icon

Týždenná SÚŤAŽ 2: Aké sú vaše skúsenosti so službou Tesco Potraviny domov alebo Klikni & Vyzdvihni?

daska_tesco
17. nov 2014

Napíšte nám vaše názory na donáškovú službu Tesco Potraviny domov a tri z vás za komentáre odmeníme 3 kupónmi v hodnote 30 € na nákup Tesco Potraviny domov s dovozom zadarmo a balíčkom detskej kozmetiky Tesco Loves baby. 🙂 Súťažiť môžete až do nedele 23. novembra 2014 do 15.00 hod. Držíme palce!
Všetko o službe nájdete na www.tesco.sk/potravinydomov

pantarhei
17. nov 2014

Ja som na rodičovskej dovolenke a dcérkou. Keď prišiel manžel s tým, aby sme si potraviny objednali a nešli sme do obchodu, nebola som nadšená, pretože nákup bol pre mňa únik z domu a každodennej rutiny. Konečne som sa dostala von a zrazu aj to malo skončiť? Ale súhlasila som. Teraz som tomu rada. Môj nákup mi vyložia u mňa doma a ja môžem čas, ktorý by som inak venovala nákupu, využiť inak. Som rada, že takáto služba funguje a už sa nami inšpirovali aj naši susedia. Teda vďaka nám sa o takejto službe dozvedeli.

zbrbka
17. nov 2014

Tuto sluzbu vyuzivam pravidelne, pri 2 malych detoch je to super pomoc. hlavne ked potrebujeme vacsi nakup, mlieko, flase, plienky, muky, cukre...

bandurka1979
17. nov 2014

keby som mala taku možnost urcite by som to vyskušala a ušetrila čas a hlavne trpezlivost pri nakupovani s deťmi ...

kape
17. nov 2014

Je to super sluzba, usetri to kopec casu, ktory mozem venovat detom, v tomto obdobi sa clovek vyhne aj mnozstvu virusov, ktore sa v nakupnych centrach koncentruju a taktiez sa clovek dostane k ovela kvalitnejsej zelenine a ovociu. 😉

matarka
17. nov 2014

Ja som sluzbu "Potraviny domov" vyskusala 2x a bolo to super! Donaska vyslovene pred dvere, hoci byvame na vyvysenom 1 poschodi bez vytahu. Myslim, ze na materskej opat vyuzijeme - alebo pre zmenu otestujeme "Klikni a vyzdvihni" - s tou zatial skusenosti nemam.

najjulinka
17. nov 2014

Ja som nakupovala takto asi 4x... A 2x z toho mi bol zameneny výrobok za iny bez upozornenia. Samozrejme v moj neprospech. Objednala som prášok Ariel 8kg a doniesli s menšou gramažou, na fakture bolo ale napisane 8kg... A vlhčené utierky som objdnala 4belenie po 72kusov a doniesli 4balenie po 64kusov (bohužial som kontrolovala podla faktury a na fakture bolo napisane 4x72ks a na bločku 4x 62ks).... človek nevie v tej rýchlosti pri velkom nakupe hladať všade male pismenka gramaži a kusov v baleni. skontroluje počet baleni a zas uplne v oku taketo rozdiely nema.... a navyše kedschmatne fakturu a podla toho kontroluje a na fakture je pisana gramaž aku objednal.... 😔 😔 😔

oxana1212
17. nov 2014

je to super! webova stranka, cez ktoru sa objednava, je absolutne uzasna, dokonale prepracovana a mam pocit, ze nam aj doniesli ovela lepsie potraviny (hlavne ovocie) ako to, co najdem na pultoch sama.

majusqa77
18. nov 2014

super. svarny mládenec nam doniesol vsetko az ku bytu. takze maximana spokojnost

hhenike
18. nov 2014

Je to najlepsi marketingovy tah, o akom som v poslednej dobe pocula. Po mojom poslednom velkom nákupe potravín som si zaumienila, ze budem robit velke nakupi uz len pomocou tejto sluzby, v pyzeme 🙂 po tom, ako ulozim deti spat. a nebudem sa stresovat pri pokladni, nakladanim, vykladanim a pod... Vyborna sluzba!

zunka33
18. nov 2014

Využívame hlavne na nákup ťažkých vecí, prášky, aviváže, plienky....potraviny som ešte takto neobjednávala, ale asi skúsim, keď čítam pozitívne skúsenosti iných...Vždy všetko dodané načas, príjemní dovozcovia. Chýba mi len väčší výber detského oblečenia, to by som brala, nokoľko Hypermarket máme ďaleko od domu. Držím palce.

