icon

Dovolili by ste dcére farbiť vlasy v 14 rokoch?

Dnes o 12:22

Asi starnem. 😅

Dcéra chce farbiť vlasy a mne sa to zdá skoro. Ona tvrdí, že polovica spolužiačok už farbené vlasy má.

Preháňam? Má 14 rokov. Ako sú na tom vaše slečny?

Strana
z2
kiki68
Dnes o 12:23

@anonym_autor preco nie, jej vlasy, nech to skusi u kadernika .

anonym_ac5b27
Dnes o 12:24

Nedovolila, vôbec ma nezaujíma, čo majú spolužiačky

anonym_5d9e00
Dnes o 12:25

Dovolila by som ved je to len farba vlasov 🤦🏼‍♀️ ale profesionalne nie s drigerkovymi farbami lebo tak si len znici vlasy.

zuzacka16
Dnes o 12:27

nedovolila, aj keby to bolo profesionálne zafarbené..ešte bude mať času a času si vlasy farbiť..

anjelicek26
Dnes o 12:27

Ono je problem v tom, ze to odrasta a doma si vie spravit riadny problem - spalit vlasy, chyti jej to zle a nerovnomerne... takze tak... ziadne experimenty v tomto na dlhych vlasoch doma... 14 rocnej dcere som ja dovolila melir uplne v pohode, to pri odrastani vyzeralo skor, ako vlasy po lete...

anonym_29f01f
Dnes o 12:28

Podľa toho čo chce? Ak zafarbit na modro zeleno kriklavo žlto tak nie, ak by chcelamnejqku vkusne úpravu tak by som nemala problém

Radsejnsa rozumne dohodnúť ako keď príde s nejakym bordelom na hlave.
Je koniec skolskeho roka tak ak to nebude dobre, má 2 mesiace na to, aby to dala do pôvodného stavu

7miriam77
Dnes o 12:32

Snažila by som sa jej to vyhovoriť, 14 rokov je málo na farbenie...no ak by sa jednalo len o pramienky vlasov, to by som možno povolila...my sme si v Tom veku farbili pramienky rúžom 🤣

biba_18
Dnes o 12:32

a ja som práveže za tie kikiriki farby - kedy keď nie vtedy keď je mladá?
dočasné farby, žiadne permanentné ani odfarbovanie...

denisa_deniska
Dnes o 12:33

Nedovolila by to vyslovebe odfarbovanie, farbenie. Ale našla by som možno kompromis, farbiace masky.

janka_266
Dnes o 12:46

a na akú chce meniť? ak niečo výstredné, tak by som dovolila 30.06. nejaké tie šampony alebo dočasné farby, snáď by ju to do septembra prešlo aj sa vymylo :D ak nejaké normálne farby tak možno aj klasickou farbou

januska12323
Dnes o 12:47

Ešte pár dní vydrží a keď dostane vysvedčenie choďte sa poradiť ku kaderníčke. Melír by som určite dovolila.

autor
Dnes o 12:49
@janka_266

a na akú chce meniť? ak niečo výstredné, tak by som dovolila 30.06. nejaké tie šampony alebo dočasné farby, snáď by ju to do septembra prešlo aj sa vymylo :D ak nejaké normálne farby tak možno aj klasickou farbou

@janka_266 Do fialova :-/

klotildabazarik
Dnes o 12:53
@anonym_autor

@anonym_autor a ake ma pôvodne vlasy?

anonym_703cae
Dnes o 12:54
@kiki68

@anonym_autor preco nie, jej vlasy, nech to skusi u kadernika .

@kiki68
Jasne ze dovolila na modro a piercing a hole brucho

anonym_f39b50
Dnes o 12:57

Nech si da ten sprej co sa vymyva

biba_18
Dnes o 12:58

nebuď konzerva ☺️

anonym_717c5c
Dnes o 13:03

@anonym_autor ja keď som mala 14 tak som sa prefarbila z mojej povodnej blond na ciernu a mala som take vlasy ďalších 15 rokov.
Ale fialovú? To by som dovolila cez prázdniny...

autor
Dnes o 13:03
@klotildabazarik

@anonym_autor a ake ma pôvodne vlasy?

