Týždenná SÚŤAŽ 2: Aké sú vaše skúsenosti so službou Tesco Potraviny domov alebo Klikni & Vyzdvihni?
Napíšte nám vaše názory na donáškovú službu Tesco Potraviny domov a tri z vás za komentáre odmeníme 3 kupónmi v hodnote 30 € na nákup Tesco Potraviny domov s dovozom zadarmo a balíčkom detskej kozmetiky Tesco Loves baby. 🙂 Súťažiť môžete až do nedele 23. novembra 2014 do 15.00 hod. Držíme palce!
Všetko o službe nájdete na www.tesco.sk/potravinydomov
@maznacik007 ďakujeme 🙂 je pravda, že naši zamestnanci, ktorí pripravujú všetky výrobky na rozvoz cez Tesco Potraviny domov, sú špeciálne vyškolení tak, aby vyberali podľa zásady: ,,Kúpil by som si to aj ja?"
@miskamaj tvoja skúsenosť ma mrzí, ale aj tieto pstruhy si mohla vrátiť s bločkom v Tescu - vrátili by ti peniažky. Prikladám aj pre teba E-kupón na odvoz zdarma, hádam poteší.. 🙂
Zatiaľ nemám osobnú skúsennost z donáškou do domu nakoľko u nás to ešte nefunguje . Ale celkovo TESCO má najlepšie služby takže môžem sa len a len tešit . Určite budem využívat a navyše ma zaujíma aj ako podnikateľku či je možnosť sa aj uchádzat o túto službu alebo to máte v rámci svojej línie . 🙂 Ďakujem
@daska_tesco ano, ja viem, ze by reklamacia bola uznana, len som si v tom momente nevedela predstavit, vsetko nechat tak, obliect seba, dieta, a ist reklamovat 😅
@daska_tesco potesi, kedze prave budem objednavat. Dakujem
skusenost nie je ziadna, lebo sever slovenska je v tomto stale zamrznuty🙂)
Osobne nemam s touto sluzbou skusenosti nemam nakolko na nase psc nedorucujete a to sme iba 10 km od presova.urcite by som to uvitala keby ste rozsirili miesta dovozu a nebola by som urcite sama.🙂🙂🙂 ale sestra vasu sluzbu domov vyuziva a nesmierne si chvali.🙂🙂🙂🙂🙂
Ako človek bez auta - je to pre mňa čistá radosť a ten kto to vymyslel si zaslúži minimálne metál... ak nie dva 🙂 Objednávam pravidelne, najmä veľké nákupy - miliardu litrov mlieka, plienky, pracie prášky, aviváže - všetko, čo je ťažké a neodtrepali by sme to domov (lebo aj môj chlap má len obmedzené schopnosti 🙂) Zatiaľ som bola vždy spokojná - donášači veľmi milí, príjemní chlapíci, niektorí veľmi pohľadní 🙂, doručenie vždy načas, ovocie a zelenina taká, že lepšiu by som ja nevybrala, ak aj bola niekedy nejaká náhrada, tak bola v pohode, nepredražená. Akurát, jediné mini negatívum je, že niekedy sa zobudím pozde a dobré časy sú zarezervované a ostávajú mi len tie za 3,99, čo je dosť... tak dosť často využívam kupóny, ktoré mi prichádzajú mailom. To je tiež super 🙂
No, Rusalinka dohovorila 🙂 Pekný deň prajem vospolok.
ja mam s touto službou dobre skusenosti, vyuzila som ju par krat ako zena na materskej tazke nakupy nepripadaju v uvahu kedze mam pri sebe stale drobca 🙂 Tato sluzba mi to ulahcuje.
vyborne.... tuto sluzbu sme si oblubili a pravidelne nakupujeme. setri nam to hlavne cas, co je myslim si, ze pre kazdu mamicku velke plus, ked sa moze namiesto nakupovania venovat svojim detom. dalsim plusom je, ze vam to vynesu az do domu, aj ked je to obcas pre nich trapenie stale s usmevom ;) trapenie koli tomu,ze nie kazdy byt je dostupny tak ako nas...vytah na medziposchodi a viac nekomentujem. dalsie plus su zlavove kupony + body clubcard navyse 🙂 mam len pozitivne skusenosti a tesim sa, ze mame takuto sluzbu 🙂
@jasminet Ahoj, funkciu vyzdvihnutia tovaru Klikni & Vyzdvihni sme vylepšili -odteraz si môžeš vybrať akýkoľvek obchod na vyzdvihnutie, kde služba Klikni & Vyzdvihni funguje: hypermarket Bratislava Extra Zlaté piesky, Petržalka, Nitra a Košice. A dobrá správa je, že všetky igelitky môžeš pri vyzdvihnutí nákupu vrátiť a odviezť si nákup vo svojej taške. 🙂
@silvia2103 Ahoj,službu Tesco môžeš kedykoľvek vyskúšať - prikladám kupón na dovoz zdarma 🙂
Službu som ešte nevyskúšala z dôvodu že k nám nechodí :( no myslím si že by som ju určite využívala pretože nakupujem pravidelne len v tescu. Moja sestra však býva v Bratislave a pravidelne ju využíva je praktická, rýchla a bezstarostná. dúfam, že svoje siete služby rozšírite čoskoro aj k nám 🙂
Je to perfektná služba. Už bolo načase,že s tým prislo aspoň Tesco. Nerada strácam čas nakupovanim,ak ho viem využiť inak. Nákup si vyriesim online a voľný čas trávime s rodinou v prírode. S internetovou stránkou aj dovozom sme spokojní. Klikni&vyzdvihni sme ešte nevyužili,lebo BA je to len v Petržalke. To je ďaleko. Možno,keby aj BA Lamač poskytoval túto službu,zastavili by sme sa vyskusat. 🙂
Je to parada rada a často to využívam. Deti dám spať ja si cez net nakúpim a dovoz si dám zase ked mala spí. Takže nakupujem a vykladama a preberám ked deti spia a vlastne am nepotrebuju. Ked su hore venujme sa im poprípade im aj stihnem uvariť niečo z dovezeneho nákupu.. som rada že ich nemusim vlačiť po obchodoch
Tiež som to už vyskúšala, bola som milo prekvapená, všetko bolo super, aj krásne ovocie a zelenina(mimochodom, takú krásnu by som na predajni asi ťažko našla) a aj donáška bola úplne profesionálna, cítila som sa ako na západe:D
Len pre mňa jedna nevýhoda, že sa nedá platiť v hotovosti, resp. stravnými lístkami.
