icon

Paci-Pac a Fíha pre deti

10. apr 2021

Zaujímal by ma váš názor. Co majú vaše deti najradšej a čomu sa radšej vyhýbate? Čo odporúčate/neodporúčate?
Ďakujem

Strana
z2
domikaball
10. apr 2021

Fiha je super, Jaros ma tiez perfektne pesnicky. Ale paci pac sa neda pocuvat 🙊

jarmila2010
10. apr 2021

..ku spominanemu vyssie,je fajn aj spievankovo

reni666
10. apr 2021

vo Fíhe sú tie "bytosti" strašidelné 😁 pre mňa

sapetka
10. apr 2021

Moj frcal na fiha ale aj spievankovo som mu pustila ked bol cca 1,5-2r.. teraz bude mat 4 a uz dlhsie ppzerame normalne rozpravky pre deti.

fiafia
10. apr 2021

Jaroš tie posedenia s deťmi u nás ficia. Zaspievajú a vždy majú tému,ktorú rozoberajú. Spievankovo ma rada no už to nemôžem ani počuť 😂 a smejko a tanculienka

beata_k
Odpoveď bola odstránená
ariannazara
10. apr 2021

Moj krpec ma rad Mira Jaroša a Maliny Jam ❤️ a ja ešte obľubujem Duhalku.

venusa85
10. apr 2021

U nas Jaroš a Smejko s Tanculienkou 👍

mimer
10. apr 2021

Ked bola dcera mensia ficali sme na jarošovi obcas spievankovo lebo im to pustali v jasliach 🤦 lalatvobcas ...ale mam pocit ze vela z nich to robi lebo biznis..deti.. teraz nastastie nepocuvame nikoho 😂 zacali sa jej pacit cd z lidlu rozpravkove 😉

michu_
10. apr 2021

nic z toho. ja mam voci tomu asi nejake predsudky alebo co:D -vidim v tom biznis.. spievame si klasicke detske pesnicky. ;)

ladyvi
10. apr 2021

U nas Bimbamkuku, Spievankovo, sem tam Miro Jaros.

kilima09
10. apr 2021

No mi Spievankovo, Smejko a Tanculienka a Miro Jaroš. Paci pac moc nie...( A ešte aj Bimbamkuku alebo teda Rozprávky líšky a vlka😉)

mima1
10. apr 2021

U nas miro jaros, duhalka, maliny jam, babyband
Paci pac nieee a rovnako nieeee hanicka murko to mam teda brutal alergiu na to

tamvtme
10. apr 2021

Fidlikanti, Jaros, Duhalka a MalinyJam 🙂

yanni
10. apr 2021

Kolkorocnym detom?

dankanka
10. apr 2021

Smejko a tanculienka.. Aj to len obcas.. Našťastie 🙂 radsej rozprávky.. Mne to pride všetko zvláštne tie detské postavicky a pesnicky..

basska_b
10. apr 2021

Spievankovo je dokonale. Milé a ľudové. Ja iné ani počúvať ani skúšať nebudem...

autor
10. apr 2021

Paci pac je podla mna katastrofa. Záhradkou v spievankove na mna pôsobí ako mentálne retardovany uchyl (pardon za vyraz, ale mam na neho alergiu)
Smejko a Tanculienka s Jaroslom u nas tiez vyhrávajú. No a klasické slovenske piesne. Ked ich obcas pocuje aj v TV tak dcére hovorím, ze ,,to mamka ich naucila" 😅
Nejako mi hlava neberie, ako moze mat Paci toľko zhliadnuti

autor
10. apr 2021

*záhradkou- Zahrajko

beata_k
Odpoveď bola odstránená
robin30
10. apr 2021

Nic z toho nepustam svojim detom skusila som raz tu fiha a koniec to je des.U nas fici nieco taketo.Milujem moje deti a teda usetrym ich toho vyssie spominaneho

https://www.youtube.com/watch?v=Wt_k-HcFmMU
autor
10. apr 2021

@beata_k 😂👍

nikyball
10. apr 2021

Ja som mala alergiu na všetko, čo sa prehrávalo 50 krát denne 😂😂😂

titla
10. apr 2021

Smejko a Tanculienka v obmedzenom mnozstve. Ine nedavam...😀. Este bolo obdobie Fidlikantov, ale uz ho to nebavi.

evinqua
10. apr 2021

Moj pocuva len na cd fihu, jarosa. Inak pozera rozpravky, ma oblubene vzdy nejake, pozrie niekedy za den jednu 10minutovu, inokedy aj hodinu. Rozpravky zacal tak v 2 rokoch.

julia2018
10. apr 2021
evaachesa
10. apr 2021

Syn má 18 mesiacov, no púšťame si väčšinou ľudové pesničky a riekanky zo Zlatej brány cez audio prehrávač. Jaroša sme púšťali len pri čistení zubov, má celkom podarenú pesničku o čistení👍 páčia sa nám aj pesničky z CD Super deti, neviem teraz ale kto to naspieval...no to paci pac počujem prvý krát a Fihu poznám len z počutia 😃

lasona
11. apr 2021

@mimer však jasné že biznis, ani ty by si to nerobila zadarmo..každý sa nejak živý

mimer
11. apr 2021

@lasona myslela som to tak ze niektori to nevedia a nema to hlavu ani pätu 😉

mimer
11. apr 2021

Inak jedno obdobie som malej spievala pred spaniM ludovky potom napr.Elan-vymyslena,veronika rabada,sima martausova..dost sa odomna naucila,ale nastastie uz nemusim spievat uz ju to preslo 😂😂

Strana
z2