@klotildabazarik Svetlé hnedé.

adri266
Dnes o 13:04
@anonym_autor

@anonym_autor Mojej som sice az v 16, ale dovolila odfarbit a naruzovo. Ale nedala by som jej cele, mala take bayalage.

adri266
Dnes o 13:07
@anonym_autor

@klotildabazarik Svetlé hnedé.

@anonym_autor

chocolatebox
Dnes o 13:07
@biba_18

a ja som práveže za tie kikiriki farby - kedy keď nie vtedy keď je mladá?
dočasné farby, žiadne permanentné ani odfarbovanie...

@biba_18 presne toto. Keby to spravila 20 ročná alebo nebodaj neskôr tak by ju vysmiali ze sa chová ako pubertacka 🙂

biba_18
Dnes o 13:13
@chocolatebox

@biba_18 presne toto. Keby to spravila 20 ročná alebo nebodaj neskôr tak by ju vysmiali ze sa chová ako pubertacka 🙂

@chocolatebox ja osobne si farbím a na ružovo a kakaovo a aj nejakú fialovú a modrú farbu mám - ale aj na mladých babách sa mi to páči. keď mala lilly ružovú parochňu v hannah montana, vždy som jej závidela 😂

bg92
Dnes o 13:16

Ja by som dovolila kedze aj ja som si v 14 farbila vlasy. Podla mna melir som mala aj skor. Teta bola kadernicka tak sme chodili k nej.
Ziadny problem v tom nevidim, komentom ze ma este cas uplne nechapem, ved to su len vlasy, netreba to prezivat. 14 je malo na frajera a sex a nie na to mat vlasy inej farby :D

motylik2559
Dnes o 13:19

@anonym_autor Kolegyna bola velmi proti za farbenie vlasov, tiez ma 14 rocnu. Ale nakoniec sme ju v praci presvedcili a spravila kompromis na ten farbiaci sampon😄 Dcera vytesena a mama relativne spokojna, ze to nie je farba🤷‍♀️🙂 No a inak ma to velmi podobne ako vyssie na obrazku🙂 a nahodou jej to fakt pristane👌

anonym_7fbfd5
Dnes o 13:20

Decentne dovolila.

anonym_ec0d54
Dnes o 13:29

Dovolila som iba konce, na pokožku hlavy nie..

anonym_33af13
Dnes o 13:50

moje spoluziacky si na zs uz farbili vlasy a boli extreeeemne cool, presne take ombre do ruzova. extremne som im to zavidela, u mna to nepripadalo do uvahy :((

marhulka13
Dnes o 14:03

Ja mám síce už po štyridsiatke, ale v tomto veku som si zafarbila vlasy na sytocervene. Originál som blond. Paradoxne sa farbila iba na strednej, potom som s tým prestala a nefarbim sa doteraz

anonym_c141e8
Dnes o 14:30

@anonym_autor Zabudli kravy, že kedysi teľaťom boli. 😉

Spomeň si, čo všetko si ty napáchala ako pubertiačka. A teraz ideš obmedzovať dcéru. Kedy má skúšať, experimentovať, robiť neškodné blbosti? Keď bude ako 18 ročná maturovať? Keď pôjde prvý krát do práce? Keď sa vydá? Keď sa bude starať o dieťa?

Teraz je čas na takéto vylomeniny. Sú to len vlasy - ostrihajú sa, vyrastú, dorastú.

kiki68
Dnes o 14:37

Tie modre a ruzove farby su pre mlade dievcata, to potom nosia iba dochodkyne, to je bud alebo. Staci to premelirovat a naniest do toho tu ziadanu farbu, ono sa to rychlo vymyva tie divoke odtiene. Za mna to skusit treba, potom po 20tke uz clovek ide skor iny styl.

Strana
z2