icon

Dávate deťom značkové oblečenie do škôlky?

16. aug 2024

Dobrý večer,

Dcere nastupuje do skolky prvý krát a zamýšľam sa nad šatníkom, obliekate deti tak ako bezne napr do obchodného centra alebo mesta? Dcéra ma väčšinou značkové oblečenie tak ze či môžem dávať aj to alebo dokúpiť HMko súpravy a podobne, čo nosievajú vase dcérky ? Nastupuje len na pól dňa..

Strana
z2
anjelicek26
16. aug 2024

Vzdy nosili vsetko vsade... lebo uprimne tie tip top kusky, co sme kedysi sanovali v skrini, si potom obliekli 2x a posuvali sme ich dalej rodine a moji dreli "znicitelne" skarede kusky dokola, ako na co.... To ma rychlo preslo... Skor som dbala na to - nedavat im biele, nedavat im nejake blbe extravagantne kusky, co sa nedaju dobre obliect a co su nepohodlnne... inak "znackove" - ja tomu tak nehovorim, hovorim tomu kvalitne pekne veci, nekupujem to kvoli znacke...

ukgirls
16. aug 2024

moja zo skolky chodila ako ciste prasa.. takze som jej davala stare oblecenie .. v skole ma nastastie uniformu ale vidim na inych detoch ako revu ked si uspinia drahe zimne bundy ci topanky ... takze za mna lacne veci co ti nebudu luto a dieta stastne s moznostou hrat sa aj v blate ci trave

pribinak
16. aug 2024

Na oblečení mal prehľad celého dňa: raňajky obed, aktivity ktoré robili, čiže lepidlo a aj strihanice, zelené kolena, blato až na chrbte

Značkové nie, väčšinou tepláky a tričko. Zas nie úplne handry, ale značkové oblečenie sme mali na iné príležitosti

ariannazara
Odpoveď bola odstránená
dzulli1980
16. aug 2024

Do škôlky nákup s Pepca, zo Sinsay ... bohate stačí, moja chodila zo škôlky špinavá ako prasiatko 🐷

walentina7
Odpoveď bola odstránená
abriela
16. aug 2024

ja mám syna a zo škôlky chodil čistý. Teraz ma 11 a občasne prišiel zo školy ako prasa 😀. Je to úplne na tebe. Hlavne nech sú veci pohodlné a dobre sa obliekajú

lilyianka
16. aug 2024

Do škôlky ma veci z pepca, sinsay, HM atd
Mimo škôlky iné.
Zo škôlky chodia ako prasiatka, čiže nemá význam ich extra parádiť.

pohodacka03
16. aug 2024

Mam 2 skolkarov a teda chodia domov ako 2 prasiatka 🙈. Syna krmil spoluziak pri obede bezne a jasne ze cely oliaty. Dcerka od lepidla, vodoviek. O piesku a trave ani nehovorim. Chodia von za kazdeho pocasia(okrem silneho dazda a vetra) a ked poprsalo, top bolo blato. Takze obliekam cokolvek co mi nie je luto, ze znicia 😂

dzejny656
16. aug 2024

Neviem čo myslíš pod pojmom značkové. Moja dcéra má najviac vecí Next a Zara, tie jej sedia najlepšie aj sa mi najviac páčia dizajny. Okrem toho má rôzny mix iných značiek drahších aj lacnejších (Gap, Gant, Mayoral, aj to spomínané HM). Gucci, Versace a "naozajstné" značky nemáme. Ja som nikdy nerozlisovala kde ju obliekam, všetko oblecenie nosí aj "do mesta", do nákupného centra, do škôlky, na ihrisko, aj na záhradu u babky. Keď sa niečo zničí, kúpim jej nové, odmala som ju viedla k tomu, že je to jedno aké handry máme na sebe.
Pepco, Kik, Sinsay a podobné lacnejšie veci nemáme vôbec, ak sme aj niečo od niekoho dostali, prišlo mi to ako hrozná kvalita.
Dcéra chodí do súkromnej škôlky, drvivá väčšia deti má "znacky" Lindex, Next, Zara a HM. Čo teda pre mňa nie sú žiadne značkové veci ale normálne.

klip0
16. aug 2024

Naša len ide nastúpiť do škôlky ale budem to robiť presne ako je napísané v prvom komentári. Budem jej obliekať všetko čo má zaradom. Určite nejdem teraz kupovať nejaké "lacnejšie menej kvalitné" veci len aby si nedala do škôlky drahé. Nato ich má, aby to nosila. Ak sa zamaze, operieme. Ak sa oprať nepodarí tak čo už. Nezakladam si natom

hederamonstera
16. aug 2024

Nosi vsetko, kedze deti su deti a nicia veci. Skor kupim nieco lepsie az kvoli nejakej speci akcii. Nie naopak😊

dusankomoj
16. aug 2024

Môj syn nosil do škôlky tie veci, ktoré som mu kúpila. Ak to bolo drahšie,tak som to už kupovala s vedomím,že je to na nosenie a nie, že to strčím do skrine a budem opatrovať,alebo čakať až vyrastie. Takže mal aj drahé veci,aj lacnejšie.

