icon

Týždenná SÚŤAŽ 4: Nakupujete potraviny radšej v obchode, alebo online?

daska_tesco
17. nov 2014

Napíšte nám aspoň 2 dôvody prečo nakupovať potraviny online, alebo v obchode a tri z vás odmeníme 3 kupónmi v hodnote 30 € na nákup Tesco Potraviny domov s dovozom zadarmo a balíčkom detskej kozmetiky Tesco Loves baby. Súťažiť môžete až do nedele 23.novembra 2014 do 15.00 hod. Držíme palce! 😉

Týždenná SÚŤAŽ 4: Nakupujete potraviny radšej v obchode, alebo online?
luciferkax
18. nov 2014

Aj ja by som rada nakupovala online, ale u nás táto možnosť ešte žiaľ nefunguje :( čo je veľká škoda, lebo by som ušetrila, čas, peniaze a hlavne nervy :D :D však viete, aké je to nakupovať bez auta s dvoma deťmi :D

bibistec
18. nov 2014

potraviny online:
1.setria cas
2. setria mna, moje ruky a chrbticu
3. donesu aj to co v obchode nie vzdy najdem

ale napr ja rada chidim do obchodu, viem si vsetko chytit do ruky a poobzerat, a oblecenie aj vyskusat.

betka14
18. nov 2014

online- nemusim isť ani z domu, tovar je pekne zabalený a nemusim ho vláčiť ja, stále je čerstvý

barcelona94901
18. nov 2014

nakupujem online ,nebudem písať,už spomenuté logické dovody ,ale to čo mi vadí pri tesco nákupe,
1 nie je všetok sortiment v ponuke ,stačí porovnať so stránkou uk,či konkurentmi v at ..ja by som prijala keby sa to rozšírilo,
2-objednám a vždy príde niečo "náhrada! pretože dodávateľ blá,blá... ked už robím službu,tak prečo nie poriadne?
3-prijala by som aj širšiu ponuku pre deti ,je nedostačujuca,čiže človek objednáí,ale aj tak sa musí trepať do mesta a
4 ovocie,zelenina,naozaj konečne v dobrom stave,narozdiel od obchodov ,to beriem ako jednu z výhod ,ktoré su neni ani v obchode ,lenže mínusom je veľmi nízka ponuka druhov ovocia a zeleniny

majavv
18. nov 2014

No ja kvitujem že to : 1, nemusim ukladať do košika, 2, z košika k pokladni 3, z pokladne na do košika 4, z košika do auta a z 5 , auta domov neskutočne ušetrený čas a taktiež je to úspora času a je to pohodlne.
Jedine mi vadi že v tom čase ked už am auto prísť napr. od 14-16 som ako na ihlach hodim pozerám von oknom a pod. Privítala by som napr. sms cca 10 min pred dodaním tovaru.

fajnzienka
18. nov 2014

online:
1) široký výber
2) rýchle jednanie
3) žiaden stres

obchod:
1) vidím, čo kúpim
2) môžem si vybrať priamo na mieste
3) tovar mam ihneď (ak v našom meste nie je tesco rozvoz)

ddanaa
18. nov 2014

online:
1-v klude si popozeram co potrebujem
2- porovnam co mam v chladnicke, skrinkach a doplnim kosik kym objednam a zaplatim
3- nestojim v rade pri pokladni
4- nehladam po regaloch
5- nekupim prebytocne veci co nepotrebujem

v obchode:
1- pozriem si pekne dobu spotreby a vyberiem si tu najdlhsiu
2- vyvetram sa trosku medzi ludi
3- vidim nazivo tovar, ktory kupujem
4- vidim skutocne ako tovar vyzera
5- mozem si vyskusat

tichanska1
18. nov 2014

Online:
1.kúpim len to čo musím
2.Vyberiem tovar podľa ceny
3.Nemusím sa teperiť s nákupom domov

