icon

Hovoria vám muži do obliekania a farieb?

Včera o 09:19

Hovoria vám vaši muži do toho, čo nosíte? Hlavne aké farby?

Strana
z2
pralinka25
Včera o 13:13

moj nikdy. ale ak by mi aj povedal a bolo by to fakt normalne povedane tak by som sa zamyslela. chcem sa mu pacit takze by som zvazila co povedal. ale ako pisem zaviselo by od stylu akym to povie a neznamenalo by to ze hned na to skocim.

katkazatka
Včera o 13:25

Ja nie som nedotkliva, som rada za postrehy. Tiež keď sa mi na ňom niečo nepáči, nejaká farebná kombinácia, alebo štýl, tak mu tiež dám odozvu. Podľa mňa je to úplne normálne medzi partnermi.
Mnohym ľuďom by len prospelo keby si nechali poradiť.😄

euka210
Včera o 14:32

@anonym_autor no este to tak 😃 ...ja skor jeho usmenmrnim, ze toto nieee....moj ma problem povedat, ked sa ho opytam na jeho nazor na nejake oblecko.

anonym_6a3272
Včera o 15:50

Áno hovori, napríklad, že aká si dnes krásna v tom oblecku, pasuje ti alebo keď si dám oversize rifle, nemá rad bo nevidi krivky.Pozera aj na kvalitu oblečenia.Ale tak aj on si na seba veľmi potrpi, nedá na seba hocičo ako niektorí muzi …

danica2711
Včera o 16:27

nie, on vie, že mám celkom dobrý vkus, skôr chce, aby som do toho hovorila ja jemu, pretože sa občas vie obliecť fakt ako farboslepý

lenka13332
Dnes o 12:37

@anonym_autor nie nekecá ale niekedy neviem čo si obliecť a proste sa ho spýtam. Napríklad keď ideme na večeru a stojím pri skrini. Ale nikdy mi nezakazoval. Alebo niekedy poznamená, keď ideme na rande Že zlatko vieš tie čierne šaty čo máš páčia sa mi. Nechceš si ich dnes obliecť. Ale to neznamená že ho musím poslúchnuť. A to isté robím aj ja jemu

anonym_705fa4
Dnes o 12:43

Ja naopak ciernu nosim velmi malo. A ked mam nasebe prave cierna sa mu paci. Tak pochvali. Ale nie ze v tom vyzeras....????

Strana
z2