icon

Sú tieto topánky vhodné pre štyridsiatničku?

6. jún 2024

Čo poviete, nosili by ste tieto topánky ako 40tnicka? Skúšala som si ich v obuvi,veľmi pohodlné,akurát vedla si ich skúšala aj 70 ročná pani tak teraz neviem...

wiccawicca
6. jún 2024

Tak mne sa náhodou páčia, mám už cez 40 a ak by sa mi páčili a sadli by mi, bolo by mi úplne jedno komu sa nepáčia

tana87
6. jún 2024

Tie biele sú krásne. Tie čierne sú zboku pekné, také celkom šmrncovné mi pripadajú, ale pohľad zhora nie je nič moc, aspoň podľa mňa. Ja som tiež stratila hlavu až pre dva páry topánok takých širších vpredu na prstoch, v obchode sa mi zdali zaujímavé, ale potom doma som to ľutovala. Keď som si ich obula k sukni, vyzeralo to smiešne a k nohaviciam tiež. Teda aspoň tie moje topánky. Možno tie čierne, čo si sem dala na obrázku, by nepôsobili takým odpudivým dojmom. Ale myslím si, že topánka takéhoto strihu nerobí peknú nohu.

reisi
6. jún 2024

Ja by som si neobula ani biele ani cierne. Toto by som nerozchodila nijako.😅 Mozu byt pohodlne ale tento typ nikdy.

777januska777
6. jún 2024

Podľa mk by bol môj módny vkus zhodnoteny ako úplne hrozný. Som rada, že už som vo veku keď mi je to úplne jedno. 😀
A k autorke za mňa tie čierne úplne v pohode, páčia sa mi.

simsalabim
7. jún 2024

@777januska777 aj mna to tesi, ze som uz nad vecou a ze to prislo skor, ako som musela zacat riesit nie to, ci su topanky in, ale ci v nich mozem chodit.
Autorka - mne sa tie topanky dokonca pacia 😉 A myslim, ze som podobne dost videla zeny nosit.

autor
7. jún 2024

@simsalabim ďakujem. Aj ostatným ktorym prišli v pohode. Tiež si nemyslím,že sú až také strašné,ako niektoré hovoria,každý má iný vkus a na nohe môžu vyzerať úplne inak.
@777januska777 tiež nie som nejaký módny guru,ani nechodím výstredné oblečená,skôr dom šedá myška,čiže tieto na môj vkus nepôsobia nejako rušivo

autor
7. jún 2024

@777januska777 a koľko más rokov? 🙈

zuzinabila
7. jún 2024

Milujem oxfordky a tieto su na ten styl.zeny v Taliansku aleno Francuzsku by ti povedali,ze su ok,sle na Slovensku nie😀viem si predstavit skombinovslat s mladistvym stylovym oblecenim pre taky sviezi student look..

kassandra25
7. jún 2024

Mne sa velmi pácia. Zboznujem pohodlny, pohodovy nemecký stýl. Na nohe vyzerajú inác a na krasnej zene zaujímavo

autor
7. jún 2024

@zuzinabila
@kassandra25 baby a mohli by byť aj k nejakej sukni, napr na jeseň, k nejakemu ležérnemu outfitu

simsalabim
7. jún 2024

Mna si sa sice nepytala, ale ja by som si ich k sukni obula.

rusalinka
7. jún 2024

Ja by som si ich úplne pokojne dala... a možno si ich aj kúpim, páčia sa mi... mne bolo vždy jedno, čo si ľudia myslia o mojom oblečení a topánkach tobôž 😀
Raz som tak bola v CCC, v takej časti, fakt že babkovskej, mäkké, široké, pohodlné a som si šľapky skúšala (vyzerali ako birkenstocky, fakt, úplne normálne šľapky, akurát mali teda mäkšiu stielku) a taký párik prišiel a baba ich tiež chytila do ruky - a chalanisko sa na ňu oboril, že to je pre staré ženy iba! Som na neho pozrela, on na mňa... a som sa strašne začala smiať... a on radšej ušiel 😀

kleopatra114
7. jún 2024

Inak , nepozerala si aj cierne mokasiny ? Ak nie , nieto sú ozaj fajn , pridu mi celkom chic. Urcite lepšie ako móda vysmajdanych baleriniek a podobne .

nikayla
7. jún 2024

Mám 2 roky pred 40-kou a neobula by som ich ani za nič 🤣 Ale mam 25-rocnu v rodine a ta nosí len takýto štýl. Takže je to individuálne, ak sa ti páčia a dobre nosia, tak pokojne kúp bez ohľadu, čo my napíšeme.

