Vaše skúsenosti s Dr.Max

konik_testuje27.4.2020

Lekárne Dr.Max ponúkajú okrem množstva liekov a zdravotníckych pomôcok aj širokú paletu produktov vlastných značiek, ktoré dokážu uspokojiť väčšinu najčastejších potrieb všetkých členov rodiny – od prevencie zaparenia detských zadočkov, cez posilnenie imunity vitamínmi a minerálmi, až po liečbu bolesti alebo príznakov alergie.

Prečítajte si skúsenosti a recenzie našich používateliek 🙂 Tešte sa na ich názory! Bude to zaujímavý test.

Viac o produktoch Dr.Max tu: https://www.drmax.sk/

🙂 Testujeme po dovolenke DR.MAX 🙂

      #test_drmax              

Tak aj ja s mojou Lili (6r) a Olim (1r) sme boli vybratý na testovanie výrobkov od DR. MAX ...Inak pre nás najnavštev. lekaren! Poznáte to dve deti, s toho staršia navštevovala kolektív v školke a tak vždy doniesla nejakú tu"pliagu" ktorú v momente mal aj mladši a tak sme si to doma posuvali dokoliečka medzi sebou a neboli sme nikde inde len v lekárni v našom pripade v lekarni DR.  MAX 🙂

Musim povedať že ked nam balík dorazil,boli sme na dovolenke pri mori,čož je aj velká škoda pretože tie krémy na opalovanie by sa nam určite hodili 🙂 nevadí hned ako sme došli domov začali sme testovať!

Ako inak pri dvoch šidloch čo máme,ako prvé s balíka sa nam zišli NAPLASTE DR.MAX,malý sa na privítanie hned pri príchode potkol o kufor a buchol o stôl,tak sme prilepili na čielko tuto naplast,v balíku je 2x po 5ks takže ostava aj do buducna,ale kedže náplasť je krásne výrazna a ma zvieracie motývi ,vydramkala si jednu aj staršia ako modný doplnok 🙂 a aby malemu nebolo ľuto že ma booo..Takže naplaste sa zišli v momente od príchodu,ja osobne by som im vytkla skoro jednotnú velkosť,zišli by sa v krabičke aj menšie na male poranenie ...

Ďalším nami skušaním produktom bol detský čajík,kedže sme sa vratili na Slovensko a tu nás čakal 15 stupn.teplotný rozdiel ,potrebovali sme sa zahriať a tak som uvarila nam čajik DR MAX bylinkovo ovocný ,vhodný od 6.mes .takže sme si pochutili vsetci 4ia  ,ma lahodnú hruškovo ovocnu chuť 🙂

Velmi ma potešil aj DEXPANTHENOL BABY,kedže Olik dostal pri mori mierne hnačky,riťka ostala zaparená a začervenaná,miestami trošku popraskaná a tak sa prave tento krém velmi hodil, po pár dňoch natierania už neboli ani stopy po začervenaní,má výborný obal ,velké balenie a ľahko sa rozotiera...Ďalši na rad prišiel VITAMIN D3 JUNIOR, balík obsahuje 30 kapsúl v tvare rybiek ,ktoré pripominaju želé.Takže staršia s nich hned unesená,chcela skúšať rybičku 🙂 a teda na obale píšu vhodne od 3 rokov,ale určite to tak nieje !moja 6 ročná dcera mala problem to prehltnúť a tak som kapsulu musela vziať,otrhnuť rybke chvost,vyliať olej na lyžicu a až tak podať dceré,čo už samozrejme pre nu nebolo také zaujmavé a ostala smutná že s rybkou sa nepopasovala sama :(Na jeseň sa snej stane prváčka a tak určite školu odštartujeme spolu so SIRUPOM BETAGLUKAN S VITAMINOM C na imunitu,kedže sa odporúča uživať minim. 3 mes. skúsime to až na jeseň,teraz sa zatial budeme spoliehať na učinok mora na jej imunitu 🙂


No a v neposlednom rade prišiel rad aj na mna a s balíka DR:MAX som si aj ja našla produkt,ktorý sa momentálne hodil mne .Bol to PSYLLIUM DRINK pre správnu funkciu čriev a trávenie,tento produkt poznám ešte od mojej starkej ,ktorá mala problemy a psyllium jej velmi pomahal na správny "pochod" čriev a vyprázňovanie..Ja som po ňom musela siahnuť tiež kedže po dovolenke s all incl.ochtnavaním rôznorodej stravy ,zmeny prostredia a asi aj letu 🙂 som dlhšie nenavštívila WC.Chuť drinku je super, pomarančová a učel rozhodne splnil a tak v našej lekarničke našiel svoje miesto tiež 🙂

A nakoniec to najlepšie kozmetika od EGUILIBRIA. Tak ako som spomínala vyššie po navrate domov nás čakal velký stupn.rozdiel nebolo nam dopriate tolko slniečka a tým aj skušanie tejto kozmetiky ,ale osobne som si skusila aspon krém na opalenú pokožku je to mlieko po opalovaní s pantenolom a vitaminom E, som si potrebovala trosku upokojiť pokožku so silneho slniečka po dovči 🙂 Mliečko ma príjemne schladilo a pokožku jednoznačne upokojilo,pre mna ale jedina nevýhoda bola že mliečko sa doslova s tuby leje a tak som ho mala zrazu plné ruky 🙂 ale na pokožke sa pekne vstrebe ,nelepí sa a nezanechava ani flaky 

Jednoznačne u mňa vedú "opalovacie" v spreji a taký tu mám od vás je to 30tka faktor ,krásne vonia ,tak sa teším  opäť na riadne slnečne lúče aj na Slovensku a možnosť vyskúšať ho každý deň..


Toľko od nás, Ďakujeme s pozdravom gerci90,ocino,Lili a OLI

Testujeme Dr.Max

Betaglukan s vitaminom C, obsahuje betaglukany z hlivy ustricovej a dopomaha k spravnemu fungovaniu imunitneho systemu. Je vhodny pre deti od 3r a davkovanie je vyznacene na krabicke. Malemu velmi chuti a ochutnala som aj ja, mne velmi pripomina zele, ktore je dnu v cukrikoch a myslim ze chutovonsu ako cukriky min2smile. Maju fajnovu pomarancovu chut a konecen som nemusela nahanat syna so sirupom.

Tak Vitaminu D3 Junior som sa obavala, ci vobec presvedcim maleho nech ochutna. Na moje prekvapenie nemal s tym problem a dal to, ale neskusala som mu davat celu, najprv som "rybke" odkusla chcost a tak si to on sam vytlacil do pusky. Vitamin D je dolezity pre spravny rast kosti, ktory vieme ziskat zo slnka, no mesiacoch oktober-april je slniecka malo a tento vitamin je skvely doplnok pocas tohto obdobia.



