icon

Je normálne, že škôlkari dostali sáčkovú polievku?

20. jún 2024

Je podľa vás normálne že škôlkari dostali na výlete v zoo sackovu polievku? Učiteľky mali plastové misky kde každému vysypali vrecúško a zaliali vodou z bufetu v zoo. Ako druhé mali bagetky čo pripravili v skolke. Obed mali mat v skolke tak som to pochopila ja. Nie zabezpečený škôlkou a teda už vôbec nie takto…. Ešte aj ta horúca voda v tom plaste. Bagetky mali zevraj u autobusára ktorý čakal na parkovisku pred zoo v chladnicke. Myslite že ma zmysel osloviť riaditeľku či je to podľa nej Ok?

maminkadeticiek
20. jún 2024

Prehanas.Absolutne.Na situacii uz nic nezmenis,detom sa vobec nic neatalo a nestane sa im nic ani keby si mu ju dala znova.Ucitelky sa vynasli,jednorazovo to nie je ziadny problem.Taketo mamky ked au tak chuderi ucitelky.Postaraju sa a aj tak je zle.

autor
20. jún 2024

@maciatkolulu to je skvele že nakupuješ v rakúskej bille ja tu aj bývam a maly chodí do súkromnej skolky a nezdravo kludne nakupuj aj v bille plus a serviruj si to..

lakebabe
20. jún 2024

@viestta inak nedávno som vo vlaku stretla asi dve učiteľky co brali prvákov 30 km do mesta na výlet aj tam som s nimi išla aj nazad.
Každej jednej by som dala za to medailu a doživotný dôchodok , keď som videla co ti prváci dorabali. A to si neviem predstaviť s nimi v tom shopping centre a v meste.
My keď sme chodili na školské výlety mali sme chleba so salámou z domu, sladku malinovku a zili sme

marcellka32
20. jún 2024

Čo budeš robiť keď bude mať 14 a kúpi si sám hamburger a čipsy s kofolou? 😉

iwesska
20. jún 2024

A museli ste s dietatom navstivit pohotovost po tej polievke,ci? To este ked uvidis ake "mnamky" si bude kupovat v puberte so spoluziakmi, sa ti budu panenky pretacat. My sa stravujeme zdravo,od malicka vysvetlujeme,citame zlozenie,ale aby som vysilovala takto z jedneho jedla na vylete,by som musela mat inak strasne nudny zivot🙈

zuzana76
20. jún 2024

Nie je to sice zdrava strava, mohli radsej niekde nejaku restauraciu ojednat, od rodicov vyinkasovat 5 eur za menucko a bolo by. Ale raz sa im hadam nic nestane.

zuzana76
20. jún 2024

@lakebabe ver mi, ze mnohe ucitelky uz maju zajacie umysly 😀

lakebabe
20. jún 2024

@zuzana76 verím verím, obdivujem a nechápem ako to zvládajú v dnešnej dobe 😄

zuzana76
20. jún 2024

@lakebabe nezvladame, som na pokraji nervoveho zrutenia na konci sk. roka 😀

lakebabe
20. jún 2024

@zuzana76 pri takýchto mamkach by som bola na pokraji zrútenia už 2.9 😄

patus_2
20. jún 2024

@zuzana76 som natom podobne :D už odrátavám dni

maciatkolulu
20. jún 2024

Kde bývaš? V Rakúsku? Jeeeej,aj my. Takže máš dieťa v rakúskej súkromnej škôlke? Tak to už je čo za vrchol?!?! Že rakusania,ti rakusania,čo majú všetko skvelé,sa zachovali takto?!?! A este privátna škôlka. No dobre. To chcem vidieť,ako pôjdeš za riaditeľkou toto riešiť 🤣🤣🤣 ,poobzeraj sa po inej škôlke. Kde ste NO? Wien? Burgl?

