Akú kozmetiku proti vráskam?
Ahojte maminy,
o chvilu bude mat 30 rokov a napadlo mi, ze zacnem pouzivat krem proti vraskam. Nie som expert v ziadnych kremoch, ale rada by som pouzivala kozmetiku, co je vyrobena-lisovana za studena. Chcem nieco, co nie je drahe a potesim sa vasim tipom na kremy, skusenostiam a radam.
Dakujem
ja používam kozmetiku weleda a som s ňou maximálne spokojná 🙂 a chcela by som ju používať aj pre babätko ak sa nám už konečne zadarí
@madafi vyhladila Ti aj už vzniknuté vrásky? ja uvažujem nad týmto http://www.orienthouse.sk/product/opunciovy-ole...
Baby co pouzivate pri prvých známkach starnutia pri tych prvych vraskach?
chcel by som upozornit na podvod zvany kozmetika LEFERY!!! - http://lefery-podvod.blogspot.sk/
ja používam krém z ruží a účinkuje veľmi dobre hlavne pri tých prvých naznakoch starnutia 🙂
ja som uz na vrasky vyskusala vela veci no zatial nic nevidim chcem vyskusat prirodnu kozmetiku a silu prírody 🙂
@jamnicka ja poúžívam tento a som s ním velmi spokojná 🙂 je to vhodne na tie prvé vrásky a na mne to účinkuje tiež som vyskúsala kopec inych a minula dost vela penazi ale tento je cenovo dobry a aj na pokozke je fajn a hlavne vonia uplne jemnucko 🙂
@justinka_l aj kamaratka ho pouziva sme si pisali a napisala ze je velmi dobry ze jej pekne vypne plet 🙂 asi ho vyskusam aj ja
ahojte baby ja používam už tri roky krém z rady A Mincer Botuline gold. Používam denný aj nočný krém a som s ním spokojná, pekne vonia a pleť mám po ňom pružnú a hladkú
@justinka_l ja ho tiez pouzívam 🙂 a nedam na neho dopustit 🙂 je super
Používam krém na vrásky od značky BABOR. http://www.han-za.sk/tvar-dekolt/babor-doctor-b.... Je drahší ale vydrží mi dlho. Značka trošku neznáma u nás, ale doporučila mi ju kozmetička, ktorá ju používa v salóne. Odporúčam. 🙂
ahoj veronikazadana som rada že mam tu parťačku , ktorá fičí tiež na tomto kréme
Vyskusajte kvapku kvalitneho esencialneho pomaracoveho oleja do kremu, ktory pouzivate. Krasne vam vyhladi plet a este budete mat aj aromaterapiu 🙂
Baby moja maminka ma dermatitídu aku kozmetiku by ste jej poradili?
@kvetka589 a má to už dlho? co pouzivala doteraz?
Hocijaka kozmetika s latkou ac11 nema konkurenciu na vrasky. Ale aj si za nu clovek pekne priplati...
@moniciatko9 nema to dlho a ani to nema nejake hrozne ale kozna jej povedala ze je to dermatitida a dala jej maste ktore strasne smrdia a to ona nechce
ahoj Kvetka589, v prípade tvojej maminy by som neodporučila žiadne krémy, skôr nejaké bylinkové odvary, nakoľko pleť každej ženy je rôznorodá. Niekedy je lepšie nepoužívať radšej nič , ako sa obsypať a mať s tým problémi
@kvetka589 a kde vsade to ma len na tvary ci aj na tele? vies niekedy to signalizuje to ze sa niektory organ viac namaha a treba ho dat doporiadku
@moniciatko9 ma to len na tvary nikde inde chcela by som jej kupit weledu nech vyskusa nasla som tam nieco co by jej mohlo pomoct len neviem ci mam alebo nie :/
@kvetka589 ak to mas len nejaký jemny ekzem skus vyskusat kosatcovy krem od weledy kamoske zabral
@veronikazadana dakujem, odkazem ekzem mam mamina nie ja 🙂 a ten kosatcovy kem mi odporucila aj kamoska co ma tiez problem s pletou
@kvetka589 moja mamina ho pouziva uz dlho tiez ma problem s jemným ekzemom
@veronikazadana skusim jej ho objednat ona tomu neveri ale mne weleda robi velmi dobre tak ked ho nebude chciet necham si ho ja :D
Juvena je najlepšia, aj keď o lacnej záležitosti sa hovoriť nedá .... všetko čo má nejaký viditeľný prínos je buď drahé alebo invázne.... takže môžete sa olejmi lisovanými hocakým spôsobom mastiť od rána do večera, tvár bude hydratovaná, ale bez vrások až po faceliftingu :D ...
ja som skúsila Cien z Lidlu, v testoch vyšiel najlepšie a div sa svetu a mojej extra citlivej pokožke, vyhovuje mi. Takže mám denný aj nočný a je to naozaj pár eurová záležitosť.