icon

Ako obliecť dieťa na prvý deň do škôlky?

monickaaa33
25. aug 2025

Ako obliekate dievčatká na nástup do škôlky? Skôr elegantne alebo športovo alebo naopak? Ja som zvyknutá ju obliekať elegantne šata a sukne ide prvý krát dl škôlky tak dúfam, že nebude tam jediná vyčačkaná a odtatné deti len športovo. Ako to máte vy?

Strana
z3
senta_sofia
29. aug 2025

@monickaaa33 kludne saty, suknu, ziaden problem, moja tak chodila stale

barbie2023
29. aug 2025
@lienka.7

@monickaaa33 Monika, a ty sa do prace ako obliekas? Pekne a štýlovo iba prvý deň? Potom už dôjdeš v teplákoch? Asi nie. Pokial je tvoja dcéra zvyknutá na "vyparadenie" tak ju teda vyparad, ale potom nekolabuj, keď dôjde zamazana, či dotrhana, topánky osuchane.
Ja mam v živej pamäti ako jedna matka doslova nadávala učiteľke, ze prečo chodia von keď je poprsane, lebo jej Januska príde špinavá a ci vie, kolko teraz stojí pekne oblečenie! Do skolky obliekaj len to, čo ti nie je ľúto vyhodiť.

@lienka.7 tak asi podľa toho akú má prácu. Ak robí za pásom asi nepôjde v lodičkách a sukni 🤦 a tak aj deti sa obliekajú. Nejdú na oslavu ale do ms. Oni sa budú rovnako hrať a zabávať ako v prvý tak aj bežný deň 🤷

lienka.7
29. aug 2025
@barbie2023

@lienka.7 tak asi podľa toho akú má prácu. Ak robí za pásom asi nepôjde v lodičkách a sukni 🤦 a tak aj deti sa obliekajú. Nejdú na oslavu ale do ms. Oni sa budú rovnako hrať a zabávať ako v prvý tak aj bežný deň 🤷

@barbie2023 ak robí za pásom, tak sa v praci asi prezlieka a nie je v tom, v čom ráno príde. Cize môže pokojne prísť aj šatách a lodickach, kedze sa v praci komplet prezlieka. Dieta si však vymení max.v zime teplaky za oteplovaky a je to.

barbie2023
29. aug 2025
@lienka.7

@barbie2023 ak robí za pásom, tak sa v praci asi prezlieka a nie je v tom, v čom ráno príde. Cize môže pokojne prísť aj šatách a lodickach, kedze sa v praci komplet prezlieka. Dieta si však vymení max.v zime teplaky za oteplovaky a je to.

@lienka.7
@lienka.7 jasné, vidavam denne pracovníkov za pásom, ktorí takto ako sú v práci chodia domov v robotnom. Detto policajti a pod. Proste si dala zlý príklad treba si to len priznať 🤷 stane sa.

saxana000
29. aug 2025

Leginy tricko ponozky kazde rano ciste a do skrinky jej daj suknu. Ta tam v lepsom pripade vydrzi cista aj niekolko dni.

gabrielabydzo
30. aug 2025

@monickaaa33 Predovšetkým sa nauč písať a potom rieš čo dáš dieťaťu do škôlky.Prečítaj si po sebe čo si napísala.Otrasné.

Strana
z3