Obliekli by ste túto súpravu chlapčekovi?
Ahojte baby, mam túto súpravu viď. foto. Doteraz som bola presvedčená, že pre chlapčeka v pohode, ale teraz si už nie som úplne istá...🙈. Strašne sa mi páči tento motív, ale ak je moc dievčenský, tak to asi nebudem siliť 🫤. Ďakujem za názory!

@barbora0308 Preco nemame problem dat dievcatku nieco modre, zelene, ale chlapcovi ruzovy len kvietocek ano? Moja dcera nosi batmana, spidermana, aj modru, zelenu - akukolvek chce. Syna mam problem obliect rovnako ako ty do tohto podla mna uni setu. Je to v nasich hlavach. Vedeli ste, ze pred vyse 100 rokmi bola ruzova farba vyslovene farba malych chlapcov?
@barbora0308 je to super
Ved je to jedno. Keď ženy vyložene nechávajú chlapcom vrkoč, s tým, že rozmýšľaš že či to je naozaj dievča a ešte sa im to ľúbi. Tak oblečenie je fakt jedno
@barbora0308 ved oblecte ak sa vam to paci, na to nepotrebujete vediet nazory inych zien, ci ano? Moja dcera chodila aj v chlapcenskom oblecku a neriesila som co si mysli okolie.
@barbora0308 nie
Za mňa jednoznačne áno, absolútne nechápem tieto predsudky.
Nie
Podľa mňa je to dievčenské oblečenie.
Do poradne mubto nebudeš davT takže na doma kludne
@barbora0308 zeny, ved to je krásne chlapčenské. Ja (farbomil-kolotočár) tuto supravicku by som obliekla jednoznacne chlapcekom. Ja som synom hocikedy obliekla aj ceresnove a jahodove vzory, listicky, vyslovene dievčenské (ak neboli vyslovene ruzove). A to vobec nie som zastanca "gender neutrality", prave naopak.
@barbora0308 ja si myslím, že synovi je to úplne jedno 😃
@barbora0308 je krásna ,ani sa nedivim že sa ti zapáčila.
Kludne, možno by som to pripadne rozdelila a dala bodynko s jednofarebnými leginami a naopak
Raz sa mojmu synovcovi chlapci smiali, ze ma ruzove tricko... uplne ich odpalkoval vetou "farby su pre vsetkych" castokrat maju deti viac rozumu, ako dospeli .. kazdy clovek je slobodny a moze si obliect co len chce, aj svojmu dietatu .. ci uz sa to okoliu paci, alebo nie...
@barbora0308 ďakujem bohu, že žijem v krajine, kde mamičky namiesto vojny a ohrozenia života riešia oblečenie s kvietkami pre milovaného potomka 😉❤🙏🌷
Preboha? Ozaj 6 strán o oblečení?🤣😁
Oblečenie vyzerá ako pyžamo, takže na spanie, či na doma by som dala aj chlapcovi, aj keď mne sa to javi ako oblečenie pre dievča a chlapcovi by som to cielene nekúpila.
Asi na doma v pohode. A nie spolu. Možno dat k tomu nějaký kus oblečenia ktorý je vyloženě chlapčenský
Ja sa vam cudujem vsetkym za tie odpovede kde pisete “nie neobliekla”. Malemu dietatu je jedno co ma na sebe, keby aj ruzove to bolo, na doma je uplne v pohode mu take daco obliect. A ked to uz mam doma tak co teraz to budem obchádzať? Strasne 🤦♀️
@barbora0308 na prvy pohlad je to dievcenske, ale su tam rozne kvetinky, nie ze len ruzove, a je to hnedy podklad nie ruzovy..., takze takemu malemu dietatu to bude suma fuk a kludne aj chlapec moze v tom behat.
Kľudne mu to daj, škoda takej krásy. Vyzerá to uplne v pohode. Možno už sa niekto pýtal...kde si to kúpila prosím ta? ☺️ Ďakujem.
@nadjam ja by som to tipla na Lindex, ale ktovie ci aktualna kolekcia.
@nadjam to bude lindex 🥰 Ale nie aktuálna kolekcia 🥰
@linduska86 ved som napisala, ze aj na dospelych muzoch sa mi paci, ked sa obliekaju muzne 🙂. Je to len otazka subjektivneho vnimania, ci je ta supravicka neutralna. Aj v komentaroch je pre polovicu zien univerzalna a pre polovicu je dievcenska. Netreba sa hned rozohnit nad inym nazorom, ja beriem uplne v pohode, ked niekto napise, ze by chlapcovi obliekol aj ruzoveho Mickey Mousea. A nikdy by ma ani nenapadlo hodnotit oblecenie inych deti. Ja som tu len vyjadrila svoj vkus a sposoby.
@barbora0308 a kvety k chlapcom nepatria? motiv pre zahradnika ako vyšitý, toto musel asi moj muz nosit ked bol dieťa, točí sa len okolo kvetiniek 😂
urcite nie. presne pretoto je celosvetovy konflikt lebo kazdy uz tlaci vsetko unisex. akoze o par rokov tu budeme vyzerat jak v ZOO sorry :(((((
@barbora0308 mne to napríklad príde na prvý pohľad kvôli tej tmavej podkladovej farbe skôr chlapčenské...potom sa zapozeram a že kvetinky, tak možno ani až tak nie...ale zas sa ešte hlbšie zapozeram a to nie sú kvetinky, ale kvetiny v kvetináčoch a nejaké koreňove zeleniny či čo, tak to už vôbec neviem a je to pre mňa proste unisex a na ihrisku by to bolo pre mňa oblečenie, ktoré by ma absolútne nezaujalo (cháp niečím pohorsujucim) a neriešila by som ho nech by ho mal oblečené ktokoľvek. Proste oblečenie.
a keby tie motivy boli napr. zvierata alebo vodne zivocichy, tak by to bolo uz chlapcenske? neviem ale mne je jedno kto to ako vnima. obliekla by som aj chlapcovi aj dievcatku. Napr. velmi vela muzom pristane ruzova, napr. tricko ci kosela v lete a mnohi ju nenosia prave kvoli tymto predsudkom.

@medeaa ale toto nieje vyslovene dievčenské oblečenie ... je to neutrálne oblečenie a že sú tam kvety?! No a čo preboha ....
A chlapi čo nosia v dospelosti tričká so zajačikom alebo mrkvickou Vám nevadí ?!
Zasnem