icon

Čo všetko ste oprali?

samsung_silvia
16. máj 2012

Zabudnuté papieriky, papierové vreckovky, peniaze, žuvačky vo vreckách sa raz za čas vyperú hádam všade. Zamotané slúchadlá, niekedy aj s prehrávačom, telefóny, vhodené hračky a iné veci, ktoré aj naši potomkovia pridali do bubna tesne pred praním. Akú najkurióznejšiu vec ste oprali? A čo to urobilo s prádlom a s danou vecou?

sabiatko
17. máj 2012

vreckovky su klasika... okolo vianoc som oprala krpcovi nohavice a kukam, ze co to ma za hrcu vo vrecku... a vyprata salonka. chlapec si asi schoval na horsie casy, ale nic z toho 🙂

anaxamon
17. máj 2012

ja som raz skusala prat latkove plienky, klasicke komacske stvorce na vyvarke 95 stupnov a supla som k nim aj celulozove separacky, ktore sa inak maju prat max na 60 stupnoch co som ja vtedy netusila, z pracky som vytiahla len plienky, separacky sublimovali🙂))

cecil36
17. máj 2012

podarilo sa mi vyprat vselico od papierovyhc vreckoviek v ciernych rifliach az po dcerinu ceruzku na oci (ona vzdy dokadzuje do pracky "este toto mi oper"). Najväcsi ulovok bola dcerina MP3-ka 😖

nikuska265
17. máj 2012

samozrejme,že sme veľa krát vyprali klasicky vreckovky,peniaze,gumičky, sponky.... ale už sa nám podarilo aj centrofixku,ktorá bola schovaná vo vrecku manželových svetlých kraťasoch,takže sa čierna cetrofixa prala medzi svetlučkým oblečením,ktoré parádne pomenilo farbu, raz neterka keď bola na návštveve sa hrala s mojimi kľúčami od auta,ktoré záhadne zmizli,našla som ich až po 2 dňoch keď práčka doprala a šla som vešať prádlo, mažel pracuje v brúsiarni a keďže aj jeho veci sa musia prať veeeeľa krát tam nájdem kúsky z jeho roboty - drótiky. Už som vyprala aj alkalické baterky tuškové, fotky ukryté vo vreckách, bloky z nákupu, čokoládky z desiaty, dcérkin dudel,ktorý som mala vo vrecku mikiny pre každý prípad.... 😀

ikke
17. máj 2012

u nas iba klasika - vreckovky papierove aj latkove, ale este si zivo pamatam to zufalstvo, ked mama oprala strykovi koselu s 50 markami - vychodnymi, samozrejme 😅 to uz polovica fora asi ani nevie, co to bolo 😕 😀

helsinka
17. máj 2012

ja som oprala celý balík papierových vreckoviek . .bol ešte nový, neotvorený, takže škoda nebola žiadna 🙂

nadhera
17. máj 2012

nic strasne ,len zo 3x sa podarilo - papierovu vreckovku zabudnutu v kapse aj to som zurila a klepala a cistila rucne a opat vsetko do pracky.

liluu
17. máj 2012

ja pravidelne periem žuvačky. A vždy sa nazlostím. Moja mamka zasa pravidelne prala dávno dávno otcove výplaty... 😉 🙂 🙂

nelynka
17. máj 2012

ja uplne najradsej periem manzelov telefon, sluchatka, nejake drobaky, servitky...klasika 😀 😀

yukki
17. máj 2012

dnes gumový termofor. Trochu hrkalo, vrchnák má z tvrdého plastu...a dva kamienky, tie sú teraz trendy...vo všetkých vreckách detských.
A už sa prala aj zubná kefka, samozrejme vreckovky a peniaze...

skolara
17. máj 2012

pupavy su tiez super 😀

katka1981
17. máj 2012

slipove vlozky, kamienky, a najlepsia je cervena ponozka medzi bielym pradlom

nice202
17. máj 2012

zapalovace, zapalky, vreckovky, nieco zelene s bielym pradlom, klasila cervene nieco a to zafarbilo zvysok na ruzovu. peniaze aj mince aj bankovky.

berus222
17. máj 2012

ked vyperiete jednorazovu plienku s ciernym pradlom, tak na to nikdy nezabudnete 😀

a taku klasiku ako pero, servitky, penazenku, ...