ProbioMaxik sme uz skusili skor pri antibiotikach. Je to mala ruzova tabletka podobna hroznovemu cukru, ma ovocnu chut a memala som problem dostat to donstarsieho synatora, kedze si myslel ze su to cukriky, u nas bol problem ten,ze ich chcel viac a musela som ich odlozit.



Dexpanthenol baby je krem na zapareniny,zvlhcuje suchu a popraskanu pokozku. Mam doma maleho plienkaca, no nam na zapareniny nepomohol, nepomohol ani, ked sa maly vyhadzal a mal potnicky. No na suchu pokozku je fajn, ja som psoriaticka a ked mam suchsiu pokozku tak je lepsie led je mastnejsia aby nepraskla a tam bol pre mna fajn. Dobre sa rozotiera a nezanechava biely film. Najviac nas potesila krabicka, to bola zabavka pocas prebalovania.


#test_drmax


Skúsenosti s Dr.MAx #test_drmax

Aj moja rodinka dostala možnosť testovať balíček od Dr.Max, 😀 hurrrááá  😀

Hneď ako pán kuriér doniesol náš balíček deti sa vrhli do testovania  Najprv sme všetko preskúmali, starší syn - Márk - hneď chcel vedieť čo tam je, na čo to je, komu to je...  Tak som všetko vysvetľovala a hneď sme začali testovať. 

Veľmi sme sa tešili na krémik Dexpanthenol baby - a možem povedať, je to super! Malý mal aj trošku hnačky ale vďaka krému žiadne zapareniny! Ďakujem Dr.Max! A ten krém je ozaj zázrak, a nielen na plienkovú oblasť! Malý mal už niekolko mesiacov také suché miesto za uškom, už som to natierala všeličím, ale nič nepomohol... A teraz párkrát som dexpanthenolom natrela a voilá, zázrak  Tak tento krémik budem určite kupovať  U mňa 10/10 bodov! 

Ďalej sme dostali doplnky stravy pre detičky - vlastne pre staršieho, lebo on má 3+ r. 

Takže bol tam Probiotikum - malému veľmi chutil (a musím priznať, okoštovala som to aj ja - veď testujeme, nie?  ) No takže probiotikum má príjemnú vôňu aj chuť, malý to kludne zjedol, ako cukrík  Také šťastie sme nemali s vitamínom D3... Márkovi sa páčil síce, že sú tam rybičky, no on to chcel žúvať - a v tom bol problém, lebo v tom je olej. No ale nevadí, nabudúce som mu dala len ten olej z toho... Vyplul ... A na 3.krát som teda urobila inak... Keďže mu ten sirup Beta glukán chutiľ, tak som do toho dal aj olej z D3 a hurrá, zjedol to bez problémov! Takže u nás to funguje teraz 2v1 😀  A ak sme už pri tom Beta glukáne - je tiež chutný (áno, okoštovala som aj to  ). Takže u nás tieto vitamíny sú na dennom poriadku, malý vždy sám pýta, aby som mu vitamíny dala 🙂  O tom, či sú aj účinné - tak to neviem posúdiť po 2 t., ale detičky sú teraz zdravé, a to je to najdôležitejšie pre mňa.

Testovali sme aj mlieko na opaľovanie a po opalovaní, a možem povedať, že veľká spokojnosť - majú príjemnú vôňu, a čo je najdôležitejšie - sú účinné. Boli sme s detmi vonku dosť a spálené nie sú! Síce ten krém sa trošku ťažšie rozotiera, ale dá sa to  Veď posúďte sami, prikladám foto 

Psyllium drink - musím sa priznať, pila som len dvakrát... A to preto, lebo má takú čudnú konzistenciu... Akoby tam bola želatína, či neviem ako to opísať. Vôňa aj chuť je celkom OK, len tá konzistencia... Nevedela som to do seba dostať. Možno niekomu to vôbec nevadí, ja to nedokážem vypiť (ale ja som tak napr. aj s aloe vera drinkom a veľa ľudí to pije, takže asi chyba je vo mne).

Ďakujem aj za super čajík, má príjemnú ovocnú vôňu aj mne, aj detom chutilo (pridali sme trošku medu). Veľmi bodlo u nás antibakteriálny gél (veď pri 2 deťoch, asi viete o čom je reč). Ľahko sa použije, zmestí sa aj do najmenšej kabelky, jednoducho super vynález.

Náplaste sme zatiaľ netestovali - jednak, lebo sme našťastie žiaden úraz nemali (klop klop) a aj preto, lebo malý nechce žiaden náplasť - aj keď tieto sú ozaj krásne, veselé, takže vačšina detičiek to určite obľubi.

Na záver: ešte raz ďakujeme Dr.Max a Modrý koník za možnosť vyskúšať tieto produkty  🙂  #test_drmax

TESTOVANIE dr. Max vyrobkov

#test_drmax


Ako prve sme otestovali opalovaci krem a krem po opalovani na nasom sukromnom kupalisku.


1. Krem na opalovanie 50 faktor EQUILIBRIA


Vyborne sa roztiera, uplne lahucko, jemna alebo skoro ziadna vona. Pri natierani deti som mala chladivy pocit na rukach. Super sa vstrebava. Nie je mastny. 

Takze s tymto kremom som velmi spokojna. A je vodeodolny, co je supeeer! 


2. Krem po opalovani EQUILIBRIA


Jemne vonavy krem, riedkej konzistencie. Treba davat pozor, aby sa mlieko z tuby nevylialo. Inak sa velmi dobre natiera. Nie je mastny. Toto mlieko mi uplne vyhovuje. Vona mi pripomina troska mentol, pepermint. Netrba dlho roztierat, mlieko vsiakne do pokozky a zanechava ju jemnu, bez mastnoty. 



3. Psyllium drink


Farba napoja ako na obrazku, napoj vyzera lakavo, no vypila som to so zatatymi zubami, nakolko v rodine nie sme zvyknuti pit osladene vody, dzusy. Chut je pomarancova. Napoj je pre mna strasne sladky. Ked sa prasok rozrobi s vodou - 1 sacok sa zaleje 150ml vody, vznikne husty pomarancovy napoj. Cim dlhsie napoj nechame stat, hustne a dosiahne konzistenciu ako detske sirupy az nakoniec je z neho zelatina.

Kedze na obale pisu, ze pomaha crevam a spravnej funkcii traviaceho traktu, chcela by som v piti pokracovat, a tak som sa rozhodla si ho vylepsit - hodila som si tam citron, ladove kocky s ovocim a pridala troska viac vody. (200-220ml) 

Vznikol tak osviezujuci napoj na ktory sa kazde doobedu tesim a vyborne ma osviezi, dokonca mi zahnal chut na sladke.


