icon

Je nosenie tangáčových plaviek vkusné?

30. jún 2026

Som na dovolenke a z kazdej strany sa na mna “valia” odhalené zadky. Zdá sa mi to maximálne nechutné. Kam ste ženy schopné ešte zájsť? Kde je vaša sebaúcta? A navyše chodia tak bez problémov pomedzi ľudí na ulici. Ešte pochopím, keď sa chce niekto opáliť a leží tak na lehátku.
Roky predtým nosili ženy okolo pása ľahkú šatku alebo chodili v plážových šatách. Ale tento rok je to extrém. Na rok očakávam, že sa to tu zmení už na nudapláž.

senta_sofia
30. jún 2026

@anonym_autor su to plavky, ak sa to zacne nosit ako bezny odev, asi sa pozastavim. Ovela viac ma poburuju burkini.

anonym_a3fa5c
30. jún 2026

@anonym_autor
Ja mam ten isty nazor. Normalne si niekde na kupku a kam sa pozries tak zadok zadok zadok. Mne to je normalne uz fest neprijemne v kuse mat pred ocami cudzie zadky. Tiez absolutne nechapem tie zeny, ze im to nevadi. Ale mne uz to vadi dost, kedze tych zadkov takmer holych je stale kazdym rokom viac a viac.

anonym_a3fa5c
30. jún 2026
@gabrielamodrykonik

@anonym_autor A preco vas vlastne zaujimaju cudzie rite 🫣😂?

@gabrielamodrykonik Ved prave, ze ma vobec nezaujimaju ale nemas sancu ich nevidiet. Su proste vsade. V tom je ten hacik.

red_cat
30. jún 2026

@anonym_autor tiez mi je maximalne nechutny tento trend😅 naozaj az cloveka prejde chut do jedla ked ma okolo seba same hole zadky😆 vystihla si presne moje pocity.

kristina2412
30. jún 2026

Absolútne neriešim cudzie zadky,ak sú dotyčné dámy ohľaduplné a dajú si pod svoj holý zadok uterák , keď si niekam sadnú...
Minule som videla dámu s takmer holým zadkom sedieť na barovej stoličke , odišla, potom prišiel otecko a posadil tam malú dcéru bez plienky. Až ma naplo. Sú napríklad v dekolte obdarené ženy, ku ktorým je gravitácia milostivá a majú na to " postavu" a predsa len nebehajú hore bez, aby pol pláže nečumelo na ich 4 prsia.

andreatytler
1. júl 2026

@anonym_autor No, je to provokacia. Oblecie si plavky ktore viac odhaluju ako zahaluju. "Ved mam plavky, nie som hola, co sa pohorsujete, nemozem za to ze su tak usite?"😀

anonym_a67b0a
1. júl 2026

A keby sa na kupalisko dovalila skupinka zien v tych arabskych handrach sa kupat? Co by vas viac poburovalo? Hole zadky ci zeny v handrach?

kp7333
1. júl 2026
@anonym_a67b0a

A keby sa na kupalisko dovalila skupinka zien v tych arabskych handrach sa kupat? Co by vas viac poburovalo? Hole zadky ci zeny v handrach?

@anonym_a67b0a vies o tom, ze kupanie v "handrach" (nielen arabskych) je na kupaliskach zakazane? Na rakuskych kupkach bezne stretavam zeny v burkinach a vobec ma to nepoburuje.

anonym_b32af7
1. júl 2026

Keby slintali iba pekni muzi, to by mi ani tak nevadilo, ale aby sa nado mnou vzrusoval kadejaky hnus pupkaty, sliziaci, to uz by ma rusilo.
Ludom drbe, nosia take plavky aj do plaveckeho bazena, to uz stratilo vsetko vychovu, uroven, povedzme si, ze mnohi ju nikdy ani nemali, cuckari co sa hrdo stali druztevnikmi, tam sa kinderstube nenosila. A taha sa to tu generacie.

