Poďakovanie pani učiteľke v škôlke
Ahojte, máme predškoláčku, ktorá sa bude o chvíľu lúčiť so škôlkou a pani učiteľkami. Ako poďakovanie za ich prácu a trpezlivosť, by som im chcela darovať niečo, čo bude krásne, originálne a zároveň praktické. Kvety sú samozrejmosť. Napadla ma hodvábna ručne maľovaná šatka. Ale budem vďačná za každý zaujímavý nápad. Ďakujem
my darujeme exploding box od luckooo handmade (Facebook)
😎. casť bude ozdobovať moja dcérka , aby to bolo dokonalo nedokonalé a od srdca 😃
@77andrejka77 ahoj, vyrábas takéto tabulky?
@slavka128 ahoj, pozri v mojom bazare
@nellita robi jedna mamina v ba...prosite si kontakt? na FB https://m.facebook.com/groups/328118094013348?v...
dobrý deň ja som vyrábala tieto knihy pre pani učiteľky, vychovávateľky, či môže to byť ako darček na narodeniny pre mamku, ocka, babku, dedka ..... Je to trošku iný darček ale celkom pekný váčšinou sa tento darček ľuďom páčil a potešil doplni sa to nejakou basničkou, poďakovaním a zabali do celofanu aby na to nepadal prach. :D
@77andrejka77 dobrý deň vedeli by ste prosím vyrobiť takéto srdiečko aj pre nás ? Dakujem
@olifcek velmi pekne s tymi mydlovymi kyticami, nechcem sa nikoho dotknut ale vsetky tie podakovania na dreve ci na papieri ci ake dekoracie... moze to byt pekne, ale je to fakt lapac prachu.. neviem si predstavit ze som ucitelka a dostanem takych veciciek 30... kazde iny styl, kde si to vylozim, do obyvacky ? na policku ? uskladnim do pivnice ? preto mam rada skor take bud spotrebne darceky a la vinko, bonboniera, kava, tym nikdy nic nepokazis... ale tieto mydlove kytice su aj pekne aj uzitkove takze fajn napad 🙂. A mala karticka s podakovanim sa vzdy da k tomu pripnut 🙂
@lea604 ano napiste mi v bazariku
@ada1987ada ja to vyrabam 🙂 napisala som spravu 🙂
@majkaa môžem poprosiť správu aka je cena a ci robíte aj iné?
@dominikavozarova napisala som 🙂
@zuzanadringus dobrý večer vy tieto tabuľky vyrábate?dakujem lubica

dohodnut sa rodicia a kupit spolocne darcek, co potesi, je super - a nie lapace prachu. Podla mna kazda ucitelka oceni poukaz na masaz, alebo do nejakeho salonu - kozmetickeho, kadernickeho, proste nejaky oddych, relax, alebo poukazku do knihkupectva, nech si vyberie sama co ma rada. Teta je ucitelka a ma asi million kadejakych sosiek sviecok a hovadin na ktore sada prach a kazdu sootu insie nerobi len to utiera a luto jej je to vyhodit. Ma uz svoj vek a co myslite ze s tym bude potom? :D