icon

Aké peňaženky sú najodolnejšie a vydržia roky?

2. dec 2024

Ahojte, po dlhej dobe sa mi pokazila peňaženka, kupovala som si ju ešte ako študentka tuším v deichmanne. Teraz prezeram internet a je ich strašné veľa, máte nejakú kvalitnú aby znovu vydržala aspoň 5 rokov? Ďakujem

Strana
z4
senta_sofia
6. dec 2024

Bata, uz asi 10 rokov

pictbridge
6. dec 2024

Anekke 🙂

mooonika1975
6. dec 2024

@duppka13 ja tiež nie 🤪 žiadnu .

tilly
6. dec 2024

Ja mám coccinelle a furla, tie držia aj do konca života 🤣. Na BestSecret alebo v parndorfe sú aj za prijateľné ceny.
Samozrejme kvalitná koža

kominar
6. dec 2024

Zišla by sa 👌👌👌👍👍👍🍀🍀🍀🍀🍀🍀❤️❤️❤️💐🌠🌠🌠

linka
6. dec 2024

Ja mam anekke uz skoro treti rok, je ako nova 🥰

dadka_bb
6. dec 2024

Ja už 12rokov guess z letiska vo wiedni. Neviem sa jej vzdat. Uz je kusok ošuchana.ale je to srdcovka.

isabella15
6. dec 2024

@adeladulova Guess najhorsia kvalita !! tak 3 mesiace max . mala som ich asi 6..uz nikdy viac ( z umelej koze)

isabella15
6. dec 2024

Miu Miu, Patrizia Pepe

tilly
6. dec 2024

@columbovazena nie, značková peňaženka neznamená ani ňou nepotrebuješ prezentovať, že máš prachy. Kvalitná, kožená peňaženka znamená, že ju budeš mať dlhé roky a to presne autorka chce, tak jej tu kočky poradili čo je a čo nie je kvalitné. Nikto sa tu nepredháňal... nechápem, prečo si mala nutkanie ich označiť za slepice, resp. ich diskusiu za slepačiu.

evaachesa
6. dec 2024

Hlavne nech je kožená. Mám od Wojas už 2 rok a je ako nová. Predtým mi napr Wuch nevydržala ani rok.

luccija
6. dec 2024

Červenu lesklu koženu no name z internetu

sofiakr
6. dec 2024

@tilly a este kolko potvrdzujucich lajkov,niekedy si myslim,ze zeny idu len s davom😊

pavica236
6. dec 2024

Mam dve kozene Furly, na leto do malych kabeliek
len taku malu na drobne a karty a na zimu velku ;) mam ich niekolko rokov a su ako nove.

pikachu999
6. dec 2024

Mam zo sheinu zatiaľ má 3 roky

majlo1234
6. dec 2024

@luizina nemam od nich nic, tak oprobujem, kupovala som ju cez about you a mali tam dost velku zlavu, stala tusim stovku, neviem kolko stoja bezne. ak by si chcela kuknut. Neviem ci skrz black friday len mali zlavy alebo stale maju

luizina
6. dec 2024

@majlo1234 dufam, ze budes spokojna, je to naozaj dobrá znacka a ano, ceny nemaju ani nizke, ani uplne vysoke a naj je kupit v akcii 😃

evaachesa
6. dec 2024

@columbovazena prepáč ale akosi nechápem tvojej logike. Ak by sme všetky písali značky, ktoré v tvojich očiach nie sú "značkové" tak je to v poriadku? Máš veľmi zaujímavé uvažovanie. A ako si dospela k tomu že sa tu niekto vyťahuje?
Vieš ako sa hovorí...nie som taká bohatá aby som si kupovala lacné veci. Kúpim si jednu kvalitnú koženú peňaženku, ktorá vydrží roky a bude ma to stáť oveľa menej ako za 2 roky niekoľko peňaženiek nízkej kvality. 🤷

lacibo
7. dec 2024

Predovsetkym si kúp koženú, taká ti vydrží.. dizajn a farba je na tebe..ja mám teraz z Baťu a je kvalitná

lacibo
7. dec 2024

@mamamasama aj keď kožená peňaženka nie je podľa mňa luxus..🤣🤣ako ani kožené topánky či kožená kabelka..vôbec nemusia byť drahé a ani so známou značkou..ide o to, že koža vydrží, je prírodná a príjemná v kontakte s pokožkou rúk - ja nechápem zase používanie umelých materiálov..mám napr. 4 kožené kabelky rôznych velkosti a stačí mi - nepotrebujem 20 a umelých..peňaženku používam vždy minimálne 5 rokov, kým ju vystriedam za novú

lacibo
7. dec 2024

@alantroj mala som kvoli tomu roky červenú a nič🤣🤣🤣teraz mám druhý rok bledohnedú a je to ovela ovela lepšie😅😅😅😉

janulka420
Odpoveď bola odstránená
ivana11232
9. dec 2024

Vuch neodporucam, rohy boli po dnoch osuchane
Kupujem take mensie kozenkove v lara bags, lebo mi vyhovuje ich skladnost, ale ja minimalne kazde dva roky penazenku musim vymenit, lebo ma vzdy omrzia

iv007
9. dec 2024

Mam kozennu ciernu Karl Lagerfeld, posena roky a stale vyzera rovnako.

iv007
9. dec 2024

.

Strana
z4