Chodenie bez podprsenky
Je to podľa vás v pohode? Ja chodím bez podprdy normálne doteraz mi ani neprišlo že by na tom bolo niečo zle. Samozrejme nenosím nič biele či transparentné. Ako píšem doteraz som to neriešila ale v poslednej dobe ako na potvoru sa ma na to pýtali dvaja ľudia nezávisle od seba. Že či mi to nie je divné. Čo si o tom myslíte? Je to naozaj také príšerné faux pas alebo je to len nejaká divná bublina okolo mňa? Inak nie som nejaká divná lesana čo sa nevie obliecť primerane situácii, ale na prechádzku, do obchodu alebo tak, why not. Mám malinké prsia, podprsenky mi nerobia dobre a nemám financie na bra fitterku
Damy, ktore su pohorsene z bradaviek, dufam, ze nenosite leginy, cez ktore vam presvita celulitida.
@vanilkovazmrzka a ja dufam, ze nenosia bielu podprsenku pod biele veci...a ze maju dokonale postavy a nikoho neurazaju priznanym sadlom na bruchu a podobne.
a ze nikdy v zivote nekojili na verejnosti a netrcal im ani kusok prsnika......a milion nych veci by som este mohla dopisat
k otazke - ja mam mae pevne psia, vzdy, ked je to mozne, chodim bez podprsenky
@lonely66 hej, pružné sú super. Ja som vzala biele dve a jedno také hnedé, bledé. Mali ešte fialové, ružové, čierne, zelené... teraz ich je celkovo veľa v obchodoch, ale majú rôzne robené strihy, výstrih, veľkosť prieramku... a žiadne mi doteraz nesedelo, tak tieto som vzala rovno tri. To bol po dlhej dobe môj prvý fastfashion nákup, ale zase tak fast nebude, lebo ich budem teraz až do rozpadnutia nosiť 😂
Tieto sú z H&M.
Boze ja vam tak zavidim, kebyze nemusim nosit podprsenku, tak ju nenosim 🤷🏼♀️ akoze jediny raz som sa “poburila” nad babou bez podprsenky a to, ked som videla taky crop top, ze zospodu jej z neho trcala cast prs bez podprsenky. To sa mi zdalo dost nevskusne teda 🙈
Hlavne pri roznych letnych satach je super ak tu podprsenku nemusis nosit, ja len stale riesim, ake si mozem a ake nemozem kupit, aby netrcala podprsenka 😩
Mne osobne je naozaj úplne jedno ,či ľudia okolo mňa idúci ,sediaci nosia alebo nenosia spodné prádlo a nikdy ma ani nenapadlo to riešiť ,pýtať sa ich na to ,alebo ich obzerať a sledovať či im vidno ,alebo nevidno bradavky 🤣🤣.
Ja bez podprsenky chodiť nemôžem ,prsia by som mala niekde na pupku 🤣,ale kebyže mám pevné prsia ,mononby som chodila bez a bolo by mi rovnako jedno ,čo si ostatní myslia ,ako kinkebteraz jedno ,či ich ostatní nosia .Každý nech chodí tak ,ako sa sám cíti pohodlne .
Ja mam male prsia, cize mne podprsenka urobi aspon nejaky dekolt. Takze ja nosim vzdy a vsade. Dcera ma 19 nast a podprsenku nenosi.
Kazdeho vec ako a v com sa citi dobre.
Je to uhol pohladu, nech chodi kto chce ako chce, ja mam male prsia tiez ale teda bez podprsenky nechodim ani doma len ked idem spat si dam dole, mne to vyslovene prekaza nemat podprdu, neviem si to ani predstavit bez, samozrejme nosim bez kostic cize ziadny problem, a ano je jedno ci mas ciernu farbu kazdy to vidi, ze nemas ale pokym si s tym v pohode neries
@ckocka ja tiež takto.
@betulinka1 🤣 no pekne
@vanilkovazmrzka inak aj toto by podľa mňa malo byt samozrejme a nenosiť legíny ako plnohodnotné nohavice mimo volneho času.
@777januska777 teda mňa pri legínach fakt strasie brrr fuj🤮🤢🤮🤢ale zas otočím sa a idem ďalej, veď vlastne sa asi tá žena cíti pohodlne
Ja neviem, ja rano vstanem, sprcha a dam si podprsenku... vecer dolu podprsenku, sprcha, idem spat. Ale nosim bez kostic, bez vypchavok... take "sportove" ci ako sa volaju. Mne je chodit bez uz neprijemne, ale zase za nic by som si nedala s kosticami ci nejako tvarovanu, tie neviem nosit, necitim sa v nich dobre.
@betulinka1 tak moj muz je ten co denne nosi tielko, koselu s dlhym rukavom a oblekove nohavice. Ale on ide z klimy do klimy. Nad 21st. sa tusim ani nikde pocas dna nedostane 😀

Akoze ked sa o tie prsia nepodkynas, tak naco by ta podprsenka mala byt nutna? Ked ti to netreba, nenos ju.