sense
7. jún 2024

Ja by som si ich obula... Neriadi la sa len obrázkom... A úprimne je mi jedno čo si ten ci onen mysli, pokiaľ sa moje nohy v nich cítia pohodlné.... Mam 42 rokov a mam podobne rieker topánky.... Nohy ako v bavlnke....

autor
7. jún 2024

@simsalabim áno,ďakujem😉 tiež mi prídu aj k sukni

iwesska
7. jún 2024

Pozri,ludia,co maju uzku nohu nikdy nepochopia,ake je tazke najst pohodlne topanky. Ja si nevyberam podla toho,co sa mi paci,ale v com ma netlacia nohy a toto je presne typ,aky by som si zobrala. A je mi srdecne jedno,kto si co o tom mysli,on moje nohy nema. Ja tiez neriesim,ze si da niekto krasne saty a k tomu vycaptane Conversky,len preto,ze su in🤷‍♀️ Takze za mna ako 40-tnicku, nos to,v com sa citis dobre a neries nazory inych. Nikdy sa nebude pacit vsetkym vsetko.

autor
7. jún 2024

@rusalinka 🤣🤣🤣 veď mne dcéra tiež v obchode zahlásila,že sú strašné,nech si ich nekupujem🤣🤣🤣

autor
7. jún 2024

@kleopatra114 no mne sa zas mokasíny nejako extra nepáčia

autor
7. jún 2024

@nikayla no tak to si ma potešila,že ich má 25 ročná baba😉👍

autor
7. jún 2024

@sense
@iwesska veď to že na nohe boli ako papučky. Mne to nesuri,teraz už ich aj tak nevynosim,len u nás je iba táto obuv okrem Deichmannu a sa mi zdá,že vždy tam majú takéto nejaké typy. Tak kľudne mi to stačí kúpiť na jeseň.a teda asi si tam kúpim takýto nejaký typ. Nakoľko sú pohodlné,dúfam že za ti cenu vydržia viac sezón, môžem ich dať m rifliam,nohaviciam,sukni,v podstate tri ročné obdobia by sa dali nosiť.

zuzinabila
7. jún 2024

Vies co,ja nosim oxfordky,teda podobny styl ako tieto tvoje len nohaviciam.ci uz elegantny cigaretovy strih alebo relaxed fit rifle a pod.mne sa to paci.k sukni zas mam rada lodicky alebo sandale alebo cizmy v zime...mam vela parov topanok,tak s tymito jednymi by som si k sukni a satam nevystacila😀ale aj lodicky aj cizmy kupujem pohodlne,napr.Vionic lodicky su max.pohodlne,siroke,makka vlozka ,odporucam..

iwesska
7. jún 2024

@rusalinka Akoze povedzme si pravdu, Birkenstocky vobec nie su pekne,obycajne "papuce", ale su wau,lebo maju znacku,zato rovnake slapky z CCC su pre stare zeny🙈

autor
7. jún 2024

@iwesska no ináč mne toto tiež tak prišlo s tými Birkenstock, takže fakt každému sa páči niečo ine

simsalabim
7. jún 2024

@iwesska oni tie Birkenstocky su wow skor pre tu pohodlnost, aspon si to myslim...

rusalinka
7. jún 2024

@iwesska presne. Ja som ich nemala nikdy, príde mi to strašne predražené, asi sú pohodlné, čo ja viem, neskúšala som. Zatiaľ som si vždy vystačila s "babkovskými" mäkučkými 😀

mk1111111111
7. jún 2024

@iwesska prepac, ja nosim corversky a teda, ani jedny z nich nemam vycaptane. Uzke nohy topanky nevycapcu.

autor
7. jún 2024

@mk1111111111 ale je pravda,že veľa žien ich na vycaptene... Mne sa conversky páčia, no vôbec mi nesedia na nohy,buď sú mi úzke alebo veľké alebo malé, kúpila som si také napodobeniny v deichmanne, tie sú mi dobre,ale že by sa mi v nich chodilo pohodlne,to nemôžem povedat

mk1111111111
7. jún 2024

Nepisem o tom, ci su pohodlne, to naozaj nie su, len neviem, preco pise, ze musia byt vycaptane. Za to, ze jej do nich noha nevojde?

kiki68
7. jún 2024

Toto neni pre ziadnu zenu, zlocin proti mode za mna