Brazilian blowout - brazílsky keratín a vaše skúsenosti
Uvazujem o tejto kure na vlasy, reklamne info mam ako-tak nastudovane, mate niektora osobne skusenosti pozitivne, ci negativne, s ktorymi by ste sa chceli podelit? 🙂
Mate niekto skusenosti konkretne s Cocochoco brazilskym keratinom bez formaldehydu? Pripadne ake ine pripravky? Samozrejme odborne aplikovane v salone. Dakujem.
ps: foto pred a po kure su vitane
Ja si davam tento keratin opakovane, vydrzi mi az 5 mesiacov, tym ze pouzivam aj ich bezsulfatovy sampon COCOCHOCO. Vlasy mam kucerave a suche. Teraz krasne rovne, hladke a super sa rozcesavaju. Navyse sa mi zda ze ich mam aj skorej vysusene, kedze mi strasne drzali vodu. Uplna spokojnost, tiez som vahala a mohla som to uz skorej vyskusat, usetrilo by mi to cas.
@katu251083 prosim ta, mam uz keratin cocochoco doma, no objednala som si ten biely a namiesto neho mi prisiel domov ten s tekutym zlatom GOLD, na ten biely mam referencie, ze je dobry, tak neviem ci teraz mam menit alebo je rovnako dobry aj tento?
Ahojte,ja som si dávala robiť keratín ešte v roku 2013.Bola som velmi spokojná vlasy mi to vyrovnalo ,predlžilo mala som ich krásne lesklé a vždy upravené stačilo len očesat a nechat uschnut či už fénom alebo len tak.Vydržalo to 5 mesiacov robili mi to v Leviciach vtedy ma to stálo 50€ .Len neviem značku 😖
@majka322 Dobrý deň, ja by som sa chcela spýtať ako vyzerali vaše vlasy keď sa vám ten keratin vymyl 🙂 premýšľam nad aplikáciou ale celkom sa bojím, že keď sa vymyje tak vlasy budú zničené možno ešte viac ako teraz
@1martina21 viem, ze ste sa nepytali mna, ale keratin vam vlasy urcite neznici, vratite sa maximalne do povodneho stavu.. mne to inak vydrzalo 2 mesiace a vidim ako sa to postupne vymyva ale prvotny vysledok bol s tym brazil keratin cocochoco super
@stevka21 Dobrý deň, a keď vám vlasy vyrastaju nemáte ich zvrchu také krepovejsie alebo neelektrizuju vám? 🙂
@1martina21 mala som ich také ako pred tým, nemala som pocit že mám zničené vlasy 😊
@1martina21 moje vlasy celkovo nie su nejake krepovite cize nevidim ziaden rozdiel medzi odrastom a zvysnymi vlasmi..
@tatiana1985 aj mne napises? ja idem nato cez vikend 🙂
Ahojte, pridam sa k vam do debaty 🙂
CocoChoco keratin odporucam, je uzasny, pracujem s nim uz nejaky ten cas, vlasy nijako neznici, nezmeni ich strukturu, prave naopak, dopni chybajuci keratin vo vlasoch, do hlbky ich vyzivi, doda im lesk a budu ovela krajsie a zdravsie.
A ak mate krepovite vlasy stratite krepovitost minimalne o polovicu. Ak si vlasy zehlite alebo fukate s kefou, aj pri tomto sa cas skrati minimalne o polovicu, mne predtym zehlenie vlasov trvalo pol hodinu, teraz 5 minut 🙂
Takze za mna odporucam vsetkymi 10timi 🙂
Pridam vam par foto mojej prace, aby ste videli pred a po 🙂
Ak mate otazky, kludne sa pytajte, rada odpoviem 🙂
Ahojte 😅 Ja som si dala brazilsky keratin len z toho dovodu, ze vlasy sa mi nedarilo vypestovat. Mam ich prirodzene huste, suche, krepovite, lamave, kucerave ☹ + melirujem... A mozem iba odporucat. Pouzila som Cocochoco Gold. Nemala som velke ocakavania po predoslych mamkinych skusenostiach. Pre porovnanie - mamka s rovnakou kvalitou vlasov si dala aplikovat keratin neznamej znacky v kadernictve. Po 2 tyzdnoch akoby nemala na hlave nic... A moj vysledok? Vlasy boli uzasne jemne, hebke, vyrovnane, no to najlepsie konecne poriadne podrastli 🙂 . Asi po 3 tyzdnoch uz bolo vidiet, ale len malilinky rozdiel, ako sa keratin postupne "vymyva" a po 2 mesiacoch je u mna potrebna uz dalsia aplikacia, aj ked vlasky su stale o niekolko stupnov "kvalitnejsie" ako predtym 😉 . Teda so znackou Cocochoco som nadmieru spokojna.
