Týždenná SÚŤAŽ 4: Nakupujete potraviny radšej v obchode, alebo online?
Napíšte nám aspoň 2 dôvody prečo nakupovať potraviny online, alebo v obchode a tri z vás odmeníme 3 kupónmi v hodnote 30 € na nákup Tesco Potraviny domov s dovozom zadarmo a balíčkom detskej kozmetiky Tesco Loves baby. Súťažiť môžete až do nedele 23.novembra 2014 do 15.00 hod. Držíme palce! 😉

preco online? lebo 1. ked som v obchode vzdy kupim aj to, o nam netreba. 2. dalsia vyhoda je, ze mi to donesu az ku bytu. ale zase, nakup cerstveho peciva robievam vramci prechadzky s drobcekom.
Nakolko mam male dieta,ktore obleciem a supnem do kociara,kde mi este vydrzi a buba a nereve a nepyta si vela veci drobnosti v obchode a nerobi mi este sceny,tak zatial nakupujem osobne v obchode. Ale kedze maly mi rastie, o chvilu sa postavi a budeme musiet riesit aj tie spominane sceny v obchode, tak budem musiet porozmyslat nad nakupmi online, coho vyhody su - vybavim si rychlejsie nakup -napr. Cez spanok maleho, nemusime sa predierat ludmi, ten cas,co by sme nakupovali,stravim radsej vonku na ihrisku s malym ako v obchode s umelymi svetlami a necerstvym vzduchom, mam na neho viac casu a aj nakupene 🙂
mame male deticky takze prechadzku radsej absolvujeme priamo v obchode nakolko vidim tovar na vlastne oci ako takto len cez internet alebo letaku .
prečo on line? Máme čerstvé bábätko a 4 ročného šarkana, čas, ktorý strávime v obchode venujem im 🙂 najmä v tomto upršanom jesennom počasí úspora času, energie... Keď sú deti choré, muž dlhšie v práci je to skvelá možnosť. Aj pre starších ľudí. Využívame na väčšie a ťažšie nákupy - je fajn nemusieť sa naťahovať s baleniami dojčenskej vody, mlieka, múky... Na druhej strane občas dobre padne aj vybehnúť do obchodu, obzrieť novinky a v kľude nakúpiť (ideálny stav, kt. má momentálne k realite ďalej 🙂 )
online nakupujem vacsinou po navrate z cestovania, ked mame prazdnu chladnicku a dovody
- usetrit cas - dovoz dam v case nasho navratu domov, takze okrem vybalovania nemusim riesit nakupovanie
- usetrit peniaze - nakupim len to, co potrebujem a mozem v klude porovnat ceny
rada nakupujem priamo v obchode,pretoze si na vlastne oci popozeram vsetky akcie, vyberiem zeleninu a ovocie ktore sa mi zapaci v boxoch, nemam tesco daleko takze je to prijemna prechadzka,a ked si chcem kupit aj nejake oblecenie tak si to pohodlne vyskusam🙂
Osobne neznasam davovu psychozu, ktorej sa pri nakupe v obchode (najma velkom super-hypermarkete) takmer neda vyhnut. Preto je online nakup dobra volba, setri mi nervy, cas aj peniaze. 🙂
NAKUPUJEME ONLINE .Nakupujeme cez Tesco Potraviny domov hlavne koli tomu ze nam to :
1-setri cas- nemusime behat po obchode a hladat co kde maju , kde su ake ceny.
2- Tiez setrim manzela :D - nemusi nosit takze nakupy.
3- setri nam to penazenku- zoradim si vyrobky podla ceny a viem co kolko stoji a co je lacnejsie/drahsie. v ochode taky prehlad medzi vyrobkami nemam.
nakupujem online,kedze mi to 1.setri cas,2.nemusim sa trepat v tomto dazdi s malym dietatom von 3.akciove ceny su rovnake v obchode ako online. 🙂
Šetrí čas, moje nohy, ruky, celé telo 🙂a pritom nezmeškám žiadnu akciu
v tesco online nenakupujem - žiaľ u nás nie je rozvoz, rada nakupujem klasicky v hypermarkete, nevadia mi davy ľudí, nevadia mi rady pri pokladni, rada si prejdem predajňu, všetko poprezerám, porovnám, paradoxne je to pre mňa relax, ktorý si vždy naplánujem s dcérou (nechávame to na voľné dni, nie pracovné) a tešíme sa na dámsku jazdu.
