Čo si obliecť na prvý deň v škole?
Maminky prváčikov čo si obliekate prvý deň? My ideme prvý krát do školy takže netuším nechcem to prehnať ale nechcem ísť len tak ako v bežný deň 😀 ďakujem za inspo
@scila čiže presne ako som čakala, ta co najviac mudruje o nejakej slušnosti obliekania ma decko co chodí v teplákoch do školy 🫠 a ešte to sama napíšeš a nepride ti na tom nič divne a bizarne.
@anonym_0798a6 nie, nepríde mi na tom nič divne a bizardne, keďže deti na prvom stupni majú v triedach koberce na ktorých sa cez prestávky hrajú a v družine v areáli pieskovisko, v ktorom sa hrajú tiež a rifle bez dier na kolenách vydržia max 2 dni . Ale už som to na MK opakovala miliónkrát, že to má logiku a nikomu v škole to prirodzené nevadí, len tá logika žiaľ niekomu chýba.
A napriek tomu mňa nemusia upozorňovať v čom sa chodí do divadla či filharmónie.
Ale určite si rada, že si si mohla "kopnúť". Len si poslúž, anonym tvojho typu ma nerozhodí 😎
@anonym_0798a6 nie, nepríde mi na tom nič divne a bizardne, keďže deti na prvom stupni majú v triedach koberce na ktorých sa cez prestávky hrajú a v družine v areáli pieskovisko, v ktorom sa hrajú tiež a rifle bez dier na kolenách vydržia max 2 dni . Ale už som to na MK opakovala miliónkrát, že to má logiku a nikomu v škole to prirodzené nevadí, len tá logika žiaľ niekomu chýba.
A napriek tomu mňa nemusia upozorňovať v čom sa chodí do divadla či filharmónie.
Ale určite si rada, že si si mohla "kopnúť". Len si poslúž, anonym tvojho typu ma nerozhodí 😎
@scila tak to som rada ze si na tom psychicky tak dobre ze komentár cudzieho človeka na internete ta nerozhodí, len tak ďalej 🙂 skoda ze s chápaním súvislosti to už tak dobre nejde ☺️
Ženy ja sa pýtam pretože absolútne nemám predstavu a nie je natom nič zlé veď sa nemôžem riadiť tým čo si obliekla moja mama pred xy rokmi na môj veľký deň. Keď vám je to jedno len nech ste čisté vaša vec ani sa nevyjadrujte. Mňa zaujíma čo si oblečú mamičky ktorým to jedno nie je
@anonym_autor Určite by som si obliekla šaty. Neviem si prestaviť, aby som mala tepláky, rifle... Nech si každý dá to, čo chce, ale v mojich očiach je to výnimočný deň. Jednofarebné- elegantné šaty... 🙂

Ja som mala pastelový vanilkový nohavicový kostým s blúzkou. Iné mamičky boli oblečené rôzne, v šatách, ale i legínach, slimkových džínsoch, no proste všehochuť.