4. Ovocno-bylinny caj


Vonku bolo prijemnych 21 stupnov a tak som nevahala otestovat dalsi vyrobok od dr. Max - ovocno-bylinny detsky caj. 


Krasna farba, krasny obal. Caj prijemne vonia po broskyniach. Tento caj sme testovali cela rodina a chutil kazdemu. V rodine sme zvykni pit akekolvek caje bez cukru, a ani v tomto pripade tomu nebolo inak. Caj sme testovali cela rodina, kedze je urceny od ukonceneho 6. Mesiaca.

V krabicke sa nachadza 20 cajovych sackov.


5. ProbioMaxik


Vitaminy maju prijemnu vonu, hroznovu prichut. Myslim, ze ziadne z deti asi nebude mat problem zjest takuto tabletku. U nas nebol ziaden problem a keby som ich neskryla zjedia vsetko. 


6. Antibakterialny gel


Toto bude asi nas oblubeny vyrobok. Nikdy som takyto gel nekupila a nepouzivala, ale teraz, odkedy mame velku terasu a sme tristrte dna vonku sa nam takyto gel zijde. 


Deti sa na testovanie tohto gelu tesili. Pred desiatou som im dala na ruku malu gulicku. Krasne si to rozotreli na ruky, nikomu som pomahat nemusela. Takze je vhodny aj pre mensie deti (2 -3 rocne). Gel ma prijemnu vonu, zanechava hladku pokozku ruk, nemali sme lepivy pocit. 


7. Krem na zapareniny


Pozitivom je dost velka tuba. Krem je bez vone, lahucko sa roztiera na pokozku. Po natreti je priehladny.


Tento krem mojmu synovi na zacervenanu plienkovu oblast nepomohol. Natrela som mu zacervenane miesta vecer pred spanim a rano som mala pocit, ze nenastalo zlepsenie.

Takze tu ostanem verna overenemu kremu, ktory pouzivame. 


8. Naplaste pre deti 


Top produkt. 

V krabicke sa nachadza 10 naplasti- 5 vascich a 5 mensich.

Na naplastiach su krasne obrazky zvieratiek. Naplaste som otestovala na mladsom Filipkovi (2 roky). Poranil si prst a v zachvate placu som vybrala naplaste a dala mu moznost vybrat si zvieratko. O par sekund bolo po placi a naplast nebolo potrebne dat ani na poraneny prst. Prosil si naplast nalepit na ruku ako tetovacku 😀

Takze u nas naplaste maju dekoracny charakter. 


9. Vitamin D3 Junior


Tieto vitaminy mi pridu skor vhodnejsie pre starsie deti, aj ked na krabicke je napisane, ze su pre deti od troch rokov. Moj syn (3 roky) nechcel tu rybicku vobec, a to som vyskusala oba sposoby ako sa mozu tieto vitaminy konzumovat - bud prehltnut celu rybicku, alebo odhryznut chvost a vyliat detom do ust... 

Starsie deti (4 a 6 rocne) s tym problem nemali, tym sa rybicky pacili. 


10. Detsky sirup Beta glukán


Velmi pekne balenie, co ocenia deti. V baleni sa nachdza 250ml flasticka, malicka odmerka a pribalovy letak. Moje deti maju radsej striekacky, ale aj z tejto odmerky to bola hracka. 

Sirup - betaglukan je urceny pre deti od 3 rokov, takze u nas testoval iba najstarsi Oliver. Po otvoreni treba sirup drzat v chladnicke. Na krabicke je velmi prehladne rozpisane kolko ml sirupu ma dieta uzit. Sirup sa uziva podla vahy dietatka. 

Ma prijemnu pomarancovu prichut, preto tento sirup nema problem dieta vypit. 


11. Opalovaci krem - 30. S rozprasovacom EQUILIBRIA


Vyborne sa roztiera, velkym pozitivom je pumpicka. Telovy sprej sa nastrieka a rozotiera. Krasne vsiaka do pokozky. Ma jemnu prijemnu vonu. Po natierani su ruky mastne. Mne toto troska vadi. Inak sme si ho oblubili cela rodina. a natriet sa zvladnu aj deti same. 



12. Mlieko na opalovanie - 15 faktor, EQUILIBRIA


Toto mlieko je ako stvorene pre mna. Akuratny ochranny faktor, pekny flakon, velka tuba. Takze tento som si ptivlastnila ja a v kombinacii s mliekom po opalovani som velmi spokojna. Ked nam dojdu opalovacie kremy a kremy po opalovani, tak ostaneme verni prave znacke euqalibria! Vsetci sme s nimi spokojni. Prijemna jemnulinla vona opalovacieho mlieka, dobre vsiaka do pokozky a nezanechava ju mastnu. 


13. Mlieko na opalovanie BABY - 50 faktor EQUILIBRIA


Mlieko som otestovala na nasom najmladsom clenovi - Patrikovi (1. Rok). Tak ako vsetky tieto mlieka, aj tento ma jemnu vonu, dobre sa rozotiera a dobre vsiaka do pokozky. Pokozku zanechava jemnu, vobec nie mastnu. Pekne prakticke balenie vhodne na cestovanie. 



Dakujem lekarnam dr. Max, ze sme sa mohli zucastnit tohto testovania nakolko tuto lekaren mame dost od ruky a ani som netusila, ze take vyrobky tam dostat kupit a prave so znackou dr. Max. Takze opat som si rozsirila obzory a verni tymto vyrobkom urcite zostaneme. 

Ako sme testovali dr.Max

Keď prišla výzva zapojiť sa do testovania s Dr.Max, pomyslela som si, to je presne ako šité pre nás. Úprimne, ani vo sne sa mi nesnívalo, že by nás aj vybrali. O to väčšia bola potom radosť m)a a aj mojich drobcov.


Keď k nám balík dorazil, bol parádne zabalený. Postupne som vyberala odtiaľ produkty a zoznamovala sa s nimi. Niektoré však už boli aj predtým súčasťou našej lekárničky.

Ako prvé sme testovali Dexpanthenol Baby. Ako som už vo výzve spomínala – látkujeme. Bola som milo prekvapená, Dexpanthenol Baby má jemnú konzistenciu, ľahko sa rozotiera, nieje extrémne mastný (ako napr. rybacia masť) a jemne vonia. Dcérkinej prdke tiež vyhovoval. Pri látkových plienkach si musím dávať extra pozor, či a aký krém na riťku použijem, pretože príliš mastné krémy zanesú stay dry vrstvu a savé jadro, prípadne štvorcovú plienku a tie už nie sú také savé, znižuje sa ich kvalita. O to sa teda pri Dexpanthenol Baby od Dr.Max nemusíte báť. Obstál na 1*. My osobne zapareniny nepoznáme, ale ako prevencia môže byť.


Jediná informácia, čo mi na ňom chýbala, je v prípade kojacich maminiek (a že som ešte pred 2tyždňami kojila), či treba krém pred kojením umývať, či nie.

