Ako riešite veľké rodinné nákupy?
Ako zvládate veľké rodinné nákupy? Kto vám pomáha nosiť ťažké veci z obchodov? Podeľte sa s nami o skúsenosti s ťažkými nákupmi – či vám pomohli aj cudzí ľudia alebo vám pomáha partner, rodina, priatelia..? Tri z vás odmeníme zajtra ráno vlhčenými obrúskami Tesco loves baby ☺

Ja vyuzivam donasku domov, ale nie z hypermarketov, ale slovensku produkciu...ovocie, zeleninu, mliecne vyrobky,
Zvysok priebezne dokupujeme, ziadne velke rodinne nakupy, cim dalej tym viac nakupujem v AT... Sama s mojim milovanym autickom to v pohode zvladame doniest pekne az domov 😉
Ale donasku domov povazujem za vybornu vec, kopec usetreneho casu a nervov 🙂
Když jsem sama bez drahého, malou posadim do voziku nakoupim, vyložim do auta a pak vyložim doma..nevidim v tom žadnou vedu...jsem odcela soběstačná 😉
Ja chodím na veľké nákupy s manželom do Tesca tak raz do týždna, vačšinou beriem aj malú, ale niekedy sa ten nákup zmení na náhanačku malej pomedzi regále 🙂 🙂
doma si napisem zoznam co odkial potrebujem, zoberiem kocik, tasky a deti a vyrazim peso (byvame 15 minut chodze od Tesca a 15 od ostatnych obchodov). Ked uz dopredu viem, ze nakup bude vacsi ako je kapacita kocika, dohodnem sa s manzelom. Bud ide s nami od zaciatku, alebo si nakupim a na zaver ho zavolam aby nas prisiel zobrat. Ked je nahodou sluzobne mimo domova, poprosim svagrine alebo svokrovcov.
Tak isto to riesim aj v pripade, ze nejdem planovane na velky nakup, ale ten sa nahodou zvrtne a veci nemam ako odviest - volam.
No a ked je nakup vo vahovej tolerancii kocika + mojich pliec, tak si ho odveziem sama. Z obchodu k bytovke je to ta lahsia cast - byvame totiz na 3 poschodi bez vytahu, takze schodiskom nesiem vacsinou tri tasky na pleci jednu v ruke a na druhej ruke dcerku, nastastie syn uz vyslape az hore sam 🙂
Na nakupy chodim autom. Nakup mi pri pokladni bali zamestnanec obchodu na to urceny a ten isty mi nakup odvezie az k autu a nalozi do kufra, takze som nikdy nemala problem robit velke nakupy aj s malym dietatom. Garaz je sucastou domu, takze nemam problem nakup z kufra preniest do kuchyne.
ja uz inak ako cez internet nenakupujem - ci uz potraviny, alebo oblecenie.. perfektne na tom usetrim, pretoze nekupujem blbosti, ktore vidavam, ked sa po obchode prechadzam.. a to nevravim ani o tom, kolko casu usetrim behanim po obchode.. do kosika si vkladam tovar vecer, ked deti spia aj cely tyzden a ked manzel v piatok robi z domu, dam si ho priviezt.. a velmi rada vyuzivam aj svetbedniciek.sk..
Ja rada nakupujem sama. Muz je doma s malou a ja mozem konecne medzi ludi. Sem tam mam zoznam, ale vacsinou nakupujem po pamati. Chodim autom, ked pridem domov tasky necham v aute a poslem po ne manzela. Takze je to pohoda.
kedze mam problem s krizami, Dedo Mraz mi doniesol tasku na kolieskach ako maju stare babky, ale taku trosku modernejsiu 😀 do tej kludne nalozim aj 10 kg zemiakov a karton mlieka a v pohode doveziem domov z obchodu, pritom mam este jednu volnu ruku ktorou mozem drzat dceru 😀
My chodíme na veľký nákup najradšej len s mužom a bez detí. Tie varujú babka s dedkom. Nakúpim v klude čo potrebujem, naložíme do auta, odvezieme domov a potom ideme po deti. Na menšie nákupy (len pár vecí) chodíme aj s deťmi
@daska_tesco
na velke nakupy zasadne s manzelom, my dvaja. V ziadnom pripade by som ich nerobila sama a natahovala sa s nimi. Manzelia su od toho, aby veci robili spolocne. Mne by ani manzel nedovolil sa s tym natahovat... ved ma predsa lubi 😉
ja chodim s manzelom a detmi na aute raz do mesiaca ... samozrejme nesmie chybat navsteva mojho oblubeneho regalu - s detskym oblecenim 😀 mam toho plno, ale niekedy neodolam a zas nejake oblecenie kupim
velke nakupy robim sama. vzhladom na otvaracie hodiny miestnych obchodov, muz cez tyzden nestiha a v sobotu zas mame iny program. kym boli deti mensie, tak som vela objednavala cez net, neskor normalne s oboma. teraz chodim sama, ked su deti z domu. niekedy, ked nestiham, necham si doviezt.
Na veľký nákup chodím najradšej sama. Nakúpim, naložím do auta a ak je toho veľa, naženiem manžela a ten nákup vynosí domov 🙂 Alebo idem spolu s manželom. No väčšinou sa snažím takýto nákup absolvovať v čase, kedy sú deti napr. u našich, aby som ich zbytočne nevláčila po obchodných centrách.
u nas chodime na velky nakup tak raz do mesiaca cela rodina autom, vtedy s akupuju velke veci ako prasok na pranie, plienky, kartonove mlieko, a stravime v tescu aj 2-3 hodiny, male nakupy riesim sama s detmi, ale to su len malickosti ako chlieb, jogurty...
