icon

Ako dlho nosíte rovnaké oblečenie bez prania?

Včera o 11:31

Samozrejme okrem spodného prádla a ponožiek. Ja nosím rifle aj týždeň, tričko tak Max dva dni, sveter aj tri dni. Navyše tričká nosím takmer rovnaké, obyčajne bavlnené čierne, takže to možno vyzerá, že chodím nonstop v tom istom. Som samozrejme vždy čistá a nesmrdim. Len viem, že kolegyne si to veľmi všímajú, mne nik nič nepovedal, ale napr riešili kolegu, že chodí v tom istom aj týždeň. Napr ja mám sušičku, čiže dnes to mám na sebe, večer operiem, vysusim, na druhý deň to môžem mať znovu, hoci ti vyzerá, že som zas v tom istom. Všímate si to u kolegov. Ja ani neviem, čo mala kolegyňa včera na sebe, ale možno som na ženu divná. Resp padne vám do oka, keď niekto chodí v tom istom, napr ja to mám akoby takú pracovnú uniformu a nemusím riešiť každé ráno čo si oblečiem...

Strana
z5
anonym_87ba6d
Dnes o 17:26
@anonym_b0b606

@aurelia2000 no neuveríš, mám práčku a sušičku. Ja neberiem na rumpli na potoku. Ku sa perie, cvičím, suchnem do sušičky, seba do sprchy, potom ďalšia várka do práčky. My sa suši a perie, venujem sa knihe, dieťaťu alebo správne suché čisté prádlo. A neuveríš, mám aj manžela a ten v domácnosti tiež robí veľa veci. Takže, sme čistí, vonavi, 2 krát osprchovaní. Ja mám odcvicene (cca 1 hodinu denne) a zabudla som, pracujeme obidvaja. Myslím, že stíham všetko a áno, cez víkendy aj varím, pečiem, ideme na výlet. A keď treba doucim dieťa aj všetko, čo potrebuje.

@anonym_b0b606 tak jasne, ze ked smrdite a ste spinavi po noci stravenej v posteli, tak treba prat pyzama kazdy den. my sme cisti a vonavi aj ked menime pyzamo len raz tyzdenne. ani spinu si do postele nenosime, takze ani postelne pradlo nam netreba prat tak casto ako vam.

anonym_cc2769
Dnes o 17:42
@anonym_87ba6d

@anonym_b0b606 tak jasne, ze ked smrdite a ste spinavi po noci stravenej v posteli, tak treba prat pyzama kazdy den. my sme cisti a vonavi aj ked menime pyzamo len raz tyzdenne. ani spinu si do postele nenosime, takze ani postelne pradlo nam netreba prat tak casto ako vam.

@anonym_87ba6d to akože máš sex, potom to z teba vyteká zaschne ti to na pyžame a nosíš to týždeň? Alebo necháš zasemenené plachty ? Otras ale veď keď ti tak pasuje...

anonym_87ba6d
Dnes o 17:47
@anonym_cc2769

@anonym_87ba6d to akože máš sex, potom to z teba vyteká zaschne ti to na pyžame a nosíš to týždeň? Alebo necháš zasemenené plachty ? Otras ale veď keď ti tak pasuje...

@anonym_cc2769 kondomy a sprcha existuju, predstav si 😉 a tiez sa nemusi sexovat len v posteli. ale tymto prispevkom temu sex uzatvaram, pretoze vekom sa znizuje uz aj frekvencia a nepotrebujem tu citat vysmech, ako malo casto mame sex.

lenka13332
Dnes o 17:48
@anonym_b9bc8a

@anonym_72da87 Takže v zime periete aj bundy, vetrovky a kabáty každý deň? Keď nasmradnete v autobuse... Po akom čase sa vám oblečenie rozpadne?
Tiež máš pani na pranie? No zišla by sa vám aj pani na varenie a pani na vozenie, potom by ste zase nepotrebovali pani na pranie.

@anonym_b9bc8a No, ako ťa pohoršila pani na upratovanie, denne som 10 hodín v práci a upratovať sa mi proste nechce ale z čistoty neupustím. Ja si radšej doprajem pani na upratovanie ako značkové oblečenie napríklad

anonym_87ba6d
Dnes o 17:53
@anonym_cc2769

@anonym_cc2769 inak to chces povedat, ze vy hned po sexe prezliekate postele? ci to semeno tam do rana nevadi?

anonym_c0b1a5
Dnes o 17:56
@anonym_cc2769

@anonym_cc2769 ja mam napriklad nohavicky stale, takze po sexe to kludne vytekat moze. Co sa da utriem, co vytecie, dam s nohavickami rano do prania. Neviem si predstavit nemat nohavicky na spanie a spat na ostro alebo iba v pyzame. A PS: existuju aj podlozky, takze zhodis podlozku a mas plachtu cistu

anonym_f1cb7a
Dnes o 18:21

Nohavice/sukne, kym nevidim znecistenie. Tricko kazdy den ciste. Sveter/mikinu tiez ked citit znecistenie..

judar
Dnes o 18:22

Ja mam oddelene veci na volny cas a vikendy mam hromadu oblecenia hlavne znackoveho ale ked chodim do roboty tak mam par rifli par tricek par bund ktorych neni vela plus dva pare topanok ale mam ich ako “pracovne” ze v nich robim a je to stabilne cesta do roboty-z roboty a ratam hlavne stym ze ich nicim a mozem ich znicit a nebude ma to financne bolet, spotit sa nespotim sem tam max maly flak schytam ale tiez take gate ked ich mam vyhradene ako pracovne neperem za jeden flak

anonym_46ffd5
Dnes o 18:25

okrem rifly a bundy vsetko hadzemna pranie kazdy vecer

anonym_f1cb7a
Dnes o 18:25
@anonym_cc2769

@anonym_cc2769 preco by malo po sexe nieci zo mna vytekat? A aj na pyzamo?fuj

blackcat8885
Dnes o 19:12

Mne akurát dnes syn povedal prečo si dávam 2dni po sebe rovnaké šaty 🤣 tsk som vybrala zo skrine šaty. Mam 2ks kaki zelená košeľove šaty skoro rovnaké len jedny majú dlhý rukáv a druhe 3/4 rukáv takže nie sú rovnaké. A nenosím icj presne preto deň po sebe. Nikdy nejdem 2dni v tom istom max rifle alebo sukňa ta istá tričko nie.

anonym_5188ef
Dnes o 19:58

@anonym_autor tričko pokiaľ nesmrdí pod pazuchami. Kľudne aj 3 rôzne dni, ja sa príliš nepotím. Gate neviem, asi kým nie sú špinavé, alebo tiež kým začnem mať pocit, že už by sa hodilo vymeniť. Ale ja mám miliardu vecí roznosených, lebo nechcem každý deň chodiť v tom istom. Takže ponosím, večer prehodím k roznoseným. Ráno pozriem do kôpky roznosených, vyberiem, čo som dávnejšie nemala, ovoniam pod pazuchami, ak smrdí, ide do prádla, ak nie, tak oblečiem a potom pozriem (roznosené) gate, ktoré sa mi k tomu hodia. Keď si nič neviem vybrať, tak idem do skrine na "nové". Dokopy mám asi 10 tričiek a 5 nohavíc + nejaké sukne teraz v lete a stačí mi to v pohode na tento systém. Kamoška má systém, že perie len cez víkend a má presne 7 druhov oblečenia, nič viac. Čiže všetko ponosí, vyperie a potom zas. Ona zas sa dosť potí, takže nechce si napr. 2x obliecť to isté tričko. aj ten jej systém sa mi páči.

Strana
z5