Dovolili by ste dcére farbiť vlasy v 14 rokoch?
Asi starnem. 😅
Dcéra chce farbiť vlasy a mne sa to zdá skoro. Ona tvrdí, že polovica spolužiačok už farbené vlasy má.
Preháňam? Má 14 rokov. Ako sú na tom vaše slečny?
Nedovolila, vôbec ma nezaujíma, čo majú spolužiačky
Dovolila by som ved je to len farba vlasov 🤦🏼♀️ ale profesionalne nie s drigerkovymi farbami lebo tak si len znici vlasy.
nedovolila, aj keby to bolo profesionálne zafarbené..ešte bude mať času a času si vlasy farbiť..
Ono je problem v tom, ze to odrasta a doma si vie spravit riadny problem - spalit vlasy, chyti jej to zle a nerovnomerne... takze tak... ziadne experimenty v tomto na dlhych vlasoch doma... 14 rocnej dcere som ja dovolila melir uplne v pohode, to pri odrastani vyzeralo skor, ako vlasy po lete...
Podľa toho čo chce? Ak zafarbit na modro zeleno kriklavo žlto tak nie, ak by chcelamnejqku vkusne úpravu tak by som nemala problém
Radsejnsa rozumne dohodnúť ako keď príde s nejakym bordelom na hlave.
Je koniec skolskeho roka tak ak to nebude dobre, má 2 mesiace na to, aby to dala do pôvodného stavu
Snažila by som sa jej to vyhovoriť, 14 rokov je málo na farbenie...no ak by sa jednalo len o pramienky vlasov, to by som možno povolila...my sme si v Tom veku farbili pramienky rúžom 🤣
a ja som práveže za tie kikiriki farby - kedy keď nie vtedy keď je mladá?
dočasné farby, žiadne permanentné ani odfarbovanie...
Nedovolila by to vyslovebe odfarbovanie, farbenie. Ale našla by som možno kompromis, farbiace masky.
a na akú chce meniť? ak niečo výstredné, tak by som dovolila 30.06. nejaké tie šampony alebo dočasné farby, snáď by ju to do septembra prešlo aj sa vymylo :D ak nejaké normálne farby tak možno aj klasickou farbou
Ešte pár dní vydrží a keď dostane vysvedčenie choďte sa poradiť ku kaderníčke. Melír by som určite dovolila.
a na akú chce meniť? ak niečo výstredné, tak by som dovolila 30.06. nejaké tie šampony alebo dočasné farby, snáď by ju to do septembra prešlo aj sa vymylo :D ak nejaké normálne farby tak možno aj klasickou farbou
@janka_266 Do fialova :-/
@anonym_autor preco nie, jej vlasy, nech to skusi u kadernika .
@kiki68
Jasne ze dovolila na modro a piercing a hole brucho
Nech si da ten sprej co sa vymyva
@anonym_autor ja keď som mala 14 tak som sa prefarbila z mojej povodnej blond na ciernu a mala som take vlasy ďalších 15 rokov.
Ale fialovú? To by som dovolila cez prázdniny...
@anonym_autor a ake ma pôvodne vlasy?
@klotildabazarik Svetlé hnedé.
a ja som práveže za tie kikiriki farby - kedy keď nie vtedy keď je mladá?
dočasné farby, žiadne permanentné ani odfarbovanie...
@biba_18 presne toto. Keby to spravila 20 ročná alebo nebodaj neskôr tak by ju vysmiali ze sa chová ako pubertacka 🙂
@biba_18 presne toto. Keby to spravila 20 ročná alebo nebodaj neskôr tak by ju vysmiali ze sa chová ako pubertacka 🙂
@chocolatebox ja osobne si farbím a na ružovo a kakaovo a aj nejakú fialovú a modrú farbu mám - ale aj na mladých babách sa mi to páči. keď mala lilly ružovú parochňu v hannah montana, vždy som jej závidela 😂
Ja by som dovolila kedze aj ja som si v 14 farbila vlasy. Podla mna melir som mala aj skor. Teta bola kadernicka tak sme chodili k nej.
Ziadny problem v tom nevidim, komentom ze ma este cas uplne nechapem, ved to su len vlasy, netreba to prezivat. 14 je malo na frajera a sex a nie na to mat vlasy inej farby :D
@anonym_autor Kolegyna bola velmi proti za farbenie vlasov, tiez ma 14 rocnu. Ale nakoniec sme ju v praci presvedcili a spravila kompromis na ten farbiaci sampon😄 Dcera vytesena a mama relativne spokojna, ze to nie je farba🤷♀️🙂 No a inak ma to velmi podobne ako vyssie na obrazku🙂 a nahodou jej to fakt pristane👌
Decentne dovolila.
Dovolila som iba konce, na pokožku hlavy nie..
moje spoluziacky si na zs uz farbili vlasy a boli extreeeemne cool, presne take ombre do ruzova. extremne som im to zavidela, u mna to nepripadalo do uvahy :((
Ja mám síce už po štyridsiatke, ale v tomto veku som si zafarbila vlasy na sytocervene. Originál som blond. Paradoxne sa farbila iba na strednej, potom som s tým prestala a nefarbim sa doteraz
@anonym_autor Zabudli kravy, že kedysi teľaťom boli. 😉
Spomeň si, čo všetko si ty napáchala ako pubertiačka. A teraz ideš obmedzovať dcéru. Kedy má skúšať, experimentovať, robiť neškodné blbosti? Keď bude ako 18 ročná maturovať? Keď pôjde prvý krát do práce? Keď sa vydá? Keď sa bude starať o dieťa?
Teraz je čas na takéto vylomeniny. Sú to len vlasy - ostrihajú sa, vyrastú, dorastú.
Tie modre a ruzove farby su pre mlade dievcata, to potom nosia iba dochodkyne, to je bud alebo. Staci to premelirovat a naniest do toho tu ziadanu farbu, ono sa to rychlo vymyva tie divoke odtiene. Za mna to skusit treba, potom po 20tke uz clovek ide skor iny styl.

@anonym_autor preco nie, jej vlasy, nech to skusi u kadernika .