Týždenná SÚŤAŽ 4: Nakupujete potraviny radšej v obchode, alebo online?
Napíšte nám aspoň 2 dôvody prečo nakupovať potraviny online, alebo v obchode a tri z vás odmeníme 3 kupónmi v hodnote 30 € na nákup Tesco Potraviny domov s dovozom zadarmo a balíčkom detskej kozmetiky Tesco Loves baby. Súťažiť môžete až do nedele 23.novembra 2014 do 15.00 hod. Držíme palce! 😉

potraviny online:
1.setria cas
2. setria mna, moje ruky a chrbticu
3. donesu aj to co v obchode nie vzdy najdem
ale napr ja rada chidim do obchodu, viem si vsetko chytit do ruky a poobzerat, a oblecenie aj vyskusat.
online- nemusim isť ani z domu, tovar je pekne zabalený a nemusim ho vláčiť ja, stále je čerstvý
nakupujem online ,nebudem písať,už spomenuté logické dovody ,ale to čo mi vadí pri tesco nákupe,
1 nie je všetok sortiment v ponuke ,stačí porovnať so stránkou uk,či konkurentmi v at ..ja by som prijala keby sa to rozšírilo,
2-objednám a vždy príde niečo "náhrada! pretože dodávateľ blá,blá... ked už robím službu,tak prečo nie poriadne?
3-prijala by som aj širšiu ponuku pre deti ,je nedostačujuca,čiže človek objednáí,ale aj tak sa musí trepať do mesta a
4 ovocie,zelenina,naozaj konečne v dobrom stave,narozdiel od obchodov ,to beriem ako jednu z výhod ,ktoré su neni ani v obchode ,lenže mínusom je veľmi nízka ponuka druhov ovocia a zeleniny
No ja kvitujem že to : 1, nemusim ukladať do košika, 2, z košika k pokladni 3, z pokladne na do košika 4, z košika do auta a z 5 , auta domov neskutočne ušetrený čas a taktiež je to úspora času a je to pohodlne.
Jedine mi vadi že v tom čase ked už am auto prísť napr. od 14-16 som ako na ihlach hodim pozerám von oknom a pod. Privítala by som napr. sms cca 10 min pred dodaním tovaru.
online:
1) široký výber
2) rýchle jednanie
3) žiaden stres
obchod:
1) vidím, čo kúpim
2) môžem si vybrať priamo na mieste
3) tovar mam ihneď (ak v našom meste nie je tesco rozvoz)
online:
1-v klude si popozeram co potrebujem
2- porovnam co mam v chladnicke, skrinkach a doplnim kosik kym objednam a zaplatim
3- nestojim v rade pri pokladni
4- nehladam po regaloch
5- nekupim prebytocne veci co nepotrebujem
v obchode:
1- pozriem si pekne dobu spotreby a vyberiem si tu najdlhsiu
2- vyvetram sa trosku medzi ludi
3- vidim nazivo tovar, ktory kupujem
4- vidim skutocne ako tovar vyzera
5- mozem si vyskusat
Online:
1.kúpim len to čo musím
2.Vyberiem tovar podľa ceny
3.Nemusím sa teperiť s nákupom domov
V obchode:
1,vidím čo kupujem
2,tovar si môžem vyskúšať
3, občas natrafím na niečo zaujímavé v akcii
Online: 1.priamo z obývačky/ v pohodlí domova, 2. trávim tym viac času s rodinou 3. Šetríme svoju peňaženku - kúpim len to, co naozaj potrebujem 😉
Výhody online nakupovania - šetrí čas a v prípade nakupovania s deťmi v obchode aj nervy častokrát...🙂 V predvianočnom čase, keď toho bude treba nakupovať viac, tak určite ušetrí "vyťahané" ruky. Nehovoriac už o tom, že pre štvorčlennú rodinu toho treba aj pri bežných nákupoch dosť, takže vždy poteší, keď všetky tie kartóny, balíky s plienkami, prášok na pranie a iné veľké veci, nám donesú priamo do bytu....-)
A výhody nakupovania v "riadnom" obchode? - relax (ale iba, keď idem bez detí 😉 ), prejdem sa, postretávam známych a okuknem všetky novinky 🙂
Ja väčšinou nakupujem online a pravidelne, je to pre mna jednoduchšie nakolko mám doma dvojičky a nemusím s nimi chodit do obchodu a natahovat sa z nákupom / do košíka, na pokladnu, do auta a ešte do bytu/ takto mi ho dovezu priamo do obyvačky🙂
mozem sa venovat viac casu rodine a nemusime s manzelom vlacit tazke veci, my tuto moznost vyuzivame minimalne raz do mesiaca 🙂
V obchode kúpim toho viac ako som pôvodne chcela a môžem si poriadne prezrieť všetky zľavy 🙂
Potraviny nakupujem radsej v obchode:
1. Inspirujem sa co budem varit, podla toho co maju. A to ma online asi nenapadne.
2. Ked vidim co zvyknu predavat v obchodoch ako normalny (myslim neposkodeny) tovar, tak mam realnu obavu z toho, by mi prislo domov, keby som objednala online. Casto krat stretavam v obchodoch zhnite ovocie, staru zosuverenu zeleninu, obschnute sunky, ci maso. O kauzach s prebalovanim masa a pod ani nehovorim. Preto radsej vyberam osobne, podla toho, co ako vyzera.