1mina
20. jún 2024

@lubkavargova1 aj moje dieta caka zajtra prespavacka v skolke 😂 viem ze budu mat bazenik, ze budu grilovat, bude pizza, zmrzlina, nejake sutaze v pieskovisku, do noci nejaky program a ucitelka mi sama vravela ze deti sprchovat atd nebudu 😂 len umyt zubky mozno tvar a spat .... Dcera sa nevie dockat toho zazitku, absolutne sa nezamyslam z coho budu jest, hlavne ze budu mat co jest a pit, pre ten zazitok raz za rok...hlavne ze sa vrati vcelku a obidvujem ucitelky co tam budu celu noc s detmi 😂

andrejka1974
20. jún 2024

Nechapem nič sa tím deťom nestane mám doma dcéru autistka a tá mi zje len sackove polievky a nikdy sa jej nič nestalo a deti si výlet užili neriešila by som to a vermi ja miniem za jedlo 400 maximálne 500 EUR a sme štvorčlenná rodiny teraz keď sme boli siedmi minulú sme do 700 EUR a vermi ani nio nie je bio ani trstinový cukor nie je trstinový dôležitejšie je že ich pani učiteľky vzali na výlet a určite si to všetky deti užili a keď pôjdu zo školy na výlet tak čo dieťaťu dáš tiež nejakú bagetu alebo peniaze a kúpi si sladkosti o čom ani ty vedieť nebudeš

autor
20. jún 2024

@maciatkolulu ty si jaky konspirator 😅 maria ellend chodíme do BA skolky uplna normálka, akože ja nechápem absolútne porovnávanie stravy a starostlivosti o dieťa. Veď jedno nevylučuje druhé. To akože keď som super láskavá matka môžem pchať do decka same umeliny? Ale argument ad absurdum stačí keď sa uspokojíme s absolútnym minimom a budeme si ďalej renovovat neonatologiu sami a pchať do seba poľské a brazílske kurčatá a na výletoch deťom sackove polievky. A to mile moje vám nevadí pri vlastných deťoch tak jasne že vás netankuje asi ani nič v okoli

maciatkolulu
20. jún 2024

Akože neverim🤣🤣🤣🤣,ty aj rozmýšľaš,čítaš po sebe...lebo ja naozaj neverím. To ich v tej skolke,sukromnej,cpu každý druhú deň niečím umelým? Alebo si natoľko zadubena,že naozaj nerozumieš tomu,že z jedného rázu sa fakt nič nestane?

ibrunova
20. jún 2024

Autorka, ako by si to s jedlom v zoo vyriešila ty?

nikaeli
20. jún 2024

Stále si nepovedala, ako by si to vyriešila ty. To, že mi to nevadí jednorazovo na výlete ešte neznamená, že mám doma denné menu zo sáčkov. Polotovary absolútne nekupujem, ale uznaj sama, že preháňaš. Choď za riaditeľkou a potom nám napíš jej vyjadrenie. Chcela by som vidieť, ako sa zatvári.. vrátane učiteliek, ktoré sa o tvoje dieťa denne starajú..

chvostik1
20. jún 2024

Bio eko raw. Bývaš v dome kde si chovas vlastne sliepky z ktorých máš biovajcia a neskor biomaso? Máš za domom maštaľ kde si chováš na mlieko vlastnú kravu s teliatkom, dve prasiatka aby si mala bio domáce mäso a chováš ich trávou čo si sama nakosíš a zrnom čo si sama vypestujes? Záhradu máš plnu domácej zeleniny a ovocia? Lebo len vtedy keď si to chováš a vypestujes sama vieš čo naozaj ješ. V obale s nápisom bio sa môže predávať kadečo

bosorkabb
20. jún 2024

Ja teraz riešim šikanu v škôlke a ver že nejaká debilna sačkova polievka a bageta je nič. Mne osobne to nevadí. A to možno ani nevieš ako a čím varia v MŠ, ZŠ kuchyniach.

pallacinka29
20. jún 2024

Mna by zaujimalo, kde si bola Ty, kym si na Tvojim dietato dovolila ucitelka sprachat tento strasny cin…? v robote? Doma na zadku…?

