Ako zabrániť mačkám chodiť na dvor?
Viete poradiť nejaký spôsob (nie, čokla si fakt nekúpime), ako zabrániť susedovým, ale aj random túlavým mačkám, aby nám vkuse chodili po dvore a všade srali?
Objednám si 4 tony piesku na betón, dám za to dvesto evra a za dva dni je tam viac hoven jak piesku. Ideš miešať beton, ta miešaš hovna s cementom ci pana.
Urobiť dlažbu, na druhy deň je osrata. Prideš do maštalni a leži tam dovlečeny giganticky patkaň.
Ja som do prdele tu nekupoval 1200 štvorcovy pozemok aby si tam cudzie mačky robili z toho hajzel.
Nejakým násilným spôsobom sa chcem vyhnúť, niektorí ľudia by to mohli ťažšie niesť :D
Aj keď oplotím, tak tie marhy vyskočia aj dva metre do luftu zo zeme. A zas čo mám robiť 5 metrov vysoké pletivo jak okolo tenisových kurtov?
Odsťahuj sa do mesta budeš mať pokoj ty aj susedia sa potešia
Odsťahuj sa do mesta budeš mať pokoj ty aj susedia sa potešia
@anonym_3526ca presne. Nechapem naco niektori ludia kupuju pozemky, ktore potom cele betonuju a dlazdia. Ved v mestach na sidliskach uz take betonove dzungle su, netreba vyrabat dalsie

@thirstymonk kovova gulicka a prak alebo vzduchovka, este je tu moznost macky nalakat jedlom, sup s nimi do krabice a vyviezt to za hranice😉
@anonym_12a00a Ver mi, že ja by som s tým problém nemal. Včera som akurát chlapcovi kupil parádnu kušu v suveníroch, také šupy to dáva, že podľa mňa by to skrz mačku prešlo.
Ja som mäsiar, jedna mačka hore dole, s tým by problém nebol, ale viem, že niektorí ľudia tu mačky berú viac ako ľudí, takže by to asi neprežili. :D