icon

Týždenná SÚŤAŽ 2: Aké sú vaše skúsenosti so službou Tesco Potraviny domov alebo Klikni & Vyzdvihni?

daska_tesco
17. nov 2014

Napíšte nám vaše názory na donáškovú službu Tesco Potraviny domov a tri z vás za komentáre odmeníme 3 kupónmi v hodnote 30 € na nákup Tesco Potraviny domov s dovozom zadarmo a balíčkom detskej kozmetiky Tesco Loves baby. 🙂 Súťažiť môžete až do nedele 23. novembra 2014 do 15.00 hod. Držíme palce!
Všetko o službe nájdete na www.tesco.sk/potravinydomov

daska_tesco
autor
18. nov 2014

@delideli ďakujeme za pripomienku, ponuku budeme postupne rozširovať 🙂

nikus5
18. nov 2014

Zatiaľ som túto službu ešte nevyužila, ale keď čítam len dobré referencie, asi skúsim.... 🙂

petruska1402
18. nov 2014

Keby to fungovalo aj vo Zvolene tak by som to využívala asi veľmi často, nakoľko sme s dcérkou stále choré a s nákupmi nám tu nemá kto pomôcť tak sa musíme pekne v chorobe poobliekať a hajde na nákup ak chceme niečo papkať.... Je to vynikajúci nápad, hlavne pre postihnutých a starších občanov, ktorí už nemajú toľko síl, tovar príde rovno ku nim domov, nemusia sa nikam náhliť a hlavne ich nikto nepripraví o peniažky :D Takže ak to zavíta aj ku nám tak budem ako prvá, čo to bude využívať :D

adulik71
18. nov 2014

Zatiaľ nemám skúsenosť z donaskovou sluzbou ale ked bude taká možnosť rada ju využijem.Je to rychle,praktické a neminie sa toľko peňazí ako ked by som šla a nakúpila množstvo iných vecí navyše 🙂 V našom mestečku mame malinké tesco,ale nepáči sa mi že tu majú plný regal hračiek ale potrebné potraviny,ktoré sú v letáku tam nemajú...Inak veľmi rada nakupujem v tescu ale vo väčšom 🙂 🙂 🙂

daska_tesco
autor
18. nov 2014

@2231987 Ahoj, posielam ti kupónik na dovoz zdarma na vyskúšanie donáškovej služby Tesco Potraviny domov a prezradím ti, že práve prebieha súťaž na zásobu plienok Tesco Loves baby na polroka 🙂 všetky info o súťaži nájdeš tu:
http://potravinydomov.itesco.sk/sk-SK/BuyList/L...

daska_tesco
autor
18. nov 2014

Milé mamičky, ďakujem za vaše príspevky do súťaže, stretneme sa opäť zajtra. Zatiaľ vám posielam E-kupón na dovoz zdarma na vyskúšanie služby Tesco Potraviny domov. Viac o donáškovej službe si môžete prečítať aj tu na Modrom koníku: https://www.modrykonik.sk/blog/pr_clanok/article/tip-pre-mamicky-ako-nakupit-potraviny-z-fahea9/

gabikas82
18. nov 2014

Zatiaľ som ju nevyskúšala, keďže sme bývali v meste a nákupy sa dali zvládať. Nakoľko sme sa ale pred pár mesiacmi presťahovali na dedinu, kde aj pracujem, tak do mesta sa dostanem len občas. A manžela nechcem stále otravovať aby chodil nakupovať, tak pravdepodobne začnem túto službu využívať 😉

mexico_16
18. nov 2014

Službu Tesco potraviny domov využívam 3x do mesiaca 🙂 zivot je omnoho ľahší, trávim viac času s rodinou a nakupim len to,čo naozaj potrebujem 😉 šoféri su fajn chlapci, často pri vykladaní tovaru posrandujeme a velmi poteší aj darcek pri každom nákupe 🙂 velke plus je, že zamestnanici Tesca poctivo vyberajú kvalitu aj kvantitu ovocia a zeleniny 🙂
Som velmi rada, ze to existuje !! A koniec koncov mam velmi rada reklamy na Tesco s rodinou Mišky Kralikovej 😉
Ja za našu rodinu ďakujem 🙂

