icon

Kde nakupovať kvalitné podprsenky?

22abigail22
16. jún 2024

Milé dámy,

Odkiaľ si kupujete kvalitné podprsenky?

Skúsila som Astratex ale tie podprsenky na moje prsia dobre nesedia - boli sploštené. 🤷‍♀️

Nakupila som 2x v predajni Intimissimi ale boli nekvalitné. Po pár mesiacoch tie podprsenky vyzerali tak opotrebované, ako keby boli roky staré a vhodné do kontajnera. 🫣

Skúsila som aj Bonprix ale tie ich miery sú veľmi divné (aj ich uvedené rozmery sú úplné vedľa) tak neviem trafiť správnu veľkosť. 😑

Strana
z2
moonlight1210
16. jún 2024

@22abigail22 kupujem v tchibo. Vacsinou online. 30 dni na vratenie, veci zakupene v novembri moznost vratit az do konca januara dalsieho roka, takze vzdy mam dost casu poskusat a zamysliet sa, ci tu vec naozaj chcem. Raz som vratila az po termine nechtiac a peniaze mi poslali i tak.

Maju nemecke cislovanie (ak mas nejak vychytane porovnanie velkostí roznych statov, tak nech mas predstavu). Mne sedi S az M. Ako kedy, ako co.
Je fakt, ze mi z casu na cas niektore veci nesadnu a obcas sklame material, ale inak ok.

Keby ma nerezali tie bocne spevnujuce kratke kostice v ich jednom type podrpsenky, tak by som mala vyhrate, lebo by som uz len na istotu brala moje cislo. Takmer vsetky nove farby a vzory v tom type mavaju. Skoda.

lauruska_sumienka
16. jún 2024

u nas mame predajnu Kaso kde robia brafitting. odtial vzdy odchadzam s perfektne sadnucou podprsenkou. za tych 15 rokov co tam chodim a nosim rozne znacky sa mi nestalo zeby sa mi cosi rozthlo, alebo zeby vyskocila kostica a vzdy tie podprsenky skvelo drzali aj vyzerali aj po rokoch.
Skus sa pozriet ci v tvojom okoli nemate taku predajnu s brafittingom a znacky pradla ktore drzia aj v Kaso.

vanilkovazmrzka
16. jún 2024

Victoria secret

gab
16. jún 2024

@22abigail22 Triola, Lascana, Triumph

muchotrafka298
16. jún 2024

@22abigail22 vies co, v tom Primarku som pozerala tak zbezne, okrem tych braletiek nic moc, same mega push up efekty a to ja nemam rada. Ja mam aj drahsie, aj lacnejsie a chcela som si kupit Victoria’s secret. Nic mi ale nesedelo ako by som chcela a prisli mi aj dost drahe /nepacili sa mi tie, co boli v zlave a nedam 100 EUR za podprsenku/. Odisla som bez podprsenky, za to som mala dvoje pekne leginy za super cenu 😂

lenkakravcova
16. jún 2024

@22abigail22 Lindex a F&F (Tesco)

tetapetra
16. jún 2024

@22abigail22 keďže si z Ba, tak vivo- atractiv a asi
su boroch. Nikdy nekupujem,kým nevyskusam

adik64
16. jún 2024

Ja mam rada Tchibo, podprsenky odtial mam vela rokov a su ako nove. Kupujem si bez kostic, s vystuzenymi kosickami.

22abigail22
autor
16. jún 2024

@majamat
Je pravda, že take podprsenky to môže mierne robiť ale pri tých podprseniek z Astratex som vyzeralo plocha ako doska. 😬

22abigail22
autor
16. jún 2024

@muchotrafka298
Jemný push-up efekt mi nevadí (v minulosti som kupovala iba také 😅) avšak všetko s mierou. 😃
Uvažovala som nad Victoria Secret ale tiež by som nerada dalo koľko € za podprsenku. 🫣

