Je nosenie plaviek typu brazil cut vkusné?
Som na dovolenke a z kazdej strany sa na mna “valia” odhalené zadky. Zdá sa mi to maximálne nechutné. Kam ste ženy schopné ešte zájsť? Kde je vaša sebaúcta? A navyše chodia tak bez problémov pomedzi ľudí na ulici. Ešte pochopím, keď sa chce niekto opáliť a leží tak na lehátku.
Roky predtým nosili ženy okolo pása ľahkú šatku alebo chodili v plážových šatách. Ale tento rok je to extrém. Na rok očakávam, že sa to tu zmení už na nudapláž.
Mne je jedno, kto si vo na plazi oblecie. Ja si tiez obleciem to, v com sa dobre citim. Ved je to plaz, nosia sa tam plavky. Ak ma niekto rad brazilky, nech si kludne da. Co chudy, ci objemnejsi. Je na dovolenke, ma sa dobre cotit. A ze chalpi slintaju? A co? Komu sa nepaci, nech si vezme knihu a cumi do nej a nepohorsuje sa na inych. Im sa mozno zahalene zadky nepacia. A sme si vsetci 1:1
u tlstých žien je to nechutné a vyzerá to zle a smiešne, ale keď sa tak cítia lepšie je to ich voľba
a práve pre toto chodím iba na nudapláž... nikto nesúdi, nerieši postavu a aké máš plavky :D
Roky pred tým? Ked som bola ja decko tak mama bola bežne hore bez a aj tanga plavky nosila cele vysoko vykrojene
@anonym_4c1d9f len vtedy bolo pár takých žien ..
@anonym_autor Vo väčšine prímorských oblastí je chodenie v plavkách alebo bez trička zakázané a pokutované. Takže zbytočne provokovať. No na pláži si bez problemu také plavky dám. Viem čo si s mojou postavou môžem dovoliť. Mne zasa prídu dosť nevkusné plavky ako starecké nohavičky, cez celú riť, ako plienka.
@anonym_autor nemam rada moralizovanie. Co to ma spolocne so sebauctou? A na kupalisku? Ako mlada som chodila na nuda plaze, boli tam vsetky vekove kategorie a rozne tela nikdy ma nenapadlo to povazovat za hrozne a nikdy som nesliedila a nesudila. Naopak pomohlo mi to s mojimi komplexami.
Ja mam take plavky. Zarezané v riti. Mam peknú rit, vyformovanu vo fitku
Tak si dám take plavky nech muži slintaju a škaredé závistlivé moralisticke ženy ako ty závidia píšu na koňa
@anonym_c13ea5 mam postavu modelky, takze si na omyle. Robis zo seba lacnu zenu, znizujes sa na sexualny objekt na ktorom sa chlapi odbavuju. Naozaj ubohe. Potom maju muzi zeny iba ako pomocky na uspokojenie, ale zrejme ty o viac nestojis
@anonym_autor Tvoja odpoveď na to tiež, tak neviem na čo sa teraz hráš.
@anonym_9eac40 ospravedlnujem sa
@anonym_autor kde je ešte povolené chodiť po meste v plavkách ?
@minenkaa po uliciach po celej promenade po restauraciach po uliciach v okoli.
@janinah na tvojom mieste zatrpknutost ani nespomínam lebo tvoja fotka by mohla byt vedla toho slova vo výkladovom slovníku 🫶
@chocolatebox tesi ma,ze si si dala namahu a patrala po mojej fotke😀 ty si urcite na vsetkych svojich fotkach ako miss world😉
Ja mam take plavky. Zarezané v riti. Mam peknú rit, vyformovanu vo fitku
Tak si dám take plavky nech muži slintaju a škaredé závistlivé moralisticke ženy ako ty závidia píšu na koňa
@anonym_c13ea5 ja by som sa cítila lacno keby som tak vystavovala riť s úmyslom nech muži slintaju. To nemá nič spoločné so závisťou z môjho pohľadu aj keď niektoré ženy by mohli závidieť že si si vymakala zadok.
