Čo mi vlastne je?
Ahojte chce
@vercitka, ja milujem ked skoro kazdy na koniku, rovnako ako lekar kt. si nevie dat rady posiela hned pacienta k psychologovi alebo psychiatrovi a pricina tam vobec nemusi byt. Chod k ortopedovi, mozno mas nieco s krcnou chrbticou, ked nepomoze, tak neurolog, nech ti porobia podrobne vysetrenia. Sladke mozes jest aj preto, ze ti chyba energia. Vela problemov aj psychickych sposobuju zanesene creva,m detox ti urcite prospeje v kazdom pripade. Tie problemy mozes mat aj zo zleho travenia. Z cukru mas premnozene kvasinky, netravi ti, z toho mozes mat poci tazoby na srdci atd. Tych pricin moze byt velmi vela, ta posledna je ze by som ta brala ako hypochondra ale to vylucujem. Nedaj sa odbit. Ale to sladke vyluc. Daj si detox a na sladke si urcity cas, kym si zas nezanesies creva ani nespomenies. A daj si skontrolovat hormony stitnej zlazy.
@vercitka Pri intolerancii na jedlo niektore tlaniva opuchaju a tak citia ludia bolest dutin.
Bolest hlavy konkretne pri hist intolerancii suvisi s posobenim hist na nervy a s prepustanim vody z ciev. Patri k tomu aj unava a napriklad to, ze citis tep v hlave, ked lezis... A asi sto dalsich priznakov. Uzkost je jeden zo symptomov.
Hej jasné, treba jej diétu a detox. Lebo ma nejakú exotickú alergiu. Hlavne nech ďalej obieha úplne zbytočne doktorov a študuje si príznaky. Za dva mesiace prestane od strachu vyliezat z bytu a bude ten frontin pojedat ako lentilky. Pribrata o osem kíl, lebo sladkosti vraj požiera kvôli nedostatku energie.
Neurologa, 500 eurove samoplatenie na onkomarkery a predpokladám ešte aj samana.... A dievča vystresovane si myslí, že jej praskajú krčné tepny. Liecte ju ďalej na diaľku, ale preboha, len nie k cvokarovi, lebo tam ju zavrú do klietky a skončí v ústave ako pokusny králik na testovanie liekov... A čo by na to povedali susedia. Nechať sprtat prstami cudzieho chlapa v medzinozi je ok, lebo je to doktor. Ale ísť na 3 sedenia k cvokarovi, to nie. Radšej permanentku na masaze, to na tie bolesti hlavy pomôže.
@stary_ujco - joj presne mas pravdu. Vercitka nedaj sa oblbovat zlym travenim a podobne. Nenechaj sa diagnostikovat cez PC. Navstiv psychiatra. Kazdy 8. clovek trpi depkami a uzkostami. Neobiehaj uz zbytocne vysetrenia, psychiater nie je hanba, netrap sa, to to trapenie a stres ta obera o energiu. Ak chces napis IP a pytaj sa.
@stary_ujco Jedenie sladkeho moze byt symptom prichadzajucej bolesti hlavy napriklad pri migrene. Znie to divne, ale stava sa.
Mnohokrat odporucam psychologa alebo psychiatra. Ale nie ludom, ktorych stavy sa menia podla jedla. Tam treba hladat biologicke priciny a nie sa sfetovat ukludnovakmi.
Ale zakladny problem vercitky je "strach" a uzkost. Ale mam pocit, ze ty stale dookola to iste verklikujes, ako spravna fanaticka. (prepac)
Bolesti hlavy zo sladkého? A co tak zajedanie úzkosti sladkym? Jedlo je prvé na zozname anxiolitik, po čom človek siahne. Úplne normálna biológia. Presne ako mimino sa chce prisat na matku,keď je v strese.
Áno, zníženie sladkého je dôležité, pri čomkoľvek. A áno, sekundárne cukor zhoršuje panicke ataky, u mnohých ich dokonca vyvoláva. Len treba opatrne, nech sa nezamiena príčina a dôsledok.
Žena je tu v strese z prepúšťania vody do krvi, stipu ju oči asi z liekov, aby vydržala doma, potrebuje psychickú podporu rodičov a namysla si rôzne formy rakoviny a koagulacnych poruch.
Áno jasne, to bude migréna z keksika a stačí si dať 3 dni detox...
Cvokara jej netreba, tam ju nadopuju do mrtva a bude z nej zombie. Sa smejem hlasno. Namiesto liečby pod dohľadom, nech sa naďalej samodavkuje frontinom od obvodacky a čaká 3 mesiace na termín na vyšetrenie ďalšieho ochorenia, ktorého príznaky našla na webe. To je rozumné riešenie...
@stary_ujco Ani Ty si si nepozrel link, co som sem dala. To nie je paveda a detox. To je normalna diagnoza a da sa lahko otestovat z krvi. A vies co je zvlastne? Ze sa pri nej aj prepusta voda cez steny ciev z krvneho riecista... To mi je ale nahodicka... A su pri nej aj cervene slzave oci...
Nie som fanaticka. Len upozornujem, ze to moze mat nepsychiatricky povod. Aj uzkost moze byt symptom,
@el74
Histaminova intolerancia nie je ziadna exoticka alergia, ale pliaga,kt. Vam pekne zneprijemni zivot.... ma ju aj koj 5,5 rocny syn. Pred diagnostikovanim a nasadenim prisnej diety ( v jedalnicku sa musi zminimalizovat prijem potravin,kt.obsahuju histamin,alebo blokuju v tele enzym,kt.histamin rozklada atd.) bol syn v katastrofalnom stave a my sme nevedeli, co mu je,az krv odhalila HIT... bol casto chory, vkuse zahlieneny, v noci kasel,az sa dusil. Vkuse ho bolela hlava, stazoval sa aj na bolesti noh, mal chronicku zapchu a bol nervny jak cert... po tele sa mu pravidelne robili obrovske vystupene mapy,kt.sa zlievali do jednej a objavovali sa vzdy po inom jedle.... po nasadeni prisnej diety je momentalne v stave, ze v malom mnozstve mi toleruje aj vysoko histaminove potraviny, prestal chorlaviet, zmizla zapcha, mapy po sebe nemal rok ....
ale ved toto nie je nejaka vazna choroba alebo akoby som to nazvala, v klude sa s tym da zit 🙂
ahojte mam tiez problemy bolesti hlavy chrbata a vraza mi to do noh,,,bola som aj u lekarky ta mi dala lieky na uvolnenie svalstva a tablety od bolesti,,ale nebolo mi znich dobre tak som ich vysadila a chodila som na masaze potom na napravani som bola troska ulavilo ale iba nachvilku ,,neviem uz co si mam mysliet ci je to depresia alebo vycerpanost,,mam dcerku ma 11kilou nosim ju na rukach a v noci sme stale pomali hore idu nam zubky tak neviem co to moze byt ,,som uz zufala stoho ☹
Ja si myslím že to bude buď zablokovaná krčná chrbtica alebo tetania.
@dadkkkka konto je neaktívne, už ti neodpovie

@loginexistuje tak myslite ze asi ta psychiatricka by bolo najlepsie riesenie???
To je jedno ake jedlo zjem ako keby tlaku aj hlave aj v nohach vsade
Moze za tym byt ten nervovy system a od toho sa to odvija
Po vysetreniach budem riesit nieco ine...uz pol roka chodim po doktoroch a nestojim za dalsie mnozstva vysetreni...led by mi mozno aj ta psychologicka pomohla
A ta bolest hlavy az do dutin bude zrejme z toho vsetkeho nie??