icon

Akú kozmetiku proti vráskam?

marikap18
12. apr 2014

Ahojte maminy,
o chvilu bude mat 30 rokov a napadlo mi, ze zacnem pouzivat krem proti vraskam. Nie som expert v ziadnych kremoch, ale rada by som pouzivala kozmetiku, co je vyrobena-lisovana za studena. Chcem nieco, co nie je drahe a potesim sa vasim tipom na kremy, skusenostiam a radam.
Dakujem

gwynet
12. máj 2015

Ahojky , ja na vrásky používam pleťový krém s maruľovým olejom od Pharma Amincer. Je neskutočne ľahký ,krásne sa roztiera a má veľmi príjemnú vôňu V sade je aj 100 % maruľový olej - ten používam na suché miesta. 2 x do týždňa používam masku so slimačím extraktom. Obsahuje veľmi vzácne látky, ktoré sa v prírode nikde inde nevyskytujú a nezabúdam na peeling, pretože mám suchú a citlivú pokožku tak ho praktizujem 1 x do mesiaca. Potom pod oči používam krištáľovú kolagenovu masku na očné okolie. Ta pokožku okolo očí nádherne vypne.

kvetka589
15. máj 2015
Používateľ kvetka589 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od kvetka589.

Ja mam teraz este citlivejsiu pokozku ako som mala a pomáha mi len mandlový krem na tvar od weledy 🙂 iak mi nic tak dobre neurobilo

jamnicka
26. máj 2015
Používateľ jamnicka je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od jamnicka.

@kvetka589 mne velmi pomohol ked som bola tehotna

222anna222
26. máj 2015
Používateľ 222anna222 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od 222anna222.

Zdravím ja odporúčam tento krémik je prírodný a účinný a stači aplikovať aj menšie množstvo čím dlhšie vydrží.

kvetka589
27. máj 2015
Používateľ kvetka589 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od kvetka589.

@jamnicka tak aspon nie som sama ja ako som otehotnela tak mi moja kozmetika zacala smrdiet a zhorsila sa mi plet ako pouzivam weledu plet sa mi zlepsila tak konecne vyzeram ako clovek

jamnicka
28. máj 2015
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od jamnicka.

@kvetka589 no to si pamatam aj ja :D a co pouzivas od weledy?

darinas2
28. máj 2015
Používateľ darinas2 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od darinas2.

Baby poradte nieco na prve vrasky?

justinka_l
29. máj 2015
Používateľ justinka_l je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od justinka_l.

@darinas2 tak ze ich nbemas velmi vyrazne ci?

flipflopi
2. jún 2015
Používateľ flipflopi je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od flipflopi.

@darinas2 ja pouzivam krem od weledy s ruzou 🙂 vyhladzuje a spevnuje plet

justinka_l
3. jún 2015
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od justinka_l.

@darinas2 aj ja pouzivam kremik od weledy 🙂

darinas2
18. jún 2015
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od darinas2.

@justinka_l a ktorý s ružou alebo s granátovym jablkom?

jamnicka
26. jún 2015

@darinas2 granatove jablko je az pre zlrelu plet nad 40 rokov a tolko nemas skus radsej ten s ruzou 🙂

justinka_l
29. jún 2015

@darinas2 ako píse jamnicka ten s ruzou mam celu sadu a myslim ze pomaha lebo vrasky nie su také výrazne 🙂

veronikazadana
30. jún 2015
Používateľ veronikazadana je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od veronikazadana.

Baby dlho som tu nebola ale musim povedat ze weleda sa stala top v nasej kupelni je tam asi vsetko co sa od weledy dá objednat a sedi mi fakt super moja plet sa zlepsila hlavne ako som zacala pouzivat cistiace mlieko 2v1 a mandlový krem na tvar 🙂

darinas2
5. júl 2015

Dakujem baby kupila som su kremiky od weledy a skusam zatial som spokojna konecne kozmetika ktora mi sedi 🙂

lucinkaboz
5. júl 2015

opucinovy olej, arganovy olej+ cisty kolagen

mikibe
7. júl 2015

hyaluronku v tabletách poháha klbom aj vráskam neskutočne dobrá vec 🙂

absurdum
7. júl 2015

ja pouzivam Estee Lauder, vela som toho vyskusala, ale toto je fakt zazrak. ak este nemas vrasky, zacni uz asi s niecim takym. ja som vyskusala neskutocne vela druhov a znaciek, v 30tke si odo mna predavacky este pytali obciansky pri kupe alkoholu. potom som mala obdobie hrozneho stresu a mozem povedat, ze na vyzor som zostarla o dobrych 8 rokov (oproti tym odhadovanym 18stim). vtedy som este nepouzivala ziadny anti - age). nuz, vrasky uz neodstranim, ale aspon sa ich stranim.

merivoj
10. júl 2015

A potrebuješ používať krém proti vráskam? Alebo ches sa čítiť ako otatné staré baby? 😎

nell77
11. júl 2015

1. rada Luminesce patentované sérum na omladzovanie buniek -osahuje vyse 200 rastovych faktorov na omladenie pleti-/Nobelova cena za ucinnost/-aj na liecive ucinky, akne, zapaly koze , jazvy...vrasky.