oblecenie99
1. júl 2026

Po cca šiestich rokoch pôjdeme tento rok na kúpalisko (nechodíme, lebo nenávidím leto, teplo, kupaliská a zvyšok rodiny je tiež skôr na hory), síce iba na Balaton, ale normálne si to už pozriem, lebo to opisujete veľmi intenzívne 😅 keď som ja bola naposledy, tak mne do očí skôr udreli 2 veci: tetovania, každý jeden človek mal na sebe tetovanie a nadváha, prisahám za celý deň som nenašla 3 ženy, ktoré by nemali na sebe viditeľné plus kilá. Slovom TRI. Mne to nevadilo, len konštatujem. Ale tiež by sa nad tým dalo polemizovať, či to je alebo nie je vkusné 🤷 mne je teda totálne jedno, kto má čo na sebe na kúpalisku .. už len predstava spoločnej vodnej plochy, v ktorej si namáča svoje hocijaké telo naraz toľko ľudí sa mi bridí a ešte viac sa mi bridí len predtsva, že by som do takej "kade" mala pustiť deti, preto sa aj čudujem, že bazén nem problém, holý zadok problém.. Čiže keby som si už mala vybrať, tak radšej by som pozerala na poloholé zadky celý deň, než dala malicek do verejného bazéna.

patrike
1. júl 2026
@oblecenie99

Po cca šiestich rokoch pôjdeme tento rok na kúpalisko (nechodíme, lebo nenávidím leto, teplo, kupaliská a zvyšok rodiny je tiež skôr na hory), síce iba na Balaton, ale normálne si to už pozriem, lebo to opisujete veľmi intenzívne 😅 keď som ja bola naposledy, tak mne do očí skôr udreli 2 veci: tetovania, každý jeden človek mal na sebe tetovanie a nadváha, prisahám za celý deň som nenašla 3 ženy, ktoré by nemali na sebe viditeľné plus kilá. Slovom TRI. Mne to nevadilo, len konštatujem. Ale tiež by sa nad tým dalo polemizovať, či to je alebo nie je vkusné 🤷 mne je teda totálne jedno, kto má čo na sebe na kúpalisku .. už len predstava spoločnej vodnej plochy, v ktorej si namáča svoje hocijaké telo naraz toľko ľudí sa mi bridí a ešte viac sa mi bridí len predtsva, že by som do takej "kade" mala pustiť deti, preto sa aj čudujem, že bazén nem problém, holý zadok problém.. Čiže keby som si už mala vybrať, tak radšej by som pozerala na poloholé zadky celý deň, než dala malicek do verejného bazéna.

@oblecenie99 Tetovacky su des, to znici aj pekne vypracovane telo. Bude zaujimave sledovat, co sa stane s tymi carbanicami po rokoch a ako to bude vyzerat na starej pokozke.

miui
1. júl 2026

@anonym_autor radsej celulitida v brazilkach ako pokriveny charakter ako tu niektore predvadzate...panbickarky so svatoziarou co maju potrebu si dokazovat ze su lepsie lebo nemaju holu rit

patrike
1. júl 2026
@miui

@anonym_autor radsej celulitida v brazilkach ako pokriveny charakter ako tu niektore predvadzate...panbickarky so svatoziarou co maju potrebu si dokazovat ze su lepsie lebo nemaju holu rit

@miui Stale hovorim, ze dovolenka a najma v zahranici, kde nik nikoho nepozna je zly material na analyzu. To su len projekcie v bigotnych hlavach : tamta v brazilkach je urcite promiskuitna a ja som "lepsia", lebo mam manzela (to je zaklad, byt vydata). To, ze to manzelstvo nestoji sa nic a ta ista osoba tu potom place v inom vlakne, ako ma problemy, to jej nevadi, ale ona je viac, lebo raz davno mala biele saty a chlap v ciernej satovej zastere nalieval vino, chrumkali spolu oplatku a brblal latinske zaklinadla.
Pritom ta vysportovana pani v brazilkach moze byt doma konzervativne oblecena kvoli praci, raz za rok sa chce uvolnit a ma pohodovy vztah.

