icon

Do súťaže sa zapájajú mamičky, ktorých deti pijú Nutrilon 1x

sona28a8
7. aug 2013

Prvýkrát som sa zapojila do súťaže na MK,prvýkrát som zverejnila fotky nášho syna v nádeji,že aspoň niečo nám odľahčí finančnú situáciu.Je mi však smiešno,že Nutrilon teraz začal propagovať Nutrilon 5, práve počas tejto súťaže.Máte pravdu,je jednoduchšie, aby vyhralo dieťatko,ktoré pije mlieko 1xdenne,pekný deň.

Strana
z2
nutrilon_lucia
8. aug 2013

@sona28a8 Dakujme za vasu temu. 🙂

libka1
8. aug 2013

uz aby bolo toho 18. vznika tu len plno stupidnych tem a hadok. kedydi som sem chodila rada a casto, ale uz je to tu o nicom... som zvedava aka kravina pride po nutrilone 😝

zuzanockamt
8. aug 2013

@sona28a8 moj syn uz UM nepije, pije kravske a kozie mlieko, ma takmer 3 roky a teda raz denne mlieko nepije ... jeho bezne mnozstva su 800 - 1500 ml denne 🙂 ... ten liter a pol je fakt uz maximalny extrem, ale stalo sa ... takze keby som mala kupovat UM, tak dam zan tolko, co aj maminka novorodenca

sona28a8
autor
8. aug 2013

@zuzanockamt Teraz som to asi nepochopila,váš syn má 3rôčky a vypije denne popri normálnej strave ešte 800ml.-1500ml.mliečka ,hm tak to je fakt dosť.

zuzanockamt
8. aug 2013

@sona28a8 ano, samozrejme, popri normalnej strave 🙂 ... bezne pije tych 800-900 ml denne 🙂 ... vobec netusim, kolko mlieka ma take dieta vypit, kedze tabulky nesledujem ... ale jedava menej, vzdy bol skor mliecny 🙂

nutrilon_lucia
8. aug 2013

Mile mamicky, prajem vam krasny zvysok dna a pre dnes sa s vami lucim 🙂

kvetinkaaa
8. aug 2013

po 100 rokoch zapnem kona a vyletí tu na mna reklama na nutrilon ako krava....to tu inak upadlo po tych rokoch čo som tu prvy krat prisla..

stanislavao
8. aug 2013

prosim vas pekne o com je tato diskusia? a co je na tom, ked 3 rocne dieta pije nutrilon? moj syn nemoze pit normalne mlieko, tak som sa potesila, ze je uz nutrilon 5.

malinkaaninka
8. aug 2013

@stanislavao diskusia o antireklame.na svete by mali byť len kojace mamičky a vyrobcovia umeleho mlieka by mali sedieť v kriminále a všade by zavládol svetový mier.

barcelona94901
8. aug 2013

@zuzanockamt možno preto ti menej jedáva,mlieko sa nemá nahrádzať za tekutinu,mlieko je jedlo ,aj teraz v týchto horučavach to lekári zdoraznovali 😉

traktor
8. aug 2013

@zuzanockamt u nas je to iste, Matej vypije tiez 1 a pol mlieka cez den +ine mliecne vyrobky + normalnu stravu...je neskutocny mliekoholik od mala..mlieko skratka musi mat pred jedlom, po jedle,po spanku, pred spankom..

zuzulienaba
8. aug 2013

@syrik ano,je to otrasne s tou reklamou... Aale tieto stranky z toho ziju a prave preto su vytvorene,aby zarabali na reklame podla poctu prihlasenych a nie preto,aby sme si tu pekne pokecali🙂. neostava nic ine,len sa s tym zmierit alebo sa odhlasit🙂

zuzanockamt
8. aug 2013

@barcelona94901 ja mu ho nenukam, pyta si sam, takze to neriesim a nerobi to len v horucavach, od malicka je mliecny zavislak, mal obdobie velmi dobreho jedenia, potom to bolo slabe, teraz zase nastava zmena k lepsiemu 🙂 ... a ja sa riadim dietatom hlavne 🙂

@traktor potesila si ma, aspon niekto, kto to chape 🙂 😉

stanislavao
8. aug 2013

@barcelona94901 mlieko pijeme odjakziva na uhasenie smadu. v zivote by ma nenapadlo to dat dietatu, ako jedlo. ak teda neratam male deti, ktore normalne jedlo nejedia. aj dospely si da mlieko na uhasenie smadu. a v tychto teplach ze deti menej jedia je pochopitelne. ved je horuco.

mici11
8. aug 2013

dalsia zbytocne zalozena tema...mlieko si vyherca moze vybrat 1,2,....ako uz bolo vyssie spomenute...

a ze je to reklama? jasne, ved z coho by stranka MK zila....ako kazda ina stranka z reklam, to je normalne...

nic v zlom, len cele toto co sa deje v poslednej dobe v diskusiach na MK sa uz neda citat....same supermatky a super napady....a niekedy to tu bolo ozaj o radach a nie o hadkach.,.ale to uz som mimo temu...sorry 🙂

apropo malemu som od 15.mesiaca davala klasicke trvanlive mlieko polotucne, na odporucenie detskej doktorky, ktora vravi, ze UM do troch rokov odporucaju hlavne vyrobcovia UM 🙂 (neratam deticky co maju intoleranciu laktozy atd...) a odvtedy ho pije a je OK, neviem preco by som ho mala dlhsie krmit susenym...

barcelona94901
9. aug 2013

@stanislavao u detí sa nemá nahrádzať tekutinou 😉

zuzanockamt
9. aug 2013

@barcelona94901 dieta ta nauci, co sa ma a co nema 🙂 😉

barcelona94901
9. aug 2013

@zuzanockamt áno preto moje pije v lete vodu,namiesto mlieka 😀

zuzanockamt
9. aug 2013

@barcelona94901 aj moje pije vodu, caj a popri tom mlieko 🙂 😉 ... a je mu jedno, ci je leto alebo zima

ferihegy
9. aug 2013

To je téma toto baby, bože este ani nikto nič nevyhral - súťaž neskončila a už teraz sa závidí víťazovi. Nech vyhrá originálna fotka a maminka nech si robí s výhrou čo uzná za vhodné 🙂

luy
10. aug 2013

@zuzanockamt aj moja denne stiahne popri normálnej strave 800 až 1000 ml mlieka 😀 😀 😀 no čo už,ak jej nedám jačí

Strana
z2