katuska80
18. nov 2014

Ja som som velmi spokojna z donáškou, hlavne ked objednávam vodu, mlieko,... tažké veci, že sa s tým nemusím natahovat 🙂

katuliacik
18. nov 2014

velmi sa mi paci ze rozsirujete sortiment, zatial mame len pozitivne skusenosti, pana dorucovatela pozname uz viac menej dobre 🙂 a milujeme vase akcie 🙂 skoda len ze sa neda kupit detske oblecenie f&f, to jedine mi chyba

evalaska
18. nov 2014

dobry den,ja som doteraz bola s donaskou vzdy velmi spokojna.co sa tyka ovocia a zeleniny kvalita a cerstvost boli nevytknutelne,vasi zamestnanci boli vzdy mili a ochotny 🙂 jedina vec co ma viac krat mrzela bola ta ze v pripade vymeny tovaru mi nedali na vyber rovnaky tovar inej znacky ale iny tovar rovnakej znacky.napriklad cierny chlieb penam za biely chlieb penam aj ked by som uvitala cierny chlieb inej znacky,dojcensku vodu za sytenu....ale to neovplynilo moj nazor na vase sluzby ktore rada aj nadalej vyzivam a vsetkym odporucam 🙂 🙂 🙂

rheia27
18. nov 2014

@daska_tesco super, velmi pekne dakujem za odpoved 🙂

barcelona94901
18. nov 2014

prijala by som rozšírenie sortimentu ,ako tesco.uk či iné reťazce napríklad v at..je fajn si nakupiť,ale človek aj tak musí zbehnuť do mesta,pretože tesco nemá zdaleka kompletnu ponuku,prijala by som aj nákup oblečenia ako má uk tesco ,no a rozšíriť ponuku ovocia,zeleniny a zdravých výrobkov,je ich v ponuke málo ,potom by sa nakupovalo častejšie ,inak ja som spokojná s čerstvosťou

rossio
18. nov 2014

ja by som to už rada vyskúšala, ale žial do našej lokality ešte nedovážajú ☹

sami51
18. nov 2014

Mám pozitívnu skúsenosť, kedže som doslova robila nákup ťažkých a veľkých vecí (ako prášok, mlieko....
a hlavne setrim Nervy, lebo pri detoch je velky nakup fakt o nerf 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀

slavaf
18. nov 2014

Ja som spokojná, táto služba je super, ale určite by som prijala širší sortiment aj čo sa týka drogérie a výrobkov pre domácnosť a pri niektorých výrobkoch chýba popis a zloženie, prípadne výrobca, čo je pre mňa problém, lebo chcem vedieť, čo kupujem. Ale za to chválim čerstvosť a kvalitu dodávanej zeleniny a ovocia. My sme donášku nákupu priamo domov využili aj keď sme boli na chalupe a teda veľmi nám to uľahčilo život. Žiadne cestovanie a trmácanie sa hore-dolu, žiadne strácanie času v obchode, ale pekne s deťmi von cez leto 🙂

wandie
18. nov 2014

este som neskusila, ale chystam sa 😉 5 rokov sme zili v UK a tam sme to vyuzivali pravidelne, bolo to super, ziadne starosti s nakupom, taskami atd. Teraz mam dve male deti a v obchode vydrzia v klude tak 10 minut 😀, tak urcite v najblizsej dobe vyskusame 🙂

kotatko1232
18. nov 2014

JA by som ju využivala keby dorucovali aj k nam!!!!!!
Trnava-Boleraz!!!!!!

mishu
18. nov 2014

Vyuzila som uz parkrat a je to na nezaplatenie, nikam nemusim chodit, vsetko mi prinesu az k dveram, ziadne starosti, ziadne cakanie na pokladni /klasika 20min/, vzdy najkrajsi tovar, co sa mi nelubi, mozem vratit..

