icon

Dieťa nechce ísť do škôlky

28. nov 2025

Je bezne, ze dieta nesu do skolky na rukach vrieskajuce, mykajuce sa, neoblecene (bez vetrovky, topanok, ciapky), lebo nechce ist do skolky a nie je mozne ho obliect? Je toto este normalne? V skolke dieta vacsinu casu preplace.

Strana
z2
autor
30. nov 2025
@77miska7

@anonym_autor moja zlatá, tu ti nikto poriadne nepomôže a dočkaš sa len múdrych maminiek ktoré všetko vedia. Zažila som tom. Tiež som tu mala podobný príspevok. Verím ti na 100% že to máte ťažké. My to momentálne tiež zažívame. Nikto mi neveri že dieťa proste do tej škôlky nedostanem lebo tak ako on vyvádza je neskutočne a môže mi hovoriť každý že to pej obliecť a hodiť do škôlky doslovne. No u nas nie. Každému vravím nech si to príde ráno o 7:30 vyskúšať na vlastnej koži a ukázať ako dajú to dieťa do školky

@77miska7 a u vas sa to preco deje? Zacal teraz chodit do skolky? Alebo nejaka zmena?

77miska7
1. dec 2025
@anonym_autor

@77miska7 ano, kto nezazil, neuveri, mna uz teraz chyta uzkost, co bude rano. Lebo toto nie je protestovanie a plac, ale boj ako o zivot a moje dieta je uz silne a brani sa ako lev. A cele je mi to proti srsti, takto nasilu, nema to tak byt. Kazdopadne uz som aj rozhodnuta, ze ked to zajtra nepojde normalne, skoncili sme, najdeme inu skolku, v tejto to tak ci tak nebolo bohvieco a cakali by nas dalsie zmeny uciteliek, takze realne si to neviem predstavit, ci budeme bojovat kazde rano dalsie 3-4 mesiace?

@anonym_autor no u nas je to tak že sme dali odklad do marca a potom uvidíme. Ale stále večer pred spaním sa musí uistiť že nejde ráno do škôlky a aj vtedy keď ideme niekam autom tak stale vraví že do škôlky nie

77miska7
1. dec 2025
@anonym_autor

@77miska7 a u vas sa to preco deje? Zacal teraz chodit do skolky? Alebo nejaka zmena?

@anonym_autor on už chodila minulý rok do škôlky aj ked s plačom menším ráno ale išiel sám. Tento rok som nastúpila do práce a to ho vzalo že už som ho nevodila do škôlky ja a ma vôbec ráno nevidel. Prosté on to nezvladol a to som myselela že ja to budem mať ťažšie to odlúčenie po tých rokoch.

Strana
z2