icon

Chrípka trvá už vyše týždňa. Je to normálne?

10. feb 2025

Mali ste už takto dlho chrípku. ? Našťastie teploty nemám.vykasliavam,ale som úplne slabá.

rachel36a
10. feb 2025

Ja 10 deň...syn 14 dní...

stanulienkat
10. feb 2025

Bezne trva aj 2 tyzdne. Doliecenie aj dlhsie.

minesasubu
10. feb 2025

ano ja taham už cca 1,5t , treba nasadiť C a hlavne aj odychovať a aj na čerstvý vzduch je fajn isť

bronkax
10. feb 2025

Ja som bola 7 dní len v horúčkach bezvládna. Už prešiel ďalší týždeň a ešte stále niesom úplne ok.

stellarstar
10. feb 2025

Áno, ja som bola vyše 2 t mimo

zuzinka888
10. feb 2025

Ano tolko trva chripka- niekedy aj viac. Tie ludove 1-2- dnove chripky- ako to zvykneme volat su totiz " len" prechladnutia. Nic take ako 2dnova chripka nie je. Prava chripka da telu poriadne zabrat aj na dva tyzdne.

stanulienkat
10. feb 2025

Mna zaráža, že ludia nevedia ako dlho trvá bezne ochorenie. Koľko by mala podľa teba taká chrípka trvať? Dva dni? A kedze nemas ani teplotu, pravdepodobne mas obycajne prechladnutie.

biba_18
10. feb 2025

bola som doma vyše 3 týždňov ... teraz je to už koniec šiesteho týždňa čo som začala - a stále necvičím, minulý týždeň som bola ešte ako mucha. teraz sa to už lepší, o týždeň už verím že nabehnem v riadnom prevádzkovom mode ...

lynda888
10. feb 2025

Moja trvala tento rok 16 dní (ležala som v posteli). Potom som išla do prace a ešte 6-7 dní som bola slabá jak čaj, malátnosť...

taktotedanie
10. feb 2025

Uplne normalne aj 2 tyzdne
A kasel po chorobe aj 6 tyzdnov

snowflakenel
10. feb 2025

Jmy sme mali. Kasleme uz vyse mesiaca. Testy na cierny kasel, chlamidie, mykoplazmy ok.....dlho trva zbavit sa ho...v sirupoch sa mozme aj kupat, toljo sme ich vpiili....

nikoleta1234
10. feb 2025

Mladsia 2 tyzdne doma len so soplom... doktorka nam kazala davat sinupret a olynth/aliamare striekat do nosteka, vsetko sme dodrzali. Cez vikend teploty a bolest uska, bum zapal...tak sme na antibiotikach.
Starsie kasel a sopel uz 3tyzden, katastrofa ako dlho to trva...

eliska13
10. feb 2025

My sme chorí 3 týždeň🤣

balerina2025
10. feb 2025

@snowflakenel nestras ja kaslem 3 den a necitim si rebra :(((((

tinus139
10. feb 2025

U nás to iste bolo, syn je konečne po 9 dňoch pripravený ísť do školy , ešte teraz ma problém s jedením pretože on aj zvracal , ale slabý bol strašne ledva fungoval viac menej ležal a chodil na wc nebola som na toto pri ňom zvyknutá aj som sa miestami bála, potom som to chytila ja , ja max len teploty do 38 áe strašná slabosť únava vycerpanie , a to som tehotná … verím že pomaly to bude lepšie a lepšie a snáď už nikdy takú pliagu nedostaneme 🙂

zabka79
10. feb 2025

So synom sme boli doma 14 dni a este vykasliavam

eviulenka
10. feb 2025

A nemas covid? My sme si tiez mysleli, ze chripka, plus bronchitida a dnes som malu prebalovala a zistila, ze vlastne necitim plienku. Mala som covid 3x, a vzdy celkom ok, ale teraz je to peklo.

jaroe
10. feb 2025

Chrípka asi ťažko prejde do týždňa. To nie je soplik.

petracandle
10. feb 2025

CHRÍPKA trvá minimálne týždeň a ešte ďalšie 2-3 na doliečenie. To je ten váš problém, že každý sopeľ voláte "chrípka" a potom keď dostanete ozaj chrípku ste v šoku 🤦‍♀️

lynda888
10. feb 2025

@eviulenka ja som tiež nemala čuch, ale covid test vysiel negat. Podľa mňa som ho stratila kvôli totálne zničenej sliznici v nose....

cukroska
10. feb 2025

Samozrejme

renesance80
10. feb 2025

tak naozajstná chrípka môže trvať aj dva mesiace , taku som mala a može byť aj s teplotami okolo 40dsať aj cez týžden a pol až dva ...

hefo
10. feb 2025

Túto sezónu decká chytili tiež nejakú dlhú virózu, nie je to veľmi silné, ale už je to tiež vyše týždňa...

snowflakenel
11. feb 2025

@balerina2025 nestrasim, fakt des toto. Uz mam taku svalovicu akoby som robila vrcholovu kulturistiku.
Dcera 8 rocna tiez kasle a kasle, rano aj vecer .....

eviulenka
11. feb 2025

@lynda888 tak my necitime nikto. Ja som bola ale uz u lekarky a CRP 147, takze ja uz mam atb. Nieco sa mi nabalilo.

ajko2011
11. feb 2025

V sobotu boli už 2 týždne čo ochorel starší syn a stále nie je ok, kašle (teplotu mal 3 dni)
Mladší syn druhý týždeň a stále nie je ok.... teplotu mal 6 dní
Ja tiež už druhý týždeň a stále nie som ok

miroslava21
11. feb 2025

Okrem chripky je velmi rozsireny aj zapal pluc. Teploty a drazdivy kasel. U nas sme mali najprv jeden syn aj druhy, ja zapal priedusiek. Mladsi syn mal len mierne zvysenu teplotu.

angelheart
11. feb 2025

@eviulenka ja som tiež nemala čuch, aj chuť sa mi zmenila..Dr.robila kadejaké testy a nič. Nevieme, čo to bolo. Ani chripka A, ani B, ani covid, ani mykoplazmy. Za 7 dní prešlo. + ešte ďalší týždeň som bola unavená a slabá.

eviacki
12. feb 2025

@miroslava21 a ten syn čo mal mierne zvýšenú teplotu mal zápa pľúc?Teraz to akurát riešim...Môj malý mal 5dní 38,5-39,5,päť dní potom len sopeľ bez teploty.Na 8.deň zas 37,5 a dnes 37,2🤷‍♀️...nekašle,ozaj len sem- tam ,keď trosku zatečie...

miroslava21
13. feb 2025

@eviacki ano mal zapal pluc. Ako prvy. Zo zaciatku len kasel, drazdivy suchy kasel. Bez teploty, az na 5 den mal zvyssnu 37.6. Sla som teda k dr, dychanie ciste ale poslala nas pre istotu na rtg, az tam ukazalo zapal pluc. Liecba 3 tyzdne, obcas mierne zvysena teplota, kasel sa zmenil na vlhky. Z krvi vysli mikoplazmy
Druhy syn asi po tyzdni ako mladsi ochorel zacal vecer kaslat, hned teplota 38.7, na druhy den sme sli hned k dr, na rtg a tiez zapal pluc. Teplotu mal asi 2 dni, potom uz len kasel a nadcha.
Bola som velmi zaskocena, myslela som ze len bezne prechladnutie maju, je to velmi zakerne nakolko aj doktori kedze pacienti maju dychanie ciste nepredpokladaju zapal pluc.