Dieťa nechce ísť do škôlky
Je bezne, ze dieta nesu do skolky na rukach vrieskajuce, mykajuce sa, neoblecene (bez vetrovky, topanok, ciapky), lebo nechce ist do skolky a nie je mozne ho obliect? Je toto este normalne? V skolke dieta vacsinu casu preplace.
@77miska7 ano, kto nezazil, neuveri, mna uz teraz chyta uzkost, co bude rano. Lebo toto nie je protestovanie a plac, ale boj ako o zivot a moje dieta je uz silne a brani sa ako lev. A cele je mi to proti srsti, takto nasilu, nema to tak byt. Kazdopadne uz som aj rozhodnuta, ze ked to zajtra nepojde normalne, skoncili sme, najdeme inu skolku, v tejto to tak ci tak nebolo bohvieco a cakali by nas dalsie zmeny uciteliek, takze realne si to neviem predstavit, ci budeme bojovat kazde rano dalsie 3-4 mesiace?
@anonym_autor no u nas je to tak že sme dali odklad do marca a potom uvidíme. Ale stále večer pred spaním sa musí uistiť že nejde ráno do škôlky a aj vtedy keď ideme niekam autom tak stale vraví že do škôlky nie
@77miska7 a u vas sa to preco deje? Zacal teraz chodit do skolky? Alebo nejaka zmena?
@anonym_autor on už chodila minulý rok do škôlky aj ked s plačom menším ráno ale išiel sám. Tento rok som nastúpila do práce a to ho vzalo že už som ho nevodila do škôlky ja a ma vôbec ráno nevidel. Prosté on to nezvladol a to som myselela že ja to budem mať ťažšie to odlúčenie po tých rokoch.

@anonym_autor moja zlatá, tu ti nikto poriadne nepomôže a dočkaš sa len múdrych maminiek ktoré všetko vedia. Zažila som tom. Tiež som tu mala podobný príspevok. Verím ti na 100% že to máte ťažké. My to momentálne tiež zažívame. Nikto mi neveri že dieťa proste do tej škôlky nedostanem lebo tak ako on vyvádza je neskutočne a môže mi hovoriť každý že to pej obliecť a hodiť do škôlky doslovne. No u nas nie. Každému vravím nech si to príde ráno o 7:30 vyskúšať na vlastnej koži a ukázať ako dajú to dieťa do školky
@77miska7 a u vas sa to preco deje? Zacal teraz chodit do skolky? Alebo nejaka zmena?