Ďalšou fajin vychytávkou je Ovocno – bylinný detský čajík Dr.Max. Vhodný od 6m. Voňavý a chuťovo jemný čajík. Chutí výborne teplý aj chladený (v týchto horúčavách, čo boli to padlo vhod). Čaje v zásade doma nesladím. Sme na to zvyknutí. Balenie obsahuje 20ks nálevových sáčkov. Každý je zvlášť zabalený, čo oceňujem - dobre sa nosí v kabelke pre prípad, že nám dojde u babky čajík.


Zloženie: ibištek krvavý (kvet), ruža šípková (plod), hruška (plod), rumanček pravý (kvet), jablko (plod), jahodový list, medovka lekárska (vňať), aróma hruška, aróma broskyňa.


Osobne by som tie arómy v detskom čaji vynechala. Vôbec ich tam netreba pre tak malé deti 😉

Beta glukán s vitamínom C sa stal kamošom môjmu synovi. Každé ráno pýta už vitamínový sirup. Ešte do polky júla chodil syn do škôlky. A viete ako to už so škôlkami býva, či je zima, či je leto, skoro vždy si odtiaľ donesieme nejakú lahôdku. Tentoraz sme obišli bez a verím, že to bolo aj vďaka Beta glukánu a Antibakteriálnemu gélu, ktorým sme ruky vždy ešte po ceste zo škôlky vyčistili. Inak máme zvykom prísť domov, umyť ruky mydlom a nos vystriekať Morskou vodou Dr.Max – takto sme sa naposledy vyhli sopľom na viac ako 2mesiace.


Beta glukán s vitamínom C má príjemnú pomarančovú príchuť. Pre nás by bolo ale ešte vhodnejšie, keby bola ku nemu striekačka pre ľahšie dávkovanie.


ProbioMaxík Dr.Max sme testovali už skôr, počas choroby a popri ATB. Je jahôdkový a syn mu hovorí cukríky, len mama musí dávať pozor na dávkovanie. Teraz ich bral skôr preventívne, ale u nás už skôr obstáli a môžem ich Vám všetkým len odporučiť.

Ja som testovala Psyllium Drink Dr.Max. Nech som ho zamiešala do vody alebo najskôr vysypala do pohára a potom primiešala vodu, stále som v ňom mala hrčky. Nebola to extrémna vada, ale radšej by som bola, keby sa dalo rozmiešať pekne. Keď som naň zabudla – teda zamiešané, nachystané na stole – čo je pri dvoch drobcoch bežné, našla som si „huspeninku“. Dalo sa to vypiť, ale už teda riadna sranda. Popravde, čo to vlastne psyllium je, som si musela vygoogliť. Tak tramtadadá...


Psyllium pomáha čistiť črevá, viaže na seba odpadové látky a tým pomáha organizmu lepšie fungovať, čo sa pozitívne prejaví aj pri chudnutí. Ďalej mierne zlepšuje trávenie a má pozitívny vplyv na metabolizmus. A to sa pri chudnutí hodí.


Dospelý človek by mal denne zjesť až 30 gramov vlákniny. To sa ale pravidelne darí málokomu. Takéto množstvo vlákniny je nesmierne dôležité aj pre správne chudnutie. Takže ďalšie malé plus pre psyllium.


Vláknina ako taká, čiže aj psyllium má významný sýtiaci efekt. A navyše znižuje glykemický index jedla. Čiže na dlhšiu dobu budete sýty a navyše vďaka vláknine  – psylliu sa znížia chúťky na maškrty. A to pri chudnutí ocení asi každý.
Áno Psyllium Drink Dr.Max ma naozaj zasýtil, ale či som schudla, posúdi


ť neviem. Váhu som si udržala.

Náplaste KIDS Dr.Max sme našťastie reálne testovať nemuseli, tak aspoň sme s deťmi popozerali obrázky, ktoré syn schválil ako parádne a odložili sme si ich pre prípad núdze. V balení sú 2rozmery, čo je fajin, ešte aj každý zvlášť zabalený – môžem ich nosiť po kuse v kabelke.

Rad Equilibria sme testovali všetci. Začali sme testovaním Mlieka na opaľovanie SPF50. Mliečko sa mi ľúbilo, síce sa ťažšie rozotieralo, ale ok. No keď sme začali natierať tvár, objavili sa žmolky. Úprimne, jedovalo ma to. Pri natieraní dvoch všade utekajúcich detí to bolo o nervy. Ani som nenapísala ešte recenziu a už mi prišlo prekvapko od Dr.Max. ďakujem Vám moc, že sa takto o nás staráte. Olej na opaľovanie je pre mňa ako stvorený. Drobcov naďalej natieram Mliekom na opaľovanie SPF50. S Mliekom po opaľovaní už problémy neboli žiadne. A je super. Ľahká konzistencia a jemná vôňa. Každý večer, ak stihneme, sa ponatierame.


Toto bol môj testovací TOP. Pred letom som rozmýšľala, akú kozmetiku na opaľovanie mám zvoliť. Už v tom mám jasno. Bez opaľovacieho krému sa na dvor hrávať nejdeme. Avšak syn chodil aj do škôlky a tam ich teda vôbec nenatreli, keď šli von a krk má zozadu riadne opálený. Dcérku som si už doma ustriehla. Vraj vám stačí sa raz spáliť a na vašej pokožke sa to môže prejaviť aj o 10rokov ako karcinóm, nie je to sranda a lepšia je prevencia ako potom plakať, a verte, že viem, o čom píšem.


Equilibria má teraz dokonca super akciu v lekárňach Dr.Max, tak neváhajte.


Lucia

#test_drmax

Naše testovanie Dr.Max

#test_drmax


V jeden deň , keď som sa prihlásila na MK som si precitala príspevok,že hľadajú ľudí na testovanie výrobkov Dr. Max. Povedala som si,že to skúsim, možno sa aj na mňa konečne usmeje šťastie. 

Šťastie sa aj usmialo a prišla sprava,že firma Dr. Max si mňa a moju rodinu vybrala na testovanie výrobkov:


1. Náplaste Kids 2. Sirup Beta Glukán 3.Probio Maxík 4.Vitamín D3 Junior

5.Dexpanthenol baby 6. Antibakteriálny gél na ruky 7.Ovocno-bylinný detský čaj

8. Psyllium drink 9.Equlibria SPF50 baby krém na opaľovanie 10.Equilibria After Sun krém po opaľovaní



1. Náplaste KIDS

- u Timika mali veľký úspech. Obrázky sú na nich krásne a drobec ich chcel lepiť aj tam kde ho nič nebolelo. Mamina ich musela schovať inač by už neboli. Su veľmi dobre a hlavne vode-odolne čo sa teraz v lete dosť hodilo.