malinovka333
17. máj 2012

100€,dudel,servitku,

ivanas
17. máj 2012

mne môj synátor hodil do bubna práčky plastovú lopatku na smeti a ja som samozrejme hneď na to išla prať biele prádlo na 95 stupňov. Plast bol asi kvalitný, vôbec nič sa nestalo, ani prádlo nebolo zafarbené. No a ešte je super, keď opravujú alebo neviem čo robia vodári a tečie úplne hrdzavá voda. To sa mi stalo pri praní bielej výbavičky pre moje bábätko, ktoré som vtedy čakala. Hrôza... Nepomohlo Savo, odfarbovač, vyváranie klasicky v hrnci, nič.

lenok
17. máj 2012

Manzelov USB kluc s finalnou podobou bakalarskej prace/ nezalohovanou!!! 😲 😲 😲 A cuduj sa svete, fungoval 😀 Na moje stastie 😉

rorinka11
17. máj 2012

Najcastejsie vreckovky, srobovaky, zapalovace, drobaky... Raz sa mi podarila mp3ojka+sluchadla, nestalo sa jej vobec nic, len bola o nieco svetlejsia 🙂

katren
17. máj 2012

broky 😀 a raz sa mi podarila intimka a je to ako vyprata jednorazova plienka 😠 vsade same gelove gulicky 🙄

nitrankanr
17. máj 2012

USB kluc, okuliare, peniaze, cukriky

gemini2
17. máj 2012

Mne sa podaril kusok- manzelov oblek po svadbe omylom na 90 stupnov...

zuzkap2
17. máj 2012

Najcastejsie vreckovky to je klasika, ale mala mi pravidelne do pracky hadze, male lopticky,pribor,varesky,stipce, flasku len smola, ze potom ked pracku zatvaram ju uz nekontrolujem

16andrea20
17. máj 2012

Ked som byvala na intraku, niekedy bolo tazke sa dostat k prcke a usla sa nam trebars az v noci o druhej. Moje kamaratky zo susednej izby take rozospate naplnili pracku pradlom, ktore malo ist na 30 stupnov. Bohuzial asi rozospate omylom prepli pracku na 90 stupnov - podprsenky vybrali velkosti pre babiky - kosiky boli scvrknute na velkost odlicovacich tamponov a este vsetky zafarbene na ruzovo. 🙂

bambi2
17. máj 2012

a este par krat sa mi stalo, ze som oprala aj manzove cigarety... to je tiez hnus oberat potom z pradla tabak... 😖

fiona8
17. máj 2012

Jurko mi strčil do práčky krabicu od žehličky na vlasy........a jasné že som si to nevšimla..... 😀 😅 😕 🙄 😀 😀 a ešte aj papuče, kefu na vlasy.........autíčko 😉

moniciak
17. máj 2012

Len peňaženku s dokladmi 🙂 Prežili až na kartičky poistenca mňa a malej... Tie sme dali robiť nanovo 🙂

sampo
17. máj 2012

usb kluc, pamatovu kartu do fotaka, peniaze periem uplne bezne 😀 no najhorsia bola zuvacka. Teda dve..take tie hnusne sladke farebne gulocky, povedala som malej, aby si ich odlozila do vrecka (s cielom ich neskorsieho vyhodenia do kosa), lenze ja trubka som na to zabudla a potom som sa veelmi cudovala vysledku.. nezabrala ani mraznicka, niektore veci sli do kosa namiesto tych zuvaciek 😅

kamilka22
17. máj 2012

oprala som manzelov mobil - potom som ho vysusila a fungoval dalej. Mal problem iba s fotenim cez mobil ale po dokladnom "vysuseni" zmizol aj tento problem a mobil mu doteraz sluzi ukazkovo a dokonca dotykovy :DDD

adriana7
17. máj 2012

aká super pozitívna téma...prečítala som všetko a dobre som sa nasmiala 😀

abbey1
17. máj 2012

Peniaze, naušnice, kapesníčky, vlhčené obrúsky, lyžičky, svietniky, časopis, žuvačky,... Vždy prezerám vrecká, ale máme aktívne dieťa, ktoré schováva a upratuje, čo sa len dá. A tak to aj počas prania vyzerá. Začujem buchot a už len sledujem cez okienko, čo sa bude točiť.