Aká je cena Ivermectinu?

15. dec 2021

Naozaj stojí 10 tabletiek 20 € ?? A spotrebovať iba tri tabletky ? 🤔

Diskusia je zavádzajúca
Je možné, že diskusia obsahuje príspevky, ktoré sú zavádzajúce (obsahujú klamlivé informácie alebo úmyselne poupravené fakty) a sú vytvorené za účelom manipulácie alebo šírenia strachu a paniky.
janinah
15. dec 2021

tomu hovorím zarábať na ľudskej hlúposti

autor
15. dec 2021

@janinah prečo ?

lenuska9999
15. dec 2021

Tak vidíš. Asi je ho malo a je po ňom veľký dopyt. Je to základný princíp trhového mechanizmu. Ak dopyt prevyšuje ponuku cena sa zvyšuje.. ak by ho bolo zasa veľa a ľudia by ho nechceli , tak by cenu znížili..

nikitka444
15. dec 2021

Baby dávkovanie ivermectinu je úplne iné.
Záleží od váhy

nerko
16. dec 2021

A nemas v baleni nahodou 100 ks? Davkovanie je podla hmotnosti.

ibrunova
16. dec 2021

Bohvie odkiaľ je ten bloček stiahnutý.

iwesska
16. dec 2021

Neviem,ale mne sa ta cena nezda az taka vysoka. Ja som kupovala len Yabro roztok do inhalatora a pre 1 dieta ma 10ks stalo 30€!

evamarek77
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
mmirka02
16. dec 2021

Pri dnešných cenách sa tomu ani nečudujem, 😐

dadis
16. dec 2021

Radsej si kup parfem, to su tiez vyhodene peniaze, ale aspon ti spravia radost 😉

liljana
16. dec 2021

Lekari, WHO, institucie povedia, ockujte sa. Je to jedina ochrana proti covidu. Ludia neveria. Niekto anonymny napise na fb, ze kupujte Ivermectin (ktory sa prednostne pouziva proti parazitom), aj ked ziadna studia realne ucinky proti covidu nepotvrdila, tak sa ludia idu pozabijat za nim a kupuju za drahe peniaze. Mas teraz prazdnu penazenku a nebudes mat aspon cervy. Kludne mohol vyrobca pustit info na net, ze ten liek je super proti covidu a sucha si teraz ruky, ako na nom zarobil.

janinah
16. dec 2021

EMA ivermectin pre liečbu covidu neschválila.ale ľudia radšej veria kdejakym internetovým " odborníkom"... čo už k tomu dodať....

scorpionflower1
16. dec 2021

@liljana najlepsie je, ze vsetci ti co nadavaju a strasne neveria frmafirmam zeru Ivermectin ako keby ho vyrabali škriatkovia z najčistejšej rannej rosy.

autor
16. dec 2021

@ibrunova stiahnutý Bloček ??

autor
16. dec 2021

@nerko práveže 10 kusov

darkswan
16. dec 2021

@liljana presne, tiez ma tato logika zaraza u ludi

makova333
16. dec 2021

Za mojho detstva sa tak vyhajpovali cecka. Dovtedy viseli v kazde druhej domacnosti a gycovo oddelovali kuchynu od chodby. Potom ich raz nejaky Jozko slohol mame a v skole sa pochvalil, co on ma za novinku. Dva roky ich nebolo mozne zohnat inak ako podpultovo a za nehorazne prachy. Ludia su sprosti, dokazu dat za akukolvek zbytocnost, strasne peniaze. Rozdiel je len ten, ze cecka sme nezrali a tak nam okrem prazdnej penazenky nijako nemohli uskodit.

cubo2
16. dec 2021

@scorpionflower1 presne.. toto je strasne smiesne pre mna 😅

Tak vy sa nechcete dat zaockovat, lebo nechcete podporovat zisk farma firiem, ale ivermectin za desiatky / stovky eur budete kupovat? Co si myslite, ze ivermektin rastie niekde v zahrade ako mrkva alebo co? Ved to tiez vyrabaju farmafirmy..

