Je normálne, že škôlkari dostali sáčkovú polievku?
Je podľa vás normálne že škôlkari dostali na výlete v zoo sackovu polievku? Učiteľky mali plastové misky kde každému vysypali vrecúško a zaliali vodou z bufetu v zoo. Ako druhé mali bagetky čo pripravili v skolke. Obed mali mat v skolke tak som to pochopila ja. Nie zabezpečený škôlkou a teda už vôbec nie takto…. Ešte aj ta horúca voda v tom plaste. Bagetky mali zevraj u autobusára ktorý čakal na parkovisku pred zoo v chladnicke. Myslite že ma zmysel osloviť riaditeľku či je to podľa nej Ok?
tak keď ty minieš za mesiac 1000 alebo 2000 na eko bio raw potraviny,to neznamená,že aj iné si to môžu dovoliť.Ty povedomie.....
@rozculena hej lebo priorita je radšej 150ta blbost z pepca, ten kto sa sťažuje že na to nemá ani nechce žiť zdravšie
@lakebabe ja chapem ak ma dieta nejake dietne obmedzenia, vtedy naozaj nemoze jest hocico. Ale zdrave diete jednu sackovu polievku prezije. Keby tie ucitelky vedeli, co v dobrej voli rozputali boli by sa na to radsej bytoto. Matkam sa jednoducho nezavdacis, aj ked sa pokrajas na kolieska. Este aj vtedy budu mudrovat, ze kolieska su tenke alebo moc hrube 🙄
Aby si sa z toho nepos*ala🙈
No jedna sackova polievka dieťaťu neublíži,ale ak už malo cez víkend jednu u svagrinej, to už máme polievky dve,dokonca v krátkej dobe a to už je minimálne na umretie 😱😅
@yvankamala ty toto ma vôbec nenapadlo,čo keď to je to isté dieťa,čo keď sa mu teraz niečo
strane,učitelia a aj rodina sú úplne nezodpovední
@yvankamala 😂😂😂 možno to je fakt, dve sackove to už je konečná 😄
tak toto je nonsens ... mala by si zacat hladat skolku, kde deti dostavaju cistu pramenitu vodu ktoru ucitelky cerstvu rano nosia v kybloch , samozrejme tri krat este prefiltrovanu, maju vlastnu zahradku ktoru nestriekaju, velke polia , vlastny mlyn, cerstvo podejene mliecko od krav ktore sa im pasu na dvorecku a samozrejmostou aj kuriny so sliepockami a chlieviky s prasiatkami ;)
Celé zvláštne ..škôlkari chodia na výlety blízko a buď hneď ráno, alebo po spánku.My sme išli o 14:30 a boli sme dlhšie, druhý rok, keď ráno prišli a obed bol posunutý.Polievku by som im vôbec nedala už len preto, že viem aké sú deti a vrelu vodu no neviem ..zvláštne, až vymyslené.
Si mohla napísať hneď, že v Rakúsku.fuj tajbl🙂
@viestta ľudská blbosť niektorých matiek naozaj nepozná hraníc, ale vždy je co prekonávať, neboj sa. U nás sa jedna taka "akcna" sťažovala, ze prečo majú deti stále iba kocky mäsa a nikdy nie cely kus/plátok. Ze potom im z toho môžu kradnúť 🤦♀️👎 podotykam, ze ide o 3-4 rocne deti, čo si same pokrájame nevedia. Vraj im to majú krájať učiteľky 🙈🤣
Autorka už si konečne priznaj že si zlyhala. Ako vôbec môžeš pustiť dieťa na výlet bez toho aby si dopredu nemala presný harmonogram, kde budú, aké budú aktivity, ako bude o deti postarané? Ako je zabezpečený pitný režim, ochrana pred slnkom, bol autobus vybavený pásmi a deti boli počas jazdy pripútané?
Vieš o tom že učiteľka nemôže pripravovať jedlo deťom, mala vôbec platný potravinársky preukaz a školenie HACCP? Bol dodržaný teplotný reťazec v tej prenosnej chladničke, mala vôbec teplomer a zapisovali teplotu v chladničke? Manipuloval s bagetkami aj vodič?
Len tak ledabolo pustíš svoje dieťa a nemáš zabezpečené tieto veci, veď to je na sociálku.
#ironyoff
Podľa mňa vymyslená téma toto 😅 vôbec by som to neriešila, učiteľky im chceli urobiť zážitok tak sa snažili,, ja som pred mesiacom jednu matku z našej triedy poslala do prdele riešila tábor a ak sa niečo stane, strava atď, reku nechaj si ju doma a hotovo neotravuj učiteľku ako keby dcerenka bola miss sveta
@lienka.7 ja sa vratim k tym taborom, to ti je taky celkom vyzivny zdroj "zazikov". Raz sme sa rozhodli, ze detuchy budu mat na veceru palacinky. Kuchar nam povedal, ze on nebude piect 200 palaciniek (40 deti po 5 palaciniek) tak sme sa hecli s kolegynou a my sme tie palacinky upiekli. A aj tak sme sa dozvedeli, ze ako sme mohli dat detom len palacinky s dzemom, bez slahacky a cokolady. 🙄
Naozaj s rodicmi bola vzdy "zabava", vacsia ako s detmi. Kocka nam nestastne stupila, vytkla si clenok. Samozrejme sanitka, nemocnica, RTG, sadrova dlaha, barle. 4 dni sme sa nevedeli rodicom dovolat, nakoniec sme zohnali staru mamu, ta nam povedala, ze su na dovolenke niekde v Tramtarii a slubila, ze im to nejak da vediet. No a ked sme vykladali deti z autobusu, ocinko mi takmer jednu ubalil, lebo som mu zmrzacila dieta a on o tom nevie.
Inak my sa tu bavíme,ale čo tá matka prežíva,ona si všetko nadstavi tip top a príde jeden výlet a jeb celá snaha v prdeli.A potom prečo toľko ľudí má úzkosti,svet sa točí tam von
@lienka.7 ja som zas mala kamošku žila zdravo mala nejedla ani sladké ani čipsy proste bio ekoraw, dala mi ju varovať potrebovala vybehnúť k Dr ta malá na tajnáša,, vyžrala,, mojej sladkosti co nasla,, taky mala záchvat kamoška keď som jej to povedala, že mala som to schovať a neviem co, no nenapadlo ma to keďže u nás je dovolené všetko a zapadá to prachom aj keď to majú na očiach 😅😅 reku tvoja výchova kradne lebo ty jej nedáš, odvtedy ma ani ne pozdraví lebo som jej povedala ze dcéra kradne a to som myslela v dobrom
@viestta tak ja mam zatiaľ skusenost len z rodičovských, ale stačí mi ti poviem aj na 3 zivoty👌
Len čo ma v rýchlosti napadlo...
- Vajíčkova pomazánka- je nejako malo žltá, je tam dosť vajíčok?
- Rybacia- nedala by sa radšej robiť z lososa, moja dcéra iné nepapa
- Knedľa- dúfam, že bola domáca, kysnuta, žiadna kúpená z Tesca
- Musia im variť privarky? Ja to rada nemám a teda ani moja dcéra