Aké peňaženky sú najodolnejšie a vydržia roky?
Ahojte, po dlhej dobe sa mi pokazila peňaženka, kupovala som si ju ešte ako študentka tuším v deichmanne. Teraz prezeram internet a je ich strašné veľa, máte nejakú kvalitnú aby znovu vydržala aspoň 5 rokov? Ďakujem
Anekke 🙂
@duppka13 ja tiež nie 🤪 žiadnu .
Ja mám coccinelle a furla, tie držia aj do konca života 🤣. Na BestSecret alebo v parndorfe sú aj za prijateľné ceny.
Samozrejme kvalitná koža
Zišla by sa 👌👌👌👍👍👍🍀🍀🍀🍀🍀🍀❤️❤️❤️💐🌠🌠🌠
Ja mam anekke uz skoro treti rok, je ako nova 🥰
Ja už 12rokov guess z letiska vo wiedni. Neviem sa jej vzdat. Uz je kusok ošuchana.ale je to srdcovka.
@adeladulova Guess najhorsia kvalita !! tak 3 mesiace max . mala som ich asi 6..uz nikdy viac ( z umelej koze)
Miu Miu, Patrizia Pepe
@columbovazena nie, značková peňaženka neznamená ani ňou nepotrebuješ prezentovať, že máš prachy. Kvalitná, kožená peňaženka znamená, že ju budeš mať dlhé roky a to presne autorka chce, tak jej tu kočky poradili čo je a čo nie je kvalitné. Nikto sa tu nepredháňal... nechápem, prečo si mala nutkanie ich označiť za slepice, resp. ich diskusiu za slepačiu.
Hlavne nech je kožená. Mám od Wojas už 2 rok a je ako nová. Predtým mi napr Wuch nevydržala ani rok.
Červenu lesklu koženu no name z internetu
Mam dve kozene Furly, na leto do malych kabeliek
len taku malu na drobne a karty a na zimu velku ;) mam ich niekolko rokov a su ako nove.
Mam zo sheinu zatiaľ má 3 roky
@columbovazena prepáč ale akosi nechápem tvojej logike. Ak by sme všetky písali značky, ktoré v tvojich očiach nie sú "značkové" tak je to v poriadku? Máš veľmi zaujímavé uvažovanie. A ako si dospela k tomu že sa tu niekto vyťahuje?
Vieš ako sa hovorí...nie som taká bohatá aby som si kupovala lacné veci. Kúpim si jednu kvalitnú koženú peňaženku, ktorá vydrží roky a bude ma to stáť oveľa menej ako za 2 roky niekoľko peňaženiek nízkej kvality. 🤷
Predovsetkym si kúp koženú, taká ti vydrží.. dizajn a farba je na tebe..ja mám teraz z Baťu a je kvalitná
@mamamasama aj keď kožená peňaženka nie je podľa mňa luxus..🤣🤣ako ani kožené topánky či kožená kabelka..vôbec nemusia byť drahé a ani so známou značkou..ide o to, že koža vydrží, je prírodná a príjemná v kontakte s pokožkou rúk - ja nechápem zase používanie umelých materiálov..mám napr. 4 kožené kabelky rôznych velkosti a stačí mi - nepotrebujem 20 a umelých..peňaženku používam vždy minimálne 5 rokov, kým ju vystriedam za novú
Vuch neodporucam, rohy boli po dnoch osuchane
Kupujem take mensie kozenkove v lara bags, lebo mi vyhovuje ich skladnost, ale ja minimalne kazde dva roky penazenku musim vymenit, lebo ma vzdy omrzia
Mam kozennu ciernu Karl Lagerfeld, posena roky a stale vyzera rovnako.

Bata, uz asi 10 rokov