22abigail22
autor
16. jún 2024

@tetapetra
V Atractiv (Bory) som bola ale tá cena (okolo 80-130€) mi príde za podprsenku veľa 🫣

buberova
16. jún 2024

Nečakám, že niekto zoberie vážne moju skúsenosť, ale ja som veľmi spokojná s podprsenkami z tesca

rozculena
16. jún 2024

@drake122 Tchibo predáva aj iné veci ako kávu 30rokov😂

zuzuliennka1
16. jún 2024

@22abigail22 tak Tchibo je uz dlhsiu dobu ovela viac nez kava😅 ja som tam do isteho veku synovi kupovala skoro vsetko oblecenie - od dupaciek, cez tricka, pyzama, teplaky az po gumaky, bundy a prsiplaste…. Ja mam z tchibo 3 tricka a dve bundy. Vsetko kvalitne, pekne

muchotrafka298
16. jún 2024

@22abigail22 tie podprsenky od VS baby chvalia, ake su uzasne a neviem co. Bola som v Milane v obchode, nic som si tam nevedela vybrat, lebo tie vypredajove sa mi nepacili, ani mi nesedeli /vypredajove ceny rozumej 50-60 EUR za ks/ a tie pekne som nebola ochotna dat za to 100 a viac EUR. A to mam aj Triumph, Palmers, co su tiez nie lacne kusky. Ale proste nie. ja tomu rozumiem, ze nie kazdy ma na to, aby si kupil podprsenku za 100-150 EUR a nie jednu. lebo jedna je nic. Ja si ich mozem dovolit, ale nekupujem si take drahe veci, mam aj lacnejsie a su rovnake dobre a posluzia.

@buberova ja mam najlepsie stahovacie bodycka s malym stiahnutim prave od F&F, tak isto sportove podprsenky alebo nohavicky, to si tam kupujem uplne bezne.

tetapetra
16. jún 2024

@22abigail22 ja viem 🤷🏻‍♀️🤦🏻‍♀️, ja mám problém, aby mi nejaká sadla a tam mi sedia

22abigail22
autor
16. jún 2024

@zuzuliennka1
Môže byť. Nikdy v živote som ani nebola u nich v predajni. Raz som pozerala ich web kde som zháňala pánske pyžamo (nekúpila som odtiaľ) 🤷‍♀️

22abigail22
autor
16. jún 2024

@tetapetra
Akože, môže byt, že sadne len mi je ľúto dať za to koľko peňazí najmä keď by bolo treba viac kusov. Jedná je lepšie než žiadna ale nepostačí. 🫣

pralinka86
16. jún 2024

Tchibo a lindex, ale ja nemam problem s veľkosťou a kupujem bez kostic, minimalne vypchate. Lindex ma super take makke soft kosiky. Plus online casto 20-25% zlavy, led uz najdes co ti presne sadne

darkswan
16. jún 2024

Periem Intimissimi na jemnom prani, 30 stupnov a stale su ako nove 🤷‍♀️ skus triolu co tu spominali, ale tie su teda drahsie ako intimissimi

mclissa
16. jún 2024

Victoria Secret, ale najlepsie mi drzia z Primarku.

snowflakenel
16. jún 2024

@22abigail22 txhibo ma velmi lvalotne pyjama z,bavlny. Manzel kupuje len tam, aj,detske. 100x prane a.take iste

cacianka
16. jún 2024

@drake122 majú rôzny tovar, oblečenie, kuchynské potreby, všeličo sezónne

julia_romeo
17. jún 2024

Chod jedonzonacne na brafitting do Attractivu. Ano, podprsenky tam stoja viac, ale su to vsetko top kvalitne znacky a je to to najlepsie, co sa vo svete spodneho pradla predava. Je to kvalita. Ja od nich mam X podprseniek, niektore aj 4 roky a ziaden problem. Staram sa o ne a vsetky su ako nove stale. Cize ta investicia sa mi uz niekolkokrat vratila, kedze nemusim stale kupovat lacne shitne podprsenky..

anjetta
15. aug 2024

Ahojte baby,ktora z vas vracala veci z intimissimi? Mne to pride ako nadludsky vykon. 🙈 co je to ten ,,navratovy stitok? Kde ho najdem? Mailom mi nic neprislo. Online som sice zaskrtla,co chcem vratit ale stitok, kt.ovsem treba 3x vytlacit nikde.
Nechapem,preco to hned nedavaju do balicka...

Strana
z2