icon

Nosia vaše deti tielka v zime?

2. feb 2024

Mam 30, vtedy sme tielka nosili komplet všetci ešte aj počas ZŠ.. Neviem ci sa to vytratilo úplne alebo len ja som prestala nosiť, ale obliekať ich vašim deťom, aspon počas zimných mesiacov?

anna_anicka83
2. feb 2024

@zuzinabila Tak ja mám 40 a tiež som nikdy nemala zápal močových ciest a tielka nenosím. A dokonca si ani nedávam silonky pod rifle v zime😁Ja prežijem zimu v 120 denových silonkách. Samozrejme nerátam zimné turistiky alebo lyžovačky. Každý asi ako je zvyknutý. Moje dievčatá tiež nenosia a tiež nikdy problém s močovými cestami nemali. Ja by som to nechala na každom ako si vyberie, ak sú decká zvyknuté a je im bez toho zima, tak kľudne. Ak je autorkino dieťa v pohode aj bez tielka, tak by som to nechala tak.

slavomira236
2. feb 2024

Nosia obe deti 10 a 7dem..dokonca ai ich pytaju ale len v zime nosiA
D erka maju triedu v takech chladnej casi budovy skoly .ona aj mikinu si niekedy dava lebo vraj je tam zima. A to doma mame max 20 stupnou takze su naucene deti ma chladnejsie.

slavomira236
2. feb 2024

Nosia od decembra do marca

hanaxxx
2. feb 2024

Moj maly je v podobnom veku ako tvoj a nosi body, bud bez rukavov (ako tielko) alebo s kratkymi rukavmi,podla toho ake sa mi podari kupit. A tiez ma aj tensiu mikinu na tom doma, pripadne tricko s dlhym rukavom. Body je uplny zaklad, to ma vzdy okrem leta, ked ma len tricko a kratasy.

evaachesa
2. feb 2024

Syn nosí tielka len cez zimu.

4stanka4
2. feb 2024

Áno nosi od jesene do neskorej jari rovnako ako aj ja. Ma problémy s obličkami tak vždy dbám na to aby bola zakasaná.

beronsche
2. feb 2024

Deti v zime zvycajne nosia.
Aj ked tuto zimu hadam ani nemali, ved ani nebola poriadna zima.
Ja nosim tielka so spagetovymi ramienkami len doma, namiesto podprsenky. Mat to pod beznym oblecenim by mi vadilo, nemam rada byt naoblekana.
Zijeme na severe. 🙂

joannita
2. feb 2024

Ano my nosime vsetci tielka, ja si to ani neviem predstavit bez tielka. Akonahle sa trosku ochladi v oktobri, uz vytahujem tielka 😄
Niektore pisu ze v tom nevidia zmysel, ale teda take tielko dokaze urobit zazraky v zime, treba ho zakasat do gati a clovek nema hole krize a udrzi to telo proste viac v teple.
Tielko forever 🙏😄

0silvia0
2. feb 2024

Z celej rodiny nosim v zime tielka len ja, nemam rada ked mi podfukuje pod pulover na krize. Ostatnym to ocividne nevadi.

dzejny656
2. feb 2024

U nás nikto nenosí tielko, vrátane dieťaťa. My tielka doma ani nemáme.

walentina7
Odpoveď bola odstránená
misinka0611
2. feb 2024

Len do škôlky ak je veľká zima.

majlo1234
2. feb 2024

Bratislava, syn dva a pol roka, nikdy nemal tielko. Tu nosi v zime kratke tricko, sveter a bundu. V chladnejsich oblastiach dlhe tricko sveter a bunda. Minuly rok mal merino spodnu vrstvu, teraz nechce, lebo ho skrabe, cize obycajna bavlna.
Ja som tielko nosila naposledy na zakladnej skole asi. Ale moj muz doteraz nosi v zime natelnik a termo gate😂

tini27
2. feb 2024

Ja som ako dieťa tielka neznášala, ale teda zopár som ich v skrini mala… teraz budem mať 30 a v zime bez tielka idem málokedy 😀. Mne je od prvého pôrodu stále chladno 🙈😀. Deti majú 2 a 4, keď je zima zvyknem aj im dať, zatiaľ im je to jedno…

igiana
2. feb 2024

Cez od novembra do marca/aprila nosi na doma pod tricko s dlhym rukavom. Mikinu doma nenosi ani v skolke. Mame teplo.

