icon

Aké telové mlieko je najlepšie?

nikusssik
10. feb 2014

možno hlúpa otázka, ale poradíte mi dobré telové mlieko, tkoré naozaj niečo spraví s pokožkou a nieje len vyhadzovaním peňazí? kľudne môže byť aj z kategórie drahších, z lekárne a pod.

Strana
z2
daduska132
22. aug 2014

ahoj ja som začala používať garnier červený lebo som mala mega suché nohy... potom ani som nestihla minúť celý a už som mala zasa mega mastné nohy tak som ho prestala používať a začala som používať http://www.dixo.sk/bylinne-mlieko-koenzym-q10/ toto s koenzýmom Q10 a zatiaľ je to fajn =) ..

emma_932
22. aug 2014
simca06022011
22. aug 2014

Ja som maximalne spokojna s PUPA kremami, ci uz univerzalnymi na "vsetko" kremami, alebo spevnujucimi. MAXIMALNE. Vidno efekt, nie som vymastena az hroza.. a nemam este hodinu pocit ze mam vosk na tele. Pritom mam "lokalne" suchu kozu, niekde zase nie.. cize hydratacny aj vyzivny mam z PUPY a podla potreby striedam... A to teda mam v skrini vsetko od nivei spevnujucej aj sprchovacej (s tou som absolutne nespokojna, to sa radsej osprchujem s olejom), az po amway. Kokosovy olej mi nevyhovoval, proste neviem sa s nim vzit dokopy. Hlavne ked ja sa dostnem ku kremovaniu niekdy medzi tym ako lahnem do postele a zaspim, cize by sa to malo aj rychlo vstrebat 🙂 No ja som uplne nadsena :P Len prednedavnom som to "objavila" 🙂)))) A este aj krasne vonaju 🙂)

monkabr
22. aug 2014

Ako spominaju zienky vyssie, kokosovy olej je naozaj vyborny

happyfrog80
22. aug 2014

tie drahsie su o nicom,nivea mlieko je naj ,nelepka a pokozka ostava jemna

petrouchka
22. aug 2014

Vyskusala som uz vselico a potom som narazila na Neutrogenu a ine telove mlieko uz ani nechcem

prasiatko30
22. aug 2014

Ja som nikdy neznasala telove mlieka - ostat mastna po celom tele a este aj ruky brr teraz som dostala jednu vzorku body condicioner od nivey co sa nanasa v sprche a potom sa splachne a to mi vyhovuje najviac pokozka je dostatcne zhydratovana bez zbytocnej mastnoty. Sa mo vidi ze pri tomto systeme uz ostanem

vinifred
22. aug 2014

Ovos je fajn ako spomínala vyššie a ešte Opravné telové mlieko z bambuckého masla tej istej značky... 🙂

jana_moro
25. mar 2016
Používateľ jana_moro je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od jana_moro.

ja mám z pevonie Lumafirm s kolagénom, nie je mastný príliš hlavne, to mi vadilo na telových krémoch🙂

milota164
29. apr 2016

ja na suchu pokozku pouzivam krem proti striam od Bepanthenu super hydratuje

lindusss176
11. máj 2016

Kokosový olej https://www.naturonline.sk/sk/prirodne-oleje-bi... top top top. Krásna pokožka a umývam si s ním aj zuby apklikujem ho na pleť na vlasy a vxužiť sa dá aj v kuchyni. Uplne najlepší 🙂

biokozmetika
11. máj 2016

ak uprednostňujete bio kozmetiku tak v ponuke mám bio telové mlieko s bambuckým maslom (je užasné v kombinácii s bio telovým peelingom s jojobovým voskom).
prikladám aj link: http://www.bio-kozmetika.sk/naturaproduct/eshop...

akzujs
26. aug 2016
Používateľ akzujs je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od akzujs.