velmi rada nakupujem v obchode,rada sa poprechadzam,popozeram,povyberam no pri malom dietati je to veeeeeelmi tazke a cim je vacsi tym je to horsie :D preto ocenujem sluzbu potraviny domov.sice nie je v ponuke uplne vsetko co by som chcela ale na 80%to tam najdem,je to rychle,komfortne,kedze nemam vodicak mozem toho kupit tolko kolko potrebujem,nie kolko sa mi mesti pod kocik a plno dalsich vyhod 🙂 🙂 🙂
Často a rada nakupujem v Tescu a to z dôvodu, že si tovar môžem poobzerať, vyskúšať si napríklad oblečenie, vyhliadnuť niečo nové, čo by sa mi zišlo v domácnosti. Ale zväčša však nakúpim aj to, čo som nepotrebovala a preto je tu služba online nákup v Tescu, kde si môžem vybrať len to čo skutočne potrebujem. Keďže som online v Tescu ešte nenakupovala, v prípade výherného kuponu, by som si konečne vyskúšala nakúpiť aj online. Nakupovanie online v Tescu by sa stalo samozrejmosťou. Ušetrilo by mi to hlavne veľa času, ktorý by som mohla venovať dcérke.
Výhody online nákupu:
- ušetrený čas, peniaze
- nervy
naftu
Výhody nákupu v obchode:
- vidieť tovar na vlastné oči,
- kontrola
- jednoduchšie rozhodovanie medzi produktmi
1. nakupovanie online šetrí čas
2.mozem si v klude vybrať tovar s pohodlia domova
3.a nemusim vláčiť nákupy 😀
1.možem si pozrieť tovar na vlastné oči
2.tovar si možem vyskúšať
3.možem natrafiť na zaujímavé akcie
Šetrím svoj čas, nervy, peniaze na benzin a to z tepa svojho domova za par minutiek 🙂
Nakupovanie online je pohodlnejšie, môžeš si nakúpiť večer, keď dcérka už spinká a nemrnčí mi v nákupnom vozíku, je to rýchlejšie a kúpim len to, čo naozaj potrebujem.
Vyhody online nakupovania: úspora času, peňazí, síl, benzínu. Výhoda nakupovania v kamennom obchode: Tovar si môžem chytiť do ruky, zbadám niečo, čo som nemala v pláne kúpiť ale sa mi to hodí, môžem platiť v hotovosti, kuponmi alebo gastračmi
výhody
online: cas,peniaze,nervy(v rade pri pokladni alebo ze dieta nieco chce)
obchod: prechadzka ku tescu, obzretie tovaru(popripade kupit inu znacku),oblecenie-moznost vyskusat
Výhody online: šetrenie nervov (nakoľko moja šarmantná asistentka vyťahuje veci z regálov), času a peňazí
výhody obchodu: vyvenčenie sa, vyskúšanie tovaru, platenie kupónmi
Odkedy sa mi narodili naše dvojičky už mnohokrát som sa zamýšľala nad tým, že by som rada využila nákup potravín online. Bohužiaľ k nám táto služba zatiaľ nedoručuje. Kým neboli detičky bolo mi jedno kedy sadnem do auta a koľko času strávim v obchode. No odkedy sa naši drobci narodili, využívame len rýchle nákupy v lokálnych potravinách. Ak na nákup tak len tak rýchlo, aby som sa do najbližšieho kojenia vrátila k deťom resp. sa musím uspokojiť s tým, čo nakúpi manžel. O tom koľko položiek z nákupného zoznamu chýba, lebo ich nevedel nájsť, nechcelo sa mu hľadať, ponáhľal sa a podobne radšej pomlčím. (Keby si musel žiletky a penu na holenie kupovať sám chodil by zarastený ako Laktibrada. 🙂 ) Z času na čas, keď ma nesúril čas zvykla som sa prechádzať medzi regálmi, obzerala nové tovary, potraviny ktoré nezvykneme kupovať, prípadne som okukávala nejaké tipy na darčeky k narodeninám, meninám, vianociam a podobne. Bol to akýsi relax. Teraz by som bola vďačná za nákup online, keď deti zaspia a ja by som len tak naťukala nákupný zoznam a nemusela sa starať o to, že treba letieť na nákup do najbližšieho mesta.