V obchode:
1,vidím čo kupujem
2,tovar si môžem vyskúšať
3, občas natrafím na niečo zaujímavé v akcii

mexico_16
18. nov 2014

Online: 1.priamo z obývačky/ v pohodlí domova, 2. trávim tym viac času s rodinou 3. Šetríme svoju peňaženku - kúpim len to, co naozaj potrebujem 😉

slavaf
18. nov 2014

Výhody online nakupovania - šetrí čas a v prípade nakupovania s deťmi v obchode aj nervy častokrát...🙂 V predvianočnom čase, keď toho bude treba nakupovať viac, tak určite ušetrí "vyťahané" ruky. Nehovoriac už o tom, že pre štvorčlennú rodinu toho treba aj pri bežných nákupoch dosť, takže vždy poteší, keď všetky tie kartóny, balíky s plienkami, prášok na pranie a iné veľké veci, nám donesú priamo do bytu....-)
A výhody nakupovania v "riadnom" obchode? - relax (ale iba, keď idem bez detí 😉 ), prejdem sa, postretávam známych a okuknem všetky novinky 🙂

katuska80
18. nov 2014

Ja väčšinou nakupujem online a pravidelne, je to pre mna jednoduchšie nakolko mám doma dvojičky a nemusím s nimi chodit do obchodu a natahovat sa z nákupom / do košíka, na pokladnu, do auta a ešte do bytu/ takto mi ho dovezu priamo do obyvačky🙂

katuliacik
18. nov 2014

mozem sa venovat viac casu rodine a nemusime s manzelom vlacit tazke veci, my tuto moznost vyuzivame minimalne raz do mesiaca 🙂

milusik782
18. nov 2014

V obchode kúpim toho viac ako som pôvodne chcela a môžem si poriadne prezrieť všetky zľavy 🙂

jankastubka
18. nov 2014

Potraviny nakupujem radsej v obchode:
1. Inspirujem sa co budem varit, podla toho co maju. A to ma online asi nenapadne.
2. Ked vidim co zvyknu predavat v obchodoch ako normalny (myslim neposkodeny) tovar, tak mam realnu obavu z toho, by mi prislo domov, keby som objednala online. Casto krat stretavam v obchodoch zhnite ovocie, staru zosuverenu zeleninu, obschnute sunky, ci maso. O kauzach s prebalovanim masa a pod ani nehovorim. Preto radsej vyberam osobne, podla toho, co ako vyzera.

evalaska
18. nov 2014

velmi rada nakupujem v obchode,rada sa poprechadzam,popozeram,povyberam no pri malom dietati je to veeeeeelmi tazke a cim je vacsi tym je to horsie :D preto ocenujem sluzbu potraviny domov.sice nie je v ponuke uplne vsetko co by som chcela ale na 80%to tam najdem,je to rychle,komfortne,kedze nemam vodicak mozem toho kupit tolko kolko potrebujem,nie kolko sa mi mesti pod kocik a plno dalsich vyhod 🙂 🙂 🙂

mikaela87
18. nov 2014

Často a rada nakupujem v Tescu a to z dôvodu, že si tovar môžem poobzerať, vyskúšať si napríklad oblečenie, vyhliadnuť niečo nové, čo by sa mi zišlo v domácnosti. Ale zväčša však nakúpim aj to, čo som nepotrebovala a preto je tu služba online nákup v Tescu, kde si môžem vybrať len to čo skutočne potrebujem. Keďže som online v Tescu ešte nenakupovala, v prípade výherného kuponu, by som si konečne vyskúšala nakúpiť aj online. Nakupovanie online v Tescu by sa stalo samozrejmosťou. Ušetrilo by mi to hlavne veľa času, ktorý by som mohla venovať dcérke.