V kadernictvach je to podla mojho nazoru predrazene, mne ho aplikovala sestra, trvalo to cele do dvoch hodin, vyslo ma to do 20€ na 1 davku aj s pomockami. Je to kvalitne a dobre spravene, na nerozoznanie od prace kadernicky. Nie je to ziadna veda. Staci vam clovek, ktory to so zehlickou vie a vlasy nespali.
Zehlicku som nasledujuce dva mesiace nepouzila uz ani raz, nebolo treba. Teda aj v tom je pre mna dalsie +. Moje vlasy si vyzadovali neustalu upravu zehlickou alebo kulmou.
@santalia odkial ste? A keratin vas co vysiel?
Som z KE. A keratin Cocochoco Gold na 3 aplikacie 55€ objednany z netu.
@santalia kolko ml? nenajdem take lacne na internete
Ja objednavam www.cocochocokeratin.sk. Osvedceny predajca a hlavne rychle dodanie.
tu maju presny postup aplikacie. Da sa to zvladnut aj doma, dolezite vlasy umyt pred cistiacim samponom https://www.cocochocokeratin.sk/Aplikacia-kerat...
a s tymto mate skusenost? http://bkeratin.sk/index.php?main_page=product_...
@katu251083 DOBRE VIDIM ZE NA VIDEU PISU, ze po 30-40 minutach? Akurat neviem co lebo tolko anglicky nerozumiem a v pisanom navode je len o 10minutach rec.
Kym sa to cele aplikuje do vlasov rozdelenych na 4 casti, potom pockate 10min (aby sa v tej poslednej stvrtine splnil cas) a pokracujete, naozaj to zaberie 40min dokopy. Zrejme tak to myslia. S tymi rozlievanymi skusenost nemam, posledne som zobrala 1L flasu :D uz ma aj sestra, mamka a vyzera ze z nej ani neubuda :D ja vyuzijem 80ml na 1 aplikaciu.
@belleza ďakujem za odpoveď 🙂 ja som si objednala toto:
http://www.jedenklik.sk/kozmetika/brazil-kerati...
dúfam, že patrí medzi keratíny čo mi nepoškodia vlasy. Mám známu kaderníčku tak mi to bude aplikovať.
@santalia ďakujem za odpoveď emoticon ja som si objednala toto:
http://www.jedenklik.sk/kozmetika/brazil-kerati...
dúfam, že patrí medzi keratíny čo mi nepoškodia vlasy. Mám známu kaderníčku tak mi to bude aplikovať.
priamo na tej stránke nie je popis ani recenzie ale na iných stránkach som si čítala, tak dúfam, že neolutujem.
Postup je podrobne popisany:https://www.cocochocokeratin.sk/Aplikacia-keratinu-a8_0...
Ja som iny ani nepozerala, tento je boom aj v Amerike, inym neverim, citala som vela recenzii, ostatne lacne tolko nevydrzia...co viem dodavaju do vela kadernictiev po celom Slovensku I Cesku. S vysledkom som spokojna, neverim rozlievanym flastickam a pod., ktovie cim to riedia???
@belleza Ahoj Prosim ta uz si si aplikovala ten keratin? Spokojna?

baby, boli ste niektora na keratine v salone Madame v Bratislave? Ake mate skusenosti? dakujem 🙂