zuzka444
18. nov 2014

@daska_tesco ja to mam velmi rada 🙂 aj teraz ma caka operacia a viem.ze ked manzela neham s drobcom doma v pohodli im mozem objednat vsetko co im bude chybat a nebudu sa musiet starat 🙂 aspom takto im pomozem.velmi radi nakupujeme v tescu aj ked sa nam mala narodila ci oblecenie alebo plienocky ci potraviny najdeme tam vsetko a hlavne sa mi paci kvalita aj oblecenia ziaden smejd ale kvalita a prijemne na dotyk 🙂 taktiez detsku kozmetiku casto nakupujeme 🙂 takze dakujem za celu rodinku a som rada ze mate donasku domkov lebo naozaj aj v takych pripadoch ked som odcestovana alebo v nemocnici vzdy lahko nakupim rodinke co im chyba 🙂

mikadooo
18. nov 2014

Vyuzila som len 2x zatial, lebo tesco mam dost pod nosom, ale ked som potrebovala kupit cosi objemnejsie alebo tazsie, tak som nakupila cez potraviny domov. Bolo to fajn, dorucenie fakt az do haly, dorucovatel vsetko so mnou prekontroloval, poziadal ma aby som si vsetko overila, opytal sa ma ci vsetko ok, bol slusny mily, mala som fakt dobry pocit z toho. Potraviny cerstve a ovocie zelenina sa mi zdalo ze sa snazia vyberat take krajsie kusy, mam pocit ze bolo lepsie ako by som nasla v obchode v regale...takze spokojnost.

zojatx
18. nov 2014

Ešte som nemala tú možnosť vuskúšať túto službu ale pokiaľ by bola u nás dostupná tak by som ju rada využila kedže najbližšie Tesco je od vzdialené 15 km a ja som na materskej dovolenke 😒

daska_tesco
autor
19. nov 2014

@mexico_16 Dakujeme a tešíme sa, že aj takouto formou uľahčíme život a potešíme ! 😵

majakk
19. nov 2014

zatial nemam skusenost, ale kamosky, aj suseda mi odporucaju, takze v blizkej buducnosti budete mat urcite noveho zakaznika,

zita123
19. nov 2014

Už viac krat som vyskušala tesco donasku az do domu, je to praktické, rychle a pohodlne, hlavne pri detoch 🙂

vikis5
19. nov 2014

ja si myslim ze je to velmi dobra vec, ako matka nemam v podstate na nic cas, musim varit, upratovat, nakupovat, hrat sa s malym :D a podobne mamickovske zalezitosti, takze tuto sluzbu vnimam velmi pozitivne, urcite odporucujem kazdemu kto nema cas ist do tesca (my ked ideme tak 2 hodiny su zabite :DD) pripadne sa mu neda ist

vv88
19. nov 2014

@daska_tesco Tesco potraviny domov je genialny vynalez! Po narodeni nasho druheho potomka drahy usudil, ze je najvhodnejsi cas na dvojmesacny pracovny pobyt v Holandsku. Kedze sortiment miestnych potravin sa sklada zo styroch znaciek rumov, jedneho nafuknuteho jogurtu a ziadneho mlieka, a v blizkom okoli nemame ziadneho pribuzneho, ktory by bol ochotny zhostit sa ulohy zasobovaca, viac moznosti nebolo. Takze vyhody: nemusim novorodenca vlacit po obchode, nerozpucim keksy a nerozmlatim vajcia pri pokuse dostat z auta sucasne tasky aj dieta, nenakupim kopec zbytocnosti, takze napriek poplatku vyrazne usetrim, a nezanedbatelny bonus pre socialne vylucene zeny na materskej je moznost pokecat si s fesnym dovozcom nakupu ( ku cti im sluzi, ze jeden z nich ani brvou nemihol, ked som po tom, ako som sa s nim pokusala flirtovat zistila, ze mam tricko kvalitne ovracane dietatom). Jedinu nevyhodu vidim v tom, ze sladkosti nakupene do zasoby na tri dni zjem hned prvy vecer.

daska_tesco
autor
19. nov 2014

@vv88 Perfektné, pre teba je táto služba asi stvorená 🙂 Musíme ešte zaškoliť lepšie mládencov, aby sa nebáli komunikovať s peknými mamičkami 😀

evyttka
19. nov 2014

este som nevyskusala, lebo u nas tato moznost nie je, ale ked sa rozsiri aj k nam, urcite budeme vyuzivat - do Tesca chodime casto nakupovat, len ho mame u nas v meste od ruky, takze tato sluzba by nam zjednodusila zivot