icon

Páčia sa vám boxerské vrkoče z Kanekalonu na dospelých ženách?

Dnes o 09:02

Akoze ženy, rozmohla sa tu taká móda s tymi boxerskými vrkocmi farebnými. Neviem ludia ale paci sa vam to na dospelych ženách? Mne nie pride mi to uplne škaredé, negustiózne, nepasuje to ani jednej. Viem ze ma tu teraz zlincujete ale nie nepasuje to ani vam. A to niesom nejaka stara zena, ktora vsetko moderne odsudzuje. Som mladučká a pride mi to uplne cez. Sama by som si to nedala.

autor
Dnes o 10:33
@anonym_ae1f60

@anonym_autor no nie ani to nikdy nepochopim, ze kto dava inym pravo posudzovat druhych. Alebo este dalsia moznost- zase diskusia na rozprudenie vasni.

@anonym_ae1f60 posudzovať ? Skus potom porozmýšľať nad sebou ked budes s kamarátkou alebo mužom hovorit o niekom inom, co sa ti na tom danom cloveku nepaci ci vyzorovo ci povahovo. Tiez mu nechces zle, ale poradit. Ale to málokto pochopí.

januska12323
Dnes o 10:35

Tie ženy a deti názor jedného anonyma vôbec nezaujíma, skús to pochopiť.

anonym_410246
Dnes o 10:35

@anonym_autor tak toto je strašná diskusia. Veď každej sa páčia iné vlasy a niekomu sa hodia. Aspoň sa o seba starajú.

katkazatka
Dnes o 10:36

Paci sa mi to na mladych babach. Na dospelych zenach je to nevkusne. Z kategorie stara chcela mladou byt.

anonym_63de49
Dnes o 10:38
@anonym_autor

@anonym_63de49 vidim ze to chces riesit aj ty ked tuto diskusiu otváraš 😉😏

@anonym_autor preco som ju otvorila? Lebo tieto dikusie milujem. Vzdy sa dozviem co je trendy a ako to inych vytaca. Co je na tom zlozite na pochopenie?
Joj, a aby si mala jasno, nemam copiky, nosim jeden dlhy cop z vlasov az po pas. V lete ho nosim na briosku

autor
Dnes o 10:39
@anonym_63de49

@anonym_autor preco som ju otvorila? Lebo tieto dikusie milujem. Vzdy sa dozviem co je trendy a ako to inych vytaca. Co je na tom zlozite na pochopenie?
Joj, a aby si mala jasno, nemam copiky, nosim jeden dlhy cop z vlasov az po pas. V lete ho nosim na briosku

@anonym_63de49 co je to brioska?

anonym_63de49
Dnes o 10:41
@anonym_autor

@anonym_63de49 co je to brioska?

@anonym_autor ked sa tak vyznas v ucesoch, ktore podtrhuju zensku krasu mala by si to vediet

autor
Dnes o 10:43
@anonym_63de49

@anonym_autor ked sa tak vyznas v ucesoch, ktore podtrhuju zensku krasu mala by si to vediet

@anonym_63de49 no ocividne to nevies ani vysvetliť sama .

anonym_cb3e56
Dnes o 10:49
@anonym_autor

@anonym_autor nemáš google?

anonym_63de49
Dnes o 10:49
@anonym_autor

@anonym_autor 😂

autor
Dnes o 10:50
@anonym_cb3e56

@anonym_autor nemáš google?