2. jemný mikrokrém s okamžitým účinkom Instantly Ageless na vyhladenie jemných vrások a opuchov očných viečok už do 3 min.- vynikajuci,jedinecne zlozenie, tisice predanych balení...

Spoločnosť Junesse Global tieto produkty nazvala LUMINESCE. Ako jediné na svete stimulujú naše vlastné kmeňové bunky pomocou tzv. rastových faktorov, ktoré dokáže iba Dr. Nathan Newman patentovanou technológoiu izolovať z ľudských dospelých kmeňových buniek odobratých z tuku človeka. Každý produkt LUMINESCE obsahuje viac ako 200 takýchto kľúčových činiteľov rastu,ktore opravuju poskodenia kože.

katuska5909
22. aug 2015

Dobrý deň, neviem, či ste si už niečo našli s čím by ste boli spokojné... Mne však nedá nepodeliť sa s aktuálnou skúsenosťou s kozmetikou NUXE... Je to malý zázrak (z lekárne). Vrelo odporúčam... majú veľmi dobrý výber pre všetky typy pleti... Ja mám od nich ten najvyšší krém (Nuxellence Éclat) a som maximálne spokojná... a v kombinácii so suchým olejom robí zázraky... Taktiež majú novinku DD krém a je úžasný. Už som si dokúpila aj celú telovú radu a parfém. Je to na "bio" báze. Odporúčam aj tehu dámam. 😉

freefamme
22. aug 2015

Retinol, kyselina hyaluronova, vela pit, vyhybat sa slnku. 😉

petka_miskova
15. nov 2015

Ahojte, urcite odporucam kozmetiku Nazopikaris, mozte si o nej viac precitat viac ak by niekoho zaujimala: http://nf106.uniza.sk/~Kubanyova/Nazopikaris-Ko...
🙂

zuzana_kov
7. dec 2015
Používateľ zuzana_kov je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od zuzana_kov.

ja osobne si myslím, že sa oplatí do takejto kozmetiky invesťovať a ideálne siahať po niečom čo má vysoký obsah účinných látok a niečo čo je ideálne prírodne, bez vysokej parfumácie a zbytočných umelých látok

heronka22
9. dec 2015

odporucam bio kozmetiku PURE ELEMENTS rada Anti-age-vsetky produkty obsahuju kyselinu hyaluronovu. je to velmi kvalitna nemecka kozmetika. www.bio-kozmetika.sk

petra_maminka
14. dec 2015
Používateľ petra_maminka je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od petra_maminka.

čo sa týka kozmetiky ja odporúčam pre staršie dámy krémy z pevoniaeshop.cz mamina dostala od ocina k meninam kozmetiku od nich z kaviárovej rady a nevie si vynachvááliť 🙂

lili176
20. jan 2016

Ja pouzivam prirodnu nemecku kozmetiojku a som maximalne spokojna Objednavam zo stranky www.naturonline.sk. Maju velky vyber a perfektne výrobky. Odporucam urcite nieco z ich kozmetiky vyskusat. Robia hotove zazraky s pletou🙂

monnaa
14. feb 2016

Ahojte baby, prosím Vás o radu, kde sa dá najlepšie kúpiť sérum kyseliny hyalurónovej , resp. krém ?? Kozmetička mi chce predať 2% kys. hyalurónovú ( myslím že objem bol cca 250 ml ) za 26 Eur, mne sa to zdá veľa tak si robím preskum 🙂 Dík moc za rady

kittykat22
14. feb 2016

@monnaa nobilis tilia ma dobre serum v pomere kvalita/cena. maju vyborne recenzie

monnaa
17. feb 2016

@kittykat22 -ďakujem moc za typ, pozerala som si ich stránku, vyzerá to byt OK, akurát nemajú pri tom sére podrobné zloženie, písala som im správu a dostala som odpoveď, že kys. hyalur. je tam v 100% - tná a strednemolekulárna, ale ostatné že je výrobné tajomstvo 😕 Ale recenzie sú dobré, tak asi objednám