28. sep 2022

Pri kazdom to bolo nieco ine. xD Pri poslednom to bolo vsetko fajn. Na prikrmy som sa vykaslala a pockala,kedy budr ozaj chciet. A aj chcel. Po 8m viac a viac.

evica17
28. sep 2022

uspavanie, lebo ho treba tapkat/kocikovat aby zaspal. a spi kratko, v noci sa zobudi aj na dve hodiny a možem klepkať aj hodinu a dakedy nic z toho. krmenie ako kedy (vek 8m)
a starsi , uspavanie je pohoda, krmenie tiey samsotatne, tam nemam rada s nim niekde ist lebo si die svoje a je mu jedno co chcem ja (vek 2 roky )

zuzinka888
autor
28. sep 2022

@janka_266 skusala som bolo leto on nahaty iba v plienke na gumovej podlozke- dalo sa. Teraz je vsetko za💩. Jedlo ma vsade vo vlasoch usiach vsetko treba prat upratovat umyvat- vratane jeho- komplet. A tie flaky🙈?. A uz papa aj maso tak neviem akoby som toto poriesila. Asi mu dat šniceľ do ruky🤣🤣🤣🤣(nie srandujem).

zuzinka888
autor
28. sep 2022

@evica17 ak vstava v noci treba prejst na 2 spanky- akurat nam vcera doktorka poradila - tak dnes skusam čo to spravy.

nina004
28. sep 2022

@evica17 Tie noci ti nezávidím. Náš má rok a pol a robil presne to isté ,že sa v noci budil aj na dve hoďky párkrát do týždňa. Len on to robil od úplného bábätká asi až do roka. Teraz sa v noci stále budí na mlieko,ale potom hneď zaspí a len občas pomrnčí zo spánku. Stále čakám kedy príde prvá prespatá noc.

janka_266
28. sep 2022

@zuzinka888 ja som môjmu kúpila taký celotelovy podbradnik 🤣normálne mu ho natrhat na hranolky a nech zuzle, môj ináč ani jesť nechcel, tiež bolo zo začiatku všetko od jedla, ale tak od roka je to takmer bez bordelu okolo 😃takze to stojí za to skúšať. Pripadne pozrite blw metódu, môj vôbec nechcel mixované, takze som nemala na vyber, možno to máte podobne

jaskolka
28. sep 2022

Obliekanie v zime. To bola nočná mora, keď bol syn ešte bábätko (je októbrový). Čiže narvat to mrna do 3 vrstiev, nedolamat nechtiac mu dačo pri tom a potom ešte vopchat do fusaku.... Bol to boj. Potom o rok už sa bránil, takže ešte horšie. Uvidíme co bude teraz, a ako to zvládne dcéra, s nou nás čaká prvá zima 🙈😆

marianarem
28. sep 2022

@zuzinka888 Ja som zle znasala fazu, ked byval maly na mne a vselijako ma skrabkal, hryzkal, zuzlal, tahal za vlasy. Bola som uz z toho vyhadzana, vlasy som si musela zviazat do satky niekedy.

kandelabra
28. sep 2022

ja mám 10 mesačného a všetky činnosti dávame ako tak v pohode, ale jednu vec čo fakt neznášam je tá jeho akčnosť. Na jednej strane si vravím, že je to dobre, že je zvedavý a v pohybe, ale na druhej strane on si vôbec neuvedomuje nejaké riziko, z pádu sa nepoučí, na zákaz reaguje úsmevom a pokračuje ďalej... Celé dni nerobím nič iné, len ho skladám dolu z niečoho, beriem mu niečo z pusy... vyslovene furt na očiach a aj tak od niekiaľ spadne alebo si tresne hlavu, to sú sekundy... si poviete, normálne dieťa, no mne to tak nepríde, starala som sa o viac malých detí ale toto je doslova neriadená strela...ja, nepriateľ "väznenia" detí, som už v zúfalstve kúpila ohrádku, lebo keď sa snažím staršej urobiť len blbý cop a za ten čas to musím trikrát nechať a zložiť malého z niečoho aby sa nezranil, tak to už bolo na mňa veľa. Každý večer sa cítim jak baník po šichte a utešujem sa myšlienkou, že to bude lepšie keď bude väčší 😅

megan777
28. sep 2022

Obliekanie v zime

Strana
z2