andrea78
18. nov 2014

rozvoz domov žiaľ nevyužívame, keďže u nás nefunguje, ale čítam a počujem na prinesené výrobky veľké chvály (čo sa týka napr. kvality prineseného ovocia a zeleniny), takže občas ľutujem, že táto služba vzhľadom na to, že nebývame v meste a najbližšie tesco máme 20km asi pre nás ani nebude.

mirkita
18. nov 2014

Sluzbu vyuzivam ale nie casto,najviac vtedy ked potrebujeme velky nakup...je to uzasne ze az k dveram mi vsetko donesu,netreba nic vlacit a vzdy bolo vsetko v top kvalite...jediny raz zabudli na masovy vyrobok,ktory mi do 3 hodin po telefonickej reklamacii dodali...perfektne je spravena web stranka,ze sa da dobre vyberat aj akcie su tam prehladne a pamata si predosle nakupy.... a ked este trafim zlavu na dovoz tak nie je co riesit...mala spi,mne donesu nakup a usetrila som kopu casu 😉

slavka1307
18. nov 2014

Dobrý deň.
S touto službou nemáme skúsenosť, pretože v našom meste ešte nie je v ponuke ☹ Určite by som ju využila.

gaganka81
18. nov 2014

Zatiaľ som túto službu nevyskúšala. Ale veľmi sa mi to páči ako nápad hlavne pre mamičky s deťmi, pre starších ľudí ..... 🙂

ada90
18. nov 2014

Dobrý deň, vaša služba Tesco Potraviny domov, nám veľmi uľahčila život. Využívame ju pravidelne, každý mesiac, na veľký rodinný nákup. Kedže máme malú dcérku tak jej chceme venovať, všetok čas a behanie po obchodoch by nám zabralo veľa času. Vždy si spíšem zoznam vecí , čo potrebujeme nakúpiť, naťukám ho do zoznamu na vašej stránke, porovnám ceny - čo je super možnosť, kedže v obchode by som musela behať medzi regálmi a zisťovať, čo je drahšie a čo lacnejšie. Takže vždy ušetrime neaké to €. Kedže sme mladá rodinka, tak využívame svoj čas naplno, vždy sme skoro mimo domu, no ale ked´sa vraciame z výletov, chceme mať to svoje pohodlie, plnú chladničku a čerstve potraviny, pečivo. Preto si prispôsobime čas a dátum doručenia presne podľa našich potrieb. Tiež nás stale poteší darček za nákup ako napr. včera MooGOO nam osladil život 🙂 No a musím pochváliť kurierov , ktorý vždy s ochotou, nám donesú nákup až do bytu, všetko povykladajú, ukážu, vysvetlia a aj napriek tomu, že už sa stalo, že nám doručovali nákup v riadnej búrke. Až nám ich bolo ľúto, ale napriek počasiu, nákup bol nepoškodený, suchý, kedže všetko bolo pekne zabalené v taškách, ktoré po vyložení nákupu môžme vrátiť, takže sa šetrí životné prostredie. No z tejto vašej služby sa hlavne teší môj manžel, kedže nemusí už behať po preplnených obchodoch a vláčiť plné tašky , balíky plienok, niekedy aj na 4 x musel isť po nákup do auta :( no a šetrí to aj moje nervy, kedže vacsinou sa stalo, že manžel zabudol zoznam čo má kúpiť a nakúpil to čo nám netrebalo, alebo zabudol kúpiť to čo sme potrebovali. Vaša služba má super možnosť zmeniť nákupný zoznam, ktorú som už par krát využila, kedže človek je tvor omylný a vždy sa na niečo zabudne, tak som to len "doklikla" do nákupu a bolo to 🙂 Výhod vašej služby Tesco Potraviny domov , je veľa, ale nechcem zaplniť celú stránku mojím komentárom. Odporúčame ju všetkým v našom okolí a tí čo ju už využili boli taktiež nadmieru spokojný ako my. Takže ĎAKUJEME za takúto službu. 🙂

anny1984
18. nov 2014

Ešte som neskúšala využiť túto službu, keďže v našom okresnom meste táto služba zatiaľ nie je dostupná, ale verím, že sa to čoskoro "dostane" aj k nám. 🙂

markomonika
18. nov 2014

bohužiaľ v M táto služba nie je. ak by bola, určite by som ju využívala.

