Poďakovanie pani učiteľke v škôlke
Ahojte, máme predškoláčku, ktorá sa bude o chvíľu lúčiť so škôlkou a pani učiteľkami. Ako poďakovanie za ich prácu a trpezlivosť, by som im chcela darovať niečo, čo bude krásne, originálne a zároveň praktické. Kvety sú samozrejmosť. Napadla ma hodvábna ručne maľovaná šatka. Ale budem vďačná za každý zaujímavý nápad. Ďakujem
@zltalienka v pohode 🙂
@77andrejka77 aka je cena?
Ženičky, som učiteľkou v nádhernej materskej škole vo Vysokých Tatrách. Ako je uvedené v jednom príspevku na predošlej strane berieme všetky za túto prácu výplatu, samozrejme, ako každý, kto chodí do práce. No na druhej strane, byť učiteľkou nie je len práca, ale aj poslanie. Aj ja sa o pár dní lúčim s mojimi milovanými prváčikmi a už teraz mi tečú slzy po tvári, lebo mi budú veľmi chýbať...moje deti 🙂. Všetkým mamičkám, ktoré čo i len rozmýšľajú nad tým, že by nejaká drobnosť učiteľku svojho dieťatka potešila, tak verte že áno. Aj to je tá hnacia sila, ocenenie od detí a od vás, ktorá nás neustále posiluje v tom, aby sme urobili vaše detičky šťastné a spokojné aj vtedy, keď pri nich nie ste. Za všetky milé slová z tejto diskusie vyslovujem obrovské ĎAKUJEM ❤❤❤
@jasminet to si krasne napisala. Zial mali sme zlu skusenost, pani ucitelka ani po roku mi nevedela povedat ako sa sprava moja dcera, nevedela mi odpovedat ako ju dcera oslovuje (ma oneskoreny vyvin reci preto ma to zaujimalo) nevedela, ze farby hovori po anglicky, atd. Pritom je to dedinska skolka o dvoch triedach, dokopy 25 deti. A to bola jej triedna.
No nastastie sme prijati od septembra nastupuje do novej skolky, kde aj pani riaditelka je clovek, ktory je citit clovecinou a hlavne ma rada deti. Tesime sa, dufam, ze to uz bude lepsie
@jasminet Áno, áno, aj u nás máme "špeciálne" požiadavky na dennom poriadku. Ale keď sa rodičov pýtam, prečo to chcú práve takto a oni odpovedia, že chcú pre svoje deti len to najlepšie, veľakrát sa mi podarilo jemným navádzaním priviesť ich k tomu, že nie vždy sú požiadavky v prospech dieťaťa... Nerobme z detí ovce, neprerábajme ich na svoj obraz, veď každý je individualita a ja mám rada ak dieťa vytŕča z davu. Veď oni sú naša, verím že lepšia, budúcnosť 😇
baby ja by som len chcela - ked budete davat darceky pani ucitelkam, myslite na to, ze maju viacej deti a dostanu mozno viacej malych spomienkovych predmetov,... len ze aby to nedopadlo tak ze pani ucitelka bude mat plny byt lapacov prachu, hoci krasnych. 🙂
len sa na pol sekundy skuste zamysliet, ze keby ste to vy dostali, ci by vas to potesilo (a ci by vas to tesilo aj neskor doma), po mesiaci, ked to bude treba umyt... :D
Nie som ucitelka, ale mam ich niekolko v rodine a veru niektore maju plny byt sosiek, sviecok, salok, tabuliek a vselicoho, na co sada prach :D
Je fajn dohodnut sa pripadne s ostatnymi rodicmi a darovat spolu nieco co fakt potesi (idealne poukazka na cokolvek co moze vyuzit cez prazdniny, zasluzena masaz, ked cely rok maka, poukaz na fotoknihu, kde si da urcite aj tie vase deticky...a pod.).
Dnes uz vela ludi zije minimalizmom, a ocenia viac zazitky, ako hmotne veci.
@majkaa dobry den,este take sviecky vyrabate?
@nikolkanitra ano napisala som vam spravu 🙂
@majkaa mozem aj ja cenu poprosit 😉
My v škólke sme dali urobiť pani učitelkám trička.
@77andrejka77
Dobrý večer, bolo by prosím možné vyrobiť 2 ka týchto srdiecok ď dodanim do štvrtka?
http://spuntik.zoznam.sk/cl/1000722/1639065/Top...
:D :D hehe, presne ako vravim, sviecky a hrnceky a ine lapace prachu....
@77andrejka77 nádherný darček, môžem sa spýtať, z čoho sú srdiečka? Prip.ci by ste také vyrobili aj na objednávku. Ďakujem
@deisinka1 srdiečko je drevené a samozrejme rada vyrobím stačí napísať ip
@77andrejka77 ďakujem za odpoveď a môžem poprosiť cenu za 2 ks aj s poštovným? Kľudne aj do IP. Ďakujem
Je praktickejšie sa dohodnúť rodičia a kúpiť jeden spoločný "poriadny" darček,nie 20lapačov prachu...nie som učiteľka,ale otec mal povolanie,kde sme tých lapačov mali na kilá,sošky a pod.,my rodičia spolu sme p. učiteľkám dávali ručne maľované dáždniky to bolo v školke,potom som už osobne ked syn odchádzal zo zš na 8r. gymko tak som dávala ručne maľované šály zo sashe,páčili sa...a ešte jedna moja skúsenosť,nezabúdam na p. kuchárky a p. upratovačku /kúpiť dezert ma nezabije a ich poteší/

@tiper24 veď nemusíš nič dávať ked nechceš. Každý ako chce, nie je to povinnosť.
Ja nemám predškolákov a vybavím to čokoládou. Ale o rok najstarší končí škôlku a bolo by možno fajn vymyslieť niečo viac, prípadne aj rodičia spolu, ak by bola ochota.