chvostik1
20. jún 2024

@bosorkabb och, to má veľmi mrzí. Dúfam, že vedenie je sucinne a nezakrýva si pred tým oči

liusa82
20. jún 2024

no ja jem takéto šmakocinky v sáčku dosť často.Asi aj od puberty a nič mi neni 🙂Hlavne od maggi kura na paprike a tie kdejaké cestoviny v sáčku s omáčkou alebo thai curry na panvicu.Ked sa mi nechce variť alebo čakať na donášku.Len to šupnem do vriacej vody a mám.A nerobilo by mi problém ani dieťaťu to dať keby nejaké mám🙂 nie malému ale väčšiemu v pohode

nevenka
20. jún 2024

@kp7333 dobry postreh. Stare zasoby uz hadam nemaju. Hociiii, my este mame jedno balenie plastovych slamiek a som za ne vdacna, lebo ked maju deti chorobu, tak im spravim "drink" a slamkou su ochotne to vypit a nerozpusti sa im ta papierova. Ale tak nedavam im to do horuceho caju.

yanni
20. jún 2024

@lubkavargova1 to si mala este dobre, ze osprchovali. Moja predskolöacka bola tiez nedavno na prespavacke v skolke a tiez v zahrade opekali (podotykam tiez nieco ako spekacky a to je vegetarianska skolka😂 - ani nechcem vediet kolko how-raw-huf-buf veggie matiek sa pohorsovalo - a to ja sama som vegetarianka ale detom nezakazujem) no a o sprchovani nebola vobec rec. Moja "pätročnica" na druhy den revala, ze "mamaaaa, je ja urcite smrdim, ziadna sprcha nebola". Ubezpecovala som ju, ze nie, nesmrdis, len roj much za tebou.😂

A autorka, neprezivaj to tak. Ja varim takmer kazdy den, z cerstvych surovin, sama som vegetarianka ale jednorazovkami si nezatazujem moju hlavu. Nato je zivot prilis pekny a prilis kratky. Bud rada, ze sa aspon ucky snazili. Ak dieta nema nejake intolerancie, tak mu takato jednorazovka neublizi, ho nezabije a ani nebude mat trvale nasledky do konca zivota (aj ked si myslim, ze toto je vymyslene. Nepoznam taku premotivovanu skolku, kde by na vylete "varili" polievky. Moja dcera chodi so skolkou (hlavne teraz ako predskolaci) casto na celodenne vylety - tury, zoo, muzea, mesta, divadla atd. - a NIKDY nemaju teplu stravu a nikto pre nich nic neorganizuje. Vzdy musime my rodicia nabalit tolko jedla, aby to vlastne dieta nebolo hladne.

nevenka
20. jún 2024

@marcellka32 no ked vidim, ako u nas vedla do obchodu idu deti od 4.triedy vyssie rovno zo skoly a co si nesu, chipsy, sladke hluposti, kola je este fajn, ale take energetaky...🤪. Toho mojho instruujem a je riadne vydeseny z energetaku a kolu vypije asi deci pod dozorom doma, ale ani mu to nechuti, mal ju asi 2x. Bude mat 11.

simona1306
20. jún 2024

ja sa tu len pripnem, strasne ma tato tema bavi :D

ivik4
20. jún 2024

Vobec necitam komentare ale za mna , niektorym mamkam uz fakt dobre šibe. Aby ste sa neposrali ze raz malo decko sackovu polievku. Ja tieto rychlokvasene jedla tiez neuznavam ale fakt by mi bolo u prdele ze deti ju dostali. Mali pekny den.
Radost pracovat s detmi a riesit rodicov za kazdu blbost.
Esteze som na tu pedagogiku nesla, asi by som bola uz v base pri mojej povahe 🤦‍♀️😀😀

ivik4
20. jún 2024

Inak teraz ma napadlo, mat takuto zensku doma tak amen tma, odidem do 5minut, vsak by ma j*bala za kazdu blbost

tianna
20. jún 2024

Ak je dieťa v poriadku absolútne by som to neriešila. Ešte tých hlúposti poje 😉