Ja keď vidím tie ženy čo majú takto odhalené zadky aj keď sú pekné vyformované, tak mi to príde že sú len lacné a nevedia inak upútať iba svojím telom 🤷
@chocolatebox tesi ma,ze si si dala namahu a patrala po mojej fotke😀 ty si urcite na vsetkych svojich fotkach ako miss world😉
@janinah netuším ako vyzeráš a vôbec ma to nezaujíma preboha 🤦♀️ neuveris ale okolo teba sa svet netočí, tvoje vyjadrovanie mi stačí. Snáď už chápeš 🙂
@minenkaa po uliciach po celej promenade po restauraciach po uliciach v okoli.
@anonym_autor v dedine v Chorvatsku
@anonym_autor v dedine v Chorvatsku
@anonym_autor tak závoj políciu keď ta to tak obťažuje alebo sa chod informovať čo s tým môžu spraviť a určite máš mobil,môžeš volaaaat každý deň
som žena a nemám s tým problém vôbec pokiaľ má nato žena postavu... dokážem aj pochváliť ženu, vytráca sa tá empatia medzi ženami nevieme sa vôbec pochváliť ako aj v praci poviem kolegyni že waw dobre vyzeráš, či už šaty,vlasy... ako to zvládame prácu domácnosť.. nebojujem s niekým a neporovnávam sa... takže zhrnutie keď sa niekto tak cíti dobre nech si proste oblečie čo chce a netreba aby ženy dehonestovali ženy,..stačí že to robia niektorí muži ženám❤
Tangá cena brazílky mi nevadia. Pokiaľ sú na peknom tele. A áno,dám si ich na plaz aj ja. Ale len na plaz.
Čo je ale horšie podľa mňa,je zarezaný predný diel,ten ťavý prst,či ako to nazývajú....to nie je pekne ani na mladučkej dievčine s top postavou..
Mne sa to na pekných vyšportovaných telách veľmi páči, ak to ladí aj k postave. Avšak, často to nosia ženy, ktorým by rozhodne lichotil iný strih, čo teda mne príde už len ako lacné ukazovanie sa a snaha ísť s trendami bez zamyslenia sa ako v tom vyzerajú.
@anonym_autor ja nosim plavky tanga, cely rok makam na tom zadku tak asi nebudem nosit bombarďáky 🤣 ked si to nemozes dovolit tak to nenos
@anonym_autor ja nosim plavky tanga, cely rok makam na tom zadku tak asi nebudem nosit bombarďáky 🤣 ked si to nemozes dovolit tak to nenos
@anonym_f51c01 A na svojom tele makas pre seba, svoje zdravie alebo pre inych? 🤔 Cvicis iba preto, aby si svoje telo mohla ukazovat?
@anonym_f51c01 A na svojom tele makas pre seba, svoje zdravie alebo pre inych? 🤔 Cvicis iba preto, aby si svoje telo mohla ukazovat?
@oceanahory to je len bonus 🤭
Nevadia mi tangace. Čo je horšie, tak vpredu zarezané legíny,taký ten ťavý prst,či ako sa to nazýva. To môže mať žena aj modelkovsku postavu a je to hrôza podľa mňa......
@oceanahory to je len bonus 🤭
@anonym_f51c01 To je ako keby som napisala: "Ved makam v praci, ako blazon, dosahujem skvele vysledky. Takze svoje vysledky si vycapim na celo a budem sa s tym premavat, aby ich videl kazdi." 🥴
@anonym_f51c01 To je ako keby som napisala: "Ved makam v praci, ako blazon, dosahujem skvele vysledky. Takze svoje vysledky si vycapim na celo a budem sa s tym premavat, aby ich videl kazdi." 🥴
@oceanahory aj ked si uspesny v praci tak to kazdy vidi 😃ked nie si, tak aj to kazdy vidi.
@oceanahory aj ked si uspesny v praci tak to kazdy vidi 😃ked nie si, tak aj to kazdy vidi.
@anonym_f51c01 Ano, ale ja nepotrebujem zbytocnu pozornost nazvys, ktoru si umelo vytvaram sama...🤷

mne to nevadi 🙂 ja take sice nenosim, ale ak ma niekto tolko sebavedomia a na haku nazor zatrpknutych zien, tak smelo do toho.
@cyberk Tie ženy nemusia byť zatrpknuté, proste sa im to nepáči, zdá sa im to pod úroveň, prípadne nechutné. Ale súhlasím, že nech si každý nosí čo chce.