Paci-Pac a Fíha pre deti
Zaujímal by ma váš názor. Co majú vaše deti najradšej a čomu sa radšej vyhýbate? Čo odporúčate/neodporúčate?
Ďakujem
..ku spominanemu vyssie,je fajn aj spievankovo
vo Fíhe sú tie "bytosti" strašidelné 😁 pre mňa
Moj frcal na fiha ale aj spievankovo som mu pustila ked bol cca 1,5-2r.. teraz bude mat 4 a uz dlhsie ppzerame normalne rozpravky pre deti.
Jaroš tie posedenia s deťmi u nás ficia. Zaspievajú a vždy majú tému,ktorú rozoberajú. Spievankovo ma rada no už to nemôžem ani počuť 😂 a smejko a tanculienka
Moj krpec ma rad Mira Jaroša a Maliny Jam ❤️ a ja ešte obľubujem Duhalku.
U nas Jaroš a Smejko s Tanculienkou 👍
Ked bola dcera mensia ficali sme na jarošovi obcas spievankovo lebo im to pustali v jasliach 🤦 lalatvobcas ...ale mam pocit ze vela z nich to robi lebo biznis..deti.. teraz nastastie nepocuvame nikoho 😂 zacali sa jej pacit cd z lidlu rozpravkove 😉
nic z toho. ja mam voci tomu asi nejake predsudky alebo co:D -vidim v tom biznis.. spievame si klasicke detske pesnicky. ;)
U nas Bimbamkuku, Spievankovo, sem tam Miro Jaros.
No mi Spievankovo, Smejko a Tanculienka a Miro Jaroš. Paci pac moc nie...( A ešte aj Bimbamkuku alebo teda Rozprávky líšky a vlka😉)
U nas miro jaros, duhalka, maliny jam, babyband
Paci pac nieee a rovnako nieeee hanicka murko to mam teda brutal alergiu na to
Fidlikanti, Jaros, Duhalka a MalinyJam 🙂
Kolkorocnym detom?
Smejko a tanculienka.. Aj to len obcas.. Našťastie 🙂 radsej rozprávky.. Mne to pride všetko zvláštne tie detské postavicky a pesnicky..
Spievankovo je dokonale. Milé a ľudové. Ja iné ani počúvať ani skúšať nebudem...
Paci pac je podla mna katastrofa. Záhradkou v spievankove na mna pôsobí ako mentálne retardovany uchyl (pardon za vyraz, ale mam na neho alergiu)
Smejko a Tanculienka s Jaroslom u nas tiez vyhrávajú. No a klasické slovenske piesne. Ked ich obcas pocuje aj v TV tak dcére hovorím, ze ,,to mamka ich naucila" 😅
Nejako mi hlava neberie, ako moze mat Paci toľko zhliadnuti
*záhradkou- Zahrajko
Nic z toho nepustam svojim detom skusila som raz tu fiha a koniec to je des.U nas fici nieco taketo.Milujem moje deti a teda usetrym ich toho vyssie spominaneho
@beata_k 😂👍
Ja som mala alergiu na všetko, čo sa prehrávalo 50 krát denne 😂😂😂
Smejko a Tanculienka v obmedzenom mnozstve. Ine nedavam...😀. Este bolo obdobie Fidlikantov, ale uz ho to nebavi.
Moj pocuva len na cd fihu, jarosa. Inak pozera rozpravky, ma oblubene vzdy nejake, pozrie niekedy za den jednu 10minutovu, inokedy aj hodinu. Rozpravky zacal tak v 2 rokoch.
U nás fici Woolly and Tig
https://www.youtube.com/watch?v=IFKKTF8T99USyn má 18 mesiacov, no púšťame si väčšinou ľudové pesničky a riekanky zo Zlatej brány cez audio prehrávač. Jaroša sme púšťali len pri čistení zubov, má celkom podarenú pesničku o čistení👍 páčia sa nám aj pesničky z CD Super deti, neviem teraz ale kto to naspieval...no to paci pac počujem prvý krát a Fihu poznám len z počutia 😃
Inak jedno obdobie som malej spievala pred spaniM ludovky potom napr.Elan-vymyslena,veronika rabada,sima martausova..dost sa odomna naucila,ale nastastie uz nemusim spievat uz ju to preslo 😂😂

Fiha je super, Jaros ma tiez perfektne pesnicky. Ale paci pac sa neda pocuvat 🙊