katy2015
2. feb 2024

Nie cely rok, iba v zime a v chladnejších mesiacoch, aby nemali holý chrbát. Deti 5 a 9 rokov. U vás tu funkciu ma tricko, tak tielko by som nedávala už. Aj keď sa mi zdá, že doma je veľa tricko plus mikina. To mu musí byt teplo, tielko by stačilo.

katy2015
2. feb 2024

Inak niektoré, keď sa smejete načo tielko, píšete, že deti nosia tricko a mikinu. Takze to tricko plní úlohu tielka. Ja môjmu často davam len tielko a mikinu, keď nie je mínus, lebo by mu bolo moc teplo. Takze je menej oblečený ako ten, kto ma tricko a mikinu. Však každý nech si oblieka ako uzná za vhodne, tiež nechápem tie hejty okolo pančúch a tielok.

karmen118
2. feb 2024

Moje deti nenosia, keď som im to ako menším skúšala dať boli prehriaty a ani ich nechceli, ak im je zima radšej na tričko majú mikinu aj na doma. My dospelí nenosíme vôbec a ja som ako dieťa neznášala tielka, nakoniec to mama so mnou vzdala a asi od 3 triedy ZŠ som ich už nenosila.

jaskolka
2. feb 2024

Nikdy v živote som nenosila tielka, nenávidím ten kus oblečenia,ani neviem prečo, ale keď mi ho len mama ukázala, šmarila som ho do koša a nedonutil ma nikto to obliecť.
Takisto ani moje deti nenosia, ja nevidím v tom význam, príde mi to ako úplne zbytočny kus odevu.

jaskolka
2. feb 2024

@katy2015 ale keď napríklad je v triede teplo, tak keď syn má pod mikinou tričko, tak si môže ju dat dolu. Keby mal len tielko a mikinu, tak to nemôže urobiť

lilyianka
2. feb 2024

My nosíme tielka všetci,ale proste ich mame radi...

poslednepogo
2. feb 2024

Áno. 3,5 ročný aj ja, proste tielko a tričko s dlhým rukávom od jesene do jari 😃

kate_cs
2. feb 2024

Moje deti tento kus odevu ani nemajú v šatníku 😀 menší nastúpil do škôlky v septembri a odvtedy má vymeskaný len jeden týždeň v decembri a aj to len kašeľ. Inak nebol chorý.

madielilly
2. feb 2024

Ja deti nemam.Ale za seba mozem povedat,ze ked som bola mala,mama mi ich nutene obliekala.Aj tricka s dlhym rukavom a pulovre a rolaky,ciapky a sal.Zhnusili sa mi to natolko,ze teraz v dospelosti maximalne iba do roboty nosim dlhy rukav,ktory mam zapraveny v monterkach a na tom firemne tricko s kratkym rukavom.Inak stale len kratky rukav. Rolak,sal a capicu nemam vobec v satniku

lusyyy36
2. feb 2024

Moja 9 ročna nenosí. Ma v skrini 1 a da si ho len vtedy keď ma mikinove saty, aby jej nefukalo na chrbat a zaroven nebolo teplo veľmi. Inak aj keď bola mensia tak moc nenosila, len keď sme sli na dlhšie von a bola fakt zima

evinqua
2. feb 2024

Môj 6 ročný nosi, je teplomilný. Ja nenosím tielka a riadim sa podľa jeho potrieb. Pracujem s malými deťmi/3-8rokov/ a polovica nosi tielka a pancuchy od jesene do jari a druha polovica chodi v krátkych tričkách celoročne. Tak ja by som sa riadila naozaj podľa toho aké máš dieta.

cherrystone
2. feb 2024

dcera nosi len v zime. zato ja... zboznujem tielko. nosim ho celorocne na doma, na von, aj na spanie. v lete potom iba tielko. neexistuje, ze by pod mojim oblecenim nebolo tielko. 😀

elanor
2. feb 2024

Do minule roku nosili, teda cez zimu, do jari, od vtedy ani bohovi. To mali 8r-9r.
Ja uz mam 40+, a na tielka nedam dopustit 😀 bez tielka ani z postele nevyleziem

mariazatkova
3. feb 2024

Cez zimu áno 7 a 3 roky

momoqui
3. feb 2024

Zivot bez tielka si neviem predstavit 🤣 moje deti nosia od jesene do jari. Neviem si predstavit dat im tricko a holy pupok. Od kedy mam deti, nosim aj ja 🙂 a nebyva mi konecne nikdy zima