Výhody osobného nákupu: možnosť zakúpiť si aj iný tovar ako je uvedený v nákupnom zozname ak je naň fajn akcia, možnosť porovnať si viacero druhov rovnakého tovaru od iných výrobcov, - cenu, zloženie, kvalitu, socializácia - osobný kontakt so živými ľuďmi
Výhody nákupu online: úspora času a pohonných hmôt - možnosť naklikať si nákupný zoznam len tak vo voľnej chvílke medzi kúpaním detí a umývaním riadu 🙂, nákup výhradne položiek z nákupného zoznamu a nie rôznych lákadiel, akciových tovarov a pod. s ktorými sme vopred nerátali (niekedy síce potešia a padnú vhod, inokedy zase urobia škrt cez rozpočet) resp. lakotiniek, možno sa z nášho života vytráca akýsi vzájomný kontakt ľudí a preto si myslím, že hoci tu táto služba je, nemala by byť bežnou súčasťou našich životov a nemala by nahradiť osobný nákup a osobný kontakt ľudí, avšak ako núdzové riešenie v čase choroby, pre starších ľudí, ktorí sú odkázaní na pomoc iných, či pre mamičky s veľmi malými deťmi je táto služba úplne skvelá. Myslím, že v živote každého z nás sú obdobia, kedy by takúto službu privítali a preto je na mieste ju ponúkať.
Sluzbu Potraviny domov vyuzivame uz celkom pravidelne.. a som za nu velmi vdacna!! je to neocenitelna pomoc, najma ked byvame na dedine a ist na nakup by nas tak ci tak nieco stalo (pohonne hmoty) resp. v podstate by som bola odkazana na nas dedinsky obchod, kedze momentalne nemame druhe auto, a posielat muza po dlhom dni v praci na velky nakup, tiez nic moc.. Takze, hoci som s babom doma, pohodlne si vybavim nakup..
dovodov pre je viacero, tak ale skusim zhrnut:
- dostupnost sirokeho sortimentu aj doma na dedine🙂
- uspora casu
-nakup bez rizika dovlecenia nejakej nakazy od spolunakupujucich🙂
- dovoz chladenych a mrazenych veci pekne v chladiacom a mraziacom boxe,.. nemusim mysliet na to ze sa musim ponahlat domov lebo sa to roztopi, pokazi,.. (najma v lete)
- dobry stav ovocia a zeleniny - povedala by som ze lepsi nez v obchode
- moznost vyuzit rozne bonusove kupony🙂 a potesia aj tie darceky navyse,..
dovod pre obchod - pre mna najma vacsi sortiment, najma mimopotravinovy, ale nielen (privitala by som viac bezlepkovych veci v ponuke online obchodu, napr)
kazdopadne, je to pre mna velka pomoc, takze, dakujem!!🙂
online: v pohodli dmova si vyberiem vsetko co potrebujem a aj nieco navyse 🙂
v obchode: predsa si nemozem nechat ujst adrenalinovy nakup s mojimi troma detvakmi 🙂 🙂
urcite je online nakupovanie rychlejsie, teda setri cas aj ked jasa viem aj na internete zamotat :D, dalej je lacnejsie a mozem ho robit pohodlne z domu aj o polnoci
online setrim cas straveny v kamennej predajni a nakup si mozem v klude premysliet kedykolvek a nie stresovat ze mi v kosiku place dieta 🙂 v kamennej predajni je lepsie vyberat oblecenie nazivo a niektory tovar je lepsie si prezriet nazivo 😉
Ja ponuku donasky potravin domov od spolocnosti TESCO registrujem, no zial zijem v meste kde to este nefunguje, pri tom kosice mame tak blizko 🙂 takze ja (musim) nakupovat osobne, a pevne dufam ze sa zachvilocku okruh okolo kosic rozsiri aj ku nam do rožňavy!!!!
a dufam ze vyhram aspon v jednej sutazi tak ma daska vyzrebujte!!!!
§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§
§__________________________________________________________________________§
§___________________________$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$________§
§_________________________$$$$$$$$§§§§§$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$_______§
§________________________$____$_$$__§§§§___$$$_________________$$$$$$______§
§_______________________$____$_$__o___§§___$$$__________________$$$$$______§
§______________________$____$___$______$___$$$___________________$$$$______§
§_____________________$___$$____$_$___$____$$$___________________$$$$______§
§____________________$___$$$_____$$$$$_____$$$___________________$$$$$_____§
§_____________$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$_____§
§_______$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$____§
§____$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$____§
§__$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$____§
§_$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$____§
§_$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$____§
§_$$$$$$$$_$$$$$_$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$_$$$$$_$$$$$$$$$$$$$____§
§_$$$$$$$_$_____$_$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$_$_____$_$$$$$$$$$$$$$___§
§$$$$$$$_$_______$_$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$_$_______$_$$$$$$$$$$$$$__§
§$$$$$$_$_________$_$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$_$_________$_$$$$$$$$$$$$__§
§_$$$$$_$_________$_$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$_$_________$_$$$$$$$$$$$§§§§
§__$$$$_$_________$_$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$_$_________$_$$$$$$$$$$§§§§§
§__$$$$__$_______$________________________________$_______$________________§
§_________$_____$__________________________________$_____$_________________§
§__________$$$$$____________________________________$$$$$__________________§
§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§
rada nakupujem v obchode lebo:
1. tesco mam blizko a rada sa tam prejdem
2. popozeram si viacere potraviny a vyberiem si,vyuzivam rozne akcie

Aj ja by som rada nakupovala online, ale u nás táto možnosť ešte žiaľ nefunguje :( čo je veľká škoda, lebo by som ušetrila, čas, peniaze a hlavne nervy :D :D však viete, aké je to nakupovať bez auta s dvoma deťmi :D