icon

Čo pomáha proti páleniu záhy?

lulu19
25. dec 2010

Ahojte prosim vas poradte mi ,co by mi mohlo pomoct .dakujem

renabr
29. dec 2010

dať si za lyžičku detskej krupice, obyčajnu suchu detsku krupicu, nie uvarenu, normálne tu muku akoby, detsku krupicu proste, mne to vždy pomohlo 🙂

katkav
29. dec 2010

ja som skusila cigelku, ale ta mi smrdela, skusala som mlieko, matzes a vselico ine, uz si ani nepamatam...myslela som si, ze aky bude maly vlasaty, ale bol tak normalne, neboj to za chvilku prejde, porod sa blizi 😀

alecka
6. jan 2011

ja tiez ficim na mandliach so supkou- pomale hryzkanie zatial zabera 🙂

kaara1980
7. jan 2011

mne pomalah surový zemiak.olupaný normalne zješ ako jablko.a ešte čisté tortové oblatky

vejula
7. jan 2011

jednoznačne mineralka fatra...

reisi
7. jan 2011

na fatru nedam ani ja dopustit. Mne pomahala i pri nevolnosti i pri zahe. Taham to s nou uz 17tt. 😀

tamka84
7. jan 2011

sáčkové mlieko, také čo má len pár dní trvanlivosť. Na 100% pomáha. mňa pálila záha celé tehu, a posledné mesiace som fičala len na mliečku, poradil mi gynekolog.

ssara
7. jan 2011

mne pomahaju mandle 🙂

viktor7
9. jún 2012

soda bikarbona na pgchem.sk za 1,70€ - 1kg je to potravinarsky atestovana latka takze problem stym nebude.

magimi
9. jún 2012

orechy alebo mandle

kajkape
9. jún 2012

Mne jednoznacne pomahali mandle...

lauritka
9. jún 2012

popcorn 🙂

lenkabuckova
9. jún 2012

Anacid, to sa zaraba do vody. Pomáhala mi aj fatra.

martinka13
9. jún 2012

Mne pomohli 2-3 lupane mandle ked som bola tehu

karamel
9. jún 2012

jablko

sante81
9. jún 2012

fatra alebo mlieko

abbie
10. jún 2012

mlieko 😉

minnie55
10. jún 2012

Soda bicarbona alebo acidofilné mlieko

misha1104
10. jún 2012

mlieko jendoznacne....neutralizuje

mirka183
10. jún 2012

mandle, nelupene, nesolene. Bez nich som nevisla z domu. 🙂 Trochu pomohli aj homeopatika

31majka12
10. jún 2012

na zahu je espumisan,a homeopatika,gastrocynesine....
ja som v tehu uzivala aj aj

brita
10. jún 2012

Ja na to pijem studene mlieko a funguje to okamzite 😉

lukila
10. jún 2012

vyskusala som hocico ale najviac sa mi osvedcili mandle...

regilien
23. nov 2012

Ja už mám 38týždňov tehotenstva za sebou a pálenie bolo neznesiťeľnéééé.Určite nie mlieko!To pomáha len na chvíľku a v žalúdku robí neplechu.STRÚHANÁ ČERSTVÁ MRKVA sa mne osvedčila najviac,vyskúšajte,robí zázraky a môže sa jesť aj na kilá🙂))Pomáha aj Maalox,ale v tehotenstve radšej nie aj keď vraj nie je škodlivý,určité % chémie v ňom je.Určite vyskúšajte a dajte vedieť 🙂

nanyka
27. nov 2012

mrkvová šťava 🙂

siusinocka
27. nov 2012

mne chlebík požuť, alebo pol kávovej lyžičky sody bikarbóny zapiť vodou 🙂

baciatko
27. nov 2012

Urcite vyskusaj citron odstavit a vypit jeho cerstvu stavu (bez osladzovania). Funguje okamzite a zastavi dalsiu tvorbu kyseliny. Ak sa da, tak kupit v bio kvalite, teda chemicky neosetrovane citrony.

jankatn
27. nov 2012

Som laik ale mne pomáhalo mlieko, pukance nesolené, nieko mi radil aj lyžičku horčice no čo ja viem.. ked som mala kyselinu že ma až všetko bolelo tak neviem či by som ešte horčicu do seba pchala.. hahah.. ked som bola tehu tak gastrotuss, teraz ked som neni tak tums, soda bicarbona, zvýšené pod hlavou, menej jesť alebo tak striedmejšie, žiadne klobásky, vyhýbať sa kyslému, pripraviť si v brušku zásadité prostredie 😀 držím palce teda pálenie záhy je dosť nepríjemné. Ak je opakované treba zájsť k lekárovi 😀

daniela242
27. nov 2012

Ja som mala problémy so záhou pri obidvoch tehotenstvách a pomáhalo mi zjesť kúsok surového zemiaku 🙂

nataliagabova
27. nov 2012

mne jednoznačne TUMS 🙂