@anonym_cb3e56 preco by som nemala. To je tak prepitoma odpoved ze mi je z tych žien zle.

zuzanka.zuzu
Dnes o 10:52

@anonym_autor hrabe ti z toho tepla alebo si takto nepríjemná bežne? 😀 myslím celkovo tvoje odpovede, nie tému

autor
Dnes o 10:52
@anonym_63de49

@anonym_63de49 staci povedat drdol nie nejake nárečove frázy a robit sa Matkou Terezou

autor
Dnes o 10:53
@zuzanka.zuzu

@anonym_autor hrabe ti z toho tepla alebo si takto nepríjemná bežne? 😀 myslím celkovo tvoje odpovede, nie tému

@zuzanka.zuzu tak ked su blbe otázky tak pokladám k tomu aj take odpovede. Tak sa zaraďte.

anonym_63de49
Dnes o 10:55
@anonym_autor

@anonym_63de49 staci povedat drdol nie nejake nárečove frázy a robit sa Matkou Terezou

@anonym_autor ujo Googel pomohol? 😀
Ozaj. Brioska ma povod vo francuzstine, nie je to narecovy vyraz

autor
Dnes o 11:01
@anonym_63de49

@anonym_autor ujo Googel pomohol? 😀
Ozaj. Brioska ma povod vo francuzstine, nie je to narecovy vyraz

@anonym_63de49 tak u nas sa nehovorí po francúzsky a odtial kde som ja nikdy od nikoho take slovo nepocula. Na googli ti najdu len kaiserky :D

anonym_63de49
Dnes o 11:05
@anonym_autor

@anonym_63de49 tak u nas sa nehovorí po francúzsky a odtial kde som ja nikdy od nikoho take slovo nepocula. Na googli ti najdu len kaiserky :D

@anonym_autor len kvoli tomu, ze si taka vludna a mila ku kazdemu som si dala tu robotu a pohladala som ti to 😉
https://sk.wikipedia.org/wiki/Brioška

anonym_cb3e56
Dnes o 11:07
@anonym_autor

@zuzanka.zuzu tak ked su blbe otázky tak pokladám k tomu aj take odpovede. Tak sa zaraďte.

@anonym_autor máš pravdu,na blbú otázku blbá odpoveď,tak čo sa čuduješ,že dostávaš blbé odpovede?

autor
Dnes o 11:08
@anonym_cb3e56

@anonym_autor máš pravdu,na blbú otázku blbá odpoveď,tak čo sa čuduješ,že dostávaš blbé odpovede?

@anonym_63de49
@anonym_cb3e56 😀 ale ok teraz si ma rozosmiala

anonym_22fb4a
Dnes o 11:19

Ne sa to tiež nepáči s tým farebným,, chemlonom.,, Suseda má , v čiernych vlasoch krikľavé ružové,po pás. K tomu napichanu hubu( dosť veľa).....vyzerá ako ,,bordelmama,,. 🙊🙊🙊
Oveľa krajšie a jemnejšie by to pôsobilo zapletené bez toho farebného.
Ale inak je to super žena,tak nech si nosí,čo chce. Neposudzujem ludi podľa vzhľadu

autor
Dnes o 11:36
@anonym_22fb4a

Ne sa to tiež nepáči s tým farebným,, chemlonom.,, Suseda má , v čiernych vlasoch krikľavé ružové,po pás. K tomu napichanu hubu( dosť veľa).....vyzerá ako ,,bordelmama,,. 🙊🙊🙊
Oveľa krajšie a jemnejšie by to pôsobilo zapletené bez toho farebného.
Ale inak je to super žena,tak nech si nosí,čo chce. Neposudzujem ludi podľa vzhľadu

@anonym_22fb4a to ani ja neposudzujem ludi podla toho. No hovorím ze je to nepekne a aby sa tomu vyhýbali.

anonym_a69d4f
Dnes o 12:24
@anonym_autor

@anonym_22fb4a to ani ja neposudzujem ludi podla toho. No hovorím ze je to nepekne a aby sa tomu vyhýbali.