Dobrý deň. Ja by som využila nákup online hlavne vtedy, keď nás postihnú choroby. Nemá mi kto vtedy nakúpiť a toto by nám veľmi uľahčilo život. Ale Žiar nad Hronom zatiaľ túto službu neposkytuje ☹
A keď som v predajni, tak si popozerám všetko čo potrebujem, rada sa prechádzam pomedzi regále 🙂
Ja v nakupovaní v obchode vidím tieto výhody: vyberiem si sama čo potrebujem a čo sa mi páči, popri nakupovaní mi napadnú dodatočne iné potraviny, ktoré si môžem dokúpiť a aj iné veci ako napr. oblečenie atď., keďže som na rodičovskej dovolenke, je to pre mňa istý spôsob odreagovania sa 😀
Ja casto vyuzivam,online potraviny.mam hned viac dovodov 😀 nemusim,malicku upozornovat na vyberanie z regalov,nahanat ju po obchode,drzat ju v auticku alebo kosiku kym vyberiem aspon pol potravin,co mam napisane na listku 😀 potom nemusim,tahat kociar a tasky domov proste mam viac casu na malicku a na domacnost ...ked malicka zaspinka spravim si objednavku viem,ze na nic nezabudnem a ze sa nemusim 5 krat vraciat a ujo mi to ako bonus prinesie k dversm dakujem za ten skvely napad,online nakup 🙂 premna proste top hlavne preto lebo manzel neznasa nakupy 🙂 a ja si mozem pridat do kosika bez toho aby dudral
vyberiem si len to čo skutočne potreujem
šetrí čas
šetrí peniaze
nemusím nosiť ťažké veci z obchodu
len škoda, že MT to ešte nie je:(
ja som najradšej v centre diania....ak si niečo kupujem,rada to uvidim na vlastné oči,ohmatám,privoniam......online som v tescu zatial nenakupovala,ale určite to šetrí čas a rada to niekedy skusim 😉
ako kedy, ale preferujem vacsinou online 😉
ked nakupujem ja, zaplatim ja, ked nakupujem online zaplati moj manzel a nemusim to vseko tahat sama
podla toho ci viem presne co chcem alebo idem vyberat. ked viem co chcem je vyhodnejsie online. kupim len to treba a nie kopu zbytocnosti, nemusim sa tahat s nakupom a 3 malymi detmi z coho 2 furt nieco chcu zobronia a ja stracam nervy, malika mi do toho samozrejme zacne plakat a ja uz neviem co skor. ale ked idem s tym do obchodu ze viem len orientacne co chcem tak sa tam musim tahat aj s temi. a manzel ked mi ma nechat auto tak ma stres.a tak online nakup setri vsetkych nas piatich a usetrene peniazky co by som nakupila kopu zbytocnosti mozeme vyuzit inde. hlavne na plenky pre dvoch drobcov
1. dovod - sortiment si prezriem rychlejsie nez by som tam mala behat okolo regalov, 2. dovod - nakupit si mozem aj vecer ked mam klud s tym, ze mi to bude dorucene nasledujuci den vsetko cerstve...
Pri nákupe online ušetrím čas, nie som viazaná na otváracie hodiny a pokojne môžem povyberať, keď napríklad dieťa zaspí. Zároveň priebežne vidím, koľko miňam. A pri väčších nákupoch je pohodlnejšie, keď nemysím vláčiť tašky. 🙂. Naopak v obchode radšej vyberám zeleninu a ovocie a "pričuchnem" si k nim, ak chcem kúpiť novú potravinu, prečítam si zloženie a popozerám ponuku a navyše niekedy dobre padne dostať sa na chvíľu von medzi ľudí 🙂
Dôvody prečo nakupovať online:
1. Veľká úspora času a energie keďže len pohodlne z domu odklikám čo potrebujem a nemusím behať od regálu k regálu a utekať za malým.