anonym_9eac40
1. júl 2026
@patrike

@miui Stale hovorim, ze dovolenka a najma v zahranici, kde nik nikoho nepozna je zly material na analyzu. To su len projekcie v bigotnych hlavach : tamta v brazilkach je urcite promiskuitna a ja som "lepsia", lebo mam manzela (to je zaklad, byt vydata). To, ze to manzelstvo nestoji sa nic a ta ista osoba tu potom place v inom vlakne, ako ma problemy, to jej nevadi, ale ona je viac, lebo raz davno mala biele saty a chlap v ciernej satovej zastere nalieval vino, chrumkali spolu oplatku a brblal latinske zaklinadla.
Pritom ta vysportovana pani v brazilkach moze byt doma konzervativne oblecena kvoli praci, raz za rok sa chce uvolnit a ma pohodovy vztah.

@patrike Baví sa s tebou niekto v reálnom živote? Mám z teba dojem, že sem chodíš prezentovať svoje názory, ktoré v tvojom okolí nikoho nezaujímajú.

beronsche
1. júl 2026
@anonym_b32af7

Keby slintali iba pekni muzi, to by mi ani tak nevadilo, ale aby sa nado mnou vzrusoval kadejaky hnus pupkaty, sliziaci, to uz by ma rusilo.
Ludom drbe, nosia take plavky aj do plaveckeho bazena, to uz stratilo vsetko vychovu, uroven, povedzme si, ze mnohi ju nikdy ani nemali, cuckari co sa hrdo stali druztevnikmi, tam sa kinderstube nenosila. A taha sa to tu generacie.

@anonym_b32af7 lenže na koľko sa predstava slintajucich chlapov zakladá na pravde? Samozrejme aj takí si, aké drvivá väčšina pozrie a ide ďalej..
Plus, ja nedokážem pochopiť rozdiel - žena v brazilkach/ tangach je no go, pretoze nad ňou slintaju muži, prip.. je to nemoralna nehanebnica.
Tá istá žena v bikinách je už ale v poriadku??
Každé plavky, aj tie s bombardakmi sú odhaľujúce.

beronsche
1. júl 2026
@kristina2412

Absolútne neriešim cudzie zadky,ak sú dotyčné dámy ohľaduplné a dajú si pod svoj holý zadok uterák , keď si niekam sadnú...
Minule som videla dámu s takmer holým zadkom sedieť na barovej stoličke , odišla, potom prišiel otecko a posadil tam malú dcéru bez plienky. Až ma naplo. Sú napríklad v dekolte obdarené ženy, ku ktorým je gravitácia milostivá a majú na to " postavu" a predsa len nebehajú hore bez, aby pol pláže nečumelo na ich 4 prsia.

@kristina2412 prečo bolo malé dieťa bez plaviek/ plienky?
Toto mňa osobne zarazí vždy viac, ako "holý" zadok..

mandzula
1. júl 2026
@beronsche

@anonym_b32af7 lenže na koľko sa predstava slintajucich chlapov zakladá na pravde? Samozrejme aj takí si, aké drvivá väčšina pozrie a ide ďalej..
Plus, ja nedokážem pochopiť rozdiel - žena v brazilkach/ tangach je no go, pretoze nad ňou slintaju muži, prip.. je to nemoralna nehanebnica.
Tá istá žena v bikinách je už ale v poriadku??
Každé plavky, aj tie s bombardakmi sú odhaľujúce.

@beronsche Presne si to vystihla. A aj s tymi slintajucimi chlapmi. Ja teda neviem, kam tie zeny chodia, ale s tym, ze by boli plaze a kupaliska plne evidentne nadrzanych chlapov, som sa este nestretla.

patrike
1. júl 2026
@mandzula

@beronsche Presne si to vystihla. A aj s tymi slintajucimi chlapmi. Ja teda neviem, kam tie zeny chodia, ale s tym, ze by boli plaze a kupaliska plne evidentne nadrzanych chlapov, som sa este nestretla.

