Bolesť vystreľujúca do krku
Vystreluje mi bolest do pravej strany krku taka akokeby bodava bolest v casti kde sa akokeby mera tep neviete co to moze sposobovat ja niekedy ma zabolí aj pri pohybe hlavy do práva a ľavá.
@nelinka888 tak to je take logicke, ze si to tymi liekmi drazdis este viac a vlastne vseobecne zaludok 🙈
Najhorsie je, ze ani nemusis vediet, ze nejaky vred mas. Mozes si mysliet, ze tie bolesti su z niecoho ineho, nasledne do seba pchas lieky od bolesti, cim je to samozrejme este horsie.
@flimelka tak ich do seba nepchaj a vybavene 😀 vies co vsetko som pretrpela velakrat a uplne bez liekov 😀 kazdy to nedokaze, ale tak ja sa zase viem zatat. poviem si, ze si to nedam a nieco vydrzim a hotovo. ale tak teraz nastastie nemam take problemy uz. bohvie ako by som to zvladala teraz zase 😀
@janett_332 vekom sa vsetko meni 😀 tiez uz do seba nedam hocico, ked je clovek mladsi, tak to tak jednoznacne neriesi.
@sweetyna jasne 😀 ked som mala do 20 rokov, tak ma ani chrbat nebolel 😀 a vlastne nebolelo ma absolutne nic. to je dalsia vec, ktora proste pride vekom, ci chces alebo nechces 😀
@grolmulina nie je to pravidlo 😀 vsetko zalezi od tvojho zivotneho stylu.
@lobic ked ti mam pravdu povedat, az tak extremne sa nezvyknem hybat, ale odkedy beriem Revitanerv, tak sa mi polepsilo dost 🙂 myslim teda co sa bolesti ako takych tyka. predtym bol so mnou kriz 😀
@timetotime a to beries na co, prosim ta? ako dlho?
@nikol873 vies co, zacala som ho brat kvoli roznym bolestiam, aj s hlavou napriklad som si nevedela dat rady, ale takisto som mala problem aj s mravcenim v koncatinach. a cuduj sa svete, prestalo to 🙏 stale ho ale beriem, neprestala som ho uzivat, robi mi dobre, tak nemam dovod.
@nikol873 a zacalo mi to zhruba pred polrokom, cize tak nejak ho uz aj beriem.
@timetotime pred casom mravcilo aj mne v rukach, nohach, ale potom to akosi same od seba odznelo. teraz znova 🙈
@kliatana Je to mala pravdepodobnost, ale tak radsej by som k doktorovi asi zasla. 🙂 Vacsinou to ale nie je nic vazne, da sa to riesit lahko.
@matkaleskova tak ja to mavam niekedy uplne bez priciny, aj ked sa hybem, bezne, aj ked v ten den nerobim za pocitacom. neviem, mozno to ide aj od chrbtice, dokonca viem, ze aj s krcnou to moze mat daco. ale tak ani neurolog ti uplne na 100% nedokaze povedat, ze z coho to mas 🙂
@silvia_pekna presne, akoze neurologovia su v tomto smere bezmocni. ani mne nevedel povedat nic. a to ma teda ponatahoval riadne :D ale samozrejme ma uz na ziadne dalsie vysetrenie neposlal.
@kliatana ano, ale tak ani som od toho moc neocakavala 😀 mne moj obvodak poradil, co treba a toto bolo uz len take vysetrenie navyse u neurologa, na ktore som ani velmi ist nechcela, ale kedze som ho mala uz dopredu zaplatene, tak som sla. inak by som sa na to asi vykaslala, ale tak 20€ nie je zrovna malo vyhodit len tak. 😀
@moonka1 ved to, ze zbytocne asi do seba netreba za kazdu cenu pchat lieky, ale zvolit aj taku menej nasilnu alternativu, pokial sa da 😀 niekedy akoze v nevyhnutnych pripadoch nepoviem, niekedy si clovek nepomoze ani bez antibiotik, aj ked ja osobne sa im snazim vyhybat aj ked mi ich lekar predpise (hadam viem ako sa citim a nas obvodny ich zvykne predpisovat ozaj na vsetko aj pri obycajnej chripocke)
@tyaja5 Tam som ani nebola a keď ti mám tak pravdu povedať, som asi aj rada. 🙂 Niektorí sa ozaj len tvária ako odborníci a nepovedia ti dokopy o tvojom zdravotnom stave nič. A proste pomôž si sama ako vieš. Alebo ti povedia, že je to psychické, resp. že to máš zo stresu.
@nelinka888 to velmi radi hovoria 🙂 ked uz nevedia, co s tebou, tak takto urcit diagnozu je proste najjednoduchsie. 🙂

@balaskovae Myslím si, že tie bolesti prezradia, že ho máš 😉 To sa nedá oklamať. A preto ľudia veľakrát siahnu po lieku od bolesti, lebo nevedia, čo je vlastne príčinou.