Ako som sľúbila, tri z vás odmením za názory vlhčené obrúsky značky Tesco Loves baby: @maznacik007, @vulka, @fialkaa. Verím, že obrúsky poslúžia 😉 Prosím, pošlite mi do správy kontaktné údaje. A sledujte Fórum Tesco Potraviny domov, už pripravujem ďalšiu súťaž.. 😉
Ja by som sa chcela informovat, ci mi kurier ´´Tesco domov´´ bude ochotny vyniest nakup ku nam do bytu na 3. posch. bez vytahu?
Nakolko mam 2 male deti, nemam k dispozicii auto (manzel ho ma cely den v praci) a mam astmu, cize sa ´´dusim´´ uz rovno na prizemi a to je dovod, preco si neviem cely nakup vyniest az hore do bytu...stacia mi na nosenie po schodoch moje 2 male ratolesti, na nakup uz nemam viac ruk a mam len jedny priedusky 🙂
ja tiez spisem zoznam co treba kupit, vacsinou chodim sama s malym synom, ked je starsi v skolke. ten zatial sedi vo voziku a nema s tym problem je tak nauceny od malicka. no a ten zoznam casto niekde zalozim ze neviem kde a potom nakupujem len takl co som si zapamatala
Milá @buhu áno, samozrejme, nákup Ti priesieme až k dverám bytu, nezávisle od toho, či bývaš na prvom, alebo 10. poschodí bez výťahu 🙂 Bez žiadneho príplatku, je to naša práca a sme radi, že Ti naša služba uľahčí nakupovanie 🙂 Pekný deň 🙂
na velke nakupy chodievam spolu so svojou polovickou, ale stalo sa mi uz, ze bol mimo a mali v akcii mileko , tak som kupila hned 2 kartony a pomohol mi sam SBS pracovnik ich nalozit do kosika z beziaceho pasa a sa ma aj spytal, ci mam daleko auto, ak by som potrebovala pomoct. taky bol zlaty.
@daska_tesco Dakujem pekne za info 🙂
Mamičky, ďakujem za vaše príspevky, stretneme sa opäť zajtra od rána na Fóre. Pekný večer! 🙂
mensie nakupy riesim sama, ale ak ideme na vacsie nakupy (mlieko, mineralky, granule pre psa) idem v zasade s manzelom - vacsinou cez vikend. nas syn (9 mesiacov) vazi uz 12 kg a je dost aktivny, takze si v podstate ani neviem predstavit, ze by som riesila jeho i velky nakup naraz a ani sme to este neskusali ;) manzel vacsinou riesi nakup a ja zamestnavam syna, resp. davam pozor aby neolizoval nakupny kosik :D :D :D, co sa mu neviem preco, veeelmi paci. ;) a na nakup mame zoznam hlavnych veci, ale vzdy kupime viac veci - podla toho, co prave padne do oka ;)
My chodievame na velke nakupy raz do mesiaca a vsetci. Teda ja, manzel a dcerka. Nakolko ja nemam vodicak manzel nas vzdy odvezie aj my pomoze s tazkymi vecami- ako mlieka, muky,mineralky a pod. Zvysok dokupujem priebezne. Planujem si ale tiez spravit vodicak a dufam ze potom bdem v nakupovani samostatnejsia 🙂
Milé mamičky, ďakujeme za všetky vaše príspevky a prajem vám krásny víkend plný relaxu, stretneme sa opäť v pondelok. Pripájam na vyskúšanie aj e-kupón na dovoz tovarov cez službu Tesco Potraviny zdarma. A nezabudnite pri nakupovaní odfotiť aj svoj nákup - môžete sa nahraním fotky najväčšieho Tesco nákupu zapojiť až do 19. marca 2014 do fotosúťaže tu: https://www.modrykonik.sk/forum/mesiac-s-tesco-potraviny-domov/velka-sutaz-1-chcete-vyhrat-balicek-pre-deti-s-tesco-potraviny-domov-2/
@daska_tesco dakujem, vlhčene utierky dnes došli 🙂
@fialkaa prosím, pošli mi kontaktné údaje do správy, pošlem ti výhru.
@daska_tesco poslala som. mate?

tak ja si spisem zoznam .... podla toho co planujem varit .... a potom dam dceru a syna do detskeho kutika .... nastastie na zlatych pieskoch je aj bezplatny a dcera mi na maleho dozrie .... prip. strazi aj manzel a ja si v klude nakupujem vyberam a preberam ..... nakupim plny kos .... vrchovato ... aby som nemusela chodit u nas v dedine do malej jednoty zaplatim uz pri vykladani na pas si to triedim a potom sama balim .... nalozim do kosa a do auta uz nalozi muz....
je to vcelku makacka ... s detmi si netrufam syn ma ADHD .... a ja len jedny nervy .... a tak aj na podnet tychto tem tu idem zajtra vyskusat urobit si taky velky nakup cez net a muz to vyzdvihne na zlatych ked pojde z roboty .... tak drzte peste nech to dobre dopadne..... 😉