@mandzula Netusim, ako ini, ale mne kupalisko netreba, prejdem sa po ulici, pozriem "fiha, fakt dobra postava a dobre satocky / kratasy / tricko" a to je vsetko. Nemusim bezat za prvy krik masturbovat. Deviantov, ktori maju nezvladnutelne pudy, je minimum.

minenkaa
1. júl 2026

Takže vlasne každá zena ,je pobehlica lebo po každej nejaký chlap slinta
Dievcence s bombardakmi, nieste teda o nič menšie pobehlice ,ako ostatné s tangacmi

beronsche
1. júl 2026
@minenkaa

Dievcence s bombardakmi, nieste teda o nič menšie pobehlice ,ako ostatné s tangacmi

@minenkaa ty nevieš, že bombardaky majú zázračnú schopnosť ťa zneviditelnit? 😂

patrike
1. júl 2026
@minenkaa

@minenkaa Ta teoria o slintakoch je len zenska verzia muzskych incelovskyh teorii "vsetky su kurvy a chcu peniaze, preto nemam uspechy". Za takym pausalizovanim je vzdy nejake sklamanie a vlastne mindraky.
So vsetkym vnutorne vyrovnana zena pojde na sud / urad v kostymceku a na plaz pokojne v brazilkach.

minenkaa
1. júl 2026
@beronsche

@beronsche no neviem ,ale vlastne už viem ,po tejto diskusii

mandzula
1. júl 2026
@minenkaa

@beronsche no neviem ,ale vlastne už viem ,po tejto diskusii

@minenkaa A aj celulitida zazracne mizne😃

minenkaa
1. júl 2026
@mandzula

@minenkaa A aj celulitida zazracne mizne😃

@mandzula hlavne ta tu pretriasaná celulitída ,ako keby to bol životne dôležitý problém
Ja mám krásnu celulitídu a pri začiatku tekto témy sa pytam chlapa ,či mu to vadí a tak celkovo chlapom a on kukol ako puk na mňa ,že čo rozprávam aká celulitída

patrike
1. júl 2026
@beronsche

@beronsche Muzsky pohlad : toto je napriklad tiez vyzyvave, ak je to navlecene na spravny pomer boky / pas a je k tomu gulaty zadok, pritomto zakryva vsetko :

anonym_9eac40
1. júl 2026
@patrike

@beronsche Muzsky pohlad : toto je napriklad tiez vyzyvave, ak je to navlecene na spravny pomer boky / pas a je k tomu gulaty zadok, pritomto zakryva vsetko :

@patrike Ty vole, ja len dúfam, že ťa nikdy osobne nestretnem.

minenkaa
1. júl 2026
@anonym_9eac40

@patrike Ty vole, ja len dúfam, že ťa nikdy osobne nestretnem.

@anonym_9eac40 píšeš to akoby len chlapi obviňovali zeny a zeny sú uplne odolné a nečumia na chlapov
Preto je toľko mužských sexidolov

minenkaa
1. júl 2026
@minenkaa

@anonym_9eac40 píšeš to akoby len chlapi obviňovali zeny a zeny sú uplne odolné a nečumia na chlapov

@minenkaa občumivali

anonym_9eac40
1. júl 2026
@minenkaa

@minenkaa Píšem to, pretože konkrétne tento prispievateľ je za mňa určitým spôsobom labilný. A tá fotka v tomto kontexte z neho robí ešte divnejšieho človeka.
Ja viem, že sa doslova vyžívaš v podobne sexuálne ladených témach, ktovie prečo. Ale s tebou sa baviť nechcem, neber si to osobne.

minenkaa
1. júl 2026
@anonym_9eac40

@minenkaa Píšem to, pretože konkrétne tento prispievateľ je za mňa určitým spôsobom labilný. A tá fotka v tomto kontexte z neho robí ešte divnejšieho človeka.
Ja viem, že sa doslova vyžívaš v podobne sexuálne ladených témach, ktovie prečo. Ale s tebou sa baviť nechcem, neber si to osobne.

@anonym_9eac40 toto je sexuálne ladená téma?