tinqua
16. aug 2024

Ja neviem no u nas plati, ze lacne oblecenie pride bez ujmy, ale akonahle dam nieco kvalitnejsie okamzite je na tom diera, flak, fixka a neviem co vsetko. Ak to neni medzi Murphyho zakonmi, tak by som to tam určite dopisala.

ysseba
16. aug 2024

Keď tvoja dcéra bežne nosí značkové veci a takéto veci má v šatníku, tak prečo chceš kupovať "obyčajnejšie"? Aký máš na to názor, resp. argument? Zaujíma ma to... Aby si to nezničila?

saxana000
16. aug 2024

Davala som do radu co bolo navrchu.mam pracku ruky a zlcove mydlo..flak pusti zo znackoveho aj z lacneho.

petrakomenska
16. aug 2024

Nad skolkarsym oblecenim sa nezamyslam, nie je to az take dolezite, zatial si trochu este neuvedomuje😜

misana84
Autor odpoveď zmazal
tramtada31
16. aug 2024

Do skolky sme dávali lepsie oblecenie, ale je pravda, že neraz došlo spinave a zničené. Pernamentne sa mi stavalo, že každý deň došlo dieťa v novych roztrhaných leginach, na to som zvykla mávať nervy.

misana84
16. aug 2024

Áno dávam- moja má 90% veci Konges slojd

dominikamacakova
16. aug 2024

Nosí po dome Gucci a bojíš sa jej to dať do školy?

basulaak
16. aug 2024

Akurat dnes sme synovi kupili pekny komplet 3 veci. Ale do skolky mu to obleciem max na mikulasske fotenie. 😅 inak bude chodit v starych veciach resp v horsom. Aj nasa pani riaditelka este v jasliach nam vzdy kazala nech detom nedavame pekne znackove, ze aj tak skoncia pokvapkane od omacky a pod. Zato ja ponho dojdem oblecena jak prava biznis woman ale je mi to jedno 😀

nikpa
16. aug 2024

Mojim deťom sú veci dobré pár mesiacov, niekdy aj že 2-3. Čize často ich nestihnú ani vynosit a potom rozdávam takmer nové veci. Poučila som sa časom z toho a žiadne veci im nešetrím len na určite príležitosti, proste nosia všetko a všade. Nemajú veci na von, do mesta, do škôlky... Maju veci a nosia ich, ako chytím zo skrine tak obliekam, ci ideme do Tesca, do škôlky alebo gratulovať.

abbey1
16. aug 2024

Áno, dávala som. My doma nerozlišujeme, že nové, staršie, značkové, neznačkové, do škôlky, na ihrisko, 'do kostola'. Oblečenie berieme ako spotrebnú vec.

akvi
16. aug 2024

Ja som si myslela, ze toto snad nikto nemoze riesit, ale uz pre x rokmi, ked moje decko chodilo do skolky, ma vyviedla z omylu ucitelka, ze dostala vynadane od matky, ze dieta si znicilo v skolke znackovu vec.. No mala som dost. Moj napriklad v skolke predral teplaky za tyzden, lebo sa hral na koberci s autami a proste kolena presuchal. Rukavy zase vkuse od farieb, lepidla a pod., vonku zase v piesku, v trave, ale ani nahodou by mi nenapadlo to riesit, praveze som bola rada, ze vidno, ze nieco robia. Uz ked ti take nieco vobec napadlo, tak prosim ta, kup veci v Pepku a pod., aby chuda decko nemuselo riesit, ci sa maminka bude hnevat, ze znicilo "znackovu" vec..

lienka.7
16. aug 2024

@autorka daj jej, co uznáš za vhodne ty. Keď ti nie je luto ze to možno po jednom raze zničí, pripadne jej niečo pekné "zmizne"...

autor
16. aug 2024

@akvi ty si jaky konspirator že si dovoluješ moje dieťa chudatkovat lebo maminka sa nahnevaná, podľa seba súdim teba asi sa ta tvoje decko boji,

Pytam sa preto lebo nechcem aby si napr učiteľky mysleli že kvôli tomu že ma drahu značku nesmie niečo robiť alebo ci sa veci nemiesaju nestrácajú a podobne

akvi
16. aug 2024

Ano, presne, som tu tym znama, uplne si ma prekukla.. 😉

Tvoje dieta este do skoky ani nechodi a uz to riesis, zamysli sa..

sissy27
17. aug 2024

Handry ako handry. Ak kupim skolkarovi drahu znackovu vec, tak ratam s tym, ze je to len moj rozmar, pretoze decku je uplne jedno, ci ma na sebe philipp plein teplacky za 300€ alebo h&m zo sekacu za 3€ a zaspini / znici ich uplne rovnako. Takze ak ti zviera rit pri pomysleni na to, ze by tie drahe znackove handry mali byt znicene a ty ich uz nebudes moct predat na bazari “ako nove v top stave” tak ich proste decku obliekaj len na fotenie a vybavene.
A ucitelkam je to fakt ze uplne jedno - zodpovedaju za dieta, nie za jeho outfit, ani ich nezaujima kolko stal, ani nerobia hitparadu outfitov. Ich zaujima aby sa vedelo dieta same najest, ist na zachod, obliect a obut.

biglovemom
17. aug 2024

Ze znackove..🫢🫢
Oblec jej co chces - len rataj s tym ze mozno sa tak zaspini ze to nevyperies
@sissy27 super napisane👌🏻👌🏻

Strana
z2