sami51
18. nov 2014

Výhody online nákupu:
- ušetrený čas, peniaze
- nervy
naftu
Výhody nákupu v obchode:
- vidieť tovar na vlastné oči,
- kontrola
- jednoduchšie rozhodovanie medzi produktmi

zojatx
18. nov 2014

1. nakupovanie online šetrí čas
2.mozem si v klude vybrať tovar s pohodlia domova
3.a nemusim vláčiť nákupy 😀

1.možem si pozrieť tovar na vlastné oči
2.tovar si možem vyskúšať
3.možem natrafiť na zaujímavé akcie

111martina111
18. nov 2014

Šetrím svoj čas, nervy, peniaze na benzin a to z tepa svojho domova za par minutiek 🙂

pantarhei
18. nov 2014

Nakupovanie online je pohodlnejšie, môžeš si nakúpiť večer, keď dcérka už spinká a nemrnčí mi v nákupnom vozíku, je to rýchlejšie a kúpim len to, čo naozaj potrebujem.

majka22
18. nov 2014

Vyhody online nakupovania: úspora času, peňazí, síl, benzínu. Výhoda nakupovania v kamennom obchode: Tovar si môžem chytiť do ruky, zbadám niečo, čo som nemala v pláne kúpiť ale sa mi to hodí, môžem platiť v hotovosti, kuponmi alebo gastračmi

hlupyzajko
18. nov 2014

výhody
online: cas,peniaze,nervy(v rade pri pokladni alebo ze dieta nieco chce)
obchod: prechadzka ku tescu, obzretie tovaru(popripade kupit inu znacku),oblecenie-moznost vyskusat

jarkamartin
18. nov 2014

Výhody online: šetrenie nervov (nakoľko moja šarmantná asistentka vyťahuje veci z regálov), času a peňazí
výhody obchodu: vyvenčenie sa, vyskúšanie tovaru, platenie kupónmi

sirep
18. nov 2014

Odkedy sa mi narodili naše dvojičky už mnohokrát som sa zamýšľala nad tým, že by som rada využila nákup potravín online. Bohužiaľ k nám táto služba zatiaľ nedoručuje. Kým neboli detičky bolo mi jedno kedy sadnem do auta a koľko času strávim v obchode. No odkedy sa naši drobci narodili, využívame len rýchle nákupy v lokálnych potravinách. Ak na nákup tak len tak rýchlo, aby som sa do najbližšieho kojenia vrátila k deťom resp. sa musím uspokojiť s tým, čo nakúpi manžel. O tom koľko položiek z nákupného zoznamu chýba, lebo ich nevedel nájsť, nechcelo sa mu hľadať, ponáhľal sa a podobne radšej pomlčím. (Keby si musel žiletky a penu na holenie kupovať sám chodil by zarastený ako Laktibrada. 🙂 ) Z času na čas, keď ma nesúril čas zvykla som sa prechádzať medzi regálmi, obzerala nové tovary, potraviny ktoré nezvykneme kupovať, prípadne som okukávala nejaké tipy na darčeky k narodeninám, meninám, vianociam a podobne. Bol to akýsi relax. Teraz by som bola vďačná za nákup online, keď deti zaspia a ja by som len tak naťukala nákupný zoznam a nemusela sa starať o to, že treba letieť na nákup do najbližšieho mesta.

Výhody osobného nákupu: možnosť zakúpiť si aj iný tovar ako je uvedený v nákupnom zozname ak je naň fajn akcia, možnosť porovnať si viacero druhov rovnakého tovaru od iných výrobcov, - cenu, zloženie, kvalitu, socializácia - osobný kontakt so živými ľuďmi
Výhody nákupu online: úspora času a pohonných hmôt - možnosť naklikať si nákupný zoznam len tak vo voľnej chvílke medzi kúpaním detí a umývaním riadu 🙂, nákup výhradne položiek z nákupného zoznamu a nie rôznych lákadiel, akciových tovarov a pod. s ktorými sme vopred nerátali (niekedy síce potešia a padnú vhod, inokedy zase urobia škrt cez rozpočet) resp. lakotiniek, možno sa z nášho života vytráca akýsi vzájomný kontakt ľudí a preto si myslím, že hoci tu táto služba je, nemala by byť bežnou súčasťou našich životov a nemala by nahradiť osobný nákup a osobný kontakt ľudí, avšak ako núdzové riešenie v čase choroby, pre starších ľudí, ktorí sú odkázaní na pomoc iných, či pre mamičky s veľmi malými deťmi je táto služba úplne skvelá. Myslím, že v živote každého z nás sú obdobia, kedy by takúto službu privítali a preto je na mieste ju ponúkať.