hawra
18. nov 2014

Som velmi spokojna, akurat raz mi nefungovala platba kartou u sofera, museli sme so soferom zajst na koniec dediny, odvtedy uz radsej uhradzam kartou online. 😉

jasminet
18. nov 2014

1x sme s manzelom vyskusali sluzbu Klikni a vyzdvihni - objednali sme si velky nakup a v nedelu cestou z chalupy sme si ho vyzdvihli...
jediny problem bol, ze podla adresy nam bolo priradene najblizsie tesco, nie to, ktore sme mali cestou (vyriesili sme to zmenou adresy v systeme 😉 ), druhym bolo neskutocne mnozstvo igelitiek, v ktrom bol nakup zabaleny - pre mna nieco neuveritelne, kedze chodim na nakup s vlastnou enviro taskou.... samotne citrony zabalene zvlast, sunka a slanina zabalene zvlast v dalsej...atd atd atd 😅 😕 😕 😕

ale naozaj musim pochvalit kvalitu potravin - napr. slanina taka, ze na pulte som nikdy podobnu nevidela, vsetko naozaj cerstve, krasne...

daska_tesco
autor
18. nov 2014

@terina25 Ahoj, aktuálne si môžeš vybrať z vyše 21 - tisíc výrobkov ako sú napríklad čerstvé a trvanlivé potraviny, drogéria, drobné náradie na opravy, všetko potrebné pre detičky a hračky. Sortiment neustále rozširujeme, tak verím, že čoskoro nájdeš v ponuke aj tvoje obľúbené výrobky 🙂

juliet221
18. nov 2014

pre mamicku ako som ja . na materskej s 3 malymi detmi na nezaplatenie. manzel nemusi mat stres nechat mi auto ja nemam stresy v obchode . ked kazde chce nieco a rozbehne sa na opacnu stranu a nemusim vysvetlovat ze toto nejdeme kupovat lebo na to nemame peniazky.

daska_tesco
autor
18. nov 2014

@markomonika Robíme všetko pre to, aby postupne lokality pribúdali. Aby sme mohli službu spustiť, potrebujeme určitý čas na zabezpečenie jej fungovania - na zaškolenie ľudí, na online systémy, špeciálne upravené dodávky a pod. Aktuálne donášková služba Tesco Potraviny domov funguje vo vyše 90 mestách a obciach. Kde služba funguje, môžeš si skontrolovať podľa ŠPZ tu: http://www.tesco.sk/potraviny-domov/dorucujeme-...
Ak k vám zatiaľ nedovážame, môžeš sa predregistrovať a dostaneš e-mailom nové informácie o rozšírení služby v tvojom okolí. 🙂

daska_tesco
autor
18. nov 2014

@anny1984 Robíme všetko pre to, aby postupne lokality pribúdali. Ak sa predregistruješ, dostaneš e-mailom ihneď info v prípade, ak službu rozšírime aj k vám:
http://www.tesco.sk/potraviny-domov/dorucujeme-...

daska_tesco
autor
18. nov 2014

Milé mamičky, posielam vám kupón na dovoz zdarma na vyskúšanie donáškovej služby Tesco Potraviny domov 🙂

daska_tesco
autor
18. nov 2014

@bandurka1979 Robíme všetko pre to, aby postupne lokality pribúdali. Ak sa predregistruješ, pošleme ti e-mailom info v prípade,ak službu rozšírieme tvojej lokality 🙂

daska_tesco
autor
18. nov 2014

@slavka1307 Robíme všetko pre to, aby postupne lokality pribúdali. Ak sa predregistruješ, pošleme ti e-mailom info v prípade, ak službu rozšírime do tvojej lokality 🙂

daska_tesco
autor
18. nov 2014

@majusqa77 dúfam, že bol nielen švárny,ale aj milý a ochotný 😉

daska_tesco
autor
18. nov 2014

@zunka33 ďakujeme za pripomienku - sortiment neustále rozširujeme 🙂

miskamaj
18. nov 2014

Tak ja, kedze takto nakupujem pravidelne, mam zazitkov pozehnane. Pozitivnych aj negativnych 😅 Jedna taka nezabudnutelna:
Vo vchode, kde sme byvali (medzicasom sme sa prestahovali) nebol vytah. Kedze sme mali dlhodobo pokazeneho domoveho vratnika, musela som ist vzdy otvorit dolu na prizemie z 3.poschodia. Prisiel chlapik ako hora a hned frflal, ze zasa musi nosit do schodov kopu prepraviek. Hovorim mu, ze nech mi da jednu taku lahsiu, ze zoberiem aj ja, ved nepojdem hore s prazdnymi rukami. Na to odpovedal, ze nech zoberiem aspon 3, ze jemu sa uz dolu naspat nechce 😝 😀 Raz prisiel zasa chlapik, ktory mohol mat ledva 50kg aj s topankami a vsetky prepravky (bolo ich asi 8) zobral na ruky a vyniesol na supu hore. Chcela som mu pomoct a on vravi, ze netreba, ze on je za to plateny 😵

daska_tesco
autor
18. nov 2014

@andrea78 Robíme všetko pre to, aby postupne lokality pribúdali. Ak sa predregistruješ, pošleme ti e-mailom info v prípade, ak službu rozšírime do tvojej lokality 🙂