@anonym_autor nepaci sa to TEBE (co je absolutne v poriadku), ale tym co si to daju sa to paci (ano, aj to je v poriadku)…kto si ty, aby si rozhodovala co maju a nemaju nosit ini ludia 🤣🤣🤣🤣 a nie nemam ziadne vrkoce ani by som si to nedala….
Mne sa zas nepacia tie sirokanske oversize veci. A to mam teraz zenam diktovat, aby to nenosili, lebo MNE sa to nepaci a podla MNA to vyzara hrozne? Preco by som to robila. Im sa to paci, citia sa v tom dobre,tak je vsetko v absolutnom poriadku…

anonym_a69d4f
Dnes o 12:29

A este ti napisem, co ucim svoje deti: to, ze sa mne nieco nepaci, neznamena ze je to skarede. Len to nie je mojmu oku lahodiace. Ked sa to paci majitelovi, je vsetko v poriadku a tak ako ma byt

1sally12
Dnes o 12:52

Vôbec sa mi to nepáči.

autor
Dnes o 12:55
@anonym_a69d4f

@anonym_autor nepaci sa to TEBE (co je absolutne v poriadku), ale tym co si to daju sa to paci (ano, aj to je v poriadku)…kto si ty, aby si rozhodovala co maju a nemaju nosit ini ludia 🤣🤣🤣🤣 a nie nemam ziadne vrkoce ani by som si to nedala….
Mne sa zas nepacia tie sirokanske oversize veci. A to mam teraz zenam diktovat, aby to nenosili, lebo MNE sa to nepaci a podla MNA to vyzara hrozne? Preco by som to robila. Im sa to paci, citia sa v tom dobre,tak je vsetko v absolutnom poriadku…

@anonym_a69d4f juh teba to muselo poriadne rozladiť 😂😂😂😂

anonym_a69d4f
Dnes o 13:04
@anonym_autor

@anonym_a69d4f juh teba to muselo poriadne rozladiť 😂😂😂😂

@anonym_autor mna? A to uz preco. Ja nezakladam temu o tom, co sa mi nepaci a nosia to ini ludia. Tak neviem kto z nas dvoch je rozladeny 🤷‍♀️

zuzubb007
Dnes o 13:13

Nielen, že to nieje pekné, ale ešte viac otrasné, presne mám taký názor nehodí sa to absolútne žiadnej žene, a tento trend potom pokračuje v takých tých brckovlasoch po riť, tak to je už úplná grcka ešte 3 x horšie, ale keďže sa starám o seba, nech majú druhý aj hovienko na hlave ich vec 🤣, takže tento príspevok ti moc naozaj nepomôže, veci čo sa ľuďom nepáčia sú na mraky 😜

anonym_35d110
Dnes o 13:16

@anonym_autor mne sa to nepáči na nikom. Nechutné 🤮a nevkusné. Ani na dovolenke.

anonym_35d110
Dnes o 13:19
@anonym_ae1f60

@anonym_63de49 asi maju prilis nudny zivot, nieco ako Monika Haklova, minule mi vyskocilo od nej na fb video, ze pri mori riesili s kamaratkami ze tam sami fesaci a hnusne partnerky rozkysnute maju.. ja sa divim, ze vobec ludia maju energiu a chut na taketo prizemne veci… v zivote som nesedela na plazi a necumela na to aky atraktivny chlap je tam s akou neatraktivnou zenou, takisto kto chodi bez podprdy (chodi tak aj moja dcera - jednoducho neznesie podprsenku tak co jej ju mam nasit na kozu 🤣), alebo kto ma neoholene nohy.. je mi to uplne jedno kazdy nech si robi so sebou co chce, ak je tak spokojny tak mna to nema co zaujimat. A uz vobec by mi nenapadlo o tom zakladat diskusiu.

@anonym_ae1f60 no Haklová krásavica má čo hovoriť. Zaliezť do kanála a hanbiť sa za to, že predáva použité nohavičky. Teľa farmárske hlúpučké.😳

iwesska
Dnes o 14:02

Na niektorych zenach to vyzera super a sa im to hodi,na inych je to totalny gyc,hlavne ked ma hore malo vlasov a tie copiky jej zacinaju v polke holej hlavy 😳