icon

5 ročná dcéra robí ráno v škôlke cirkus. Poradíte mi?

bevab
2. apr 2014

Dcera kazde rano pri prichode do skolky sa na mna prilepi a nechce od mna odist. Poobede zasa nechce ist domov. Poradite mi co mozem robit ? Dakujem 🙂

standu
2. apr 2014

nic. nevsimat si. kde niet divakov niet divadla. prejde ju to 😉

kacena4
2. apr 2014

jednoznacne nevsimat si, supnut ju do triedy a ist prec. urcite v triede nevyvadza. spytaj sa ucitelky. len ta vydiera 😉 a ty sa citis cely den potom zle

ajjka87
2. apr 2014

môj brat ked bol malý tiez takto vyvadzal. raz sa mamine stalo, ze sa zarospravala s ucitelkou, co robit aby tak nevyvadzal a on sibal maly, utiekol v papuciach zo skolky domov ( bývame cez cestu v dome) nasla ho pod perinou v ich spalni 😀 časom ho to preslo vsetko zvykol si ( to boli zaciatky). no na tomto sa smejeme do teraz. to prejde casom zvykne si a neskor ked bude velka sa budes smiat co vystrajala za mala 😀 urob to co ti radia baby nadomnou 😀

monicm
2. apr 2014

presne tak,nevšímať si,robí len divadlo,keby plakala len ráno,tak tam je to o inom,ale tu ide len a len o divadielko a skúšanie,kto má u vás navyše.nedaj sa

ivett1
2. apr 2014

ak neplače, tak je to ok ...odpútaj pozornosť... stačí nejakou poznámkou (napr. pozrieme sa čo bude na obed, alebo toto je pekný obrázok a pod.)...a potom choď preč... 😉
PS: zaberá to - mám to dvojnásobne odskúšané😉

sakura77
2. apr 2014

a to robi odkedy? stale alebo len teraz? neboj,ked zavries dvere,urcite ju to rychlo prejde🙂 moja nikdy nerobila cirkus a po vianociach zrazu par krat ano..ale videla ine deti,tak aj ona...neprijemne,taky blby pocit som mala,ale potom ju vzala ucitelka.doslovne nasilu,a ze ked som zavrela dvere uz bolo dobre🙂 tak som sto potom par dni urobila tak ze som sa s nou rozlucila uz v stani a sama cupkala do triedy,nemala sancu nieco vymyslat😀 urcite je to len docasne,hlavne nepovol🙂

brnka
2. apr 2014

aj moj donedavna robil toto iste (teda trvalo to skoro 2,5 roka). U nas to bolo (podla mna) sposobene tym, ze on vedel, ze ja som s mladsim doma a on musi ist do skolky..... zelam len pevne nervy a verit, ze to prejde.

jankako
2. apr 2014

prezliecť, ,,postrčiť,, do triedy a švihom domov 🙂 aj moja zatísa oči do plaču.aj plače,ale učka ju zoberie a prestane.teda aspoň myslím 😀 ale nie sú to našťastie žiadne scény.tak som kludná.

montinka
2. apr 2014

aj nasi toto skusali,dcerka asi dva dni,ale to iba skusala na mna.Akonahle sa zavreli dvere,bolo po cirkuse. A syn tak isto plakal iba km som ho prezliekala a akonahle sa zavreli dvere bolo ticho. Takze som ho vzdy ubezpecila ze pre neho pridem-lebo na to sa ma vzdy pytal,strcila do triedy a prasili sme s najmladsou prec.🙂 ale tiez to nastastie netrvalo dlho,som sa bala,ze kedze je chalan a ti su na maminy akosi viac naviazany,tak to bude horsia. 😀 takze prajem pevne nervy a nech to rychlo prejde.