Ako obliecť dieťa na prvý deň do škôlky?
Ako obliekate dievčatká na nástup do škôlky? Skôr elegantne alebo športovo alebo naopak? Ja som zvyknutá ju obliekať elegantne šata a sukne ide prvý krát dl škôlky tak dúfam, že nebude tam jediná vyčačkaná a odtatné deti len športovo. Ako to máte vy?
@monickaaa33 Monika, a ty sa do prace ako obliekas? Pekne a štýlovo iba prvý deň? Potom už dôjdeš v teplákoch? Asi nie. Pokial je tvoja dcéra zvyknutá na "vyparadenie" tak ju teda vyparad, ale potom nekolabuj, keď dôjde zamazana, či dotrhana, topánky osuchane.
Ja mam v živej pamäti ako jedna matka doslova nadávala učiteľke, ze prečo chodia von keď je poprsane, lebo jej Januska príde špinavá a ci vie, kolko teraz stojí pekne oblečenie! Do skolky obliekaj len to, čo ti nie je ľúto vyhodiť.
@lienka.7 tak asi podľa toho akú má prácu. Ak robí za pásom asi nepôjde v lodičkách a sukni 🤦 a tak aj deti sa obliekajú. Nejdú na oslavu ale do ms. Oni sa budú rovnako hrať a zabávať ako v prvý tak aj bežný deň 🤷
@lienka.7 tak asi podľa toho akú má prácu. Ak robí za pásom asi nepôjde v lodičkách a sukni 🤦 a tak aj deti sa obliekajú. Nejdú na oslavu ale do ms. Oni sa budú rovnako hrať a zabávať ako v prvý tak aj bežný deň 🤷
@barbie2023 ak robí za pásom, tak sa v praci asi prezlieka a nie je v tom, v čom ráno príde. Cize môže pokojne prísť aj šatách a lodickach, kedze sa v praci komplet prezlieka. Dieta si však vymení max.v zime teplaky za oteplovaky a je to.
@barbie2023 ak robí za pásom, tak sa v praci asi prezlieka a nie je v tom, v čom ráno príde. Cize môže pokojne prísť aj šatách a lodickach, kedze sa v praci komplet prezlieka. Dieta si však vymení max.v zime teplaky za oteplovaky a je to.
Leginy tricko ponozky kazde rano ciste a do skrinky jej daj suknu. Ta tam v lepsom pripade vydrzi cista aj niekolko dni.
@monickaaa33 Predovšetkým sa nauč písať a potom rieš čo dáš dieťaťu do škôlky.Prečítaj si po sebe čo si napísala.Otrasné.

@monickaaa33 kludne saty, suknu, ziaden problem, moja tak chodila stale