icon

Aká je cena Ivermectinu?

15. dec 2021

Naozaj stojí 10 tabletiek 20 € ?? A spotrebovať iba tri tabletky ? 🤔

Aká je cena Ivermectinu?
Diskusia je zavádzajúca
Je možné, že diskusia obsahuje príspevky, ktoré sú zavádzajúce (obsahujú klamlivé informácie alebo úmyselne poupravené fakty) a sú vytvorené za účelom manipulácie alebo šírenia strachu a paniky.
mila19
16. dec 2021

@venusa85 je známe, že humánne lieky sa používali aj používajú u zvierat. Mohlo by to fungovať aj opačne. Na takéto lieky (konkrétne ten čo so uviedla) dáva recept zverolekár, a idete s tým do lekárne alebo to kúpite od neho priamo(čo by nemalo byť bez vyšetrenia zvieraťa, že?) Nebudem o tom polemizovať. Hlavné je, že poniektorým zaberie.

mila19
Autor odpoveď zmazal
tom_i
16. dec 2021

Ani sa nečudujem, že logika vymrela. Otázka je o cene ivermektinu a odpovede o vakcinacii. Nabudúce sa opýtam ako upiecť bôčik a dočkám sa receptu na tofu.

mondolina
16. dec 2021

@mila19
u nás sa očkuje troma vakcinami.

autor
16. dec 2021

@tom_i tak nieako

mila19
16. dec 2021

@mondolina ano to je pravda. Chýba mi tu čínska aj francúzka.

mila19
16. dec 2021

takže inak, moja nevlastná sestra je z fachu (lekáreň) a keď ona nezohnala rodičom v covide tri týždne dozadu ivermektín v tabletke, tak asi naozaj nebude dostupný na Slovensku momentálne. Naši lekári ho nemohli predpisovať potom aj mohli, len ste to u nás už nezohnali. Chodilo sa s receptom do Rakúska a tam sa už za neho platilo aj 100 euro a podobne.

autor
16. dec 2021

@kulumulu123 že vraj nie bola som teraz v lekárni a že či tam nevidím tu nulu že 0.100ks 🤔

akbara77
16. dec 2021

@liljana najlepšie sa zaraba na ľudskej hlúposti.

mihula
16. dec 2021

@cubo2 ttakže,podla teba su v nemocnici iba neockovaní pcienti?Ci sa mýlim?Pretože vsetci očkovaní ludia maju podla teba lahký priebeh a zvladaju to doma,ano?

elizita
16. dec 2021

@venusa85 ale ivermectin je uuuuuplne na ine ucely ako isoprinosine..

elizita
16. dec 2021

@mila19 jasne. Moja mama dala neraz macke aj psovi ludsky paralen...

bobsent
16. dec 2021

skús si prečítať príbalový leták originál humánneho (pre ľudí)ivermektínu z lekárne . je to antielmetikum, proti červom ,dávkuje sa jednorázovo 200 μg/kg telesnej hmotnosti napr.pri svrabe.Ani by som si netrúfala bez lekárskeho predpisu vypočítavať si dávkovanie a nalievať sa ní niekoľko dní podľa rady fb odborníkov. pečeň,obličky máme iba jedny...

kulumulu123
16. dec 2021

Ja tam vidím toto

aandrea9
16. dec 2021

@cubo2 prirátaj si k nákupnej cene vakcíny všetky tie prachy vyhodené von oknom...v lotérii napríklad a mediálnych osialoch...

aandrea9
16. dec 2021

@cubo2 dlhodobé účinky sú neznáme

aandrea9
16. dec 2021

@cubo2 no jo. Keď budú všetci zaockovani,budú zomierať iba zaockovani 🤦‍♀️ pozri si štatistiky z ČR, tam to veru je 50na50.

danielle799
16. dec 2021

3,50€ 10tabliet..ú nás v lekarni

danielle799
16. dec 2021

@mila19 je dostupný, tiež robím v lekarni a mame ho v pohode

liljana
16. dec 2021

Za liecbu pacienta neregistrovanym liekom nesie zodpovednost lekar. Preto sa nepredpisuje. Nikto mechce skoncit v base, ked si pacient odpali pecen,oblicky,... nespravnym uzivanim invermectinu. Kto si ho zozenie bez receptu, ide na vlastnu zodpovednost a moze sa potom stazovat s nasledkami na lamparni.
...
https://ssvpl.sk/ivermectin-v-liecbe-covid-19-v...
MZ SR povolilo terapeutické použitie neregistrovaného lieku Ermetin tbl. 10x3mg (kód lieku MD 668) 30000 balení a lieku Ivermex 4x3mg (kód lieku MD 667) 30 000 balení v indikácii prevencia a liečba ochorenia COVID- 19 pre potreby zdravotníckych zariadení v SR. Platnosť povolenia je od 20.2. 2021 do 20.8. 2021

Za terapiu neregistrovaným liekom preberá plnú zodpovednosť ošetrujúci lekár. V prípade výskytu závažných nežiadúcich účinkov je ošetrujúci lekár povinný o tom bezodkladne informovať Štátny ústav pre kontrolu liečiv v Bratislave a Ministerstvo zdravotníctva SR.

liljana
16. dec 2021

Tak mili uzivatelia invermectinu. Ak budete mat zdravotne tazkosti po uzivani neregistrovaneho lieku s vlastnym davkovanim, mozte zalovat autorov hoaxov. Ak ich potom najdete ... Pripadne mozte zalovat priamo facebook.

roobett
Odpoveď bola odstránená
lyci
17. dec 2021

neviete, kde sa to da predat?

gelifil
17. dec 2021

@liljana a ked po vcelicke, tak koho mame zalovat???

liljana
17. dec 2021

@gelifil Koho clovek zazaluje, ked mu lieky na rakovinu nezaberu?
Ked nebola vakcina, tak sa v zufalstve skusali ine antivirotika. Nie kazde zabrali a nie na kazdeho. Neexistuje studia, co by potvrdila ucinnost Ivermectinu Potom prisiel ucinnejsi prostriedok. Ockovanie. A upustilo sa od skusania liekov urcenych primarne na ine ochorenia. Ale antivaxeri sa dalej radsej drzia tychto liekov a spoliehaju na ne. Ze ich zachrania, ak dostanu covid. Lebo to citali na fb. Potom dostanu covid, Ivermectin a spol nezaberu. potom dostanu v nemocnici miesto dvoch vceliciek tolko vceliciek, ze taky roj v zivote nevideli a aj tak ich to uz nezachrani.

gelifil
17. dec 2021

takze vakcina je ANTIVIROTIKUM???hm....zaujimave!

liljana
17. dec 2021

@gelifil Kde je napisane ze vakcina je antivirotikum? Skus precitat este raz a pozorne. Ak takto citas navody k liekom, tak sa netreba divit.
Pre vrtacov upresnim. Ked nebola vakcina, tak sa v zufalstve skusali ine antivirotika urcene na ine virusove ochorenia..

gelifil
17. dec 2021

@liljana ty si precitaj, co pises..... ,,skusali sa INE antivirotika"

liljana
17. dec 2021

@gelifil Kto chce tak, to INE pochopi, ako ma a kto nechce, tomu niet pomoci. Tu nie je gramaticky kruzok, aby clovek opravoval pol hodiny kazdy prispevok, aby bol tip top vhodny do Hviezdoslavoveho Kubina a ziaden vrtac ho tu "neopravoval".
Veta bola doplnena, stale je s tym problem?

gelifil
17. dec 2021

@liljana no vidim, ako sa vyznas, splietas piate cez deviate...ako aj gramatiku a HK...ty si jasna!...viac mi netreba