2. Sirup Beta Glukán

- synovi veľmi chutil pýtal si ho aj sam každý deň. Funkčnosť ťažko posudit ,kedže podla môjho názoru sa musí uzivat dlhšie ako len tyzden tak uvidíme ako to bude. Vonia však prijemne a chuťovo je tiež super .Chutnala ho aj mamina :D 



3. Probio Maxík

- chuťovo veľmi dobre. Timi ich vycmulal bez problémov tak musia byt aj sladké. Maju peknú ruzovu farbu. 



4. Vitamín D3 Junior Rybičky

- rybičky mali u nás najvačsi úspech. Drobec si ich pýtal sam každé rano. Kričal že si prosí rybku. Museli sme ju síce zapijat vodou,ale jemu to vôbec nevadilo. Ma pekný vzhľad pre deti v tvare rybky.



5. Dexpanthenol Baby

- mojej ročnej dcérke som natierala kremík pri každom prebaleni. Žiadne zapareniny sa neobjavili čo je super.Teraz v lete keď sa človek viac potí aj zapareniny sa rýchlejšie objavia. Môžem povedať ,že dobre účinkoval aj mne. často sa mi robia zapareniny pod prsiami hlavne v lete keď sa viac potím. Natierala som si zaparene miesto a rýchlejšie to prešlo ako inokedy



6. Antibakteriálny gél na ruky

- po nanesení gélu sú ruky veľmi jemne čo je super. Mne moc nevonia ,ale to nevadí na kvalite to aj tak neubralo. Nosili sme ho stále vonku či už na ihrisko alebo len tak do mesta



7. Ovocno-bylinný čaj

- Dcérke moc nechutil,ale možno pretože nieje naucena piť cajiky. Starsi syn ho však pil bez problemov. Dochutili sme citrónom a medom a bol super.



8. Psyllium drink

- pomarančový nápoj na dobré trávenie, chuťovo celkom ok / chuť mi pripomínala sumive tablety,alebo vodu so šumienkou neviem prečo  / Dal sa piť len na môj vkus bol moc hustý.... 



9. Equilibria 50+ baby krém na opaľovanie

- vyskusane len raz,ale hneď sme mali problém ani mne ani mojim deťom sa nerozotieral dobre zanechával akoby biele zmolky na pokožke. Potom však prišiel kuriér a priniesol iné krémy aj s listom kde bolo vysvetlený tento nás problem. Takže je to odpustené  



10. Equilibrie after sun, krém po opaľovaní

- vyskúšala som ho na mojom manželovi keď došiel spaleny od slnka. Nanasal sa veľmi dobre aj môžem povedať že manžel mi v noci neplakal. že ho všetko pečie 



Ďakujem veľmi pekne za prečítanie mojej recenzie a aj zato ,že sme boli vybratý na testovanie... Určite výrobky budeme kupovať naďalej hlavne tie ktoré pre nás boli naj 

Naše testovanie s Dr.Max

    Konečne sa aj na nás usmialo šťastie a prišla správa od @konik_testuje , že nás vybrali na #test_drmax 🙂

    S netrpezlivosťou sme čakali na balík a dočkali sme sa!

    Začalo veľké testovanie produktov.

  • Dr.Max Antibakteriálny gél na ruky
  • Dr.Max Detský ovocno-bylinný čaj
  • Dr.Max Dexpanthenol Baby
  • Dr.Max náplasť KIDS
  • Dr.Max ProbioMaxík
  • Dr.Max Vitamin D3 Junior
  • Dr.Max Betaglukán s vitamínom C
  • Dr.Max Psyllium drink
  • Equilibria Baby SPF 50 Sun Lotion
  • Equilibria After Sun Lotion
  • Equilibria SPF 30 olej na opaľovanie
  • Equilibria SPF 15 mlieko na opaľovanie
  • Equilibria Baby SPF 50+ krém na opaľovanie

Ako prvý testoval najmladší člen rodiny Jakubko. Testovali sme Dr.Max Dexpanthenol Baby u nás "krémik na ritku."

Krém má príjemné balenie, ľahko sa otvára (netreba odkrúcať vrchnáčik ako pri niektorých iných). Ľahučko sa nanášal a rýchlo sa vstrebal. Mal príjemnú, jemnú vôňu.

Krém je tiež vhodný na popráskanú a suchú pokožku a tak som vyskúčala aj na moje suché lakte, a boli krásne jemné.


Ani naša prvorodená Emka dlho nevydržala a začala tiež testovať. Ako prvý si vybrala Dr.Max Betaglukán s vitamínom C. Kedže v minulosti bývala častejšie chorá, podobné sirupy pila a asi preto jej bol najbližsí srdiečku. Pila ho ránno na lačno a chutil jej 🙂 Ak bude treba, opäť po nástupe do škôlky alebo v sychravých dňoch, určite si ho zaobstaráme zas.


Do ďalšieho testu sme sa pustili s čajíkom Dr.Max Detský ovocno-bylinný čaj. Je od 6.mesiacov a tak sme ho vyskúšali všetci. Jakubko mal len 7mesiacov a doposiaľ pil len čistú vodu alebo bylinný čajík na prdíky (feniklový). Emka bola zvyknutá na rôzne čaje. Takže som bola zvedavá na reakciu hlavne u Jakubka. Ako vždy pri niečom novom urobil grimasu ale potom už pil až kým celý obsah fľaše nevypil. Teda chutil.  Aj mne chutil, aj voňal hlavne po hruškách. Čo pri čaji oceňujem, že nebol moc sladký i keď bol ovocný. Väčšina ovocných čajov je sladká sama o sebe. Takže schvaľujem.


Ďalej som testovala drink Dr.Max Psyllium Drink. Poprvej šálke som nebola nadšená, ale keď som si prečítala návod podrobnejšie hneď som prišla na chybu. Nápoj som si namiešala ešte pred raňajkami a vypila (skor zjedla) som ho až po. Zhustol, pila som želatínu. Tak som ďalšie dni namiešala nápoj až po raňajkách a ihneď vypila. Bol hustejší ale pitný. Konečne to malo šťavu a rovno pomarančovú.  Vraj pomáha k správnej funkcii tráviaceho traktu, ja s týmto nemám problém tak neviem či odporučiť ale ako lahodný nápoj odporúčam.


