icon

Poďakovanie pani učiteľke v škôlke

fifibela
19. máj 2016

Ahojte, máme predškoláčku, ktorá sa bude o chvíľu lúčiť so škôlkou a pani učiteľkami. Ako poďakovanie za ich prácu a trpezlivosť, by som im chcela darovať niečo, čo bude krásne, originálne a zároveň praktické. Kvety sú samozrejmosť. Napadla ma hodvábna ručne maľovaná šatka. Ale budem vďačná za každý zaujímavý nápad. Ďakujem

ckatka
17. máj 2018

dohodnut sa rodicia a kupit spolocne darcek, co potesi, je super - a nie lapace prachu. Podla mna kazda ucitelka oceni poukaz na masaz, alebo do nejakeho salonu - kozmetickeho, kadernickeho, proste nejaky oddych, relax, alebo poukazku do knihkupectva, nech si vyberie sama co ma rada. Teta je ucitelka a ma asi million kadejakych sosiek sviecok a hovadin na ktore sada prach a kazdu sootu insie nerobi len to utiera a luto jej je to vyhodit. Ma uz svoj vek a co myslite ze s tym bude potom? :D

pekkka
1. jún 2018

my darujeme exploding box od luckooo handmade (Facebook)
😎. casť bude ozdobovať moja dcérka , aby to bolo dokonalo nedokonalé a od srdca 😃

slavka128
4. jún 2018

@77andrejka77 ahoj, vyrábas takéto tabulky?

77andrejka77
4. jún 2018

@slavka128 ahoj, pozri v mojom bazare

lucia86
4. jún 2018

@majkaa zdravím, ešte robíte prosím sviečky?

olifcek
4. jún 2018

my davame mydlove kytice v kvetinaci 🙂 triednej, druzinarke a ucitelke aj z class.sk

my sa sice nelucime, dcerka je druhackou na zakladke, ale i do skolky priniesla ucitelkam mydlove kytice, veeeelke mydlove kytice 🙂

majkaa
5. jún 2018

@lucia86 ano pisem spravu 🙂 a teraz mam aj akciu na tie srdiecka 🙂

jergova
5. jún 2018

@majkaa dobrý deň aj ja by som mala záujem o sviečky srdiečka, poprosím cenu, ďakujem.

nellita
5. jún 2018

@olifcek to je krásne,kde ste zohnali,ci vyrobili ste?

wera22
5. jún 2018

@majkaa môžem Vás poprosiť cenu ? Ďakujem

ketere
5. jún 2018

@majkaa ahoj, písala som správu 🙂

olifcek
5. jún 2018

@nellita robi jedna mamina v ba...prosite si kontakt? na FB https://m.facebook.com/groups/328118094013348?v...

nellita
5. jún 2018

@olifcek dakujem

majkaa
6. jún 2018

@jergova
@wera22 napisala som vam 🙂

@ketere odpovedala som 🙂

dadkasuper1
6. jún 2018

dobrý deň ja som vyrábala tieto knihy pre pani učiteľky, vychovávateľky, či môže to byť ako darček na narodeniny pre mamku, ocka, babku, dedka ..... Je to trošku iný darček ale celkom pekný váčšinou sa tento darček ľuďom páčil a potešil doplni sa to nejakou basničkou, poďakovaním a zabali do celofanu aby na to nepadal prach. :D

momoqui
6. jún 2018

@fifibela skuste pozriet hrnceky Polin, krasne rucne malovane, videla som aj s napisom pre pani ucitelku a su rozne 🙂 podla mna prakticke a mild

elimuska
6. jún 2018

@majkaa poprosila by som aj ja cenu do ip toho srdiecka ..dakujem

majkaa
7. jún 2018

@elimuska napisala som 🙂

lea604
12. jún 2018

@77andrejka77 dobrý deň vedeli by ste prosím vyrobiť takéto srdiečko aj pre nás ? Dakujem

domculik
12. jún 2018

@olifcek velmi pekne s tymi mydlovymi kyticami, nechcem sa nikoho dotknut ale vsetky tie podakovania na dreve ci na papieri ci ake dekoracie... moze to byt pekne, ale je to fakt lapac prachu.. neviem si predstavit ze som ucitelka a dostanem takych veciciek 30... kazde iny styl, kde si to vylozim, do obyvacky ? na policku ? uskladnim do pivnice ? preto mam rada skor take bud spotrebne darceky a la vinko, bonboniera, kava, tym nikdy nic nepokazis... ale tieto mydlove kytice su aj pekne aj uzitkove takze fajn napad 🙂. A mala karticka s podakovanim sa vzdy da k tomu pripnut 🙂

olifcek
12. jún 2018

@domculik jj, presne tak... mydlova kytica je krasna, vonava a az sa Ti zunuje, mozes pouzit ako mydielko postupne 🙂 inak plne suhlasim s Tvojim prispevkom 🙂

77andrejka77
12. jún 2018

@lea604 ano napiste mi v bazariku

majkaa
13. jún 2018

moja tvorba

ada1987ada
Autor odpoveď zmazal
majkaa
11. nov 2018

@ada1987ada ja to vyrabam 🙂 napisala som spravu 🙂

belllinka
1. jan 2019

@majkaa hroza 😮 vyzera to ako nahrobny kamen, som si pomyslela, ze tento priserny gyc nikto nekupi, ale vidim, ze to celkom fici 😬

majkaa
3. jan 2019

@belllinka je to vonava sviecka 🙂

dominikavozarova
13. apr 2019

@majkaa môžem poprosiť správu aka je cena a ci robíte aj iné?

majkaa
13. apr 2019

@dominikavozarova napisala som 🙂

lubinka13
15. máj 2019

@zuzanadringus dobrý večer vy tieto tabuľky vyrábate?dakujem lubica