Ktoré šaty na svadbu?
Ktoré?
(reči typu zatieniť nevestu si nechajte pre seba. dakujem 🙂 , nevesta dala navrh takéto typy )

@mesiacikluna tak v tom prípade sa odfot v každých jedných a daj sem foto na tebe
Všetky pôsobia lacno. Hľadala by som ďalej.
Číslo 3 - tmavé smaragdovozelené
ak sa ti hodia tak hociktore ktore sa ti pacia, podla man su vhodne vsetky typy. Ide o postavu. Smaragdove a cervene poslende su ok, tie !podprsenkove" strihy za mna nie.. ale ked sa ti pacia :D
@lienka.7 Prečo by som sem akože mala dávať svoje osobné fotky? Toto sa tu nerieši, otázku som dala jasnú 🙂
Z týchto šiat ťažko niektoré zatienia nevestu. ;) Prepáč, ale vyzerajú lacno. Nie v zmysle ceny.
@abbey1 Je mi jasné ako to myslíš, ale tak v pohode, tvoj názor, mne sa také strihy páčia, na mňa vulgárne nepôsobia
@mesiacikluna Tu nejde o vulgárnosť. Aj takéto sexi šaty vedia byť urobené super, ak je dobrý strih a dobrý materiál. Vtedy v nich žena so super postavou vyzerá výborne. Tieto šaty však pôsobia lacno, akoby sa len hrali na luxus.
Nepôsobia dobre pretože maju kombináciu výstrih + tenké ramienka + rozparok.Je toho príliš veľa a osobne by som si našla šaty ktoré by mali maximálne jedno kritérium🙂 a samozrejme materiál a farba.
@sis12345 Aj ten materiál nevyzerá byť kvalitný, mne sa páčia také šaty, ktoré majú miesto ramienok také volány a menší výstrih, v takých sa môže lepšie pohybovať a nemusí na nič dávať pozor.
Ani jedny. S mega kozami nevkusne a vulgarne. Okrem toho to vypada ako daco z AliExpress
Niekto spravne podotkol - ramienka, rozparok a vystrih too much
Stačí sa pozrieť niekde na marketplace, kde sa baby snažia takéto šaty predať. Ich reálne fotky sú totálna katastrofa. Sú to presne tie notoricky známe modely a strihy z lacného materiálu. Nedávno som zháňala šaty na svadbu (ako hosť) a týchto je všade na skazu. Všetko na jedno kopyto.
Damy, prepacte, ale co na 2/3 modeli vyzera lacno? Jednoduchy korzetovy vrch a sukna. Uplne pekne, minimalisticke, zenske. Ci tu sa za lacne povazuje uz len rozparok a chybajuci rolak a dlhe rukavy? 🤦🏻♀️
@vanilkovazmrzka keby som si nieco take obliekla, tak by ma mamina aj priatel vyhnali rovno na cervenu ulicu. Za mna su tiez vulgarne.
@vanilkovazmrzka je toho odhaleneho veľmi vela. Zakladne pravidla- ak chcem vystrih tak dlhšie rukavy a dlha sukňa, ak chcem kratku sukňu tak bez vystrihu atd'. Ak by na tych šatach nebol rozparok a boli z lepšieho materialu tak by to bolo o inom.
@mesiacikluna zalezi naozaj od postavy, ja by som brala prve
https://www.miadresses.sk/blog/co-si-obliect-na... tieto by boli lepšia voľba.
@tosomja Na to som sa nepýtala 🙂
@mesiacikluna ale máš odpoveď aj na tvoju otázku.
@sis12345 a ty z obrazku dokazes urcit material? Fiha ;)
A btw ten rozparok ani nebude vidiet, pokial nasilu nevystrci tu nohu tak, jak ma modelka na fotke
@elizabet173 Ja ich mám, nemôžem zato, som taký typ
@tosomja Nemám, ja som dala šaty do diskusie 🙂
@mesiacikluna na vacsie prsia by takyto vrsok mohol posobit decentnejsie… skoda, ze maju len v tejto jednej farbe.
@vanilkovazmrzka Ja osobne s tým strihom nemám problém aj ked ich mám väčšie, a videla som šaty iných žien čo budú mať a to bol akoby level vyššie ako to čo chcem ja :D
@vanilkovazmrzka ale nehovorím, aj tie sú pekné, ale mne by sa asi nehodili
@vanilkovazmrzka kamoška mala taký rázporok, že sme museli šaty so zicherkou spojiť, lebo jej odhaľovalo viac ako chcela (a pritom v obchode to vyzeralo fajn, len už pri chodení, tancovaní,... )
Druhé a tretie sú pekné, no viac sa mi páčia smaragdove. Na dobrej postave vedia pekne vyniknúť, pas atď.. Ale záleží aký si typ, akú máš farebnú typológiu, smaragdova nie každému ide, to isté platí o cervenej☺️ prvé a posledne mi prídu ako na vianočný večierok, neviem prečo
Ako, uz som videla mlade dievcata na svadbe v "satach", ktore vyzerali ako moje nocne kosielky - tenke ramienka, volny saten, tesne pod zadok... Takze toto podla mna nie je ziadna hroza v tomto zmysle. Max v kostole nieco hodit na vrch a vybavene. Len treba tie saty vidiet nazivo. Ja som mala s miadresses dobre skusenosti, ale tieto fotky vyzeraju neprirodzene.

@lienka.7 nemusíš riešiť postavu, podobné typy mám odskúšané