Keď na Orave konečne svietilo slniečko, začali sme testovať opaľovacie prípravky. EQUILIBRIA BABY SPF 50 Sun Lotion mlieko na opaľovanie pre detičky už od narodenia ma trocha sklamalo. Pri nanášaní krému prvý moment ok ale akosi sa nechcel vstrebať a ostávali na koži také minižmolky. Na ďalší slneční deň prišiel opäť kuriér a priniesol balík. Prekvapko s ďalšími prípravkami a vyjadrením, že zaznamenali niekoľko podnetov od zákazníkov na možné zlé roztieranie alebo drobne žmolky. My sme ešte nestihli dať recenziu a už aj bolo po probléme.Jakubkovi som hneď vyskúšala krém Equilibria Baby SPF 50+ krém na opaľovanie a bol výborný. (Rozdiel je zachytení aj na koláži, vrchná fotka je s krémom, ktorý sa ťažie a spodná fotka je s krémom z druhého balíčka). Na prvý dotyk jemnejší a vstrebával sa jedna radosť. Emka s mojou asistenciou zvládla roztieranie na sebe skoro sama. Ale obidva krásne voňali. 

Ja som odskúšala ostatné, kedže deťom dávam zatiaľ len faktory 50. Equilibria SPF 15 mlieko na opaľovanie som len vyskúšala raz a nemala som s ním problém. No ja skôr uprednostňujem oleje. Equilibria SPF 30 olej na opaľovanie sa roztieral ľahučko ale viac ma potešila nádherná vôňa, ktorá trvala dlho. Tento budem určite používať najčastejšie. 

Po pobyte na slniečku nebol nikto spálení, takže opaľovacie prípravky tejto značky schvaľujem. A po sprche padol výborne vhod jemný Equilibria After Sun Lotion.

Malé, spoľahlivé a spratné do každej kabelky. Čo je to? Nič iné ako Dr.Max Antibakteriálny gél na ruky. Často sa mi potia ruky a takúto pomôcku rada uvítam. Po nanesení príjemne zavonia, ľahko sa rozotrie a rýchlo sa vstrebe bez lepenia rúk. Aj Emke sa páči a má na to špeciálny názov. "Šampón na ruky, čo sa premení na vodu".

Túto milú pomôcku odporúčam všetkými desiatimi každej žienke, mamičke, manželke, babke,....

Ďalší výživový doplnok s hroznovou príchuťou pre Emku Dr.Max ProbioMaxík. Chutili jej, až veľmi. Brala to skôr ako cukríky nie ako tablety, čo mňa teší. Teda výrobok je 2v1, cukríčky s vitamíny.


A už som myslela, že Dr.Max náplasť KIDS ani nevyužijeme a je to tu. Chvalabohu počas testovania len raz. Ale nikdy nesmú chýbať. Páči sa mi, že sú jednotlivo balené, teda môžem zbaliť do každej tašky po jednej a neušpinia sa. Emke sa viac páčia obrázky ako praktickosť. Aj plač ju prešiel, keď som jej povedala nech si vyberie aké chce zvieratko.


Ako posledné prišli na rad kapsule Dr.Max Vitamin D3 Junior. Rybičky sa Emke zapáčili na prvý pohľad, no s jedením to už nebolo také ružové. Samozrejme chcela rybku spapať celú no vrátila mi obal z nej ze jej to nechutí. Na druhýkrát sme to už zjedli z lyžičky a vraj už chutilo. A tak verím, že rybičky jej budú nápomocné pri imunite, ktorú kedysi mala dosť oslabenú.


To je z nášho testovania asi všetko. Na prípadné otázky rada odpoviem. A veľmi pekne ďakujeme @konik_testuje za šancu pri #test_drmax.

🙂 ďakujeme za pozornosť pri čítaní 🙂 pekný deň

Testujeme výrobky Dr.Max

    Ahojte,

cca.pred 3 týždňami som dostala IP v znení, že ma tím MK a Dr.Max vybrali na testovanie produktov. Potešila som sa a po doručení balíčka kuriérom sme s rodinou išli na to... 🙂

A teraz pekne po poriadku... 


Slnečná kozmetika Equilibria

Pôvodne sa mali testovať dva krémiky, a to Equilibria Baby 50 SPF a Equilibria After Sun. Ten Baby krém s vysokým ochranným faktorom sme hneď zobrali na kúpalisko, ale čo sa týka detí, ma sklamal ( neskôr som sa dozvedela dôvod 🙂 Na deťoch sa veľmi zle rozotieral a robil akoby šupiny. Vyskúšala som aj na sebe a na mne sa rozotieral veľmi dobre. Čo sa týka ochrany,je úžasný, naozaj vodeodolný a deti sa napriek horúčave pri vode vôbec nespálili. O dva týždne mi prišiel balíček od Dr.Max s vysvetlením,že niektorý ľuďom robí problém práve tento krém a že dôvodom horšej roztierateľnosti je práve ten vysoký ochranný faktor. Dostala som ešte 3 výrobky na vyskúšanie , a to Equilibria 15 SPF , Equilibria Baby 50 SPF 50 ml a Equilibria 30 SPF olej na opaľovanie pre citlivú pokožku. Krémiky boli v pohodičke, potešil ma tzv. "kabelkové" balenie pre detičky. Olej som otestovala ja a je úplne úžasný. Mám suchšiu pokožku,krásne ju oživil na kúpalisku a nezanecháva mastný film,čo je pre mňa veľmi dôležitý. After sun otestoval môj muž, ktorý sa spálil. Jeho hodnotenie znie : 1 s hviezdičkou. Vďaka pantenolu sa mu pokožka ukľudnila,nepálila a nezačala sa šúpať o deň-dva.


Klady :

  • príjemná vôňa
  • vyskoký ochranný faktor ( aj UVA aj UVB)
  • výhodné rodinné (200ml) ale dostupné i "kabelkové" (50ml) balenie
  • vodeodolnosť prípravkov

Nedostatky :

  • horšia roztierateľnosť pri SPF 50


Sirup Betaglukán pre deti s vitamínom C

Tento sirupček testovala 6 ročná Natálka,ale kúštik sme museli dať ochutnať i  skoro 2 ročnému Tomáškovi. No dali sme mu len "na jazyk" ,nakoľko nie je určený pre deti do 3 rokov.Malej chutil sirupček veľmi, má príjemnú ,ovocnú chuť a keďže malá nastupuje od septembra do škôlky, určite ho budeme používať aj ďalej na posilnenie jej imunity. Takže sirupček už má stále misto v našej chladničke 🙂



Psyllium Drink

Ďalším prípravkom an testovanie bol Psyllium Drink. Na ten nápoj som sa tešila ja, nakoľko môj hektický život mi často nedovolí ani raňajky ☹ Psyllium prispieva k správnej funkcii tráviaceho traktu a čriev. Má sa to užívať po jedle,takže som bola nútená raňajkovať 🙂 - za to som vďačná,ale priznám sa, trocha som si upravila dávkovanie. Pri 150 ml. vody bol nápoj na môj vkus príliš hustý,až želatínový a mala somosobný problém to vypiť... uvítala by som niečo viac vodnatejšie 🙂 Ale zas čo mne nevyhovuje,iným môže, takže toto beriem len ako nedostatok pre mňa. Čo sa týka výsledkov, som nadmieru spokojná 🙂