olivs
18. nov 2014

Sluzbu Potraviny domov vyuzivame uz celkom pravidelne.. a som za nu velmi vdacna!! je to neocenitelna pomoc, najma ked byvame na dedine a ist na nakup by nas tak ci tak nieco stalo (pohonne hmoty) resp. v podstate by som bola odkazana na nas dedinsky obchod, kedze momentalne nemame druhe auto, a posielat muza po dlhom dni v praci na velky nakup, tiez nic moc.. Takze, hoci som s babom doma, pohodlne si vybavim nakup..
dovodov pre je viacero, tak ale skusim zhrnut:
- dostupnost sirokeho sortimentu aj doma na dedine🙂
- uspora casu
-nakup bez rizika dovlecenia nejakej nakazy od spolunakupujucich🙂
- dovoz chladenych a mrazenych veci pekne v chladiacom a mraziacom boxe,.. nemusim mysliet na to ze sa musim ponahlat domov lebo sa to roztopi, pokazi,.. (najma v lete)
- dobry stav ovocia a zeleniny - povedala by som ze lepsi nez v obchode
- moznost vyuzit rozne bonusove kupony🙂 a potesia aj tie darceky navyse,..

dovod pre obchod - pre mna najma vacsi sortiment, najma mimopotravinovy, ale nielen (privitala by som viac bezlepkovych veci v ponuke online obchodu, napr)
kazdopadne, je to pre mna velka pomoc, takze, dakujem!!🙂

luciaf13
19. nov 2014

online: v pohodli dmova si vyberiem vsetko co potrebujem a aj nieco navyse 🙂
v obchode: predsa si nemozem nechat ujst adrenalinovy nakup s mojimi troma detvakmi 🙂 🙂

vikis5
19. nov 2014

urcite je online nakupovanie rychlejsie, teda setri cas aj ked jasa viem aj na internete zamotat :D, dalej je lacnejsie a mozem ho robit pohodlne z domu aj o polnoci

slnieckko
19. nov 2014

online setrim cas straveny v kamennej predajni a nakup si mozem v klude premysliet kedykolvek a nie stresovat ze mi v kosiku place dieta 🙂 v kamennej predajni je lepsie vyberat oblecenie nazivo a niektory tovar je lepsie si prezriet nazivo 😉

dadka_bb
19. nov 2014

Ja ponuku donasky potravin domov od spolocnosti TESCO registrujem, no zial zijem v meste kde to este nefunguje, pri tom kosice mame tak blizko 🙂 takze ja (musim) nakupovat osobne, a pevne dufam ze sa zachvilocku okruh okolo kosic rozsiri aj ku nam do rožňavy!!!!
a dufam ze vyhram aspon v jednej sutazi tak ma daska vyzrebujte!!!!

§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§
§__________________________________________________________________________§
§___________________________$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$________§
§_________________________$$$$$$$$§§§§§$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$_______§
§________________________$____$_$$__§§§§___$$$_________________$$$$$$______§
§_______________________$____$_$__o___§§___$$$__________________$$$$$______§
§______________________$____$___$______$___$$$___________________$$$$______§
§_____________________$___$$____$_$___$____$$$___________________$$$$______§
§____________________$___$$$_____$$$$$_____$$$___________________$$$$$_____§
§_____________$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$_____§
§_______$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$____§
§____$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$____§