icon

Aké topánky nosiť k šatám bez podpätkov?

1. máj 2024

Ahojte,
tie ktore nenosite podpatky, prosim ake topanky nosite k satam, sukniam?
Hladam uz hodinu nieco pekne a nic som nenasla.

Dakujem 🙂

nyusika
1. máj 2024

@betulinka1 a tieto z foto sa ti páčia ?
Alebo chceš tip na smrncovné ?

oliviakatka
1. máj 2024

Aj by som nosila podpätky ale moja prava noha má veľkosť 34,5 takže nič schopné nenachádzam. Miesto toho nosím našuchovacie baleríny - musia mať holú pätu 😆 ale ku kostýmu si dám v pohode aj tenisky

miamaria
1. máj 2024

Teraz asi Adidas Samba sa hodia ku všetkému, čo sa týka tenisiek, ja mám na pláne takéto

kiki68
1. máj 2024

@nyusika za mna su velmi nepohodlne zrovna tieto dve znacky, mne sa teda ziadne od nich nepacia. Ale mne Guess pride posledne roky strasny kvalitou ( ak kabelky), cize za mna nie. Este je potom jedna znacka, Lestrosa, ti maju podla mna naozaj zmaknutu kvalitu ( len cena je vyssia ako TH a Guess)

nyusika
1. máj 2024

@kiki68 ok, ja Guess nekupujem.
Reagovala som iba na tvoje tvrdenie, že vyššie spomenuté značky neponúkajú bezpodpätkové modely.
To je všetko.

kofa77
1. máj 2024

@nyusika pozriem, v CCC som nebola dlho, dakujem.
este mam predstavu , take cierno bezove, vies co myslim, bezove a spicka cierna, lakovana, taky asi chanel styl, ale presne take nizke, ale nie balerinky, ale remienok cez patu.

miamaria
1. máj 2024

Ešte trend na tento rok sú tieto

miamaria
1. máj 2024
nyusika
1. máj 2024

@miamaria tie druhé a tretie sú naživo super

luccija
1. máj 2024

Ja mám viac z Geoxu aj tenisky aj mokasíny a v lete vyššie slapky

basulaak
1. máj 2024

Ano viem, cenovo ustrelene ale aj tak ma dostali 🤤

zuzika87
Autor odpoveď zmazal
nyusika
1. máj 2024

@basulaak inak úplne parádne modely takéhoto strihu má Valentino 😍

lasona
1. máj 2024

Ženy trosku budem mimo, ale to naozaj sa vám dobre nosia tie topánky so špicou tak do úzka? Prsty dade kde? Však to chvíľu by som mala na nohe a palce dotlacene, stiahnuté, otlaky a ak to človek nosí dlhodobo tak ma kurie oka? Ci to neriešite?

basulaak
1. máj 2024

@nyusika oooo no hned idem aj pozriet. Milujem!!! Valentino 😍 dakujem za tip!

nyusika
1. máj 2024

@lasona mne áno .
Veď prsty nejdú až úplne do špičky.
A kupujem si fakt kvalitné, z mäkkej, kože.
No a ako píšem už vyššie - ja mám veľmi tenké/úzke chodidlá.

kofa77
1. máj 2024

@lasona barefootky to nie su, to je pravda🙂
ja take nenosim kazdy den, len ked idem pracovne niekde, kde musim dako vyzerat, inak normalne do kanclu tak volnejsie a v lete to istia tie birtenstock a teniskove.
a ja mam tiez chodidla uplne uzucke, 37 velkost, niekedky aj 36, takze ok.

kristiii
1. máj 2024

Sandále, platenky, tenisky. Nič viac. Takéto tie špicaté, ktoré sem kočky pridávajú, sa mne absolútne nepáčia a presne ako niekto spomenul, pre prsty to musí byť des.

betulinka1
1. máj 2024

@nyusika no daj som zvedava.

palculienka40
1. máj 2024

Pozri rieker maju na vyber na stranke.

nyusika
1. máj 2024

@betulinka1 vyššie mám zopár modelov

dadka_bb
1. máj 2024

@deti95060810 je to značka dune london , konkretne tieto mi už web neponuka.ale skusim ešte pohladat

dadka_bb
1. máj 2024
betulinka1
1. máj 2024

@nyusika mne sa nepáčia hole päty ani ten strih špičky. Aj tak do officu nosíme iba cele lodičky alebo balerínky, nenosime ani hole prsty ani päty. Ked sedim v kancli za PC, som tam sama, tak som na boso, ked niekto pride obujem sa. Ked idem v teniskách do prace sa aj tak prezujem do baleriniek.

kaca222
1. máj 2024

ja som okrem bezpodpätkovej ešte vyslovene tenisková :D takže balerinky a väčšina vyobrazených sandálok cezo mňa neprejdú. Nosím barefootové Leguano Amalfi white 🙂

lasona
2. máj 2024

@nyusika ja mam zase laby veľké. 41, 42...ale beriem to z pohľadu pedikerky, že je to absolútne nevhodná obuv, aj len na pol hodinu

jaond19
2. máj 2024

Tento typ nizkych topanok, da sa najst na zalande, asose.... rozne farby a vzory. A vyuzit sa daju nielen k satam. Nohu mam 42, prsty ma absolutne netlacia, a to som hakliva na palce.

lulus13
2. máj 2024

@oliviakatka môžem otázku odkiaľ máte ružove topánočky prosim?

lakebabe
2. máj 2024

@lasona to sú najlepšie topánky minule som v takých prežila svadbu až do rána špic vpredu bez opätku hola päta. Opätky nosiť nesmiem už vôbec a za mňa je to záchrana všetky tieto balerinky do spica bez päty. Ale zas mam 37 nohu tak to nevyzerá tak obrie. A vpredu sa ti nič netlačí musí ti sediet číslo