 

Klady :

  • príjemná pomarančová príchuť
  • naozajstné výsledky ( trávenie v poriadku)

Nedostatky (pre mňa 🙂 :

  • nevyhovujúca hustota nápoja


Vitamin D3 Junior

Tohto doplnku stravy pre deti som sa na prvý pohľad bála,až kým som si neprečítala návod. Videla som totiž tabletky , síce vo forme rybičiek, ale predsa tabletky. Natálka ešte nemala skúsenosť s prehltávaním tabletiek. Potom som si všimla,že tabletky sa dajú vytlačiť na lyžičku a tak si ich užiť - tzv. twist-off kapsule. No výsledok u nás bol taký,že malá bez najmenšieho problému kapsule prehltla a tešila sa,že už je naozaj "veľká", lebo si užíva tabletky,ako my. Čo sa týka chutí, je vraj bez chuti. Zobrali sme si ich zopár,ale nakoľko teraz sa zdržiava veĺmi často na priamom slniečku,tak sme ich odložili na mesiace ,kedy sa vyskytuje menej slniečka - na október-apríl. Určite si ich budeme užívať , ďakujem za skvelý nápad 🙂



ProbioMaxík

Tieto tabletky obsahujú mikrobiálne kultúry garantovaného pôvodu.Tento doplnok stravy žal u mojej Natálky naozajstný úspech.....Bodaj by nie,keď chutia ako cukríky,treba ich cmúľať, no len jej slovami.... "škoda,že viac si z nich nemôžem dať". Myslím,že tu netreba už nič dodať .... 🙂



Ovocno - bylinný detský čajík

Na čajík sme sa tešili, pretože u nás každý pije čajíky. Tento má príjemnú príchuť a čo pre mňa je veľkým pozitívom,cítiť tam aj bylinky. Ja totiž milujem bylinky a to tento čaj obsahuje hojne. Zložením je u mňa topka : kvet ibišteku, plod ruže šípkovej, plod hrušky, kvet rumančeka, plod jablka, jahodový list, vňať medovky lekárskej, aróma hrušky a broskyne. Čajíky sú v hygienicky balených sáčkoch. My sme si ho trocha vylepšili medíkom a citrónom a pilo sa o 106 🙂




Náplaste Kids

Ako naschvál náplaste neotestovali moje deti,ale ja 🙂 Oni toeiž nevystrojili (neverím,že to píšem),ale vôbec nič počas 3 týždňov... a to sme boli na výletoch,kúpalisku a na dvore. No ja som si porezala prst pri vykosťovaní ryby,tak som si vyskúšala náplaste s krásnym detským motívom. Náplaste držali perfektne a vydržali aj umývanie riadu a večerné kúpanie detí. V balení sú v dvoch veľkostiach. Určite ich ( z vlastnej skúsenosti) odporúčam...



Antibakteriálny gél na ruky

Gélik,ktorý čistí ruky bez oplachovanie a odstraňuje 99,9 % baktérii už má svoje misto v mojej kabelke aj v kočíku. Každá mamina ( a nielen maminy) to určite ocení pri pobyte v prírode, na detskom ihrisku alebo hocikde inde. Predtým som si nosila so sebou vlhčené utierky,ale gélik je oveľa praktickejší aj účinnejší. Stal sa mojou povinnou výbavou 🙂



Dexpanthenol baby

No tak tento prípravok ma ohúril z testovaných najviac. Je na vlas podobný mastičke Bepanthen, avšak je gramážovo väčší a cenovo nižší. Používala som ju pri každom prebaľovaní a som nadmieru spokojná. Dávam hodnotenie 10 z 10 🙂 Opäť ďakujem za možnosť ju otestovať.



 Na záver vám ešte raz ďakujem za možnosť otestovať tieto výrobky a dúfam,že niekomu mojou recenziu pomôžem. 


#test_drmax

Naše testovanie produktov Dr. Max

#test_drmax

Ahojte,

v prvom rade chcem chcem podakovat lekarni Dr. Max,že som sa mohla zučastnit testovania ich produktov a aj Modremu koniku. Vobec som nečakala,že ma vyberu,potešila som sa.

V baličku od Dr.Maxa som si našla 10 produktov na testovanie. Po tyzdni mi však prišli este dalšie 3 produkty,takže dokopy som testovala  13 produktov.

Ako prvý sme vyskúšali:

Dr. Max Ovocno bylinny čaj

- moji dvaja chlapci majú čajiky velmi radi, a preto im aj velmi chutil. Pili ho teplý ale aj studeny ich v tomto horúcom počasí osviežil. Čaj je s prichutou hrušiek a broskyn ale obsahuje aj bylinky medovku a rumanček. Je vhodný pre deti od ukončeneho 6.mesiaca. Balený je po 20 vreciek. Určite odporučam.

Dr. Max Antibakteriálny gél na ruky

-druhý v poradi sme vyskušali tento gelik. Využili sme ho vonku,pretože chlapci sú dosť aktivni a hned sa zašpinia. Gél je číry a priesvitný,dobre sa rozotiera a nelepí. Spočiatku cítiť alkohol, ale hneď ako vyprchá tak cítiť prijemnú a jemnú vôňu.


Dr. Max Dexpanthenol baby

- mladši synček nosi ešte plienky takže ho vyskušal iba on. Použiva sa na starostlivost o zapareniny u dojčiat o pokožku a prsné bradavky. Krém je mastný a lahko sa rozotiera. Malý teraz zapareniny nemal tak neviem posúdiť či aj zaberá.


Dr.Max ProbioMaxík

-sú to tablety s hroznovou príchuťou. V balení je 30 tabliet,určený pre deti od 3 rokov a podáva sa 1 tableta denne. Malému velmi chutili,myslel si že sú to cukriky.


Dr. Max Betaglukán s vitamínom C

- obsahuje betaglukány z hlivy ustricovej,ma pomarančovú príchuť,určený pre deti od 3 rokov. Odporuča sa uživať najmenej 2 mesiace. Sirup mu tiež chutil,každý deň si ho pýtal.

Dr. Max Vitamín D3 Junior

- vitamin D3 je dôležitý pre normálny ras a vývin kostí u deti,balenie obsahuje 30 kapsul v tvre rybičiek. Kapsulu je možno v mieste chvostika pretrhuť, vytlačit na lyžičku a tak podat.

Dr. Max Naplaste pre deti

- maju pekné obrázky, sú vodeodolné, malý ich však nechcel vyskušat ked spadol na koleno,neviem prečo sa bál. Potom som ich vyskušala ja ked som si porezala palec na ruke.