2. Keď nakupujem online nič nezabudnem, môžem si to 10x prekontrolovať.
3. Keďže donesú nákup až priamo domov, nepoznám pohodlnejšiu cestu na nákup potravín.
Online nakupovanie je veľmi jednoduché, pohodlné a rozumné 🙂
Priamo v obchode si možem tovar prezrieť, napriklad vybrať si peknú zeleninu ovocie. Ak kupujem hračky pre deti,elektroniku, alebo pomocky do kuchyne tiež je lepšie vidieť to na vlastne oči napriklad aky je to material, velkost a podobne 🙂 No zase mnoho ludi pracuje do neskoreho vecera, a nema cas bejat po obchodoch, cez sviatky su obchody preplnene kopou ludi, neraz som sa ostala pri pokladni aj 20 minut... A ak robim velky nakup, vlačiť tie tašky a zaroven mat pri sebe aj deti, a byt bez auta tiež nieje sranda...
Pri online nakupe si v pohode možem urobiť kavičku, alebo večer deti uložiť spať a pokojne si nakupiť čo mi treba . Nemusím sa vlačiť s plnými taškami a podobne .. Nevyhodou je to že potraviny domov niesu v každom meste , a v obciach už vobec aspon myslím... A taktiež si ten tovar nemožem prezrieť... Asi tak 🙂
tak ja nakupujem radsej online aj z dovodu obrovskej uspory casu a samozrejme aj preto, lebo mi to prepocitava celkovu cenu a viem, kolko budem platit, pripadne si mozem celkovu sumu korigovat doplnenim dalsieho tovaru,a lebo zrusenim niektorych poloziek. Nedavno som sla osobne do Tesca kupit synovi papuce a stali ma 95€ 😀 Nez som sa k nim dostala, naplnil sa mi nakupny vozik 😀 😀
1. šetrím čas - mozem stravit inak ako nakupovanim 🙂
2. šetrím si nervy - nemusim behat s 3 detmi po obchodaku
3. šetrím peniaze
4. šetrím si chrbticu
online - ušetrím si kopec času, nervov a peňazí, keďže kupujem len to, čo potrebujem
obchod - ohmatám a pochytám si a vyrazím si medzi ľudí, takže sa konečne aj nejako lepše oblečiem a namaľujem 😀
vyhody online
- nakupujem hocikedy, ked mam na to chut
- nemusim nikam cestovat
- nenervacim kvoli dlhym radam pri pokladni, zle naskenovanym vyrobkom, detom vyliezajucim z kosika....
vyhody obchod
- viem si tovar obzriet
- idem trosku medzi ludi (vyhoda ked prsi)
Prečo online ?
1. Malý synček, ktorý neobsedííííííí v košíku ani keby čo bolo
2. Maminka študuje vysokú školu, takže každá minútka je vzácna
Prečo priamo v obchode ?
Na to mám len jediný dôvod 🙂
1. Vyslať tatinka so synčekom na nákup a mám zaručené ticho, teplo, tekutiny a kľud na WC :D
Ja milujem nakupovanie online. Všetko okrem oblečenia pre seba,to musím skúšať. Ale ostatné všetko,čo sa dá-nakupujem cez internet. A najnovšie vďaka Tescu, aj potraviny. 🙂 a výhody? Je ich veľa,tie najdôležitejšie:
1.úspora času - nerada stracam čas zbytocnostami ako stáť v rade,či krúžiť po parkovisku a hľadať miesto
2.úspora peňazí - cez net kúpim len to,čo mi skutocne treba
3.setrim si zdravie psychické aj fyzické (nerozculujem sa v obchode nad hlupostami a nevlacim sama ťažké nákupy)...

Ja som za online nákupy (čo aj robím), lebo:
1) nemusím obliekať a vyzliekať dieťa (s príchodom zimy je to u nás olympijska disciplína)
2) nemusím riešiť, kde ho prebaliť či nadojčiť (keďže VŽDY ke to potrebné práve vtedy, keď nakupujem
3) nemusím volať na políciu, že mi uniesli dieťa (pod tou haldou nákupu v košíku ho niekedy neviem nájsť)
4) do bytu mi príde aj iný chlap, ako môj manžel :P a niekedy veru, že WOW!!!