Ako správne označiť oblečenie do škôlky?
Ahojte maminky budúcich škôlkarov ale aj tie čo už máte starších ako ste označovali deťom veci do skolky chcem kúpiť pečiatku s menom z themu ale či si neznicim oblečenie niekto písal že dakedy pečiatka pretlačí na druhú stranu 🥴 prosím o ďalšie rady 😊
@alex5896 nikdy som nic neznacila. Chodila od 2,5 a veci si poznala
Moja nosila zvycajne next pomp a tieto znacky deti nemali skor lidl pepco este tesco hm.
@slavomira236 rovnako syn bol od dvoch rokoch v škôlke a nikdy som neznačila, ani raz nebol problém
@alex5896 nálepky/pečiatky mi prišla zbytočnosť. Vezmem fixu a na lístoček, alebo aj rovno na tričko napíšem meno alebo iniciály. Zas toľko oblečenia nevystrieda aby ma to nejako obmedzovalo.
Učila som v jasliach a praxovala v škôlkach. Jednoznačne treba oblečenie značiť, dosť to uľahčuje situáciu a aj staršie deti mávajú problém rozoznať si oblečenie, alebo sa často stáva, že viacerí majú to isté, alebo majú podobné jednofarebné tepláky. Alebo nájdem na zemi mikinu a keď sa spýtam koho je, tak zrazu nikoho.
Ja neznacim do škôlky, ale priznám sa par krát mi už veci zmyzli našťastie si ich poznám 😃
Ďakujem ale baby moja nemôže mať žiadny štítok značku 🤦 všetko ju vraj skrabe tak netuším kde to napisat

fixka na textil alebo obyčajné pero úplne stačia