icon

Dovolili by ste dcére farbiť vlasy v 14 rokoch?

Dnes o 12:22

Asi starnem. 😅

Dcéra chce farbiť vlasy a mne sa to zdá skoro. Ona tvrdí, že polovica spolužiačok už farbené vlasy má.

Preháňam? Má 14 rokov. Ako sú na tom vaše slečny?

Strana
z2
kiki68
Dnes o 14:39
@adri266

@anonym_autor

@adri266 toto ma kamoskina dcera v modrom, ma 14, velmi pekne to je. Taky vek na tento styl, na mne by to vyzeralo divne, co mam 40

sissy27
Dnes o 14:41
@anonym_autor

@klotildabazarik Svetlé hnedé.

@anonym_autor no ale ono to obnasa najprv odfarbit a potom dat fialovu, o dva tyzdne fajnove odrasty a vymyta fialova do nejakej neurcitej farby. Ak to chce udrziavat pekne, tak s tym bude robota. Uvedomuje si to a uvedomuje si aj kolko to bude stat a kto to bude platit? 😃 ja by som toto napriklad nebola ochotna platit.

marca12
Dnes o 14:50

@anonym_autor Nedovolila by som,je to skoro. Naco si uz teraz nicit vlasy? Ak chce,tak nejaky sampon na leto nech skusi,ale farbu teda nie.

anonym_516afb
Dnes o 15:12

Ja mám taktiež od 14-tich rokov farbené - na krikľavo červenú. Teraz mám 24 a pri červenej som stále ostala🙂 U mňa to tiež najskôr bolo len na leto, keď sa nechodí do školy a odkedy som nastúpila na strednú už stále

katkazatka
Dnes o 15:19

Nedovolila.

alzbetka2011
Dnes o 15:24

@anonym_autor nie

pseudomonas87
Dnes o 15:26

@anonym_autor ja by som ju zobrala do kaderníctva a dovolila jej profesionálne nafarbit nejakou zmyvatelnou farbou napríklad veľmi vkusne konce, Pramienky na fialovo, preco nie? Keby som nemala 40,dlaa by som si vlasy naruzovo

vilma7
Dnes o 15:31

Nie nedovolila. Ja mam 50 a este ani raz som nemala farbene, 2x za život melír.

vilma7
Dnes o 15:35
@adri266

@anonym_autor

@adri266 sorry ale ja na tomto nevidim nic pekné...a hlavne ten skok z hnedej na ružovu...ako keby jej to podľa hrnca na hlave robili...alebo je to uz odrastené...?

domkakvet
Dnes o 15:37

@anonym_autor nie nedovolila, ale ak ide o tie jednorazove farby, spreje, tak ano.

anonym_f3e0e7
Dnes o 15:41

Dobre. Budem za matku roka ale mojim babám som na leto zafarbila vlasy na ružovo takým niečím, čo sa pridáva do balzamu. Mali to v DM v takej pumpičke a tak šli k moru. Vydržalo im to skoro celé prázdniny. Mladšia mala 3r a staršia 5r 🤣🤣🤣

anonym_abd50c
Dnes o 16:20

Dovolila by som, mne moja krstná farbila 1x vlasy ked som mala 14 🙈 ako sa písalo vyššie, kedy? Ked nie teraz?

catherin4
Dnes o 16:38

Ja by som to dovolila, teraz ma ten najlepsi vek na experimentovanie s vlasmi. Ja som tiez ako pubertacka tuzila mat fialove vlasy, ale nemala som peniaze na farbu na vlasy, tak z toho nic nebolo. Doteraz mi to je luto ze som to neskusila, teraz ako stara capa si uz fialove vlasy nedam.

adri266
Dnes o 16:42
@vilma7

@adri266 sorry ale ja na tomto nevidim nic pekné...a hlavne ten skok z hnedej na ružovu...ako keby jej to podľa hrnca na hlave robili...alebo je to uz odrastené...?

@vilma7 to je v poriadku, ze Tebe sa to nepaci. Nejde o Tvoju dceru.

anonym_1a6bd8
Dnes o 16:53

moja ma 12 a ma pol hlavy odspodu fialove ... ale -len semipernamentna farba... nechcem aby si vlasy znicila .. kazdopadne ano vela deti uz v jej veku ma melire... ja si vlasy nefarbim,som za prirodzenost..ale viem ze ak sa rozhodne tak si to aj zvazi a ja jej pomozem aspon vybrat daco setrne ako teraz

anonym_69c3cd
Dnes o 16:57

Ano dovolila som jej hned ked sa pytala a to mala asi 10 rokov...

simca06022011
Dnes o 17:04

Dcere som na prazdniny dovolila zmyvatelnu farbu. Pred 9 rocnikom. Okrem ineho v skolskom poraidku msju fsrbenie vlasov zakazane. Mimo to velmi este nevymyslala. Ak by velminchcelq, kh kadernicke ju vezmem, ale teda neviem na co.. nic vyrazne by som jej nedovolila asi a svoju ma ona fsrbu peknu. Sampony nech si skusa aknchce cez prazdniny 😂 (cervenu mala minule leto). Za mna = ma na to este cas.

pasomnica
Dnes o 17:05

Prečo nie, kedy blbnúť ak nie teraz. Ja som si párkrát sama zafarbila, keď som mala 15, 16 a odvtedy si už ani nefarbím. A sú to len vlasy.

sense
Dnes o 17:09

Nie nedovolila. Rok dva ešte vydrží

anonym_572246
Dnes o 17:15

To sa zacína fialovymi vlasmi a potom to už ide...napichaná pusa,piercing v pupku,tetovania,plastiky...načo je to dobré? Niekto vymysli biznis a už sa opičia skoro všetky.
Nedovolila,radšej nech vyniká tym,čo má v hlave.,k tomu by som ju viedla.

anonym_c9ff3b
Dnes o 17:22

Nedovolila by som, max melír. Ale na porovnanie. Študentky a dievčatá na sri Lanke nemôžu do skoly nosiť make up, nalakovane nechty, nesmú si holiť nohy a nakrátko ostrihať vlasy. 🙈🙈

terezia74
Dnes o 18:42

@anonym_autor nie

zuzana76
Dnes o 18:52
@vilma7

Nie nedovolila. Ja mam 50 a este ani raz som nemala farbene, 2x za život melír.

@vilma7 ja tak isto, tiez 50 a len hennu pouzivam

Strana
z2