Dr. Max Psyllium Drink

- psyllium prispieva k správnej funkcii tráviaceho traktu a čriev,má pomarančovú prichut. Určený je pre dospelých a deti od 6 r. Balenie obsahuje 30 vreciek a pije sa 2krát denne po jedle. Myslim,že po rozmiešaní sa má hned vypit, lebo inak sa zmení na hustú želatínu.


Equilibria Baby SPF 50 mlieko na opalovanie

Equilibria mlieko po opalovani

Equilibria SPF 15 mlieko na opalovanie

Equilibria Baby SPF 50+ krem na opalovanie

Equilibria  SPF 30 olej na opalovanie

- kedže sme mali horúce počasie,vyskušali sme aj mlieko, krém aj olejček na opalovani a samozrejme aj potom mlieko po opalovani

- mlieko je hustejšie ale dobre sa nam rozotieralo,nerobili sa nam hrudky, a taktiež aj krém na opalovanie,jemná vôňa

- mlieko po opalovaní sa nam dobre rozotieralo ale je velmi riedke, čo mne velmi nevyhovuje,radšej mam hustejšie

- no a olej má milo prekvapil,dobre sa rozotieral,neostali sme po ňom vôbec mastny,hned sa vstrebal do pokožky, takže určite ho odporučam

Som rada,že som sa mohla zúčastnit tohto testovania a produkty ktoré nam vyhovujú budeme určite aj nadalej používat.

Dakujeme

Testovanie produktov Dr.Max


#test_drmax


Keď som sa pred časom prejavila záujem o testovanie produktov lekárne Dr.Max, ani vo sne by ma nenapadlo, že budem patriť medzi tie šťastné. Potešilo ma to, pretože ešte nikdy som nemala tú možnosť vyskúšať výrobky len tak, vždy som siahala v lekárni po overených a vyskúšaných produktoch.

Preto sa teraz vynasnažím a popíšem vám produkty, ktoré prešli mne a mojej rodinke počas dvoch týždňov cez ruky. 

Prvým produktom, ktorý bol takmer okamžite otvorený bol detský čaj.

Čajík je vhodný od 6. mesiacov a má príjemnú ovocnú hruškovo broskyňovú chuť. Vyskúšali sme ho so synom hneď v to dopoludnie.

A kedže uplynulé dni boli pravé letné, čaj sme popíjali prevažne studený, v krčahu s kockami ľadu. A chutil aj dospelým. 

Ďalším produktom na testovanie boli probiotiká Probio Maxík. Tie sme žiaľ so synom kvôli jeho intolerancii vyskúšať nemohli. Obsahujú totiž laktózu.


V taške na otestovanie bol ďalej Dexpantenol krém. Je to krém s obsahom Dexpantenolu a vitamínu E, čiže je vhodný pre namáhanú, suchú a popraskanú kožu. Je vhodný už od novorodeneckého veku na zadoček v prevencií zaparenín. V letáku sa nachádza aj informácia, že je vhodný na bradavky pri dojčení. 

U nás doma ho vyskúšala najmladšia členka rodiny. A musím napísať, nakoľko sme sa pasovali s miernou iritáciou pokožky v plienkovej oblasti, kvôli prerezávajúcim sa zúbkom, a tento krém to zvládol ľavou zadnou... i keď som bola voči nemu najskôr skeptická. Takže krém prekvapil účinkom, má výborný obal a veľké balenie. U nás sa bude kupovať naďalej.


Podarilo sa nám vyskúšať aj slnečnú kozmetiku Eqilibria. Obdržali sme krém s faktorom 50 a after sun lotion. Slnečné dni nám priali, i keď to bol len bazénik na dvore, ale poctivo som moje dva poklady ponatierala. Krém má hutnejšiu konzistenciu a trošku horšie sa rozotiera, to je však minoritné. Dôležitý je jeho účinok. Krém po opaľovaní ma príjemnú vôňu a dobre sa rozotiera. Kedže na ozajstnú dovolenku ešte len pojdeme, tieto prípravky si určite nájdu miesto v našej batožine.


Ďalším testovaným produktom boli náplaste na rany určené deťom. V balíčku je päť kusov vodeodolných náplastí s veselými detskými motívmi. U nás je päť kusov žalostne málo, keďže syn je nadšenec do bicyklovania, rád hrá futbal, stále niekde behá a stále treba niečo ošetrovať. Náplaste su vodeodolné, avšak musím im vytnkúť horšiu priľnavost k pokožke predtým ošetrenú bežne dostupnou dezinfekciou. Pokožka musí byť úplne suchá, vtedy náplasť drží ako prikovaná. A vadilo mi napríklad aj to, že v balíčku je len jeden rozmer náplasti, sú len na menšie ranky.


Taktiež sme vyskúšali vitamín D3 junior. Je to balenie 30 kapslí v tvare rybičiek. Syn hneď ako prvé chcel otvárať práve tieto vitamíny. Tak som mu rovno jednu ponúkla. Jeho nadšenie ihneď pominulo a to kvôli tvrdému obalu, kapsli, ktorá si myslím nie je vhodná pre dieťa od 3 rokov, ako výrobca uvádza. Kapsľu treba v mieste, kde má rybka chvost pretrhnúť a olej podať až tak. Otestovali sme vitamín a k jeho podávaniu sa vrátime až niekedy v októbri, kedže jeho podávanie v lete nie je potrebné.


Produkt sirup Betaglukán s vitamínom C sme so synom neotestovali, pretože je v aktívnej trojmesačnej imunologickej liečbe konvečnou farmakoterapiou a iné produkty na imunitu sa vtedy neodporúčajú súčasne podávať.


Otestovali sme však antibakteriálny gél na ruky. Musím za seba povedať, že tieto gély od inej značky z času na čas použijem, hlavne, keď sme v prírode a chceme niečo konzumovať a nemáme možnosť umytia rúk. Vyskúšali sme ho a musím povedať, že má veľmi príjemnú vôňu, hneď sa vstrebe, a teda snáď aj rýchlo účinkuje.




Posledným produktom, ktorý som testovala ja sama, bol nápoj Psyllium drink s pomarančovou príchuťou pre správnu funkciu čriev. Balenie obsahuje 30 vrecúšok a doporučuje sa vypiť ho 2x denne. 

U mňa však nápoj nenaplnil očakávania a minul sa účinku. Dva dni som ho testovala a aj napriek dostatočnému príjmu tekutín, ktoré je veľlmi doležité sa mi črevá nepohli. Mala som akurát parádne nafúknuté brucho. Takže som ďalej v testovaní nepokračovala, nemala som odvahu. U mňa produkt nefungoval. Jediné pozitívum je v celku príjemná chuť.



Tak takto dopadlo moje testovanie. Snáď som niektorú z Vás podnietila k vyskúšaniu nejakého z produktov.


A na úúúplný  záver sa chcem samozrejme poďakovať koníkovi a lekárni Dr. Max.

Vaša Adelaine 🙂