Zalezi aky typ pokozky mas, mne najviac vyhouje mandlove telove mlieko na citlivu pokozku od Weledy. Hydratuje, nie prilis mastne, nezanechava ziadne povlaky ako mnoho inych, ma prijemnu cistu jemnu vonu. Da sa kupit v Dmkach alebo na internete.

viktoths
30. sep 2016
Používateľ viktoths je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od viktoths.

pouzivam toto telove mlieko http://happyskin.sk/prirodna-kozmetika/vegansky_vyrobok/kleopatra_telove_mlieko_s_bio_ipkovm_a_babasovm_olejom_10.htm .. som s nim maximalne spokojna hydratuje, rychle vstrebavanie do pokozky, prijemna vona, 100% prirodne zlozenie, nie je to mastny krem odporucam vyskusat 🙂 😀

kahh
30. sep 2016

hlavne zalezi od typu pokozky..napriklad ja som pouzivala telovy krem ktory som si kupovala takto v drogeriach (nechcem konkretne znacku uvadzat) ale pre moju pokozku bol totalne nevyhovujuci..robili sa mi vyrazky a hlavne na chrbte..teraz pouzivam krem ktory si kupujem v lekarni a je dokonca na predpis a som velmi spokojna..uz by som ho nevymenila a nedoplaca sa za neho vela iba 1€

dotka04
30. sep 2016

Za mňa Neutrogena alebo Mixa

zenulkaaa
1. okt 2016

jednoznačne Mixa. Má dokonca niekoľko druhov telových mliek, takže si vyberieš presne pre svoj typ pokožky.
https://i.modrykonik.sk/pridaj_sa_do_skupiny_Mixa

maggda1
25. júl 2017
Používateľ maggda1 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od maggda1.

mne veľmi vyhovovalo toto telové karité od Naturativ, https://www.notino.sk/naturativ/body-care-hypoallergenic-telove-maslo-s-hydratacnym-a-upokojujucim-ucinkom-pre-suchu-az-velmi-suchu-pokozku/ - je hypoalergénne a z prírodných ingrediencií, trochu hustejšie ako obyčajný krém, skôr konzistencia masla. Ale krásne hydratuje a rýchlo sa vstrebáva, vôbec nezanecháva pocit mastnej a lepkavej pokožky, naopak ostava jemná a hebučká 🙂 navyše neobsahuje žiadne parfumy takže nemáte po týždni používania chuť ho vyhodiť lebo vám vôňa začne prekážať :D

natalushka
25. júl 2017

Ahoj..za mma tiez je top kokosovy olej,prip.bambucke maslo,to sa ale dlhsie a horsie rozotiera..ale ucinok rovnako skvely..fajn su aj oleje od ceskej Manufaktury,da sa aj Yves Rocher..ja som nedavno dostala od L`occitaine ci ako sa to pise..s vysokym podielom bambuckeho masla,ale teda to ma konzistenciu teloveho mliecka,i ked trocha hustejsie a teda mile prekvapenie..klasika z drogerii mi nikdy moc"nevonala",hlavne zlozenim..

slnieckostanka
22. mar 2018

Ja mám rada telové mlieko s kozím mliekom. Pokožku vyživí, je hydratovaná ale nie mastná, rýchlo sa vstrebáva. A veľmi príjemne vonia

damoska
13. júl 2018
Používateľ damoska je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od damoska.

to s kozím mliekom nie je náhodou Ziaja? Kde ju kupuješ?

julinka29
28. aug 2018
Používateľ julinka29 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od julinka29.

MIxa, použivam ju ja a deti. Pokial ju budu vyrabat budeme použivat.

essenceee
22. okt 2018

velmi dobra je neutrogena, uplne ta zakladna v tmavo modrom kelimku. Velmi pekne vonia a pokožku dobre hydratuje. https://www.notino.sk/lavera/#ac2 tato kozmetika je velmi dobra, s ich kremom som narierala dcerku

zabka788
7. nov 2018
Používateľ zabka788 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od zabka788.

Neutrogena, Mixa, Lavera,musíš skušat čo ti bude vyhovovat.

doriss_po
Odpoveď bola odstránená
markusko2
Odpoveď bola odstránená
Strana
z2