túto službu sme vyskúšali z donútenia osudu- jeden deň operovali malého, druhý deň mamu. nakúpiť aj pre ňu, do dediny bolo pre mňa zložité (dvaja pacienti doma). mali sme kupón na dovoz z tesca zdarma, tak sme si povedali, riskneme (mala som trošku nedôveru k podobným službám)...a veru sme ešte 3x tak nakúpili! pre takéto situácie 100bodová služba!
Nakolko som už staršia nákup domov mi max. vyhovuje. rada ho využívam nakolko neviem šoférovať a ked chcem velký nákup stále musím niekoho otravovať
Bolo by to super, určite by sme využívali pravidelne, keďže väčšinu nákupov absolvujem s ročnou dcérou a s ňou je nakupovanie hra o život, lebo ona by chcela všetko čo uvidí.... a tak veľa vecí kúpim naviac, také ktoré ani nepotrebujeme. No v Michalovciach Tesco domov nefunguje. VEĽKÁ ŠKODA
Ja som túto službu vyskúšala a ešte určite aj vyskúšam. Je to maximálne pohodlné s donáškou až domov. Spokojnosť 🙂
@daska_tesco pozerala som napr.tie hracky a je to bieda☹
@daska_tesco http://www.handicap.sk/tazko-zdravotne-postihnu... toto platí aj ked mame dieťa ŤZP? čiže by som ukazala preukaz dieťaťa?
@rheia27 Ahoj, ďakujem za pripomienky. Na rozšírení o nové lokality pracujeme, chce to len čas na zaučenie nových ľudí, aktualizovanie softvéru, kúpu špeciálnych dodávok a plno iných drobností, bez ktorých služba Tesco Potraviny domov nemôže fungovať. Tovar pripravujeme na rozvoz z najbližšieho veľkého hypermarketu Tesco k tvojmu bydlisku, ktoré uvedieš pri registrácii.
Mám pre teba tip - ak sa predregistruješ tu: http://www.tesco.sk/potraviny-domov/dorucujeme-..., pošleme ti e-mailom informácie o nových lokalitách,kde služba funguje, keď to bude aktuálne. Tak budeš mať prehľad o rozšírení služby. Pekný večer 🙂
@terina25 ponuku hračiek plánujeme postupne rozšíriť, stačí chvíľku počkať.
@fajnzienka Nové lokality pripravujeme. Ako som písala vyššie -ak sa predregistruješ tu: http://www.tesco.sk/potraviny-domov/dorucujeme-..., pošleme ti e-mailom informácie o nových lokalitách,kde služba funguje, keď to bude aktuálne. Tak budeš mať prehľad o rozšírení služby v tvojom okolí. 🙂
@teriraj ďakujeme 🙂 áno, máš pravdu - platba hotovosťou alebo poukážkami nie je možná kvôli bezpečnosti našich vodičov, ktorí rozvážajú tovar až do 22.00 hodiny.
@mija5252 ďakujeme za záujem 🙂 Nové lokality pripravujeme. Ako som písala vyššie - ak sa predregistruješ tu: http://www.tesco.sk/potraviny-domov/dorucujeme-..., pošleme ti e-mailom informácie o nových lokalitách,kde služba funguje, keď to bude aktuálne. Tak budeš mať prehľad o rozšírení služby v tvojom okolí. 🙂
@majkat1
@sadul
@kati99
Milé mamičky, tiež ďakujeme za záujem 🙂 Nové lokality pripravujeme. Ako som písala vyššie - ak sa predregistrujete tu: http://www.tesco.sk/potraviny-domov/dorucujeme-..., pošleme vám e-mailom informácie o nových lokalitách, kde služba funguje, keď to bude aktuálne. Tak budete mať prehľad o rozšírení služby v tvojom okolí. 🙂
@miskamaj super, teším sa 🙂

este si neodpustim jednu poznamku. Urcite i napriek dokladnemu vyberaniu potravin nam boli dodane pokazene pstruhy. Objednala som 4ks, zaruka bola v poriadku, ale ked som z nich na druhy den otvorila, neskutocny zapach. Postupne som otvorila vsetky a okamzite leteli do smetia.
@daska_tesco