A ktej vakcine, jedna davka Pfizeru stoji 7,50 EUR. (Astra bola este lacnejsia, tusim 3,50 EUR). Denne nechas v Lidli viacej penazi. To sa tie farmafirmy budu doslova topit v peniazoch ako ten stryko z kacera Donalda 😅

autorka - ivermectin nefunguje proti covidu!! Nech je ti dokazom sam doktor Pijak, velky fanusik IVM, ktory skoncil v nemocnici. Preco? Lebo ivermektin nefunguje.

liljana
16. dec 2021

V dnesnej dobe socialnych sieti je velmi lahko vyrobit falosnu informaciu, aby mal niekto z toho nejaky uzitok. Robia to skoro vsetci. Falsuju sa spravy, analyzy, ratingy, akcie... Ludia predavaju krachujuce firmy s falsovanym uctovnictvom ako ziskove. Firmy predavaju trash dlhopisy, ktore nikdy nevyplatia. Bud ludia pouziju sedliacky rozum, daju si namahu overit zdroj a doveryhodnost informacii, alebo naletia ...
Vzdy bude nejaky BMG invest, alebo hoaxy,...

macekovam
16. dec 2021

A ved tam píšu na bloku.. 100 kusom po 6 mg

saja1
16. dec 2021

Tak chuda autorka ma mozno parazity, a vy sa tu do nej obuvate 😀

hanka_se
16. dec 2021

ved na tom blocku je 100x6mg - cize v baleni je 100 tabliet po 6mg a cena za balenie je 20€. Takze 100 tabliet = 20€

nanulka24
16. dec 2021

Kolega kupoval 8 kusovy balík Ivermektinu po 17,35. Tak 10ks za 20 eur asi môže byť. Treba dodať, že cena Ivermektinu nieje pevne daná, ako to je pri klasických normálnych liekoch, ktorých cenu si môžte nájsť v pohode na internete. Lekáreň si cenu môže určiť sama.

iwesska
16. dec 2021

@scorpionflower1 A nevyrabaju? 🤣

maximilie
16. dec 2021

Ja sa opäť zapojím do témy očkovanie, aj keď som sa zaprisahavala že už to neurobím. Na začiatok- nie som antivaxer a ani nepojedam invermektin, ale ako môžte porovnať tabletku z vakcínou??? Tabletka je niečo, čo sa vycika.... ok, ak je ťažká na pecen- pečeň ma skvelé regeneracne schopnosti. Píšete tu o primitivizme ľudí, ktorí ho užijú.... je ti liek, ktorý je aj pre ľudí, nie len pre zvieratá. Invermektin sa predpisoval ľuďom v niektorých prípadoch, dokonca sa podával aj v nemocnici.... tak hádam to až také svinstvo nebude. Na rozdiel od vakcíny, ktorú,,nevycikas" a o ktorej je známe, koľko má vedľajších účinkov. Po invermektine takéto nežiaduce účinky nie sú ani zďaleka (ak odhliadneme od tých pacientov, ktorí sa ním predávkovali- pastou pre zvierata)
Takže urážať a ponižovať ľudí ktorí sa radšej rozhodnú prehltnúť pár tabletiek, ako si pichnúť do tela niečo neznáme, podľa mňa nie je na mieste....

mila19
16. dec 2021

@saja1
verim tomu, že mnoho psičkarov a mačkarov čo ochorie sa môže vyliečiť aj vďaka nemu rychlejšie.

cubo2
16. dec 2021

@maximilie co je na tej vakcine nezname? Jej zlozenie je PRESNE zname a velmi prisne kontrolovane.

maximilie
16. dec 2021

@cubo2
To ze je zloženie vakcíny niekde napísané, neznamená, že je nám ľuďom známa. Ved aj invermektin musí byť kontrolovaný, keď je dostupný na predpis v lekárni, nie?
Mňa len udivuje, ako z neho robia niečo tak strašne škodlivé... keď ho človek vezme 1-2 možno 3x...
Podľa mňa sú škodlivé aj antibiotika. Nie som farmaceut, preto si nedovolím tvrdiť do akej miery a ci je to vôbec porovnateľné. Ja len uvažujem zdravým sedliackym rozumom. Keby ten invermektin bol také neskutočne svinstvo pre dobytok, tak by ho asi nepredávali v lekárňach a nepodavali ľuďom v nemocnici.

cubo2
16. dec 2021

@maximilie tak trochu sa asi musime poopravit - tu nejde o to, ze by zlozenie tej vakciny bolo nezname. To len ludia VNIMAJU ako nieco nezname, tak?

Tvoj sedliacky rozum by ti mohol takisto posepkat, ze ked vakcinu proti kovidu dostali na svete uz dve miliardy ludi a na 90 percent na covid zomieraju ludia nezaockovani, tak asi to nie je az take skodlive, nie? (matematicke okienko - ak by vakcina neucinkovala, tak by zomierali ludia pol na pol, zaockovani / nezaockovani)

nikitka444
16. dec 2021

@evamarek77 ja som krabičku kúpila za 166e🙄